Jordbruget.dk

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 ton 25 kg 15 kg 1 m3 500 kg 20 kg 1000 kg 25 kg 800 kg

Levering: trailer vognlæs løst leveret i bigbag i poser i løs vægt i sække hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot afretningsgrus.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge forretningens betingelser.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige afretningsgrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har gode priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring afretningsgrus.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggekæder køber produkter fra diverse leverandører, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af afretningsgrus online.
De velkendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og derved har folk mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du valget om at undvære fragten, og sågar få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er små virksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du bestiller afretningsgrus online fra deres webshop.
Alverdens nichebutikker på internettet har en stor passion for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du opleve ekstra god rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop afretningsgrus.
Flertallet af specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
Danmarks største byggecentre
afretningsgrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en strømlinet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
2Husk at gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal have hjælp fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du indhenter professionel hjælp er det lukrativt at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
3Husk at du kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
4Måske det viser sig vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug inden du påbegynder byggeprocessen. Du kunne lave en overskuelig oversigt som indeholder alle de ting du har brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
5Der er alverdens guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube faciliterer rigelig brugbar information, især hvis du bruger den engelske version.
6Der præsenterer sig ofte pludselige problematikker når det handler om større opgaver, og pga. dette viser det sig vigtigt at der er afsat passende tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
7Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt såfremt det er væsentlige projekter. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. Derudover bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
8Ved udendørs projekter kan vejret få meget at sige. Af den grund skal du hyppigt lægge mærke til vejrudsigten i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger bedst som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
9Man skal under ingen omstændigheder mangle udstyr. Ofte kan det vise sig erstatteligt at du har det til rådighed før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
10Du bør for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdssko som sikrer dig mod potentielle uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
11I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er rationelt at tage noter til alle udgifter, og så nedskrive den billigste pris på dem slavisk.
12Længe før du starter arbejdet kan det være yderst afgørende at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De bedst vurderede byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

De fleste internet shops yder nu om stunder flere billige leveringstyper til afretningsgrus. Et hit er lige nu afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Muligheden er nemlig ret let, samt mange gange tillige den mest betalelige mulighed for levering.

Du kunne på samme måde vælge at få pakken leveret til dit hus eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig undertiden en tand mere omkostningsfuld, men tillige ret så ukompliceret ved køb af afretningsgrus online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du er nær e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på afretningsgrus kan være yderst central når vi har brug for produktet om kort tid, og i det øjemed er det i sandhed på sin plads at vi tjekker den anslåede leveringstid for afretningsgrus. En masse internet shops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, men vær påpasselig da det er afhængig af at ordren placeres tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen skippet afsted før medarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet selskaber garanterer levering uden gebyr på afretningsgrus online, men i reglen er det forbeholdt når man aftager for en fastsat sum. Alternativt skulle man udvælge den billigste leveringsudgave, som typisk vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted.

De største byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig afretningsgrus online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på afretningsgrus i disse områder:

Frederiksberg, Vallensbæk, Roskilde, Ringsted, Ikast, Vanløse, København, Holbæk, Nyborg, Korsør, Brønderslev, Vejle, Gentofte, Viborg, Skive, Kalundborg, Hørsholm, Vordingborg, Greve, Brøndby, Randers, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Herning, Værløse, Nærum, Risskov, Virum, Hillerød, Sønderborg, Frederikshavn, Brabrand, Glostrup, Søborg, Horsens, Charlottenlund, Varde, Dragør, Køge, Grenaa, Rudersdal, Albertslund, Ballerup, Struer, Hobro, Aalborg, Valby, Højbjerg, Aabenraa, Haderslev, Hjørring, Ølstykke, Kokkedal, Lyngby, Brønshøj, Rønne, Aarhus, Thisted, Fredericia, Hvidovre, Allerød, Lystrup, Farum, Nykøbing Falster, Rødovre, Tilst, Tårnby, Middelfart, Næstved, Skanderborg, Åbyhøj, Odense, Frederiksværk, Hedehusene, Herlev, Birkerød, Lillerød, Solrød Strand, Stenløse, Nørresundby, Ishøj, Esbjerg, Haslev, Frederikssund, Kolding, Odder, Hedensted, Helsingør, Jyllinge, Gladsaxe, Svendborg, Silkeborg, og Nakskov, .

Afhentning for afretningsgrus er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Hovedstaden).

Når der ses på tallene bliver det markant, at online shoppere ofte kigger efter fx afretningsgrus priser og køb afretningsgrus. Vi ser derudover mange gange online shoppere kigge efter bl.a. billig afretningsgrus, afretningsgrus online samt afretningsgrus tilbud, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Find den bedste pris på afretningsgrus

Det er jo efterhånden usædvanlig overkommeligt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige afretningsgrus online fra diverse e-firmaer, og til gengæld har masser af internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at sænke salgspriserne på afretningsgrus kolossalt, og i øvrigt love fragt uden betaling.

Dog kan det stadigvæk vise sig indbringende at efterse diverse forhandlere på nettet efter tilbud på afretningsgrus online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Man må lige meget hvad ikke overse, at såfremt en netshop afhænder billige afretningsgrus online for en salgspris der er enormt fordelagtig, så er det mange gange være et bevis på en fup internet butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af et regelsæt, hvilket sikrer køber overfor bedrageriske online firmaer.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du har i sinde at godtgøre beløbet til afretningsgrus ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i tallene er det klart, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel afretningsgrus tilbud og afretningsgrus priser. Derudover ser vi tit folk kigge efter bl.a. afretningsgrus online, billig afretningsgrus samt køb afretningsgrus.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 20 kg 800 kg 1000 kg 1 m3 25 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg

Levering: i sække i bigbag afhentning i poser i løs vægt løst leveret trailer hent selv vognlæs

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot bringer dig egentlig ønskværdige løsninger til at eftergå forskellige aktuelle forbrugeres omtaler og derved er det en hjælp, at du evaluerer netbutikkens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige afretningsgrus online.

Facebook yder tilsvarende absolut ønskværdige løsninger til at få kendskab til online forretningens popularitet. Derudover ser vi endda internet outlets hvor det er muligt at sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde må drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige afretningsgrus online på en webbutik behøver de i princippet skimme dens vilkår, men det er tit ikke super interessant, specielt hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på om online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er et kendetegn for at online butikken accepterer de danske regler, og at e-handlen fra tid til anden overværes af fagfolk der er meget bekendte med vedtægterne på området.

Derudover giver det dig anledning til støtte, ifald du møder vanskeligheder med din handel med afretningsgrus. Derudover anbefaler vi at man er vidende om de grundlæggende forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af afretningsgrus online, f.eks. hvilken byttepolitik e-forhandleren lover.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man når som helst bibeholder sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bevise sit køb af afretningsgrus, hvad end man har købt ved Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan eller Davidsen.

Kirsten Pedersen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Susanne E gav 4 stjerner

Quick expedit

Peter gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til internetshopping
1En række internet varehuse tilbyder fragt uden omkostninger på afretningsgrus, men i reglen stiller det krav om at der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmåde, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Den er til tider også vældig bekvem. Den mest letkøbte slags levering vil dog altid være at hente ordren selv.
2Den mest betalelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog står og falder med at du bor i nærheden af e-firmaets tilholdssted. Den leveringstype er jo særdeles udslagsgivende ifald man mangler afretningsgrus med det samme. Alternativt så frembyder en række webshops fri fragt, men i reglen kun hvis der indkøbes for et konkret beløb.
3Det er i dag ret så simpelt for forbrugerne at analysere priser online på billige afretningsgrus hos flere internet outlets, og med det motiv garanterer adskillige internet foretagender fragt uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønsomt at efterse flere internet forretninger efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at du er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
4Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af et reglement, som værner en imod falske online virksomheder. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre beløbet over en længere periode.
5Fragttiden er selvfølgelig særdeles bestemmende i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og herved er det temmelig aktuelt at vi finder den estimerede leveringsdato på afretningsgrus. Temmelig mange outlets på nettet tilsiger billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, hvilket afhænger af at bestillingen laves forinden et konkret tidspunkt.
6Trustpilot forærer dig absolut nyttige genveje til at granske en stor portion andre forbrugeres reflektioner og på grund af dette anbefales det, at du analyserer e-firmaets vurderinger forud for at du shopper billige afretningsgrus online. Facebook frembringer for øvrigt altid hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af e-butikkens troværdighed.
7Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som burde være et signal om at online virksomheden følger de opstillede regler, foruden at shoppen fra tid til anden monitoreres af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige afretningsgrus hos en internet forhandler behøver de utvivlsomt få overblik over netbutikkens vilkår.
8Før nogen shopper billige afretningsgrus i en netbutik behøver man egentlig studere forhandlerens betingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave. Tilmed støtter vi at du er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der er gældende for shopping af billige afretningsgrus online, som for eksempel den bytteret online forretningen garanterer.
9En masse internet handler tilbyder i dag et hav af forskellige billige fragttyper til afretningsgrus. En favorit er lige nu levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo yderst let gængelig, samt mange gange desuden den mindst kostelige mulighed for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk