Jordbruget.dk

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til dræn

Mængder: 25 kg 25 kg 500 kg 20 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 1 m3 15 kg

Levering: i løs vægt afhentning i poser trailer hent selv i sække i bigbag vognlæs løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige filtergrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver gode priser, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du lede andre steder.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse butikkens betingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare filtergrus.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan du vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring filtergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og dermed har kunderne valget om at bestille online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har man valget om at slippe for leveringsgebyret, samt sågar have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af filtergrus online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du få mere nyttig rådgivning fra mennesker med specialistviden i lige præcis filtergrus.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at handle filtergrus online på deres side.
Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

filtergrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med arbejdet. Du skal udarbejde en klar tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din dagsorden.
2Før du indleder byggeprocessen kan det være vildt centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Typisk vil det være fundamentalt at have et regnskab for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være økonomisk at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kunne tjekke billige priser på hver enkelt.
4Du kan finde en hel del hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af vældig meget almennyttig info, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
5For udendørs projekter har vind og vejr en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
6Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning inklusiv sko og hjelm som hjælper dig mod mulige uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
7Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at byggeriet har betydning for naturen.
8Du skal aldrig undvære grej. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet til rådighed akkurat som du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i budgettet.
9Det kan give mening at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan anskaffe professionel assistance til noget af det. Når du køber hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
10Potentielt kan det blive fundamentalt at have de nødvendige materialer til rådighed før du kaster dig over byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en simpel liste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og så gennemgå punkterne, med det formål at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
11Det anbefales at indhente hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt ved omfangsrige byggerier. Flere opgaver bør udføres af flere personer. Desuden er det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
12Der viser sig ofte uventede udfordringer når det gælder større projekter, og herved vurderes det meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål angående filtergrus

 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  Størstedelen af e-forhandlere tildeler i øjeblikket flere billige leveringsmidler til filtergrus. Den mest almindelige er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når det passer dig. Muligheden er jo ekstremt let gængelig, samt oftest tilmed den mest betalelige fragtmulighed.

  Du kan på samme måde vælge at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig typisk et hak mindre billig, men ydermere usædvanlig problemfri for filtergrus online. Den billigste leveringsmetode er unægtelig at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du er nær online forretningens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på filtergrus er selvfølgelig rigtig udslagsgivende ifald man behøver produkterne om et øjeblik, og af den grund er det relativt relevant at vi checker den estimerede leveringstid på filtergrus. De fleste e-firmaer i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter online, men det tager udgangspunkt i at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forinden pakkemedarbejderne har fri.

  Indtil flere webshops sikrer portofri fragt på filtergrus online, men undertiden er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret sum. Derudover skal du udvælge den mest billige metode til levering, som tit er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

  Mange byggemarkeder frembyder afhentning hvor man bestiller billig filtergrus online og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på filtergrus i disse byer:

  Frederikshavn, Rødovre, Charlottenlund, Struer, Aabenraa, Vallensbæk, Brabrand, Rønne, Risskov, Helsingør, Silkeborg, Nærum, Holbæk, Nakskov, Viborg, Thisted, Odder, Virum, Søborg, Jyllinge, Tilst, Roskilde, Glostrup, Ikast, Varde, Horsens, Allerød, Vordingborg, Holstebro, Albertslund, Tårnby, Hillerød, Ishøj, Sønderborg, Aarhus, Hjørring, Kalundborg, Birkerød, Haderslev, Stenløse, Kolding, Esbjerg, Lystrup, Odense, Frederiksberg, Randers, Dragør, Vejle, Solrød Strand, Hobro, Skive, Skanderborg, Højbjerg, København, Frederiksværk, Ballerup, Brøndby, Hedensted, Rudersdal, Herlev, Nyborg, Vanløse, Slagelse, Frederikssund, Lillerød, Nørresundby, Greve, Køge, Hørsholm, Valby, Gladsaxe, Brønderslev, Aalborg, Farum, Middelfart, Ringsted, Næstved, Svendborg, Haslev, Brønshøj, Korsør, Lyngby, Kokkedal, Gentofte, Hvidovre, Taastrup, Åbyhøj, Hedehusene, Ølstykke, Grenaa, Nykøbing Falster, Herning, Værløse, og Fredericia, .

  Afhentning ift. filtergrus er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland).

  Når man ser på søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter for eksempel filtergrus online og billig filtergrus. Foruden dette ser man tit mennesker lede efter bl.a. køb filtergrus, filtergrus priser og filtergrus tilbud, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Gode tilbud på filtergrus

  Det er i dag yderst hensigtsmæssigt for købere at sammenligne priser på billige filtergrus online på diverse e-forretninger, og derfor har langt de fleste online outlets fundet det uundgåeligt at presse priserne på filtergrus drastisk, og derudover garantere portofri fragt.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønsomt at se nærmere på et par e-shops efter tilbud og rabatter på filtergrus online før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Man må imidlertid huske på, at såfremt en webshop forhandler billige filtergrus online til en tilbudspris som kan ses som uhørt fremragende, er det mange gange være et bevis på en fup e-forhandler. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af en ordning, hvilket forsvarer folk overfor uærlige online shops.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at betale betalingen af filtergrus over tid. Dette tilbydes ofte ved niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg.

  Når man kigger i tallene er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger fx filtergrus priser og billig filtergrus. Derudover ser vi mange gange mennesker efterspørge bl.a. filtergrus tilbud, filtergrus online samt køb filtergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græsplæne til dræn

  Mængder: 25 kg 1 ton 800 kg 500 kg 1 m3 20 kg 15 kg 25 kg 1000 kg

  Levering: i bigbag hent selv i sække i poser i løs vægt trailer afhentning vognlæs løst leveret

  Gennemsøg tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot leverer relativt anstændige genveje til at vurdere en lang række andre køberes reflektioner og på grund af dette går vi ind for, at du efterforsker online butikkens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige filtergrus online.

  Facebook fremskaffer desuden de facto nyttige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt ses en række e-handler hvor det er muligt at notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere burde udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen køber billige filtergrus online i en e-forretning kunne man i virkeligheden gennemse netshoppens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

  En anden løsning kunne være at kontrollere om internet firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det er en indikator for at webshoppen lever op til den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen rutinemæssigt kontrolleres af eksperter som har indsigt i reglerne.

  Derudover giver det dig chance for bistand, såfremt du møder problemer ved din bestilling af filtergrus. Dertil er det fornuftigt at man er vaks omkring de mest vedkommende vilkår gældende for købet af filtergrus online, for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen lover.

  Her er det ydermere essesentielt, at man stadig beholder ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af filtergrus, uafhængig af om man bestiller fra Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark eller Harald Nyborg.

  Hanne T gav 5 stjerner

  Som altid

  Michael U gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Camilla I gav 5 stjerner

  Alt ok

  Erik gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, som støtter køber overfor fup internet varehuse. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre beløbet af flere omgange.
  2Størstedelen af online varehuse tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige former for fragt til filtergrus. Førstevalget hos mange er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst ligetil, og tit tilmed den billigste leveringsløsning.
  3Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du har bopæl i kort afstand af e-handlens hjemsted. Den type af levering kan vise sig at være virkelig væsentlig hvis du har behov for filtergrus øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere forretninger på nettet gratis levering, men oftest er det under betingelse af at der shoppes for en bestemt pris.
  4Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at e-forhandleren adlyder de officielle regler, foruden at webbutikken lejlighedsvis ses til af fagmænd som kender de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige filtergrus hos en e-forhandler kunne de sådan set se på shoppens betingelser.
  5Trustpilot leverer nogle fornemme chancer for at kigge på en lang række andre kunders anmeldelser og af den grund er det en hjælp, at du tjekker internet selskabets vurderinger inden du bestiller billige filtergrus online. Facebook resulterer i derudover relativt habile metoder til at få indblik i e-forhandlerens popularitet.
  6Før folk bestiller billige filtergrus på en e-shop kan de i og for sig overveje deres forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke super spændende. Yderligere er det fornuftigt at man er vidende om de mest centrale reglementer der har indflydelse på handlen med billige filtergrus online, f.eks. hvilken returrettighed virksomheden har.
  7Fragtperioden er selvfølgelig ualmindeligt essentiel hvis du absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så af den grund er det sandelig vigtigt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for filtergrus. En masse e-handler reklamerer med billig 1 dags fragt på adskillige varer, som dog forudsætter at handlen gemmenføres før et fastslået tidspunkt.
  8En hel del online outlets præsterer billig levering på filtergrus, men i reglen er det betinget af at du indkøber for en fastsat sum. Ellers må du udvælge den mindst kostelige leveringsmulighed, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden er som regel endda ekstremt smertefri. Den prisbilligste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
  9Det er ret ukompliceret for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige filtergrus på forskellige netbutikker, og til gengæld lover langt de fleste netshops gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive profitabelt at prøve nogle internet outlets efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk