Jordbruget.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 25 kg 25 kg 500 kg 1 ton 15 kg 10 kg 1 m3 500 liter 800 kg 20 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg

Levering: trailer i sække i bigbag løst leveret i poser i løs vægt vognlæs hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan du handle hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring flisesand.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige flisesand fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens nogle giver en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot flisesand.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse butikkens betingelser.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne chancen for at handle online og køre varerne på eget initiativ. På grund af det er det muligt at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra mange nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af flisesand online.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du opleve ekstremt brugbar service fra ansatte der er specialister i lige præcis flisesand.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få en skarpere pris.
Diverse webshops som sælger få produkter er små firmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler flisesand online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, specielt hvis det er større byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden viser det sig hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
2Ved opgaver udenfor har vejret en essentiel rolle. Af den grund skal du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning går i gang med at regne når du lige er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Du burde måske overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde skaffe eksperthjælp til afslutningen af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en fagperson anbefales det at lede efter priser fra diverse håndværkere.
4Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning såsom sikkerhedssko som sikrer dig mod mulige skader. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Der kommer som regel overraskende udfordringer når det gælder krævende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig væsentligt at der afsættes en del plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Måske kan det blive vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar forud for at du igangsætter arbejdet. Du kan notere en enkel liste med alt det som er nødvendige, og derefter granske oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
7Du vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig smart at du har værktøjet tilgængeligt før du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
8Planlægning vil være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en velovervejet plan, der beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive økonomisk at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere omkostningen ved dem hver især.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis projektet er godt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
11Der er et bredt udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig meget anvendelig information, især hvis du søger på engelsk.
12Længe før du starter byggeprojektet må det være usandsynligt essentielt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål vedr. flisesand

 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  En række firmaer på nettet udlover nu om stunder et hav af forskellige billige fragttyper til flisesand. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når du har mulighed for det. Fragttypen er altså yderst gnidningsløs, og mange gange desuden den mest prisbevidste type af levering.

  Du bør på samme måde påtænke at vælge levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er gennemsnitligt en tak mere pebret, men på den anden side super smertefri for flisesand online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du lever nærved webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på flisesand kan vise sig at være ultra væsentlig i tilfælde af at du mangler din pakke med det samme, og herved er det virkelig meningsfuldt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato for flisesand. Adskillige online forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række produkter online, men som imidlertid kræver at ordren aflægges inden et bestemt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne fikset inden pakkepersonalet har fyraften.

  Nogle e-shops i Danmark byder på fragt uden beregning på flisesand online, men typisk kræves det at man bestiller for en bestemt sum. Derudover skulle man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Adskillige kæder udlover afhentning hvor man køber billig flisesand på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne tilbyder eksempelvis click-and-collect på flisesand i disse områder:

  Silkeborg, Frederikssund, Glostrup, Solrød Strand, Vordingborg, Nykøbing Falster, Brøndby, Rudersdal, Birkerød, Brabrand, Haderslev, Gentofte, Højbjerg, Haslev, Åbyhøj, Roskilde, Varde, Esbjerg, Holstebro, Stenløse, Aabenraa, Gladsaxe, Aalborg, Køge, Skive, Ikast, Lystrup, Hjørring, Brønderslev, Tårnby, Ringsted, Hørsholm, Jyllinge, Risskov, Hvidovre, Hedehusene, Sønderborg, Nyborg, Tilst, Frederiksberg, Ishøj, Dragør, Thisted, Hobro, Nærum, Kolding, Frederiksværk, Lillerød, Værløse, Nørresundby, Greve, Allerød, Rønne, Aarhus, Korsør, Lyngby, Struer, Vejle, Slagelse, Helsingør, Valby, Kokkedal, Hedensted, Middelfart, København, Taastrup, Frederikshavn, Hillerød, Odense, Søborg, Vallensbæk, Odder, Kalundborg, Holbæk, Fredericia, Horsens, Charlottenlund, Nakskov, Grenaa, Brønshøj, Næstved, Svendborg, Herlev, Randers, Ølstykke, Rødovre, Vanløse, Farum, Skanderborg, Viborg, Herning, Virum, Albertslund, og Ballerup, .

  Klik-og-hent af flisesand er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger eksempelvis flisesand tilbud og flisesand priser. Derudover ser vi ofte netshoppere lede efter blandt andet billig flisesand, køb flisesand og flisesand online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Gode tilbud på flisesand

  Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for folk at tjekke tilbud på billige flisesand online på flere internet webshops, og så har adskillige online forretninger ikke kunne slippe for at stampe prisen på flisesand en hel del, og derudover byde på levering uden betaling.

  Men det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at besigtige forskellige butikker på nettet efter tilbud på flisesand online forud for at du handler, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

  Man bør dog huske på, at ifald en forhandler på nettet udbyder billige flisesand online for en tilbudspris der kan virke helt fantastisk billig, kan det undertiden være et signal om en bedragerisk e-butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af et reglement, som garanterer os imod uægte online firmaer.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale betalingen af flisesand af flere omgange. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan og 10-4.

  Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere typisk søger fx køb flisesand og flisesand tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge fx flisesand priser, flisesand online samt billig flisesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 1 ton 500 liter 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 1000 kg 1 m3 25 kg 800 kg 500 kg 10 kg

  Levering: løst leveret i poser vognlæs trailer i sække afhentning i løs vægt hent selv i bigbag

  Undersøg nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot genererer rigtig passende chancer for at kigge på mange nuværende brugeres ratings og herved foreslår vi, at du studerer e-forretningens bedømmelser forud for at du handler billige flisesand online.

  Facebook tilbyder lige så vel faktisk ærlige metoder til at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Tilmed møder vi en del outlets på nettet som giver folk mulighed for at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forinden folk handler billige flisesand online hos en internet forhandler behøver de når alt kommer til alt overveje e-shoppens betingelser, dog er det bare ikke super spændende, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  En nemmere løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, som ofte er et bevis på at online forretningen efterlever dansk lovgivning, foruden at internet shoppen løbende kontrolleres af jurister der kender til lovene på området.

  Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, for så vidt du møder problemer ved din handel med flisesand. Desuden er det smart at man er påpasselig med de mest basale forhold der kan have indvirkning på købet af flisesand online, f.eks. den returrettighed webshoppen kører med.

  I den relation er det desuden vigtigt, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet af flisesand, uanset om man handler ved XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Rasmus T gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Lone gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Kim Larsen gav 4 stjerner

  SUPER

  9 gode råd til online shopping
  1Det er efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for folk at søge information om priser online på billige flisesand hos diverse online webshops, og herved frembyder mange firmaer på nettet gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid vise sig indbringende at besigtige indtil flere online butikker efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, så man er velinformeret til at modtage den laveste pris.
  2En stor portion online webshops frembyder i vore dage flere billige fragttyper til flisesand. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare varerne præcis når det passer dig. Løsningen er jo rigtig let, samt mange gange derudover den mest betalelige leveringsform.
  3Nogle e-forretninger i Danmark garanterer portofri levering på flisesand, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for et konkret beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den mest billige slags levering, som oftest er at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis ydermere særdeles hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsmåde er uden tvivl at hente pakken selv.
  4Forud for at nogen handler billige flisesand på en e-handler kan man faktisk have øje for deres handelsbetingelser, dog er det bare ikke specielt ophidsende. Yderligere er det en hjælp at man er påpasselig med de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med købet af billige flisesand online, til eksempel den returret internet selskabet garanterer.
  5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ultra bestemmende forudsat man står og skal bruge pakken nu og her, så af den grund er det virkelig vigtigt at man finder den anslåede leveringstid på flisesand. Størstedelen af internet foretagender annoncerer billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, som trods alt stiller krav om at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt.
  6Generelt går vi ind for at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, som generelt er en tryghed om at internet butikken følger gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forretningen af og til revurderes af eksperter der har indsigt i lovene på området. Forud for at folk køber billige flisesand i en online forretning behøver man for at være sikker bese forhandlerens betingelser.
  7Trustpilot frembyder fuldt ud pæne genveje til at vurdere en række eksisterende konsumenters observationer og derfor foreslår vi, at du beser internet virksomhedens omtaler forud for at du shopper billige flisesand online. Facebook resulterer i også immervæk gunstige løsninger til at få kendskab til online forretningens kundefokus.
  8Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en vedtægt, hvilket garanterer dig som kunde imod fup shops på nettet. Som alternativ bør du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre prisen over et længere tidsrum.
  9Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du opholder dig med kort afstand til online forretningens bopæl. Den leveringsmodel er temmelig afgørende hvis man skal bruge flisesand fluks. Alternativt så garanterer visse e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men tit er det kun gældende hvis der købes for et bestemt beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk