Jordbruget.dk

Bakkemørtel pristjek

Er du på udkig efter bakkemørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter bakkemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pudsning til fugning til udvendig puds

Varianter: 6.6 % 5.1 %

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 500 liter 15 kg 10 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 500 kg 1 m3 25 kg 1 ton 800 kg 1 kubikmeter

Levering: trailer løst leveret vognlæs afhentning i poser i løs vægt hent selv i bigbag i sække

Brands: Raw Lip Scan Igelsø Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor læse butikkens regler.
Det er naturligvis super afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige bakkemørtel hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode tilbud, og øvrige giver faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare bakkemørtel.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring bakkemørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af bakkemørtel online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at undvære fragtomkostningen, og endda have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der tit er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber bakkemørtel online på deres side.
Alverdens niche webshops står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du modtage mere konstruktiv service fra mennesker som er specialister i netop bakkemørtel.
De 10 største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

bakkemørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bakkemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

bakkemørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

bakkemørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du opstarter byggeprojektet er det ultra fornuftigt at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det er muligt at indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når projektet er energi- og miljøvenligt. Det betinges altså af at projektet påvirker miljøet.
3Planlægning viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet plan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du nedskriver strategien.
4Der viser sig stort set altid uforudsete vanskeligheder i forbindelse med svære projekter, og på grund af det er det væsentligt at man har afsat god nok tid i planen, så man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
5Man skal under ingen omstændigheder mangle grej. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have grejet til disposition inden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
6Du skal ikke negligere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som hjælp overfor mulige uheld. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
7Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, og herefter notere udgiften ved dem én efter én.
8Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de presserende materialer handlet ind før du starter byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig oversigt indeholdende alt det som er nødvendige, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
9Der ligger en hel række vejledninger og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube bringer dig ret så meget udbytterig oplysning, specielt forudsat at man leder på engelsk.
10Du bør reflektere over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du burde fremskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Når du benytter hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige håndværkere.
11For projekter udendørs har vejret en stor rolle. På grund af dette bør du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det mod forventning går i gang med at regne i samme sekund som du er midt i dit vigtige projekt.
12Det er oplagt at søge assistance til projektet, ikke mindst når der er tale om krævende byggeopgaver. Enkelte byggerier bør udføres af mere end en person. Endvidere er det mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål om bakkemørtel

 • Hvad er bakkemørtel?
 • Hvad består bakkemørtel af?
 • Hvor meget bakkemørtel?
 • Hvor meget cement til bakkemørtel?
 • Hvilken bakkemørtel?
 • Hvordan blandes bakkemørtel?
 • Bakkemørtel hvor meget cement?
 • Hvad bruges bakkemørtel til?
 • Hvordan blander man bakkemørtel?
 • Hvilken leveringsmulighed er smartest?

  En lang række webshops i Danmark tilbyder heldigvis en række forskellige billige metoder til levering til bakkemørtel. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt praktisk, og typisk endvidere den billigste leveringsmåde.

  Du bør også afveje for og imod at bestille levering til din lejlighed eller til dit arbejde. Leveringsformen er jævnligt en anelse mere bekostelig, men desuden i høj grad fleksibel ved køb af bakkemørtel online. Den mest billige leveringstype vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket stiller krav om at du har bopæl tæt på online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragttiden på bakkemørtel er ultra bestemmende i tilfælde af at du har brug for ordren inden for kort tid, så derfor er det ret passende at vi besigtiger den forventede leveringsdato på bakkemørtel. Mange netshops i Danmark – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre online, hvilket dog regnes ud fra at transaktionen realiseres før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren før personalet holder fyraften.

  Visse webshops lover fragt uden omkostninger på bakkemørtel online, men typisk er det påkrævet at der aftages for et præcist beløb. Ellers skal man tage den mest billige form for fragt, som mange gange vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

  Flere webshops tildeler afhentning hvor man handler billig bakkemørtel online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på bakkemørtel i følgende byer:

  Ølstykke, Aarhus, Brønderslev, Nakskov, Albertslund, Højbjerg, Værløse, Viborg, Valby, Nørresundby, Allerød, Glostrup, Herning, Frederiksberg, Randers, Fredericia, Aabenraa, Vejle, Sønderborg, Brønshøj, København, Næstved, Grenaa, Brabrand, Lillerød, Vanløse, Silkeborg, Hjørring, Frederiksværk, Tårnby, Vordingborg, Farum, Gentofte, Hedensted, Svendborg, Hillerød, Helsingør, Rudersdal, Vallensbæk, Slagelse, Ikast, Haslev, Risskov, Kalundborg, Hvidovre, Åbyhøj, Tilst, Korsør, Hobro, Skanderborg, Thisted, Lyngby, Charlottenlund, Rødovre, Nykøbing Falster, Birkerød, Ishøj, Søborg, Horsens, Kolding, Skive, Hørsholm, Brøndby, Jyllinge, Nærum, Nyborg, Holstebro, Greve, Struer, Solrød Strand, Køge, Herlev, Frederikshavn, Aalborg, Gladsaxe, Holbæk, Ringsted, Odder, Roskilde, Haderslev, Kokkedal, Odense, Varde, Dragør, Rønne, Frederikssund, Taastrup, Stenløse, Lystrup, Ballerup, Hedehusene, Virum, Esbjerg, og Middelfart, .

  Klik-og-hent ift. bakkemørtel er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Midtsjælland).

  Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel bakkemørtel tilbud og køb bakkemørtel. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge eksempelvis bakkemørtel online, billig bakkemørtel samt bakkemørtel priser, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Spar penge på bakkemørtel

  Det er i dag i høj grad ligetil for alle at lave prissammenligning på billige bakkemørtel online på tværs af internet firmaer i Danmark, og ergo har de fleste outlets på nettet været tvunget til at mindske prisniveauet på bakkemørtel eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

  Dog kan det alligevel blive lukrativt at analysere indtil flere shops på nettet efter udsalg og tilbud på bakkemørtel online før du køber, således at man er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Du skal bare være omhyggelig med, at når en online virksomhed forhandler billige bakkemørtel online til salg for en pris som virker ufattelig attraktiv, kan det ofte være et signal om en bedragerisk e-forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af et lovbud, som redder køber overfor snydagtige internet selskaber.

  Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at finansiere prisen på bakkemørtel over tid. Dette fås ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at folk ofte kigger efter for eksempel bakkemørtel priser og billig bakkemørtel. Derudover ser vi tit internet shoppere kigge efter fx køb bakkemørtel, bakkemørtel tilbud samt bakkemørtel online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg bakkemørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udvendig puds til fugning til pudsning

  Varianter: 5.1 % 6.6 %

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 10 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 500 liter 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 25 kg 1 ton 1 m3 15 kg

  Levering: i løs vægt trailer i sække afhentning i bigbag hent selv løst leveret i poser vognlæs

  Brands: Weber Igelsø Raw Skalflex Scan Lip

  Se nærmere på tidligere kunders betragtninger

  Trustpilot indebærer uden sammenligning ærlige muligheder for at se nærmere på en stor gruppe eksisterende konsumenters vurderinger og af den grund er det klogt, at du besigtiger e-forhandlerens vurderinger før du køber billige bakkemørtel online.

  Facebook genererer ydermere faktisk strålende genveje til at få et kig ind i online firmaets pålidelighed. Desuden møder vi en række internet firmaer som giver kunderne mulighed for at sammensætte en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed kan anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk bestiller billige bakkemørtel online på en e-forretning burde man egentlig granske virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig spændende, især med de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kunne måske være at efterse om e-firmaet er e-mærket medlem, siden det typisk er et sympol på at online forretningen forsvarer dansk lovgivning, samt at online forhandleren løbende undersøges af specialister som kender vedtægterne på området.

  Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, for så vidt du skulle få udfordringer med din shopping med bakkemørtel. Ligeledes er det klogt at kunden er opmærksom på de mest vitale betingelser gældende for bestillingen af bakkemørtel online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen garanterer.

  I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadig bevarer ens faktura, således man altid kan eftervise købet af bakkemørtel, uagtet om man har handlet fra Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus eller Silvan.

  Lone L gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Else K gav 4 stjerner

  Fremragende service

  Bente Mortensen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Mads J gav 5 stjerner

  Bestilte online

  9 tips til online shopping
  1Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en forordning, som værner køber overfor bedrageriske shops på nettet. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere betalingen i flere bidder.
  2Det er ret gnidningsløst for folk at finde frem til de bedste priser online på billige bakkemørtel i blandt forskellige webbutikker, og til gengæld lover en hel del webshops gebyrfri levering. Det kan immervæk være gavnligt at udforske enkelte internet shops i Danmark efter tilbud forinden du handler, så du er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
  3Indtil flere e-firmaer tilbyder levering uden betaling på bakkemørtel, men i de fleste tilfælde kun ifald man handler for en bestemt pris. Desuden skal du udse dig den billigste mulighed for fragt, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Metoden bliver uheldigvis på den anden side ultra ligetil. Den mest billige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne.
  4Forud for at nogen shopper billige bakkemørtel i en e-shop kan man når alt kommer til alt læse webshoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig morsomt. Ligeledes er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de grundlæggende regler gældende for handlen med billige bakkemørtel online, fx den returrettighed online forretningen tilsikrer.
  5Størstedelen af e-forretninger tildeler nu om dage flere billige fragtmuligheder til bakkemørtel. Det mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte produkter lige når det passer dig. Muligheden er altså i høj grad let, og ofte ligeledes den billigste mulighed for levering.
  6Vi tilråder generelt at bemærke om e-forhandleren er e-mærket medlem, som burde være et signal om at online virksomheden forsvarer de officielle regler, og at internet butikken hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der har indsigt i retningslinjerne. Inden folk bestiller billige bakkemørtel på en netbutik behøver man på en vis måde se på virksomhedens forretningsvilkår.
  7Den billigste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du er med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den type af levering er selvfølgelig ret så vital forudsat man skal bruge bakkemørtel om få sekunder. Alternativt så sikrer flere forretninger på nettet fri fragt, men tit er det påkrævet at der erhverves for et bestemt beløb.
  8Trustpilot yder helt tiltalende løsninger til at efterforske ganske mange tidligere brugeres iagttagelser og derved tilrådes det, at du gransker internet virksomhedens kritik inden du handler billige bakkemørtel online. Facebook bringer dig derudover tilpas pæne løsninger til at få kendskab til internet butikkens kundefokus.
  9Leveringstidspunktet er naturligvis usædvanlig vital såfremt man har brug for varen omgående, og med det formål er det selvsagt klogt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt på bakkemørtel. En del internet shops giver billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, som imidlertid påkræver at bestillingen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk