Jordbruget.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 1000 kg 800 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 ton 25 kg 20 kg

Levering: i poser i bigbag i sække løst leveret vognlæs trailer hent selv afhentning i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos en webshop, hvor du kan modtage sparring omkring bundsikringsgrus.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Flere byggecentre udbyder et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot bundsikringsgrus.
Du vil finde variationer i priserne på billige bundsikringsgrus fra byggemarked til byggemarked. En del vil have billige priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder sælger produkter fra diverse producenter, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af bundsikringsgrus online.
De udbredte byggecentre findes i hele landet, og derigennem har du tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor kan man slippe for fragten, samt ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du handler bundsikringsgrus online fra deres webshop.
Hovedparten af små butikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette kan du få ekstremt gavnlig vejledning fra nogle med ekspertviden i netop bundsikringsgrus.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er omfangsrige ombygninger. Krævende projekter behøver mere end en person. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
2Typisk vil det være essentielt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det er sundt at nedfærdige hver eneste udgift, hvorefter man kan finde frem til eventuelle tilbud på hver enkelt.
3Du bør gennemtænke om du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Såfremt du køber assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at tage imod tilbud fra forskellige virksomheder.
4I god tid inden at du optager byggeprojektet er det rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Potentielt kan det vise sig afgørende at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition før du begynder byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og dernæst gennemløbe listen, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Der viser sig ofte utidige hovedpiner når det handler om krævende projekter, og pga. dette kan det være afgørende at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
7Det er muligt at søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud forudsætter altså at projektet har en positiv betydning for miljøet.
8Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til enormt meget konstruktiv info, især såfremt du kigger i hele verden.
9Du skal nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning herunder sikkerhedssko som hjælper dig imod mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
10Man vil aldrig undvære værktøj. Det er essentielt at du har værktøjet parat idet du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
11Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således kan du tit tage notits af meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
12Godt forarbejde vil altid være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en velovervejet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder oversigten.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt flot. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål inden for bundsikringsgrus

 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  Flere shops på nettet frembyder nu om stunder diverse forskellige billige muligheder for levering til bundsikringsgrus. En af de mest moderne er efterhånden pakkeshoppen, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo ultra fleksibel, samt desuden endvidere den mest letkøbte fragtmetode.

  Du kan på samme måde udse dig at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen viser sig uheldigvis en smule mindre billig, men tillige vældig nem ift. bundsikringsgrus online. Den prisbilligste leveringstype vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket betinges af at du har bopæl i nærheden af e-forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på bundsikringsgrus kan være vældig aktuel i tilfælde af at vi står og skal bruge pakken lige om lidt, så af den grund er det aldeles essentielt at du ser den estimerede leveringsdato på bundsikringsgrus. En masse online firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, så de kan nå at få varen pakket inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Flere online virksomheder yder fragtfri levering på bundsikringsgrus online, men typisk gælder det kun hvis der handles for et fastslået beløb. Alternativt skal du udvælge den billigste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

  En stor portion webbutikker yder click-and-collect hvor man bestiller billig bundsikringsgrus hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på bundsikringsgrus i følgende byer:

  Gladsaxe, Kolding, Gentofte, Nakskov, Værløse, Nørresundby, Åbyhøj, Middelfart, Frederiksberg, Aalborg, Odense, Ølstykke, Køge, Struer, Haslev, Ikast, Dragør, Hvidovre, Tårnby, Holbæk, Varde, Allerød, Aabenraa, Kokkedal, Korsør, Albertslund, Farum, Herlev, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Horsens, Sønderborg, Hedehusene, Frederikshavn, Charlottenlund, Herning, Brønshøj, Ballerup, Taastrup, Vordingborg, Virum, Brabrand, Højbjerg, Birkerød, Frederikssund, Svendborg, Grenaa, Hjørring, Kalundborg, Greve, Roskilde, Risskov, Stenløse, Brønderslev, Slagelse, Esbjerg, Rønne, København, Silkeborg, Randers, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj, Fredericia, Nyborg, Valby, Lillerød, Ringsted, Skanderborg, Hedensted, Hobro, Haderslev, Vanløse, Hørsholm, Vejle, Hillerød, Søborg, Aarhus, Nærum, Skive, Tilst, Jyllinge, Lystrup, Glostrup, Viborg, Helsingør, Næstved, Lyngby, Rødovre, Odder, Thisted, Rudersdal, Solrød Strand, og Holstebro, .

  Afhentning for bundsikringsgrus er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Bornholm, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i tendenserne står det klart, at folk jævnligt leder efter bl.a. bundsikringsgrus online og bundsikringsgrus tilbud. Derudover oplever vi ofte folk kigge efter bl.a. bundsikringsgrus priser, køb bundsikringsgrus og billig bundsikringsgrus, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Gode priser på bundsikringsgrus

  Det er i dag yderst nemt for internetbrugere at sammenholde priser på billige bundsikringsgrus online i blandt flere internet butikker i Danmark, og følgelig har langt de fleste internet outlets været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på bundsikringsgrus betragteligt, og ydermere frembyde levering uden beregning.

  Det kan immervæk være smart at inspicere enkelte e-butikker efter tilbud og rabatter på bundsikringsgrus online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Man må bare huske på, at i tilfælde af at en e-handler forhandler billige bundsikringsgrus online til en pris der anses for helt fantastisk billig, så er det mange gange være et symbol på en uærlig e-shop. Shopping med kort er ikke desto mindre omfavnet af en retningslinje, der hjælper dig som kunde imod uægte online webshops.

  Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale prisen på bundsikringsgrus over en længere periode. Dette fås som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når man kigger i data fremstår det markant, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel køb bundsikringsgrus og bundsikringsgrus online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel bundsikringsgrus priser, bundsikringsgrus tilbud samt billig bundsikringsgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 15 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 1 m3 500 kg 1 ton 25 kg

  Levering: vognlæs løst leveret hent selv afhentning i sække i bigbag i poser trailer i løs vægt

  Analyser tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot fremskaffer relativt fine chancer for at eftergå flere andre brugeres observationer og af den grund tilrådes det, at du eksaminerer webbutikkens ratings før du køber billige bundsikringsgrus online.

  Facebook medfører endvidere nogle uafhængige metoder til at få kendskab til e-shoppens troværdighed. Desuden er der mange internet forretninger som tilbyder kunderne at udfærdige en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed bør udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige bundsikringsgrus online på en internet shop bør de ideelt set løbe igennem e-shoppens handelsaftale, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende, specielt med de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

  En anden mulighed er at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, som bør være et kendetegn for at e-handlen tilslutter sig de gældende danske regler, udover at forretningen ofte føres tilsyn med af eksperter der har nøje kendskab til reglementet på området.

  Derudover giver det dig chance for opbakning, hvis du skulle få udfordringer ved dit køb af bundsikringsgrus. Yderligere er det at foretrække at køberen er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af bundsikringsgrus online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-forhandleren benytter.

  På grund af dette er det også essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af bundsikringsgrus, uagtet om man har handlet hos Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan eller Davidsen.

  Anne Christiansen gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Karen Larsen gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Jesper Møller gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Hanne C gav 5 stjerner

  God til prisen

  9 gode råd til din online shopping
  1Det er usædvanlig smertefrit for alle og enhver at sammenligne priser online på billige bundsikringsgrus i blandt diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette yder masser af internet shops portofri levering. Dog kan det stadigvæk vise sig smart at udforske nogle forhandlere på nettet efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
  2Før folk handler billige bundsikringsgrus i en webshop behøver de når alt kommer til alt gennemgå butikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave. Ydermere er det smart at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der kan have indvirkning på købet af billige bundsikringsgrus online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken anvender.
  3Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du befinder dig nær online forretningens hjemsted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være temmelig central såfremt man mangler bundsikringsgrus om få sekunder. Alternativt så tilbyder flere internet forretninger levering uden betaling, men oftest er det forbeholdt når der købes for en bestemt sum.
  4Vi tilråder at kontrollere om internet forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et tegn på at internet shoppen retter sig efter de opstillede regler, udover at online shoppen nu og da besøges af fagmænd der behersker de gældende regulativer. Før nogen shopper billige bundsikringsgrus i en online virksomhed kan man til hver en tid bese shoppens betingelser.
  5Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under et lovbud, som bistår dig som køber imod fup internet virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere pengene over tid.
  6Enkelte online forhandlere byder på levering uden beregning på bundsikringsgrus, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man handler for en præcis sum. Derudover må du tage den prisbilligste leveringsversion, som gerne er at få leveret din pakke til en pakkeshop. Den viser sig gerne desuden ret så fleksibel. Den prisbilligste fragtform er unægtelig at hente varerne selv.
  7Leveringsdygtigheden kan være vældig relevant forudsat man har behov for varen om få sekunder, så af den grund er det i sandhed centralt at du finder den estimerede leveringstid ved bundsikringsgrus. De fleste e-forhandlere stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer, som alligevel er underforstået at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt.
  8Trustpilot resulterer i flere fordelagtige genveje til at gennemsøge diverse andre kunders ratings og herved er det smart, at du besigtiger e-shoppens kritik forud for at du bestiller billige bundsikringsgrus online. Facebook fører til tillige ultra hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
  9En lang række outlets på nettet tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til bundsikringsgrus. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig problemfri, samt tit desuden den billigste fragtløsning.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk