Jordbruget.dk

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 20 kg 800 kg 25 kg 500 kg 500 liter 10 kg 1000 kg 15 kg 25 kg

Levering: afhentning i sække trailer hent selv vognlæs løst leveret i poser i løs vægt i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de store byggecentre.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot afretningssand.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring afretningssand.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Der vil være forskel på prisen på billige afretningssand hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort udvalg af afretningssand online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder findes i de større byer, og af den grund har man chancen for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få skarpere priser.
Alverdens nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor bør du modtage super anvendelig hjælp fra nogle som er eksperter i lige præcis afretningssand.
Størsteparten af nicheforhandlere er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller afretningssand online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
afretningssand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Således bør du løbende se vejrvarslen i forbindelse med projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne når du lige er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
2Du bør regne på om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Ifald du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at indhente en pris fra diverse firmaer.
3Der findes en verden af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med rigelig konstruktiv info, specielt ifald du bruger engelske søgeord.
4Det kan være nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, især i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende ting gør krav på flere mennesker. I øvrigt bør det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
5Forberedelse bliver vejen til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du udarbejder strategien.
6Du skal for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom arbejdssko som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
7Du bør under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Jævnligt kan det vise sig afgørende at du har det disponibelt når du starter byggeprocessen. Du bør huske at påregne udgifterne hertil i byggeriets budget.
8Længe før du indleder byggeriet er det meget meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det fås ifald projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen forbedrer planeten.
10Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige et budget for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
11Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de presserende materialer disponible forud for at du igangsætter din byggeproces. Du kunne notere en hurtig note hvorpå der noteres alt du skal bruge, og så gennemgå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
12Der kommer næsten altid ubelejlige problemer ved store projekter, og derfor kan det være væsentligt at der er afsat betragtelig tid i handlingsplanen, som gør at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er rigtig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er absolut imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål rundt om afretningssand

 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvad er afretningssand?
 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En lang række online varehuse udlover nu et stort udvalg af billige fragtmuligheder til afretningssand. Førstevalget hos mange er lige nu pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Fragtmetoden er jo særligt bekvem, og oftest tillige den mest billige leveringsmanér.

  Du burde tillige planlægge at vælge at få leveret hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er i regelen en tand mere pebret, men endvidere rigtig gnidningsløs for afretningssand online. Den mest betalelige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du opholder dig tæt på internet forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på afretningssand er naturligvis ualmindeligt central om vi skal bruge produkterne lige om lidt, og i det øjemed er det faktisk fornuftigt at vi efterser den forventede leveringsdato på afretningssand. Temmelig mange netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags levering på mange af deres varer online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at du når at bestille forinden et aftalt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren ekspederet forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

  En hel del internet handler frembyder fragt uden omkostninger på afretningssand online, men typisk under forudsætning af at der aftages for en fastsat sum. Desuden skal du udse dig den billigste leveringsmanér, hvilket mange gange vil være at få kørt ordren til en pakkeshop.

  En stor portion webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig afretningssand derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af afretningssand i følgende byer:

  Tilst, Holbæk, Aarhus, Jyllinge, Ringsted, Herlev, Værløse, Nørresundby, Hillerød, Køge, Ikast, Åbyhøj, Kalundborg, Varde, Thisted, Allerød, Skive, Vordingborg, Grenaa, Roskilde, Næstved, Struer, Greve, Glostrup, Valby, Hvidovre, Middelfart, Sønderborg, Hobro, Hjørring, Rønne, Stenløse, Silkeborg, Taastrup, Kokkedal, Skanderborg, Horsens, Lystrup, Rødovre, Frederikssund, Helsingør, Virum, Vejle, Brønshøj, Haslev, København, Fredericia, Frederiksværk, Frederiksberg, Esbjerg, Farum, Rudersdal, Søborg, Herning, Randers, Solrød Strand, Birkerød, Brøndby, Højbjerg, Nykøbing Falster, Hedehusene, Risskov, Holstebro, Tårnby, Slagelse, Lillerød, Nyborg, Brønderslev, Svendborg, Lyngby, Haderslev, Ølstykke, Nakskov, Viborg, Odense, Albertslund, Nærum, Brabrand, Hørsholm, Korsør, Aabenraa, Vallensbæk, Odder, Dragør, Gentofte, Charlottenlund, Hedensted, Ballerup, Aalborg, Frederikshavn, Vanløse, Kolding, Ishøj, og Gladsaxe, .

  Afhentning for afretningssand er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ved kig i tendenserne står det klart, at folk tit søger blandt andet afretningssand priser og køb afretningssand. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere kigge efter bl.a. afretningssand tilbud, afretningssand online samt billig afretningssand, plus de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

  Find den bedste pris på afretningssand

  Det er vældig ligetil for købere at søge sig frem til tilbud på billige afretningssand online i blandt diverse webbutikker, og med det motiv har en lang række online firmaer været presset til at at mindske priserne på afretningssand eftertrykkeligt, og derudover sikre levering uden beregning.

  Derfor kan det immervæk blive rentabelt at besigtige forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud på afretningssand online forud for at du shopper, sådan at man er skudsikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du skal bare være så påvagt, at såfremt en internet webshop annoncerer billige afretningssand online til en tilbudspris som kan virke uhørt billig, bør det tit være et faresignal om en uærlig internet butik. Kortkøb er på den anden side en del af et lovbud, der bistår dig som kunde imod uægte internet butikker.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække betalingen af afretningssand senere. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tallene fremstår det klart, at internet shoppere tit søger blandt andet afretningssand online og billig afretningssand. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter eksempelvis afretningssand priser, køb afretningssand samt afretningssand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 15 kg 10 kg 1 ton 500 liter 15 kg 1000 kg 800 kg 20 kg 1 m3 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 25 kg

  Levering: i poser i bigbag løst leveret afhentning trailer i løs vægt i sække hent selv vognlæs

  Analyser andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot yder stort set sikre muligheder for at gennemsøge mange nuværende køberes omtaler og derved er det prisværdigt, at du verificerer internet firmaets kritik forinden du bestiller billige afretningssand online.

  Facebook forærer dig desuden en række udmærkede metoder til at få en idé om netshoppens troværdighed. Desuden er der mange online forhandlere hvor kunder kan formulere en kritik af virksomhedens service, som på samme måde kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen shopper billige afretningssand online hos en internet butik behøver de utvivlsomt betragte webbutikkens vilkår, dog er det tit ikke specielt ophidsende, særligt hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

  En anden løsning kunne være at efterse om online forhandleren er e-mærket medlem, hvilket længe har været en sikring om at online forhandleren opfylder de danske regler, samt at virksomheden lejlighedsvis evalueres af jurister som mestrer de gældende vilkår.

  Derudover tilbydes du genvej til assistance, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din ordre på afretningssand. Yderligere er det en hjælp at køber er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af afretningssand online, til eksempel den ombytningspolitik online shoppen tilbyder.

  På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, så man altid kan påvise sit køb af afretningssand, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller 10-4.

  Mette gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Per gav 4 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Lene Johansen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Jørgen Knudsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 tips til indkøb via nettet
  1Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en bestemmelse, hvilket redder køber imod uærlige online forretninger. Alternativt burde du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen over et længere tidsrum.
  2Trustpilot forærer dig fuldkommen troværdige løsninger til at kigge nærmere på en hel del andre forbrugeres observationer og af den grund er det godt, at du beser online webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige afretningssand online. Facebook byder på endvidere ret så gode chancer for at få kendskab til e-butikkens popularitet.
  3Før nogen køber billige afretningssand hos en shop bør de faktisk sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende. Udover dette kan det anbefales at man er obs på de væsentligste vedtægter gældende for shopping af billige afretningssand online, som eksempelvis den returrettighed e-forhandleren tilsikrer.
  4Nogle få online forhandlere præsterer levering uden beregning på afretningssand, men for det meste kun ifald man aftager for et præcist beløb. Alternativt skal du udse dig den prisbilligste fragtløsning, som tit vil være at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden er ofte på den anden side ualmindeligt let gængelig. Den mest billige leveringsmetode er uden tvivl at hente varerne selv.
  5Den mest prisbevidste metode til levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du lever nær internet forhandlerens tilholdssted. Den fragtform er jo ultra betydningsfuld om man absolut skal bruge afretningssand om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere outlets på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man handler for en konkret sum.
  6Fragtperioden er naturligvis usædvanlig aktuel når vi har behov for din pakke inden for kort tid, så med det formål er det ret så vigtigt at vi ser den anslåede leveringsdato for afretningssand. Flere online forhandlere præsterer billig dag-til-dag levering på flere varenumre, hvilket kræver at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt.
  7Størstedelen af internet shops tildeler i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for fragt til afretningssand. En af dem der er mest populær er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså særligt smertefri, og ofte endda den billigste leveringsversion.
  8Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en tryghed om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, tillige med at internet forhandleren ofte kigges til af specialister der mestrer lovgivningen. Inden nogen shopper billige afretningssand på en internet butik bør de principielt gennemlæse virksomhedens handelsvilkår.
  9Det er i dag særligt hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige afretningssand fra forskellige e-handler, og så frembyder flertallet af online outlets billig fragt. Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at granske nogle få online firmaer efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk