Jordbruget.dk

Fugemørtel pristjek

Er du på udkig efter fugemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg fugemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til udendørs til mursten til bad til fliser til badeværelse til omfugning chaussesten

Mængder: 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 15 kg 15 kg 1 m3 10 kg 800 kg

Levering: i poser løst leveret afhentning hent selv i sække i løs vægt trailer vognlæs i bigbag

Brands: Lip Skalflex Igelsø Weber Raw Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et enormt produktsortiment, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare fugemørtel.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af fugemørtel.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige fugemørtel hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have gode tilbud, og andre fokuserer på service. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og derigennem har kunderne chancen for at købe online og hente varerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og endda skaffe produkterne lige nu.
De kendte byggemarkeder køber varer fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af fugemørtel online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres produkter, da de ikke sælger andet. På grund af det kan du modtage en høj grad af god assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis fugemørtel.
Majoriteten af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler fugemørtel online hos dem.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
fugemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

fugemørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

fugemørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

fugemørtel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en strømlinet strategi, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær konkret idet du laver din handlingsplan.
2Typisk vil det vise sig essentielt at have et budget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være rationelt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
3Det anbefales at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af omfattende ombygninger. Større byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt er det bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
4Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes hvis projektet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen forbedrer planeten.
5Der præsenterer sig stort set altid uventede problemer ved store projekter, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes passende tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at man får det færdiggjort.
6Måske det burdes overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente professionel assistance til delelementer af projektet. Forudsat at du anskaffer professionel assistance kan du spare penge ved at at indhente prisoverslag fra forskellige leverandører.
7Længe før du igangsætter arbejdet må det være usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der gælde mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Man bør nødig undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har grejet klar når du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her udgifter i byggeriets regnskab.
9Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er kilde til ekstremt meget brugbar viden, navnligt når man kigger i hele verden.
10Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm der beskytter dig mod mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
11Måske kan det blive væsentligt at have alle bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du starter eksekveringen. Du får god gavn af at notere en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
12For opgaver udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette kan du hyppigt tjekke vejrvarslen i den tid der er op til byggeriets start, så du slipper for at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En stor portion firmaer på nettet foreslår på nuværende tidspunkt diverse billige fragtmuligheder til fugemørtel. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt problemfri, samt oftest endvidere den billigste leveringsmodel.

Du bør ligeledes overveje at få produkterne bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver af og til lidt mere omkostningsfuld, men ydermere særligt fleksibel med fugemørtel online. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på fugemørtel er selvfølgelig ualmindeligt aktuel om vi har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, og i det øjemed er det utvivlsomt centralt at vi kontrollerer den forventede leveringstid ved fugemørtel. En række online webshops – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags levering på en masse varer online, hvilket dog forudsætter at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varen pakket forinden pakkepersonalet får fri.

Visse internet foretagender garanterer fragt uden beregning på fugemørtel online, men i reglen kun ifald man aftager for en bestemt pris. Desuden kan man udvælge den mest letkøbte løsning til levering, hvilket gerne vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Flere webbutikker yder afhentning hvor du køber billig fugemørtel online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på fugemørtel i følgende områder:

Struer, Helsingør, Brøndby, København, Randers, Solrød Strand, Ringsted, Thisted, Nyborg, Næstved, Holbæk, Lystrup, Hedehusene, Åbyhøj, Holstebro, Birkerød, Vallensbæk, Frederikshavn, Taastrup, Hjørring, Odder, Hvidovre, Haslev, Silkeborg, Risskov, Kolding, Horsens, Sønderborg, Rudersdal, Hørsholm, Tilst, Gentofte, Middelfart, Tårnby, Herning, Nærum, Rønne, Greve, Korsør, Esbjerg, Vejle, Svendborg, Skanderborg, Ikast, Haderslev, Gladsaxe, Dragør, Frederikssund, Lyngby, Albertslund, Ølstykke, Brønderslev, Varde, Vanløse, Køge, Lillerød, Frederiksberg, Roskilde, Værløse, Glostrup, Kalundborg, Odense, Nørresundby, Charlottenlund, Stenløse, Nykøbing Falster, Virum, Kokkedal, Ballerup, Jyllinge, Herlev, Brønshøj, Allerød, Slagelse, Rødovre, Fredericia, Farum, Aabenraa, Aarhus, Skive, Viborg, Vordingborg, Hedensted, Aalborg, Grenaa, Højbjerg, Søborg, Brabrand, Nakskov, Frederiksværk, Hillerød, Valby, Hobro, og Ishøj, .

Klik-og-hent for fugemørtel er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger efter blandt andet køb fugemørtel og billig fugemørtel. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter fx fugemørtel online, fugemørtel tilbud og fugemørtel priser, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Få rabat på fugemørtel

Det er ret let gængeligt for folk at sammenligne priser på billige fugemørtel online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og så har mange e-shops set sig nødsaget til at tvinge priserne på fugemørtel drastisk, og i øvrigt garantere fragtfri levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig indbringende at studere enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på fugemørtel online forud for at du køber, således at man er tryg ved at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Man må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online forretning tilbyder billige fugemørtel online på tilbud til en pris der kan virke umådelig overkommelig, så er det undertiden være et signal om en svindel netbutik. Bestillinger med kort er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket begunstiger folk overfor bedrageriske e-butikker.

Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at betale omkostningerne til fugemørtel ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger fx køb fugemørtel og fugemørtel priser. Man ser derudover mange gange netshoppere kigge efter for eksempel billig fugemørtel, fugemørtel tilbud og fugemørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg fugemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til omfugning til udendørs til mursten til badeværelse til bad til fliser til indendørs chaussesten

Mængder: 1000 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1 m3 15 kg 10 kg 1 ton 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 800 kg 15 kg

Levering: afhentning i bigbag i løs vægt i poser hent selv i sække løst leveret trailer vognlæs

Brands: Skalflex Raw Lip Scan Weber Igelsø

Udforsk tidligere køberes oplevelser

Trustpilot leverer super sikre muligheder for at eftersøge en længere række øvrige forbrugeres ratings og derved er det klogt, at du gransker online forhandlerens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige fugemørtel online.

Facebook resulterer i for øvrigt relativt ønskværdige muligheder for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk e-shops som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed burde tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige fugemørtel online i en butik kan man utvivlsomt læse netshoppens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant, i særdeleshed med de store byggekæder som Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at se om internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at online butikken imødekommer de gældende danske regler, foruden at shoppen tit besigtiges af jurister som har megen viden om vilkårene.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, hvis du møder problemstillinger i processen med din ordre på fugemørtel. Derudover er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af fugemørtel online, som eksempelvis den returret internet selskabet har.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man permanent sikrer sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af fugemørtel, ligegyldig om man bestiller ved Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Ole I gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Birthe G gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Susanne I gav 5 stjerner

Fremragende!

Louise E gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til online shopping
1Leveringshastigheden er vældig vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge din ordre inden for kort tid, og i det øjemed er det rimelig relevant at man efterser den anslåede leveringstid ved fugemørtel. En stor portion online virksomheder stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter, men vær obs på at det forudsætter at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i et reglement, som skærmer en imod fup webshops. Som alternativ kunne du overveje et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale omkostningerne over en periode.
3Den mest betalelige fragtmetode vil altid være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du befinder dig lige ved internet firmaets bopæl. Den leveringsudgave er naturligvis særligt betydningsfuld såfremt du står og skal bruge fugemørtel inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle firmaer på nettet billig fragt, men for det meste er det så præmissen at der handles for en bestemt pris.
4Det er jo ekstremt simpelt for enhver at tjekke tilbud online på billige fugemørtel i blandt forskellige online shops, og for det frembyder flere e-handler fragt uden beregning. Men det kan alligevel være indbringende at inspicere nogle e-firmaer efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at modtage den bedste pris.
5Nogle enkelte forretninger på nettet præsterer fragt uden omkostninger på fugemørtel, men undertiden er det under forudsætning af at man handler for et fastsat beløb. Som alternativ må du beslutte sig for den billigste fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Den bliver undertiden på den anden side usædvanlig bekvem. Den billigste leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
6Masser af online selskaber udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige former for levering til fugemørtel. En af de mest almindelige er i dag afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ret så let, samt oftest ydermere den mindst kostelige fragtmulighed.
7Trustpilot yder i højeste grad stabile genveje til at gennemgå en stor gruppe eksisterende brugeres erfaringer og herved tilråder vi, at du bliver klogere på webbutikkens ratings forud for at du bestiller billige fugemørtel online. Facebook frembringer på samme måde aldeles værdifulde metoder til at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed.
8Før folk shopper billige fugemørtel hos en shop på nettet kan de til hver en tid studere virksomhedens handelsaftale, men det er normalt ikke videre spændende. Desuden kan det være til hjælp at du er vaks omkring de mest vitale betingelser gældende for købet af billige fugemørtel online, til eksempel den returret netshoppen bruger.
9Generelt slår vi et slag for at bemærke om internet butikken er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er et sympol på at online virksomheden følger de officielle regler, tillige med at e-forretningen undertiden gennemses af fagmænd som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forud for at folk handler billige fugemørtel i en e-shop kunne man uden tvivl løbe igennem webshoppens forretningsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk