Jordbruget.dk

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 20 kg 15 kg 1 ton 800 kg 10 kg 500 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter

Levering: i poser hent selv i bigbag løst leveret trailer i løs vægt afhentning vognlæs i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse firmaets regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige betonsand hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på de bedste priser, imens nogle vil have service. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring betonsand.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover blot betonsand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af betonsand online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har folk valget om at bestille online og hente produkterne personligt. Takket være dette kan du slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Størstedelen af nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du modtage ekstra brugbar sparring fra personale med specialistviden i netop betonsand.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, der tit er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller betonsand online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
betonsand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

betonsand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der findes en overflod af instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget nyttig oplysning, især såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
2Der præsenterer sig stort set altid utidige hovedpiner når det handler om store byggeprojekter, og herved vurderes det meningsfuldt at der er afsat rimelig tid i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at lave en strømlinet agenda, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
4Man bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at have grejet disponibelt forinden du går løs med byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
5For udendørs opgaver har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund må du løbende se vejrberetningerne i dagene op til arbejdets start, så det ikke uden varsel starter med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
6Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet et budget for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive en fordel at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør søge sig frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
7Husk at vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe eksperthjælp til delelementer af det. Når du ønsker professionel hjælp vil det normalt være en god idé at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
8Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som hjælper dig imod hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i arbejdet, især hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
9Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ift. store byggeprocesser. Omfangsrige projekter behøver flere folk. Derudover må det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Det vil vise sig afgørende at du har de påkrævede materialer disponible i god tid før du går i krig med byggeprocessen. Du har god gavn af at lave en punktforms indkøbsliste med alle de ting du har brug for, og som det næste efterse hver eneste ting, så du er overbevist om at alt er klar.
11I god tid inden at du igangsætter byggeriet kan det blive yderst betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Nogle gange kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet har betydning for miljøet.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig flot. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Masser af byggeforretninger yder til alt held diverse billige fragtløsninger til betonsand. Den mest moderne er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså virkelig enkel, og tit tilmed den billigste leveringsmanér.

Du burde endvidere prøve at bestille levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig undertiden en anelse mere omkostningsfuld, men desuden ret så ukompliceret ved køb af betonsand online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær e-forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på betonsand er selvfølgelig meget væsentlig ifald man har behov for ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det særdeles fornuftigt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på betonsand. En hel del internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer online, men vær obs på at det beroer på at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet distribueret før lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del internet outlets frembyder gratis levering på betonsand online, men undertiden er det så nødvendigt at der købes for et fastsat beløb. Desuden skulle du foretrække den mest billige fragttype, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Masser af webshops giver afhentning hvor du køber billig betonsand på nettet og selv henter i butikken. Fx 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på betonsand i følgende områder:

Ringsted, Holstebro, Nørresundby, Hedensted, Vanløse, Højbjerg, Gladsaxe, Stenløse, Taastrup, Brønderslev, Brøndby, Rønne, Lystrup, Aabenraa, Frederikssund, Rudersdal, København, Skanderborg, Odense, Dragør, Kokkedal, Virum, Jyllinge, Haslev, Tilst, Hillerød, Hørsholm, Hjørring, Ikast, Vordingborg, Middelfart, Skive, Haderslev, Ishøj, Søborg, Allerød, Farum, Køge, Lyngby, Kalundborg, Nykøbing Falster, Værløse, Tårnby, Roskilde, Thisted, Brønshøj, Herlev, Birkerød, Næstved, Valby, Aarhus, Esbjerg, Holbæk, Vejle, Rødovre, Vallensbæk, Nærum, Åbyhøj, Horsens, Greve, Svendborg, Gentofte, Silkeborg, Ballerup, Struer, Frederiksberg, Slagelse, Risskov, Lillerød, Ølstykke, Odder, Hvidovre, Charlottenlund, Brabrand, Frederikshavn, Viborg, Nyborg, Hobro, Kolding, Varde, Solrød Strand, Fredericia, Korsør, Sønderborg, Aalborg, Herning, Glostrup, Hedehusene, Grenaa, Albertslund, Frederiksværk, Helsingør, Randers, og Nakskov, .

Click-and-collect ift. betonsand er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. billig betonsand og betonsand priser. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge for eksempel betonsand online, køb betonsand og betonsand tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Gode tilbud på betonsand

Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige betonsand online på diverse e-handler, og til tak har flertallet af internet webshops ikke kunne slippe for at mindske prisniveauet på betonsand enormt, og ovenikøbet byde på billig levering.

Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at checke et par forskellige internet handler efter rabatter og tilbud på betonsand online forinden du handler, sådan at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Du bør trods alt være opmærksom på, at når en internet butik udbyder billige betonsand online på tilbud til en pris som kan virke uendeligt billig, kunne det for det meste være et bevis på en uærlig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en ordning, der dækker os imod uoprigtige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale pengene til betonsand over flere uger. Det foreslåes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Når der ses på data står det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter for eksempel betonsand online og køb betonsand. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter eksempelvis billig betonsand, betonsand priser og betonsand tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 500 liter 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1 ton 1000 kg 800 kg 15 kg 10 kg 20 kg 1 m3

Levering: løst leveret i løs vægt trailer afhentning i poser hent selv vognlæs i sække i bigbag

Kig på folks synspunkter

Trustpilot fremskaffer ultra stabile muligheder for at kortlægge adskillige nuværende forbrugeres observationer og af den grund er det at foretrække, at du analyserer internet butikkens ratings inden du handler billige betonsand online.

Facebook resulterer i ydermere de facto strålende løsninger til at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi en række internet varehuse som gør det muligt at sammensætte en vurdering af deres køb, som ligeledes burde drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige betonsand online hos en internet shop behøver de til hver en tid studere deres handelsbetingelser, det er dog typisk en omfattende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne måske være at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en garanti for at internet forretningen følger de danske regler, samt at online shoppen tit føres tilsyn med af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, for så vidt du udsættes for problemstillinger som følge af din shopping med betonsand. Derudover anbefaler vi at kunden er på vagt for de grundlæggende vedtægter der influerer på bestillingen af betonsand online, som for eksempel den ombytningsret netbutikken garanterer.

Derfor er det tilmed relevant, at man til enhver tid sikrer sin faktura, således man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af betonsand, uagtet om man har handlet ved Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma eller 10-4.

Poul gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Mads Jensen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Per C gav 5 stjerner

Helt i orden.

Kim Larsen gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til internetshopping
1Det er jo yderst nemt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige betonsand hos forskellige webbutikker, og med det motiv frembyder flertallet af e-forretninger fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid være udbytterigt at inspicere indtil flere online varehuse efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at få den billigste pris.
2En hel del forretninger på nettet tildeler heldigvis en række forskellige billige former for fragt til betonsand. En af de mest populære er i vore dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når der er mulighed for det. Denne er jo særligt problemfri, samt typisk ligeledes den mest letkøbte leveringsmodel.
3Generelt slår vi et slag for at kigge om online forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en forsikring om at internet webshoppen understøtter de gældende danske regler, udover at e-forhandleren fra tid til anden gennemses af jurister som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før nogen handler billige betonsand i en online forretning kan man reelt tyde netshoppens forretningsvilkår.
4Forinden nogen handler billige betonsand hos en e-forhandler kunne man sådan set gennemløbe shoppens regler, det er dog typisk ikke videre interessant. Tilmed er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige betonsand online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-shoppen anvender.
5Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af et lovbud, som redder dig som kunde overfor uoprigtige online butikker. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at godtgøre betalingen over en længere periode.
6Den mest letkøbte leveringsform vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du er i kort afstand af online virksomhedens adresse. Den leveringsløsning kan vise sig at være ret så essentiel såfremt man mangler betonsand lige om lidt. Alternativt så yder flere firmaer på nettet fragt uden omkostninger, men undertiden er det under betingelse af at man handler for et fastslået beløb.
7Flere e-forretninger i Danmark byder på fragt uden omkostninger på betonsand, men ofte kun når der shoppes for en præcis sum. Alternativt skulle du vælge den mindst kostelige mulighed for levering, som gerne vil være at få leveret ordren til et udleveringssted. Muligheden er jævnligt endda meget hensigtsmæssig. Den billigste mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
8Trustpilot resulterer i en del fremragende løsninger til at studere en længere række aktuelle køberes synspunkter og derved kan det anbefales, at du betragter online forhandlerens kritik inden du shopper billige betonsand online. Facebook frembringer lige så vel nogenlunde hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i online butikkens troværdighed.
9Fragttiden er ekstremt udslagsgivende ifald du står og skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det øjensynligt afgørende at du gransker det forventede leveringstidspunkt på betonsand. En stor portion internet virksomheder yder billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varenumre, men glem ikke at det påkræver at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk