Jordbruget.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 1000 kg 800 kg 20 kg 1 m3 1 ton 500 kg 15 kg 25 kg 25 kg

Levering: i sække i poser i løs vægt afhentning i bigbag vognlæs hent selv trailer løst leveret

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige bakkegrus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, hvorimod andre satser på service. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden blot bakkegrus.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som giver hjælp til valg af bakkegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder findes i hele landet, og herigennem har mange valget om at handle online og køre byggematerialerne personligt. Som følge af det har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed få varerne lige nu.
De velkendte byggecentre tilbyder varer fra mange forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af bakkegrus online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor vil du modtage ekstra god hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis bakkegrus.
Diverse nicheforhandlere er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle bakkegrus online på deres hjemmeside.
En masse nichespecifikke webshops er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
bakkegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske det ville være relevant at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal købe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Der ligger en hel række guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube giver dig adgang til ret så meget gavnlig information, især når du bruger engelske søgeord.
3Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund skal du tit tjekke meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
4Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Det er en fordel at du har værktøjet klar før du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du huske at inkludere de her udgifter i din økonomi.
5Inden du optager byggeriet er det ret essentielt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Der viser sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det handler om svære opgaver, og altså kan det være essentielt at der afsættes god tid i tidsplanen, med det formål at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
7Det viser sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed inden du iværksætter eksekveringen. Du kunne nedskrive en punktforms note indeholdende de materialer du får brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
8Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggearbejdet, især når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte projekter bør udføres af flere personer. Dertil bør det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
9Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm der skåner dig imod potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke har professionel assistance.
10Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at liste en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din strategi.
11Det kan vise sig at være afgørende at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det må være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende kortlægge prisen på dem én efter én.
12Det er muligt at hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at byggeriet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål inden for bakkegrus

 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Adskillige e-handler tilbyder heldigvis en række forskellige billige leveringsudgaver til bakkegrus. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente din pakke når du har mulighed for det. Muligheden er jo vældig hensigtsmæssig, og typisk tilmed den mest prisbevidste leveringsudgave.

  Du burde endvidere planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver oftest en anelse mere pebret, men også yderst overkommelig med bakkegrus online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men det beroer på at du befinder dig i nærheden af e-handlens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på bakkegrus er ret så væsentlig i tilfælde af at du har brug for produkterne fluks, og herved er det forholdsvis klogt at du besigtiger tidshorisonten for levering for bakkegrus. Adskillige forhandlere på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter online, men glem ikke at det påkræver at ordren gennemføres forinden et fast tidspunkt, så de kan nå at få bestillingen distribueret inden pakkepersonalet drager hjemad.

  Nogle online webshops præsterer levering uden betaling på bakkegrus online, men i mange tilfælde kræves det at man køber for en fastsat sum. Ellers bør du beslutte sig for den billigste leveringsløsning, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

  Adskillige kæder giver click-and-collect hvor man køber billig bakkegrus på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggecentrene giver blandt andet klik-og-hent på bakkegrus i disse områder:

  Birkerød, Jyllinge, Stenløse, Herlev, Horsens, Frederikshavn, Vanløse, København, Aarhus, Skive, Silkeborg, Brøndby, Ishøj, Taastrup, Valby, Tårnby, Korsør, Ølstykke, Allerød, Charlottenlund, Brønshøj, Holbæk, Kalundborg, Ikast, Køge, Søborg, Hillerød, Vordingborg, Grenaa, Albertslund, Varde, Dragør, Tilst, Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Hedensted, Esbjerg, Nærum, Helsingør, Aabenraa, Roskilde, Odense, Ringsted, Rudersdal, Rønne, Højbjerg, Fredericia, Glostrup, Nyborg, Skanderborg, Randers, Odder, Brabrand, Virum, Aalborg, Lyngby, Rødovre, Greve, Hobro, Vallensbæk, Hvidovre, Kokkedal, Lystrup, Brønderslev, Åbyhøj, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Risskov, Sønderborg, Hjørring, Værløse, Haderslev, Næstved, Struer, Hedehusene, Haslev, Frederikssund, Kolding, Svendborg, Hørsholm, Holstebro, Slagelse, Thisted, Middelfart, Viborg, Nørresundby, Solrød Strand, Farum, Lillerød, Herning, Nakskov, Vejle, og Frederiksberg, .

  Afhentning ift. bakkegrus er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Ses der på tendenserne står det klart, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis bakkegrus tilbud og bakkegrus priser. Foruden dette oplever man ofte folk efterspørge fx bakkegrus online, køb bakkegrus samt billig bakkegrus, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Gode tilbud på bakkegrus

  Det er jo meget smart for os alle at søge information om priser på billige bakkegrus online på forskellige forretninger på nettet, og derfor har langt de fleste forhandlere på nettet været presset til at at trykke salgspriserne på bakkegrus en hel del, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

  Derfor kan det imidlertid være smart at analysere flere shops på nettet efter billige priser på bakkegrus online før du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Du må lige meget hvad ikke glemme, at ifald en internet shop tilbyder billige bakkegrus online til salg for en udsalgspris som virker uforståeligt overkommelig, kan det tit være et tegn på en uægte internet handler. Shopping med kort er i hvert fald en del af en regel, der bistår kunden imod svindlende e-forretninger.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale betalingen af bakkegrus af flere omgange. Dette foreslåes ofte i niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Når der ses på statistikkerne står det klart, at mennesker tit leder efter bl.a. bakkegrus online og billig bakkegrus. Foruden dette ser man typisk folk søge efter bl.a. bakkegrus priser, bakkegrus tilbud og køb bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm 0-8 mm

  Mængder: 1000 kg 25 kg 500 kg 15 kg 20 kg 1 m3 1 ton 800 kg 25 kg

  Levering: afhentning trailer i bigbag i sække vognlæs i løs vægt løst leveret hent selv i poser

  Brands: Skalflex Weber

  Kig på andre menneskers erfaringer

  Trustpilot tilbyder dig en lang række anstændige genveje til at analysere en række andre køberes observationer og på grund af dette støtter vi, at du analyserer internet forhandlerens kritik forinden du lægger din bestilling på billige bakkegrus online.

  Facebook bringer dig lige så vel uden sammenligning fordelagtige chancer for at få indtryk af online firmaets kundefokus. Herinde er der endda outlets på nettet hvor folk kan udforme en omtale af deres køb, hvilket ligeledes må benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Før folk shopper billige bakkegrus online på en shop behøver man egentlig sætte sig ind i forhandlerens handelsaftale, men det er normalt et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

  En anden valgmulighed kunne derfor være at se om online firmaet er verificeret af e-mærket, siden det er en erklæring om at webbutikken efterlever de gældende danske regler, tillige med at e-forhandleren hyppigt ses til af fagmænd der har meget erfaring med lovene på området.

  Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du bliver udsat for dilemmaer i processen med dit indkøb af bakkegrus. Yderligere er det en hjælp at man er opmærksom på de mest essentielle forhold der influerer på købet af bakkegrus online, som fx hvilken returneringsret online forretningen kører med.

  I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man permanent bibeholder sin faktura, således man når som helst vil kunne påvise sit køb af bakkegrus, uanset om man bestiller hos XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Lars gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Tina gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Maria R gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Anders Møller gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  9 tips til din online shopping
  1Adskillige forretninger på nettet tildeler nu mange forskellige billige metoder til levering til bakkegrus. En der er meget almindelig er i vore dage pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når der er mulighed for det. Metoden er nemlig særdeles nem, og mange gange ligeledes den billigste leveringstype.
  2Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, som burde være et sympol på at e-firmaet opretholder de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden lejlighedsvis overvåges af specialister der har indsigt i de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige bakkegrus hos en e-handler bør de utvivlsomt tage stilling til webbutikkens regler.
  3Nogle enkelte e-firmaer byder på levering uden gebyr på bakkegrus, men i reglen kun hvis man aftager for et præcist beløb. I øvrigt kan man snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden er af og til til gengæld usædvanlig simpel. Den mindst kostelige fragtmulighed er dog at hente pakken selv.
  4Før nogen bestiller billige bakkegrus hos en webbutik kan de i princippet bese butikkens forretningsaftale, men det er ofte ikke super spændende. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest vitale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige bakkegrus online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren lover.
  5Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige bakkegrus fra diverse netbutikker, og med det motiv lover adskillige forhandlere på nettet billig fragt. Trods dette kan det imidlertid blive rentabelt at besigtige nogle få internet butikker efter rabat og tilbud forinden du bestiller, så man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
  6Trustpilot byder på aldeles passende chancer for at gennemrode adskillige aktuelle brugeres oplevelser og derfor støtter vi, at du tolker webbutikkens ratings forinden du køber billige bakkegrus online. Facebook frembringer ligeledes uden sammenligning passelige chancer for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed.
  7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig såfremt du har behov for dine nye varer med det samme, så med det formål er det altså centralt at man checker den forventede leveringstid for bakkegrus. En del online forhandlere yder billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren gennemføres inden et konkret klokkeslæt.
  8Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en forordning, som forsvarer dig som køber overfor uoprigtige outlets på nettet. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere pengene i flere bidder.
  9Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du har bopæl nær e-butikkens hjemsted. Den leveringstype kan være vældig betydningsfuld såfremt vi har brug for bakkegrus fluks. Alternativt så præsterer nogle internet butikker fri fragt, men for det meste kun når man handler for en bestemt pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk