Jordbruget.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: som faldunderlag til hønsegård mod ukrudt på skråning som gødning til bøgehæk til stauder under hæk til hestefold til roser til rygning som brændsel til dyr til surbundsbed til ligusterhæk til fugle til bede til legeplads til grill til udendørs til bede som bunddække til haven til ridebane til fjernvarme til ridehus til varmeværker til hækken til indkørsel imod dræbersnegle til gasgrill på frugttræer til fyring til indendørs omkring træer til rhododendron til stokerfyr som brændsel til planter til dyr til fyr

Varianter: lys mørk knust natur groft fint revet frisk

Mængder: 50 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 60 liter 70 liter 2000 liter 2500 liter

Levering: i bigbag afhentning i poser i sække vognlæs trailer i løs vægt hent selv

Brands: Champost Prima Pindstrup Jysk GreenBio Plantetorvet Lidl Verdo Holmebo Douglas Plantorama Junckers Billigblomst Manstrup Bilka Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring barkflis.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke virksomhedens regler.
Der er variationer i priserne på billige barkflis hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot barkflis.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i det meste af landet, og på grund af det har de fleste chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og tilmed få produkterne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder forhandler varer fra forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af barkflis online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på nichebutikkerne online får du billigere priser.
Forskellige specialiserede netshops ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du modtage endnu mere kyndig rådgivning fra ansatte som er specialister i netop barkflis.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som oftest er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller barkflis online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

barkflis harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

barkflis silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Således må du ofte tage notits af femdøgnsprognosen i den tid der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at regne i samme sekund som du vil påbegynde dit krævende byggeprojekt.
2Du finder ekstremt mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget brugbar info, i særlig grad hvis man benytter engelske ord i din søgning.
3Typisk vil det være afgørende at have lavet et budget for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde udgiften ved dem enkeltvis.
4Det er meningsfuldt at have de nødvendige materialer parat forud for at du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig note med det der bliver brug for, og derefter eftergå listen, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
5Du har mulighed for at søge offentlig støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Støtten forudsætter dermed at projektet influerer positivt på klimaet.
6Du bør ikke glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er smart at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
7Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger i forbindelse med omfangsrige opgaver, og følgelig viser det sig af stor betydning at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
8Det er oplagt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af større byggeprojekter. Krævende byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk vil det være meningsfuldt at have værktøjet til rådighed idet du begynder på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indregne disse udgifter i byggeriets budget.
10Før du igangsætter byggeriet er det temmelig vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du burde måske tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde få eksperthjælp til noget af det. Forudsat at du får assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at søge en pris fra forskellige foretagender.
12Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en klar dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af tidsplanen.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål til barkflis

 • Barkflis hvordan?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvilken mulighed for fragt er smartest?

  En del internet firmaer udlover nu om dage mange forskellige billige leveringsmetoder til barkflis. Den mest benyttede er lige nu at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente produkterne lige når det passer dig. Den er jo i høj grad nem, samt oftest ydermere den prisbilligste mulighed for fragt.

  Du kunne alternativt prøve at vælge at få sendt til dit hus eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er typisk lidt mere omkostningsfuld, men ydermere meget hensigtsmæssig ved køb af barkflis online. Den prisbilligste leveringstype er dog at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du bor nær online shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på barkflis kan i nogle tilfælde være vældig aktuel såfremt man mangler produkterne lige om lidt, og med det formål er det fuldt ud vigtigt at vi undersøger den estimerede leveringsdato for barkflis. En del firmaer på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, men vær vagtsom da det regnes ud fra at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få produktet ud af døren forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

  Nogle få shops på nettet garanterer levering uden omkostninger på barkflis online, men ofte gælder det kun hvis der købes for en fastsat sum. Desuden skal du gribe den mindst kostelige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  De store netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig barkflis derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Stark. De tildeler blandt andet klik-og-hent på barkflis i følgende områder:

  Hedehusene, Nærum, Horsens, Grenaa, Haderslev, Glostrup, Hvidovre, Vordingborg, Slagelse, Nyborg, Lystrup, Åbyhøj, Farum, Haslev, Brabrand, Frederikssund, Struer, Aabenraa, Ballerup, Roskilde, Hedensted, Risskov, Korsør, Valby, Charlottenlund, Hjørring, Tårnby, Næstved, Odense, Ølstykke, Svendborg, Kokkedal, Solrød Strand, Nakskov, Dragør, Højbjerg, Hørsholm, Brøndby, Thisted, Middelfart, Ikast, Esbjerg, Rudersdal, Tilst, Gladsaxe, Kolding, Nykøbing Falster, Søborg, Vejle, Frederiksberg, Viborg, Allerød, Odder, Silkeborg, Skive, Albertslund, Ringsted, Holbæk, Gentofte, Brønderslev, Lyngby, Vallensbæk, Aarhus, Vanløse, Herning, Holstebro, Kalundborg, Stenløse, Hobro, Birkerød, Sønderborg, Lillerød, Skanderborg, Frederikshavn, Helsingør, Brønshøj, Taastrup, Rønne, Virum, Køge, Hillerød, Ishøj, Greve, Frederiksværk, Værløse, Fredericia, Aalborg, Jyllinge, Randers, Nørresundby, København, Herlev, Varde, og Rødovre, .

  Klik-og-hent ift. barkflis er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland).

  Ses der på data fremstår det markant, at online shoppere typisk søger efter eksempelvis barkflis tilbud og barkflis online. Man ser desuden typisk netshoppere søge for eksempel barkflis priser, køb barkflis og billig barkflis, foruden de gængse byggekæder som Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på barkflis

  Det er jo ret nemt for købere at lave prissammenligning på billige barkflis online på forskellige butikker på nettet, og ergo har utallige internet shops ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på barkflis markant, og ovenikøbet yde levering uden beregning.

  Til gengæld kan det trods alt blive nyttigt at tjekke enkelte e-forhandlere efter tilbud og rabatter på barkflis online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Du bør lige meget hvad være klar over, at såfremt en e-shop forhandler billige barkflis online til en salgspris der virker usædvanlig tiltalende, så kunne det for det meste være et signal om en fup internet handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket redder dig som køber imod svindlende forretninger på nettet.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil honorere beløbet til barkflis i flere bidder. Dette fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når der ses på data bliver det klart, at folk mange gange søger eksempelvis barkflis online og køb barkflis. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter fx billig barkflis, barkflis tilbud og barkflis priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ligusterhæk til dyr til fyr til stauder som faldunderlag på frugttræer til haven til hækken omkring træer til indendørs som brændsel på skråning til bøgehæk som gødning til bede til planter til fjernvarme under hæk til surbundsbed til ridehus til indkørsel til hestefold til stokerfyr til grill til varmeværker til roser som brændsel til legeplads til fugle til gasgrill til dyr imod dræbersnegle til rygning til rhododendron til ridebane som bunddække til udendørs til bede til hønsegård mod ukrudt til fyring

  Varianter: fint natur frisk mørk knust revet groft lys

  Mængder: 50 liter 70 liter 2000 liter 80 liter 1000 liter 60 liter 3000 liter 2500 liter

  Levering: i bigbag afhentning vognlæs i løs vægt trailer hent selv i poser i sække

  Brands: Manstrup Douglas Billigblomst Holmebo Pindstrup Lidl Prima Junckers Verdo Jysk Park GreenBio Plantetorvet Champost Bilka Plantorama

  Analyser tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot frembyder en del fine chancer for at sondere en række øvrige køberes tanker og herved stiller vi forslag om, at du efterforsker online shoppens ratings forud for at du placerer din ordre på billige barkflis online.

  Facebook giver dig også tilpas fornemme metoder til at få indblik i netshoppens kundefokus. Derudover møder vi en del online outlets hvor folk kan publicere en omtale af deres køb, som ligeledes må bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen handler billige barkflis online på en internet handler burde de for at være sikker bese e-shoppens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Et andet forslag kunne måske være at efterse om online shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er en tryghed om at online firmaet opretholder den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen en gang i mellem besigtiges af fagfolk der har megen viden om vedtægterne på området.

  Dette er desuden en god genvej til at få assistance, når du møder besvær ved dit indkøb af barkflis. For øvrigt er det prisværdigt at man er opmærksom på de mest betydningsfulde forhold der har indflydelse på købet af barkflis online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilsikrer.

  Her er det tilmed vigtigt, at man stadig opbevarer ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan bevidne købet af barkflis, ligegyldig om man handler ved Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Jesper Nielsen gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Pia O gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Lars P gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Charlotte I gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  9 tips til køb på nettet
  1Den mest betalelige leveringsudgave vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du er i kort afstand af online forhandlerens lager. Den form for fragt kan vise sig at være rigtig aktuel såfremt man står og skal bruge barkflis nu og her. Alternativt så præsterer nogle outlets på nettet portofri fragt, men ofte under forudsætning af at du handler for en bestemt pris.
  2Før folk handler billige barkflis i en forhandler på nettet burde de egentlig betragte webshoppens vilkår, men det er for det meste en omfattende opgave. Endvidere er det godt at man er omhyggelig omkring de elementære regler der spiller ind i forbindelse med handlen med billige barkflis online, som fx den returpolitik online forretningen garanterer.
  3Vi anbefaler at kigge om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, som generelt er en tilkendegivelse af at e-forhandleren adlyder de danske love, og at e-firmaet undertiden undersøges af fagfolk der er meget bekendte med de gældende love. Forinden folk køber billige barkflis på en online webshop kan man altid gennemløbe e-butikkens handelsbetingelser.
  4Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en bestemmelse, som bistår køberen overfor uægte online virksomheder. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afbetale betalingen senere.
  5En del online outlets frembyder til alt held en række forskellige billige metoder til levering til barkflis. En af de mest moderne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig virkelig gnidningsløs, og tit endvidere den billigste slags levering.
  6Enkelte firmaer på nettet yder portofri levering på barkflis, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man køber for en bestemt pris. Som alternativ skulle du udvælge den mest letkøbte leveringsmåde, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver godt nok endda vældig gnidningsløs. Den mest billige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
  7Trustpilot frembringer helt hæderlige genveje til at blive klogere på forskellige øvrige køberes anmeldelser og på grund af dette tilråder vi, at du betragter internet forhandlerens kritik før du køber billige barkflis online. Facebook byder på lignende sådan set gode løsninger til at få indblik i e-handlens troværdighed.
  8Det er jo virkelig enkelt for alle at prissammenligne online på billige barkflis fra forskellige e-butikker, og til tak tilbyder de fleste internet handler i Danmark fragt uden beregning. Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at besigtige enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg før du køber, så man er skudsikker på at indhente den laveste pris.
  9Leveringstidspunktet kan vise sig at være temmelig vigtig ifald vi står og skal bruge produkterne fluks, så med det formål er det fuldt ud afgørende at man gransker den estimerede leveringstid for barkflis. En stor portion webshops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men vær vagtsom da det beroer på at bestillingen fuldbyrdes forud for et bestemt tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk