Jordbruget.dk

Brolæggergrus pristjek

Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 800 kg 25 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt løst leveret i sække hent selv afhentning i poser i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisen på billige brolæggergrus fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af brolæggergrus.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ i de store byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot brolæggergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og af den grund har man chancen for at handle online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan man spare fragtgebyret, samt endda få fat i varerne hurtigere.
De udbredte byggecentre samler produkter fra mange forskellige producenter, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af brolæggergrus online.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du få ekstremt gavnlig rådgivning fra ansatte der er specialister i netop brolæggergrus.
Forskellige niche webshops står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber brolæggergrus online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

brolæggergrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du kan tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal købe hjælp fra en professionel til delelementer af det. Ifald du skal have professionel hjælp er der penge at spare ved at indhente en pris fra forskellige entreprenører.
2Inden du opstarter arbejdet kan det vise sig vildt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Planlægning vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at forfatte en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder agendaen.
4Der kan findes endeløse instruktioner og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med betydelige mængder gavnlig info, særligt hvis man bruger den engelske version.
5I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeriet forbedrer klimaet.
6Det bliver betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer parat på forhånd inden du igangsætter dit arbejde. Du kunne udfærdige en simpel huskeliste med hver eneste ting der er nødvendige, og så gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at du har styr på det.
7Der præsenterer sig ofte pludselige problemer når det gælder krævende byggeprojekter, og ergo kan det være værdifuldt at man afsætter en del tid i planen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
8Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig vigtigt at du har det klar idet du indleder arbejdet. Det er desuden godt at påregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
9Det kan være til god gavn at få assistance til dele af projektet, ikke mindst hvis det er vigtige byggeprocesser. Større byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
11Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning starter med at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
12Du bør ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod potentielle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål inden for brolæggergrus

 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  En del online shops giver nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til brolæggergrus. En der er meget populær er i vore dage pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er altså rigtig smertefri, og tit desuden den mest letkøbte fragtform.

  Du kan ligeledes foretrække at bestille levering til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt en tak mere bekostelig, men derudover meget ligetil ved køb af brolæggergrus online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men dette beroer på at du bor med kort afstand til internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på brolæggergrus er naturligvis super vital hvis du skal bruge varerne inden for få dage, og herved er det altså vigtigt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved brolæggergrus. En lang række online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter online, som dog står og falder med at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen afsendt før lagerpersonalet drager hjemad.

  En række online webshops præsterer gebyrfri levering på brolæggergrus online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for en konkret pris. Desuden skulle du foretrække den billigste løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

  En hel del netshops udlover click-and-collect hvor man bestiller billig brolæggergrus online men selv henter i butikken. Fx Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på brolæggergrus i disse områder:

  Haslev, Aarhus, Rødovre, Hørsholm, Albertslund, Hjørring, Roskilde, Risskov, Dragør, Gladsaxe, Varde, Greve, Ringsted, Charlottenlund, Allerød, Kokkedal, Ishøj, Helsingør, Vanløse, Brønshøj, Kalundborg, Tilst, Nakskov, Horsens, Sønderborg, Hobro, Struer, Birkerød, Jyllinge, Aabenraa, Slagelse, Åbyhøj, Middelfart, Stenløse, Lillerød, Ølstykke, Lystrup, Hedensted, Hillerød, Ikast, Herlev, Haderslev, Virum, Silkeborg, Fredericia, Rudersdal, Grenaa, Rønne, Frederikssund, Svendborg, Gentofte, Skanderborg, Ballerup, Esbjerg, Frederiksværk, Vordingborg, Hedehusene, Farum, Tårnby, Valby, Kolding, Brabrand, Odder, Næstved, Værløse, Holbæk, Vejle, Højbjerg, Holstebro, København, Nykøbing Falster, Brønderslev, Frederikshavn, Søborg, Randers, Viborg, Skive, Aalborg, Taastrup, Lyngby, Køge, Herning, Glostrup, Hvidovre, Brøndby, Nyborg, Nørresundby, Vallensbæk, Frederiksberg, Odense, Korsør, Nærum, Solrød Strand, og Thisted, .

  Afhentning af brolæggergrus er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

  Når man kigger i tallene står det klart, at online shoppere tit efterspørger fx brolæggergrus online og brolæggergrus tilbud. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge fx brolæggergrus priser, køb brolæggergrus samt billig brolæggergrus, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Rabat på brolæggergrus

  Det er efterhånden super enkelt for enhver at finde de laveste priser på billige brolæggergrus online hos flere internet butikker i Danmark, og følgelig har utallige firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at reducere priserne på brolæggergrus markant, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

  Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at eftergå diverse forhandlere på nettet efter billige priser på brolæggergrus online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  Man bør alligevel ikke glemme, at hvis en e-forhandler afsætter billige brolæggergrus online til en pris der virker umådelig letkøbt, kunne det undertiden være en varsel om en fup online virksomhed. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under et reglement, der bistår dig som kunde imod svindlende webshops.

  Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en løsning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at klare betalingen af brolæggergrus over en længere periode. Det fås normalt i online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere tit efterspørger blandt andet køb brolæggergrus og billig brolæggergrus. Man ser desuden jævnligt folk søge blandt andet brolæggergrus online, brolæggergrus tilbud og brolæggergrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 1 m3 20 kg 500 kg 25 kg 1 ton 800 kg 15 kg 25 kg 1000 kg

  Levering: i bigbag afhentning i løs vægt i sække hent selv vognlæs i poser trailer løst leveret

  Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot yder uden sammenligning ærlige chancer for at gennemstøve forskellige nuværende forbrugeres iagttagelser og derved anbefales det, at du gennemsøger e-firmaets ratings forinden du handler billige brolæggergrus online.

  Facebook yder tilsvarende adskillige passende chancer for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Desuden ses endda webshops som tilbyder kunderne at forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel kan udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Inden nogen handler billige brolæggergrus online i en butik burde de i princippet have øje for shoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig spændende, specielt på de kendte byggekæder som Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

  En anden løsning kan derfor være at granske om netshoppen er verificeret af e-mærket, da det typisk er en angivelse af at webbutikken adlyder de gældende danske regler, samt at e-forretningen regelmæssigt overværes af fagmænd som forstår reglerne på området.

  Derudover giver det dig lejlighed til opbakning, for så vidt du bliver udsat for besvær med din bestilling af brolæggergrus. Desuden anbefaler vi at køberen er obs på de væsentligste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af brolæggergrus online, eksempelvis den ombytningspolitik e-forretningen anvender.

  I relation til det er det virkelig essesentielt, at man permanent bevarer sin ordremail, så man til enhver tid kan bevidne sin bestilling af brolæggergrus, hvad end man bestiller hos Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma eller Silvan.

  Maria A gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Thomas J gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Per F gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Tina Kristensen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  9 gode råd til når du køber online
  1Før folk handler billige brolæggergrus i en internet handler behøver de i virkeligheden få overblik over shoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke super interessant. Foruden dette er det en hjælp at kunden er klar over de mest vedkommende bestemmelser der er gældende for købet af billige brolæggergrus online, som fx den byttepolitik webshoppen lover.
  2Temmelig mange internet varehuse giver i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsformer til brolæggergrus. En der er meget anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente pakken når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså ualmindeligt simpel, og mange gange endda den billigste leveringsmåde.
  3Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et lovbud, hvilket bistår dig som køber imod fup internet shops. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil klare beløbet over tid.
  4Vi anbefaler generelt at finde ud af om netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være et bevis på at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at den undertiden efterses af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende love. Før folk handler billige brolæggergrus på en internet handler behøver man egentlig betragte webbutikkens handelsaftale.
  5Den billigste type af levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du bor nær e-firmaets adresse. Den løsning kan i nogle tilfælde være super essentiel forudsat man behøver brolæggergrus straks. Alternativt så frembyder en hel del e-forretninger i Danmark billig levering, men ofte er det forudsat at du bestiller for et fastslået beløb.
  6Enkelte internet firmaer tilbyder fragt uden beregning på brolæggergrus, men tit er det så nødvendigt at der shoppes for en bestemt sum. Desuden kan man snuppe den mest letkøbte fragtform, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis derudover ekstremt let. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid være selv at hente produkterne.
  7Det er efterhånden temmelig fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige brolæggergrus fra forskellige online butikker, og herved frembyder en hel del e-forretninger fragtfri levering. Men det kan alligevel blive lønsomt at sammenholde forskellige online virksomheder efter tilbud og udsalg forud for at du handler, således at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
  8Trustpilot genererer tilpas stabile muligheder for at inspicere flere eksisterende køberes betragtninger og af den grund går vi ind for, at du verificerer netshoppens anmeldelser forinden du køber billige brolæggergrus online. Facebook byder på lignende ret så gode løsninger til at få indsigt i online shoppens troværdighed.
  9Leveringstidspunktet kan være særdeles udslagsgivende i tilfælde af at man har brug for ordren øjeblikkeligt, så af den grund er det øjensynligt centralt at man undersøger den forventede leveringsdato på brolæggergrus. De fleste internet selskaber lover billig 1 dags fragt på masser af varer, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk