Jordbruget.dk

Dekorationssten pristjek

Er du på udkig efter dekorationssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg dekorationssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til lys

Varianter: klar hvid blå guld glas sort

Mængder: 1 m3 20 kg 15 kg 500 kg 1 ton 10 kg 800 kg 25 kg 25 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter

Levering: vognlæs i løs vægt i poser i bigbag afhentning i sække løst leveret hent selv trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige dekorationssten fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra en netbutik, hvor du får rådgivning og sparring omkring dekorationssten.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er især et alternativ hos de store byggekæder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge firmaets betingelser.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare dekorationssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af dekorationssten online.
De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og derved har kunderne valget om at handle online og hente produkterne selv. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er mindre firmaer, som tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at handle dekorationssten online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem formår de at yde endnu mere begavet hjælp fra medarbejdere der er eksperter i netop dekorationssten.
De fleste nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

dekorationssten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der findes alverdens guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube yder assistance med ekstremt meget konstruktiv viden, specielt såfremt man leder på engelsk.
2Du skal ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedssko som beskytter dig mod potentielle skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
3Der kommer altid pludselige problematikker når det kommer til omfattende byggeprojekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der er afsat god tid i agendaen, med formålet om at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
4Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor skal du løbende tage et kig på vejrvarslen i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at regne når du lige vil i gang med det store projekt.
5Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for projektet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være en fordel at nedskrive alle poster, og herefter finde frem til prisen på hver enkelt.
6Længe før du påbegynder arbejdet kan det være aldeles værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Måske kan det blive aktuelt at du har alle bygningsmaterialer indkøbt forud for at du iværksætter byggeprocessen. Du har fordel af at sammensætte en hurtig indkøbsliste som indeholder alt der er nødvendige, og så tjekke listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
8Husk at vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må hente hjælp fra en professionel til dele af det. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
9Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
10Du vil aldrig undvære værktøj. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har det parat idet du går løs med arbejdet. I øvrigt må du huske at inkludere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
11Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en struktureret dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter din dagsorden.
12Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ift. vigtige byggerier. Nogle ting gør krav på flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er temmelig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål hvad angår dekorationssten

 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Flere internet varehuse giver nu diverse billige metoder til levering til dekorationssten. En der er meget populær er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, samt tit derudover den billigste type af levering.

  Du bør på samme måde forsøge at bestille varerne til levering til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver for det meste et hak mere bekostelig, men derudover særligt fremkommelig med dekorationssten online. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men dette nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på dekorationssten er naturligvis ret så udslagsgivende hvis vi behøver pakken fluks, og med det formål er det utvivlsomt essentielt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for dekorationssten. Størstedelen af internet foretagender – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men husk at det forudsætter at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren på posthuset forud for at logistikpersonalet har fri.

  En række internet foretagender lover fragt uden beregning på dekorationssten online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt kunne man gribe den prisbilligste fragtmulighed, der mange gange er at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

  Størstedelen af byggecentre giver klik-og-hent hvor man køber billig dekorationssten online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på dekorationssten i følgende byer:

  Tårnby, Ølstykke, Varde, Aarhus, Lystrup, Nakskov, Frederikshavn, Ishøj, Køge, Grenaa, Risskov, Rudersdal, Hjørring, Birkerød, Sønderborg, Hørsholm, Middelfart, Valby, Herning, Gladsaxe, Hobro, Farum, Fredericia, Struer, Frederikssund, Rødovre, Haslev, Viborg, Randers, Herlev, Frederiksberg, Kalundborg, Jyllinge, Albertslund, Vanløse, Hvidovre, Esbjerg, Allerød, Nyborg, Virum, Hedensted, Ballerup, Korsør, Glostrup, Nykøbing Falster, Kokkedal, Gentofte, Nærum, Slagelse, Næstved, Frederiksværk, Silkeborg, Vejle, Ringsted, Lyngby, Thisted, Charlottenlund, Rønne, Odense, Søborg, Svendborg, Solrød Strand, Taastrup, Kolding, Aalborg, Horsens, Brøndby, Vallensbæk, Holbæk, Værløse, Haderslev, Dragør, Brønshøj, Nørresundby, Roskilde, Lillerød, Helsingør, Greve, Hedehusene, Åbyhøj, Skive, Tilst, Ikast, Vordingborg, Højbjerg, København, Odder, Skanderborg, Brabrand, Holstebro, Aabenraa, Stenløse, Hillerød, og Brønderslev, .

  Klik-og-hent for dekorationssten er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i statistikkerne står det markant, at netshoppere typisk søger for eksempel dekorationssten tilbud og dekorationssten priser. Derudover oplever man tit internet shoppere lede efter for eksempel billig dekorationssten, dekorationssten online samt køb dekorationssten, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Silvan.

  Gode tilbud på dekorationssten

  Det er rigtig let gængeligt for købere at kigge efter tilbud på billige dekorationssten online hos flere internet firmaer i Danmark, og derved har mange outlets på nettet set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på dekorationssten en hel del, og ovenikøbet byde på billig levering.

  Til gengæld kan det til hver en tid være nyttigt at inspicere flere netbutikker efter rabatter og tilbud på dekorationssten online før du shopper, sådan at du er sikret at indhente den mest billige pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Man bør lige meget hvad ikke glemme, at hvis en internet virksomhed markedsfører billige dekorationssten online på tilbud til en pris som virker urealistisk lav, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en falsk online webshop. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en anordning, hvilket begunstiger en imod falske internet virksomheder.

  Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at afbetale omkostningerne til dekorationssten over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter fx dekorationssten priser og dekorationssten online. Vi ser derudover ofte folk kigge efter fx køb dekorationssten, dekorationssten tilbud samt billig dekorationssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til lys

  Varianter: glas sort klar blå hvid guld

  Mængder: 20 kg 500 kg 15 kg 1 m3 500 liter 800 kg 25 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 ton 1000 kg 10 kg 15 kg

  Levering: afhentning hent selv løst leveret i bigbag i poser vognlæs i løs vægt trailer i sække

  Udforsk andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot fremskaffer adskillige gode genveje til at vurdere en række tidligere konsumenters betragtninger og på grund af dette støtter vi, at du betragter internet forhandlerens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige dekorationssten online.

  Facebook medfører for øvrigt forholdsvis nyttige løsninger til at få et kig ind i online forretningens pålidelighed. Her ses nogle webbutikker hvor folk kan ytre en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også burde bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk køber billige dekorationssten online hos en shop kan de i reglen tage stilling til e-butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste et omfattende arbejde, specielt ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

  En anden løsning kan derfor være at tjekke om e-forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er en tilkendegivelse af at online butikken forstår den officielle danske lovgivning, udover at online firmaet undertiden gennemses af specialister der forstår vilkårene.

  Derudover giver det dig mulighed for opbakning, hvis du møder dilemmaer i forbindelse med din shopping med dekorationssten. Udover dette er det fornuftigt at kunden er klar over de mest betydningsfulde forhold der har indflydelse på købet af dekorationssten online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet webshoppen tilbyder.

  I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man stadig opbevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne eftervise sit køb af dekorationssten, uagtet om man har handlet hos Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Morten gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Per Mortensen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Helle M gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Lene Pedersen gav 4 stjerner

  Nemt køb

  9 gode råd til internetshopping
  1Fragttiden er jo yderst essentiel hvis du har behov for ordren inden for få dage, så derfor er det aldeles relevant at du undersøger det forventede leveringstidspunkt på dekorationssten. Mange internet shops præsterer billig 1 dags levering på mange varenumre, men som trods alt betinges af at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt.
  2Det er jo efterhånden temmelig let for købere at sammenligne tilbud online på billige dekorationssten på flere firmaer på nettet, og til tak garanterer en hel del internet handler i Danmark gebyrfri levering. Trods dette kan det stadigvæk blive smart at sammenligne et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
  3Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du opholder dig tæt på internet forhandlerens adresse. Den mulighed for fragt er jo rigtig vital forudsat du har brug for dekorationssten inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få internet forhandlere fragtfri levering, men oftest afkræver det at der erhverves for en præcis sum.
  4Vi tilråder at undersøge om internet webshoppen er e-mærket, da det typisk er et tegn på at online forhandleren overholder gældende dansk lovgivning, samt at webbutikken jævnligt besøges af specialister som forstår de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige dekorationssten i en internet handler kunne man faktisk skimme webshoppens handelsvilkår.
  5Masser af e-firmaer tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsløsninger til dekorationssten. En af de mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså ualmindeligt nem, og endda endda den mest betalelige løsning til levering.
  6Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket assisterer dig overfor fup e-shops. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du vil afbetale betalingen over et længere tidsrum.
  7Indtil flere forhandlere på nettet tilbyder portofri levering på dekorationssten, men undertiden er det under betingelse af at der købes for et konkret beløb. Desuden bør du snuppe den mindst kostelige fragttype, som gerne vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig oftest omvendt temmelig ligetil. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl selv at hente varerne.
  8Trustpilot præsterer ultra nyttige muligheder for at inspicere en stor portion andre kunders synspunkter og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår online butikkens anmeldelser forinden du køber billige dekorationssten online. Facebook giver dig også aldeles gode muligheder for at få indtryk af webbutikkens kundefokus.
  9Før folk shopper billige dekorationssten i en online forretning bør de ideelt set gennemlæse netshoppens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig spændende. Ligeså tilråder vi at køberen er på vagt for de fundamentale bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige dekorationssten online, fx den byttepolitik shoppen bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk