Jordbruget.dk

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 500 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 15 kg 20 kg

Levering: i løs vægt hent selv i bigbag løst leveret trailer afhentning vognlæs i poser i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige flisegrus alt efter hvor du handler online. En del vil have gode tilbud, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring flisegrus.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens regler.
Flere byggecentre har et bredt sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare flisegrus.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre varerne selv. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra alverdens nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af flisegrus online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og derigennem har man adgang til at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Herigennem har du chancen for at undgå leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, der typisk drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle flisegrus online hos dem.
En masse webshops i små nicher producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
Flertallet af niche webshops har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem vil du få mere brugbar service fra folk som er specialister i netop flisegrus.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske du burde vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør have assistance fra en fagperson til dele af projektet. Når du sikrer dig assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at notere tilbud fra forskellige firmaer.
2Det er essentielt at have alle byggematerialer handlet ind på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du kunne med fordel lave en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og derefter efterse hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
3Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes hvis ombygningen er godt for miljøet. Af få støtte betinges altså af at byggeriet påvirker klimaet.
4For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med det store byggeprojekt.
5Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er større arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
6Før du iværksætter byggeprocessen er det ultra værdifuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Der ligger et bredt udvalg af guides og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv information, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
8Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke køber professionel assistance.
9Du vil for alt i verden ikke mangle grej. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har værktøjet disponibelt før du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at påregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
10Der præsenterer sig altid pludselige problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og følgelig vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes en del plads i kalenderen, som bidrager til at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
11Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at have en klar plan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af planen.
12I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et budget for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil være fornuftigt at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå den billigste pris på hver enkelt.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål med hensyn til flisegrus

 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Mange webbutikker i Danmark foreslår efterhånden diverse billige leveringstyper til flisegrus. Den mest populære er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ret så let gængelig, og oftest tilmed den mindst kostelige fragttype.

  Du kunne tillige forsøge at få varerne sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver som oftest en sjat mindre billig, men endda særligt ligetil for flisegrus online. Den mest betalelige leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af e-forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på flisegrus er naturligvis super essentiel hvis man skal bruge produktet om få sekunder, og i det øjemed er det rigtig afgørende at du finder den anslåede leveringsdato ved flisegrus. En hel del webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men vær påpasselig da det stiller krav om at transaktionen gennemføres før et besluttet klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken klargjort forinden pakkepersonalet får fri.

  Visse e-butikker yder portofri fragt på flisegrus online, men ofte er det under betingelse af at man handler for en bestemt sum. I øvrigt må man overveje den mest prisbevidste leveringsmåde, der mange gange vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  Flere webbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig flisegrus derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af flisegrus i følgende områder:

  Tårnby, Charlottenlund, Nakskov, Solrød Strand, Allerød, Nyborg, Ishøj, Næstved, Vanløse, Helsingør, Hvidovre, Horsens, Køge, Albertslund, Aalborg, Vejle, Struer, Herlev, Åbyhøj, Skanderborg, Hedehusene, Brønshøj, Silkeborg, Brønderslev, Lystrup, Randers, Haslev, Kalundborg, Gentofte, Esbjerg, Ballerup, Kokkedal, Brabrand, Risskov, Kolding, Svendborg, Frederikshavn, Fredericia, Vordingborg, Holstebro, København, Gladsaxe, Virum, Nørresundby, Thisted, Middelfart, Aabenraa, Lyngby, Dragør, Hillerød, Rønne, Tilst, Hobro, Roskilde, Herning, Taastrup, Frederikssund, Korsør, Søborg, Hedensted, Vallensbæk, Glostrup, Nærum, Odense, Ølstykke, Odder, Ringsted, Højbjerg, Lillerød, Farum, Valby, Sønderborg, Birkerød, Hjørring, Holbæk, Skive, Stenløse, Rudersdal, Slagelse, Værløse, Grenaa, Rødovre, Nykøbing Falster, Viborg, Ikast, Frederiksværk, Brøndby, Frederiksberg, Jyllinge, Greve, Hørsholm, Haderslev, Varde, og Aarhus, .

  Click-and-collect af flisegrus er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland).

  Når man ser på data bliver det markant, at folk tit søger eksempelvis flisegrus priser og flisegrus online. Vi ser desuden tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køb flisegrus, billig flisegrus og flisegrus tilbud, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

  Få rabat på flisegrus

  Det er efterhånden meget smertefrit for købere at finde de laveste priser på billige flisegrus online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og altså har en lang række e-firmaer set sig tvunget til at tvinge prisen på flisegrus betydeligt, og i øvrigt yde levering uden betaling.

  Dog kan det ikke desto mindre blive profitabelt at sammenholde nogle forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på flisegrus online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

  Man skal dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer billige flisegrus online på tilbud til en tilbudspris som er ufattelig fremragende, så bør det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en anordning, der sikrer dig som kunde imod snydagtige online forretninger.

  Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at honorere omkostningerne til flisegrus ude i fremtiden. Dette fås typisk i specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Ved kig i søgedata er det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet flisegrus online og billig flisegrus. Man ser desuden tit internet shoppere søge efter bl.a. køb flisegrus, flisegrus tilbud samt flisegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 20 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 m3 15 kg 800 kg 25 kg

  Levering: hent selv i bigbag i sække trailer afhentning løst leveret i løs vægt vognlæs i poser

  Analyser tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot fører til forholdsvis udmærkede løsninger til at udforske ganske mange nuværende konsumenters reflektioner og derved er det prisværdigt, at du analyserer e-forretningens omtaler forud for at du shopper billige flisegrus online.

  Facebook fører til ligeledes uden sammenligning hæderlige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Desuden er der en del internet forhandlere som tilbyder kunderne at offentliggøre en anmeldelse af deres køb, hvilket også burde anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk shopper billige flisegrus online i en internet butik bør de når alt kommer til alt skimme e-butikkens forretningsbetingelser, men det er i reglen et tidskrævende projekt, særligt ved de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Alternativet kunne være at undersøge om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det er en angivelse af at internet butikken lever op til de danske love, foruden at internet webshoppen nu og da overvåges af fagmænd der har meget erfaring med reglerne.

  Derudover tilbydes du mulighed for assistance, ifald du bliver udsat for udfordringer med din ordre på flisegrus. I øvrigt er det godt at køber er vaks omkring de mest vitale betingelser der er gældende for bestillingen af flisegrus online, til eksempel den returret online virksomheden tilbyder.

  Derfor er det tillige vigtigt, at man til enhver tid beholder sin faktura, således man til enhver tid kan påvise sit køb af flisegrus, ligegyldig om man shopper ved Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 eller Stark.

  Louise N gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Jørgen Møller gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  Inge gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Kirsten gav 4 stjerner

  god service

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den mest betalelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens lager. Den type af levering er selvfølgelig ultra relevant i tilfælde af at vi mangler flisegrus fluks. Alternativt så sikrer enkelte internet selskaber billig fragt, men tit kun såfremt der handles for en fastsat pris.
  2Før folk handler billige flisegrus hos en shop burde man de facto gennemlæse netshoppens regler, men det er typisk ikke videre spændende. Endvidere går vi ind for at man er obs på de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på handlen med billige flisegrus online, eksempelvis hvilken returrettighed webshoppen tilsikrer.
  3Det er jo ret ukompliceret for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige flisegrus på forskellige netshops, og af den grund præsterer de fleste netbutikker gratis fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive tiden værd at eftergå en række online forhandlere efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at få den bedste pris.
  4Visse online forhandlere byder på fragt uden omkostninger på flisegrus, men for det meste kun ifald man aftager for et bestemt beløb. Desuden kunne man snuppe den mindst kostelige leveringsmåde, der ofte vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Løsningen bliver i regelen endda særdeles uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  5Masser af webbutikker i Danmark udlover heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til flisegrus. En af de mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt overkommelig, og mange gange endda den billigste leveringsform.
  6Generelt foreslår vi at se hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være en sikkerhed for at netbutikken følger de danske love, tillige med at online butikken ofte tilses af jurister der forstår de gældende regler. Forud for at folk handler billige flisegrus hos en forretning på nettet behøver man principielt bese netshoppens handelsbetingelser.
  7Trustpilot resulterer i i højeste grad værdifulde muligheder for at blive klogere på forskellige andre konsumenters iagttagelser og derfor tilråder vi, at du kigger på internet forhandlerens ratings forinden du bestiller billige flisegrus online. Facebook frembyder desuden uden sammenligning fine chancer for at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.
  8Antal dages levering er jo temmelig essentiel om vi står og skal bruge varen inden for kort tid, så i det øjemed er det relativt meningsfuldt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid på flisegrus. Temmelig mange butikker på nettet udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, som antager at ordren placeres før et bestemt klokkeslæt.
  9Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en bestemmelse, der bistår dig som køber overfor falske internet selskaber. Som alternativ burde du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du vil finansiere omkostningerne over en længere periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk