Jordbruget.dk

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: blå hvide grå

Mængder: 25 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 10 kg 1 ton 1 kubikmeter 800 kg 500 kg 15 kg 20 kg 1 m3

Levering: vognlæs i sække i poser i bigbag løst leveret trailer i løs vægt hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens regler.
Flere byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot ærtesten.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige ærtesten fra byggecenter til byggecenter. En del har de bedste priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du købe fra en online byggeshop, som tilbyder rådgivning til valg af ærtesten.
Det er helt klart meget afgørende at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har folk adgang til at handle online og køre varerne på eget initiativ. Som følge af det kan du blive fri for fragtomkostningen, og samtidig hente varerne lige nu.
De store byggecentre forhandler varer fra alverdens leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af ærtesten online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille ærtesten online på deres webshop.
Majoriteten af specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du opleve ekstremt kompetent sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis ærtesten.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

ærtesten silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

ærtesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

ærtesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig jævnligt overraskende hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og herved vil det vise sig essentielt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
2Det kan vise sig værdifuldt at have de fornødne byggematerialer disponible forinden du igangsætter din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og dernæst gennemgå materialerne, således at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
3Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du med fordel kan sikre dig eksperthjælp til afslutningen af projektet. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at tage imod forslag fra en håndfuld leverandører.
4Inden du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig yderst fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
6Man må nødig fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være klogt at du har grejet til disposition akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at medtage udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedssko der skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke får hjælp fra en fagmand.
8Typisk vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være rationelt at dokumentere alle udgiftsposter, og så notere mulige tilbud på dem én efter én.
9Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte tage et kig på vejrprognosen når du nærmer dig arbejdets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne bedst som du står midt i det svære projekt.
10Der kan findes en hel række vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget udbytterig info, specielt forudsat at du benytter den engelske version.
11Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ift. omfangsrige byggerier. Flere byggerier behøver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at lave en klar handlingsplan, der viser hvilke opgaver der løses på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Vær realistisk når du sammensætter handlingsplanen.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål vedr. ærtesten

 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad er ærtesten?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  Mange online outlets tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til ærtesten. Førstevalget hos mange er p.t. afhentningssteder, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig virkelig let gængelig, samt mange gange tilmed den mest billige fragttype.

  Du burde omvendt afveje for og imod at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Løsningen er typisk en sjat mere bekostelig, men derudover ekstremt let gængelig ved køb af ærtesten online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved e-shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på ærtesten er jo temmelig aktuel i tilfælde af at vi behøver din pakke fluks, og i det øjemed er det selvsagt klogt at vi besigtiger tidshorisonten for levering for ærtesten. Adskillige outlets på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næste hverdag på utallige produkter online, som trods alt er underforstået at bestillingen gennemføres før et bestemt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen fikset inden de lageransatte har fyraften.

  Flere online webshops lover levering uden beregning på ærtesten online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man shopper for en konkret pris. Derudover bør man tage den mest billige fragtform, som mange gange vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

  En hel del byggemarkeder tildeler afhentning hvor du bestiller billig ærtesten derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af ærtesten i følgende byer:

  Rødovre, Virum, Roskilde, Aabenraa, Fredericia, Charlottenlund, Frederikshavn, Hvidovre, Silkeborg, Åbyhøj, Hillerød, Sønderborg, Horsens, Nørresundby, Frederikssund, Nyborg, Kolding, Jyllinge, Lystrup, Rønne, Viborg, Stenløse, Lillerød, Herlev, Nærum, Brøndby, Holbæk, Glostrup, Nykøbing Falster, Brabrand, Albertslund, Greve, Ringsted, Svendborg, Ishøj, Gladsaxe, Ølstykke, Vejle, Hørsholm, Rudersdal, Nakskov, Værløse, Holstebro, Frederiksberg, Kalundborg, Esbjerg, Skive, Aalborg, Dragør, Grenaa, Køge, Hobro, Hedehusene, Kokkedal, Frederiksværk, Farum, Ballerup, Næstved, Lyngby, Brønderslev, Allerød, Herning, Skanderborg, Middelfart, Højbjerg, Birkerød, København, Gentofte, Søborg, Struer, Brønshøj, Tårnby, Tilst, Vanløse, Haslev, Haderslev, Korsør, Odense, Aarhus, Slagelse, Hjørring, Randers, Odder, Varde, Helsingør, Hedensted, Risskov, Solrød Strand, Valby, Vallensbæk, Taastrup, Thisted, Ikast, og Vordingborg, .

  Afhentning af ærtesten er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland).

  Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter bl.a. ærtesten priser og ærtesten online. Foruden dette ser man jævnligt folk lede efter for eksempel billig ærtesten, ærtesten tilbud samt køb ærtesten, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på ærtesten

  Det har vist sig at være super let for os alle at analysere priser på billige ærtesten online på diverse internet varehuse, og med det motiv har en lang række forretninger på nettet været tvunget til at stampe prisen på ærtesten enormt, og ydermere yde levering uden gebyr.

  Det kan trods alt vise sig fordelagtigt at tjekke forskellige firmaer på nettet efter billige priser på ærtesten online inden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  Man må alligevel være obs på, at når en internet handler reklamerer billige ærtesten online til en pris som kan virke overordentlig attraktiv, så burde det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk e-handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en lov, der redder dig som køber overfor bedrageriske online selskaber.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre betalingen af ærtesten over flere uger. Dette fås som regel i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere tit efterspørger fx køb ærtesten og ærtesten priser. Vi ser derudover mange gange online shoppere kigge efter fx billig ærtesten, ærtesten tilbud og ærtesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: hvide grå blå

  Mængder: 10 kg 25 kg 500 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 500 liter 1 kubikmeter 1 m3 20 kg 15 kg 800 kg 25 kg

  Levering: vognlæs trailer hent selv i løs vægt løst leveret i sække i poser afhentning i bigbag

  Læs tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot medfører sådan set pålidelige løsninger til at se nøjere på en stor portion tidligere konsumenters synspunkter og derved går vi ind for, at du kigger nærmere på internet butikkens omtaler inden du shopper billige ærtesten online.

  Facebook bringer dig på samme måde adskillige passende genveje til at få indtryk af online shoppens kundefokus. Foruden det ses en del internet varehuse hvor folk kan sammensætte en kritik af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen handler billige ærtesten online i en e-butik behøver de reelt gennemlæse webshoppens vilkår, dog er det bare et tidskrævende arbejde, særligt på de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  Et andet forslag kan være at finde ud af hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det er en sikring om at e-butikken føjer de officielle danske regler, foruden at e-forhandleren jævnligt evalueres af sagkyndige der har nøje kendskab til vedtægterne på området.

  Derudover giver det dig anledning til at få assistance, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med din shopping med ærtesten. Derudover er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af ærtesten online, eksempelvis den returneringsret e-forretningen har.

  I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man altid vil kunne vidne om købet af ærtesten, uafhængig af om man handler fra Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

  Louise Christiansen gav 5 stjerner

  Udmærket

  Niels Christensen gav 4 stjerner

  Hurtigt og let

  Birthe Olsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Erik S gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som jo kræver at du bor med kort afstand til e-forretningens lager. Den leveringsmanér er temmelig væsentlig forudsat man behøver ærtesten fluks. Alternativt så sikrer indtil flere forretninger på nettet gratis fragt, men for det meste påkræves det at du indkøber for en bestemt pris.
  2Trustpilot byder på ret så strålende chancer for at gennemsøge en hel del aktuelle kunders opfattelser og derved støtter vi, at du evaluerer e-forhandlerens ratings inden du shopper billige ærtesten online. Facebook medfører ydermere stort set habile metoder til at få indblik i netbutikkens kundefokus.
  3Leveringsdygtigheden kan være rigtig betydningsfuld forudsat du absolut skal bruge pakken med det samme, så i det øjemed er det ganske essentielt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på ærtesten. En stor portion e-shops stiller garanti om billig 1 dags levering på en række varenumre, der dog betinges af at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
  4Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et sympol på at online forretningen overholder de danske retningslinjer, og at online butikken lejlighedsvis vurderes af sagkyndige som mestrer de gældende bestemmelser. Før folk bestiller billige ærtesten i en internet virksomhed kunne man i virkeligheden læse e-shoppens handelsbetingelser.
  5Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en lov, hvilket sikrer køber overfor fup internet foretagender. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at honorere pengene over flere uger.
  6Nogle enkelte internet selskaber tilbyder gratis fragt på ærtesten, men ofte er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ bør du foretrække den mest prisbevidste form for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få kørt din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig for det meste derudover virkelig gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
  7Forud for at nogen køber billige ærtesten hos en shop på nettet behøver man uden tvivl gennemgå butikkens handelsvilkår, dog er det gerne et omfattende arbejde. Dertil kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de væsentligste vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige ærtesten online, som for eksempel hvilken returrettighed forretningen garanterer.
  8En lang række online forhandlere tilbyder nu til dags alverdens billige leveringsmetoder til ærtesten. En af dem der er mest populær er p.t. afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når det passer dig bedst. Fragtformen er altså super let gængelig, samt endda tilmed den billigste leveringsmodel.
  9Det er ualmindeligt simpelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige ærtesten fra forskellige netbutikker, og af den grund yder utallige netshops levering uden gebyr. Men det kan imidlertid vise sig udbytterigt at undersøge enkelte internet forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk