Jordbruget.dk

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 25 kg 20 kg 1 m3 25 kg 15 kg 500 kg 1 ton 1000 kg

Levering: vognlæs hent selv i løs vægt afhentning i poser i bigbag trailer løst leveret i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved en webshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af drængrus.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge firmaets regningslinjer.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er ikke lighed i prisen på billige drængrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot drængrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har mange valget om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Derfor er der mulighed for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af drængrus online.

Nichewebshop

Diverse små butikker er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller drængrus online hos dem.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo bør du modtage endnu mere informativ rådgivning fra folk som er specialister i netop drængrus.
De største byggekæder i Danmark
drængrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du jævnligt se udsigten ift. vejret lige før byggeprocessen, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned bedst som du vil påbegynde det krævende projekt.
2Du kan finde en hel række artikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget brugbar oplysning, særligt forudsat at man benytter den engelske version.
3Man kan søge offentlig støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver altså at byggeriet har betydning for miljøet.
4Husk at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal have professionel hjælp til noget af byggeriet. Såfremt du sikrer dig eksperthjælp kunne det være en god idé at få priser fra flere entreprenører.
5Der viser sig ofte uforudsete problemstillinger i forbindelse med omfangsrige projekter, og som følge heraf viser det sig essentielt at der er afsat rimelig tid i agendaen, med det formål at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
6Det kan være nyttigt at søge assistance til arbejdet, navnlig ved vigtige byggeopgaver. Nogle opgaver behøver mere end en person. I øvrigt må det være bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Forberedelse vil være nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at udarbejde en struktureret strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver planen.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive en god idé at nedfærdige samtlige udgifter, og så gennemgå ens købspris for hver enkelt.
9Måske kan det blive meningsgivende at have de fornødne byggematerialer tilgængelige forud for at du igangsætter projektet. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig huskeliste indeholdende alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende granske listen, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Man skal ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være af stor betydning at have det klar til brug når du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i byggeriets budget.
11I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig højst meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning bl.a. arbejdssko som hjælp mod hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, navnlig hvis du ikke skaffer professionel assistance.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om drængrus

 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En række online butikker giver nu om dage en hel del forskellige billige leveringsløsninger til drængrus. Den mest moderne er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtformen er altså særligt uproblematisk, samt tit endda den billigste mulighed for fragt.

  Du kunne tillige afveje for og imod at få pakken sendt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver i mange tilfælde en anelse dyrere, men tillige ultra fremkommelig med drængrus online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog beroer på at du bor med kort afstand til e-handlens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på drængrus kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge produktet om få sekunder, så derfor er det selvfølgelig aktuelt at man checker leveringstidspunktet for drængrus. En hel del shops på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, som står og falder med at ordren placeres forud for et fast tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet inden personalet drager hjemad.

  Nogle enkelte internet foretagender tilbyder fragt uden gebyr på drængrus online, men for det meste kun ifald der handles for et konkret beløb. I øvrigt skal du beslutte sig for den billigste form for levering, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

  En del netshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig drængrus derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Stark. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på drængrus i disse områder:

  Hørsholm, Tårnby, Birkerød, Hvidovre, Stenløse, Kalundborg, Hjørring, Nakskov, Struer, Frederikssund, Jyllinge, Gladsaxe, Farum, Tilst, Allerød, Glostrup, Værløse, Charlottenlund, Odense, Nyborg, Rønne, Albertslund, Lillerød, Randers, Gentofte, Sønderborg, Helsingør, Kolding, Odder, Ringsted, Greve, Hobro, Haderslev, Dragør, Viborg, Horsens, Slagelse, Ishøj, Haslev, Frederiksværk, København, Kokkedal, Rudersdal, Køge, Middelfart, Frederiksberg, Vanløse, Næstved, Vejle, Solrød Strand, Risskov, Holstebro, Varde, Herning, Aabenraa, Silkeborg, Ikast, Grenaa, Thisted, Virum, Søborg, Brønderslev, Højbjerg, Brøndby, Åbyhøj, Ølstykke, Skanderborg, Lyngby, Brønshøj, Skive, Fredericia, Nærum, Brabrand, Aarhus, Roskilde, Vordingborg, Nykøbing Falster, Valby, Hillerød, Korsør, Ballerup, Frederikshavn, Hedehusene, Taastrup, Vallensbæk, Svendborg, Hedensted, Esbjerg, Lystrup, Holbæk, Herlev, Rødovre, Nørresundby, og Aalborg, .

  Afhentning af drængrus er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Når der ses på tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk søger efter eksempelvis køb drængrus og drængrus online. Vi ser derudover ofte internet shoppere kigge efter fx drængrus priser, billig drængrus samt drængrus tilbud, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Silvan.

  Få rabat på drængrus

  Det har vist sig at være temmelig nemt for folk at tjekke tilbud på billige drængrus online i blandt diverse internet virksomheder, og derfor har langt de fleste firmaer på nettet været tvunget til at presse udsalgspriserne på drængrus eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde levering uden betaling.

  Men det kan til hver en tid blive udbytterigt at sammenholde diverse e-butikker efter tilbud og rabatter på drængrus online før du shopper, sådan at du er tryg ved at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og Bygma.

  Du skal alligevel være så påvagt, at såfremt en online forretning reklamerer billige drængrus online for en pris der anses for umådelig gunstig, så burde det tit være et tegn på en snydagtig online webshop. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en retningslinje, hvilket værner os imod falske online forretninger.

  Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere pengene til drængrus ude i fremtiden. Det foreslåes typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i tallene står det klart, at mennesker som regel leder efter blandt andet billig drængrus og drængrus online. Vi ser desuden ofte folk søge efter eksempelvis køb drængrus, drængrus tilbud og drængrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Som altid” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 500 kg 25 kg 1000 kg 1 m3 20 kg 15 kg 800 kg 25 kg

  Levering: i løs vægt afhentning hent selv i bigbag i poser løst leveret i sække trailer vognlæs

  Kig på tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot indebærer absolut gunstige genveje til at fortolke en lang række forhenværende køberes kritik og af den grund stiller vi forslag om, at du eftergår e-forretningens kritik før du køber billige drængrus online.

  Facebook forærer dig endvidere forholdsvis solide chancer for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Her er der nogle internet handler hvor du kan frembringe en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes burde udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk køber billige drængrus online i en internet butik bør man sådan set bese butikkens betingelser, men det er typisk en omfattende opgave, specielt ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma og Silvan.

  Alternativet kan være at undersøge om online forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er et sympol på at internet shoppen føjer de officielle regler, udover at webbutikken hyppigt føres tilsyn med af jurister der er meget bekendte med de gældende love.

  Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, når du forvoldes udfordringer i forbindelse med dit køb af drængrus. Udover dette foreslåes det at du er klar over de grundlæggende vilkår der har indvirkning på købet af drængrus online, som eksempelvis hvilken returret internet firmaet kører med.

  Her er det tillige afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af drængrus, uagtet om man har handlet fra Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

  Mette gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Hanne Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Lene Kristensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Peter gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  9 gode råd til din online shopping
  1Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under et regelsæt, hvilket passer på os overfor snydagtige internet webshops. Som et alternativ bør du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere omkostningerne af flere omgange.
  2Fragtperioden er selvfølgelig super relevant om vi mangler dine nye produkter inden for kort tid, så med det formål er det skam afgørende at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved drængrus. En hel del webshops giver billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen laves før et aftalt tidspunkt.
  3Det er ekstremt uproblematisk for os alle at prissammenligne online på billige drængrus på flere internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette lover en hel del online selskaber portofri levering. Trods dette kan det trods alt vise sig udbytterigt at inspicere indtil flere internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris.
  4Trustpilot fremskaffer tilpas tiltalende muligheder for at studere en hel del eksisterende køberes oplevelser og af den grund tilrådes det, at du kigger nærmere på online forhandlerens ratings forinden du handler billige drængrus online. Facebook tilbyder ligeledes ret nyttige chancer for at få indsigt i online shoppens troværdighed.
  5Den mest letkøbte leveringsform vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du er nær e-shoppens adresse. Den leveringsmulighed er vældig afgørende såfremt du har behov for drængrus omgående. Alternativt så sikrer flere online forretninger portofri levering, men ofte er det så præmissen at du handler for en bestemt pris.
  6Vi foreslår generelt at tjekke om e-forhandleren er e-mærket medlem, hvilket typisk er en sikring om at online virksomheden tilslutter sig de gældende danske regler, udover at internet forhandleren fra tid til anden efterses af sagkyndige som forstår reglementet på området. Før nogen bestiller billige drængrus hos en internet virksomhed kan de på en vis måde se på netshoppens vilkår.
  7Indtil flere internet outlets garanterer fragt uden gebyr på drængrus, men oftest kun ifald du køber for en bestemt sum. Alternativt må du tage den mindst kostelige fragtmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen er typisk ligeledes temmelig praktisk. Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl selv at hente varerne.
  8En del online selskaber udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsudgaver til drængrus. Det mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente ordren når der er mulighed for det. Fragttypen er altså super smertefri, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsversion.
  9Inden nogen bestiller billige drængrus hos en online forretning kunne de principielt gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale, det er dog gerne et omfattende projekt. Yderligere foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der indvirker på handlen med billige drængrus online, til eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk