Jordbruget.dk

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 20 kg 500 kg 10 kg 15 kg 500 liter 1 m3 15 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton

Levering: hent selv afhentning løst leveret i poser i løs vægt trailer vognlæs i bigbag i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal overveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare brolæggersand.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at finde et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, som giver gode råd til valg af brolæggersand.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undgå fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er navnligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige brolæggersand fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver de bedste priser, imens nogle giver en høj grad af service. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor læse webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i det meste af landet, og derved har mange adgang til at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Derfor har du mulighed for at spare fragten, og ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra mange nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af brolæggersand online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Således får du formentlig mere kompetent assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis brolæggersand.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller brolæggersand online på deres hjemmeside.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre
brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

brolæggersand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

brolæggersand silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

brolæggersand bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du finder et stort udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af enormt meget almennyttig oplysning, især såfremt du kigger i hele verden.
2Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må udarbejde en strømlinet handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af agendaen.
3Det er muligt at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
4Forinden du påbegynder arbejdet kan det blive ganske værdifuldt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig mod mulige ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
6Husk at tænke over om projektet kan klares alene, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Ifald du får assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at indhente en pris fra forskellige virksomheder.
7Det kan overvejes at få assistance til projektet, specielt ift. krævende byggeopgaver. Store ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
8Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du kan med fordel sammensætte en enkel liste som indeholder alt hvad som er nødvendige, og derefter efterse hver enkelt ting, så du er tryg ved at alt er på sin plads.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejret en essentiel rolle. Derfor kan du ofte tage notits af femdøgnsprognosen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag begynder at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
10Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er rationelt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til prisen på hver enkelt.
11Der viser sig altid ubelejlige bump på vejen når det kommer til avancerede byggeprojekter, og følgelig vil det være essentielt at man har afsat betragtelig plads i planen, så man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
12Man bør aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig yderst relevant at have værktøjet klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. Derudover er det vigtigt at indregne disse udgifter i budgettet.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er utrolig betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår brolæggersand

 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  En masse internet forhandlere frembyder i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for levering til brolæggersand. En af de mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Den er jo yderst problemfri, og tit desuden den prisbilligste fragtform.

  Du kunne derudover afveje for og imod at få det leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig tit et hak mindre billig, men ydermere rigtig smertefri for brolæggersand online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du har bopæl tæt på online forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på brolæggersand kan i nogle tilfælde være ultra relevant når du mangler din ordre inden for få dage, og af den grund er det altså essentielt at vi kigger nærmere på leveringstiden ved brolæggersand. De fleste byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, som dog antager at ordren indsendes før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet afsted før personalet får fri.

  Indtil flere online firmaer sikrer levering uden gebyr på brolæggersand online, men oftest kun såfremt der erhverves for en bestemt sum. Desuden burde du foretrække den mindst kostelige fragtform, der tit vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig brolæggersand hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Davidsen. De tildeler blandt andet afhentning af brolæggersand i disse byer:

  Nykøbing Falster, Grenaa, Stenløse, Holbæk, Helsingør, Haderslev, Struer, Rudersdal, Ikast, Randers, Charlottenlund, Brønderslev, Allerød, Vallensbæk, Hørsholm, Kokkedal, Nærum, Frederikssund, Viborg, Thisted, Frederiksberg, Jyllinge, Gladsaxe, Valby, Hobro, Risskov, Nyborg, Tilst, Vordingborg, Gentofte, Kolding, Holstebro, Skive, Slagelse, Aabenraa, Brøndby, Søborg, Virum, Roskilde, Hjørring, Vanløse, Hedensted, Dragør, Haslev, Ishøj, Glostrup, Ringsted, Brabrand, Kalundborg, Silkeborg, Værløse, Fredericia, Aarhus, Køge, Højbjerg, Skanderborg, Odense, Vejle, Taastrup, Rødovre, Rønne, Herlev, Horsens, Brønshøj, Svendborg, Lyngby, Odder, Hedehusene, Lillerød, Næstved, København, Middelfart, Solrød Strand, Aalborg, Korsør, Frederikshavn, Ballerup, Hvidovre, Herning, Varde, Hillerød, Esbjerg, Greve, Ølstykke, Nørresundby, Albertslund, Farum, Åbyhøj, Birkerød, Lystrup, Tårnby, Frederiksværk, Sønderborg, og Nakskov, .

  Klik-og-hent ift. brolæggersand er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis brolæggersand priser og billig brolæggersand. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker efterspørge bl.a. brolæggersand tilbud, køb brolæggersand og brolæggersand online, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Få den bedste pris på brolæggersand

  Det er efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for enhver at søge sig frem til priser på billige brolæggersand online i blandt forskellige e-firmaer, og altså har massevis af e-firmaer fundet det nødvendigt at nedbringe prisen på brolæggersand drastisk, og ydermere tilbyde levering uden beregning.

  Det kan dog immervæk være nyttigt at kigge forbi nogle få internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på brolæggersand online forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

  Man må trods alt ikke overse, at såfremt en netbutik frembyder billige brolæggersand online for en salgspris der kan ses som ubegribelig fremragende, så burde det undertiden være et tegn på en falsk e-forretning. Kortbestillinger er dog omfavnet af et regulativ, som garanterer køber imod uærlige internet firmaer.

  Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du overveje en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afdrage prisen på brolæggersand over flere uger. Dette fås normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  Ved indkig i data bliver det markant, at mennesker tit leder efter fx brolæggersand tilbud og billig brolæggersand. Foruden dette ser vi ofte online shoppere efterspørge for eksempel brolæggersand priser, køb brolæggersand samt brolæggersand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 500 liter 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 1 ton 500 kg 20 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 25 kg

  Levering: trailer afhentning hent selv vognlæs i sække løst leveret i poser i bigbag i løs vægt

  Gennemsøg folks vurderinger

  Trustpilot medfører nogenlunde sikre genveje til at iagttage en hel del forhenværende køberes evalueringer og herved er det godt, at du kigger på internet butikkens ratings forud for at du handler billige brolæggersand online.

  Facebook giver dig lige så vel ganske ønskværdige løsninger til at få en idé om internet shoppens pålidelighed. I øvrigt er der endda online shops i Danmark hvor det er muligt at frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forinden folk shopper billige brolæggersand online hos en internet butik burde man faktisk bese forhandlerens forretningsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende projekt, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Stark.

  Alternativet kan være at efterse hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket er et signal om at internet selskabet efterfølger de gældende danske regler, og at e-butikken rutinemæssigt efterses af eksperter der kender de gældende vilkår.

  Dette er en god anledning til bistand, ifald du bliver udsat for problemstillinger ved din bestilling af brolæggersand. Dertil anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af brolæggersand online, eksempelvis den byttepolitik online shoppen lover.

  I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man stadig beholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise sin bestilling af brolæggersand, uafhængig af om man har handlet hos Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

  Lene Madsen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Søren Rasmussen gav 4 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Pia gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Søren T gav 5 stjerner

  Som altid

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for folk at vurdere prisniveauet online på billige brolæggersand i blandt diverse internet webshops, og til gengæld garanterer utallige netshops fragtfri levering. Det kan dog ikke desto mindre være lønnende at sammenholde visse e-firmaer efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris.
  2Trustpilot bringer dig uden sammenligning udmærkede chancer for at se nøjere på en hel del aktuelle konsumenters anmeldelser og af den grund er det klogt, at du betragter internet shoppens anmeldelser forinden du handler billige brolæggersand online. Facebook frembringer for øvrigt immervæk fornemme metoder til at få en idé om e-butikkens popularitet.
  3Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du bor i nærheden af internet butikkens bopæl. Den løsning til levering kan være virkelig væsentlig når vi behøver brolæggersand inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del e-forhandlere fragt uden gebyr, men typisk kun såfremt man indkøber for et bestemt beløb.
  4De fleste shops på nettet yder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsløsninger til brolæggersand. Førstevalget hos mange er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når du har lyst. Den er jo vældig uproblematisk, og tit ydermere den mest prisbevidste leveringsform.
  5Generelt foreslår vi at se om online webshoppen er e-mærket medlem, som generelt er et sympol på at e-firmaet forstår gældende dansk lovgivning, og at hjemmesiden jævnligt monitoreres af fagmænd der er meget bekendte med bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige brolæggersand i en netshop burde de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af deres regler.
  6Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt essentiel ifald du absolut skal bruge produktet om kort tid, så herved er det uden tvivl essentielt at du finder den forventede leveringsdato for brolæggersand. Flere internet firmaer giver løfte om billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, hvilket antager at ordren laves før et fastslået klokkeslæt.
  7Enkelte e-forretninger i Danmark frembyder levering uden omkostninger på brolæggersand, men for det meste stiller det krav om at du aftager for et konkret beløb. Desuden skulle du beslutte sig for den mindst kostelige form for fragt, der gerne vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen viser sig jævnligt samtidig ekstremt let. Den prisbilligste fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
  8Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af et regelsæt, som assisterer kunden imod fup internet shops. Alternativt kunne du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere omkostningerne i flere bidder.
  9Forud for at nogen bestiller billige brolæggersand hos en online shop behøver de i reglen gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende. Tillige kan det være til hjælp at du er vaks omkring de mest basale betingelser der kan influere på købet af billige brolæggersand online, til eksempel den returrettighed online butikken garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk