Jordbruget.dk

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til natursten til havefliser til teglsten til tegl til klinker mod sokkel til chaussesten til brosten til pigsten til skifer til teglklinker til terrasse mod myrer mod ukrudt til brede fuger til belægningssten til indkørsel til herregårdssten mod mos til fliser

Varianter: ukrudtshæmmende hvid fejefast lufttørret elastisk antracit organisk basisk epoxy ovntørret

Mængder: 15 kg 500 liter 500 kg 25 kg 20 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 10 kg 800 kg 1 ton 1000 kg

Levering: trailer hent selv i løs vægt løst leveret afhentning i poser vognlæs i sække i bigbag

Brands: IBF No grow Skalflex RC Beton RNR Danfast Dansand FB Beton Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder sælger et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot fugesand.
Der er forskel på prisniveauet på billige fugesand alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens andre vil have service. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke firmaets regler.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af fugesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra alle mulige nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af fugesand online.
De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og af den grund har mange adgang til at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du modtage ekstremt begavet rådgivning fra nogle som er eksperter i netop fugesand.
Diverse nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der tit er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe fugesand online på deres side.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag over 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den årsag må du løbende se femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne i samme sekund som du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive sundt at nedskrive alle poster, hvorefter man kan indsamle beløbet for dem én og én.
3Det er en god idé at spørge om hjælp til dele af projektet, især såfremt det er væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter kræver flere mennesker. Derudover bliver det bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
4Du vil på ingen måde undvære udstyr. Tit vil det være smart at du har det til disposition når du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at tillægge disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
5Forinden du starter dit byggeprojekt må det være yderst essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det fås i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
7Det bliver værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind forud for at du indleder byggeprocessen. Du kunne nedskrive en punktforms liste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og så tjekke listen, hvormed du bliver sikker på at du har husket alt.
8Du bør tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal købe eksperthjælp til noget af arbejdet. Når du ønsker professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at notere en pris fra diverse entreprenører.
9Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du nedskriver oversigten.
10Der er utrolig mange hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube supporterer dig med ret så meget almennyttig info, især når man bruger engelske søgeord.
11Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder hjelm og sko der hjælper dig imod mulige ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, navnlig hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
12Der viser sig altid uforudsete problematikker ved større opgaver, og herved er det meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ultra flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål rundt om fugesand

 • Hvornår fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Adskillige netshops tildeler heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmetoder til fugesand. Det mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså super hensigtsmæssig, samt endda desuden den mest billige leveringsmanér.

  Du kan på samme måde udse dig at få varerne sendt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er typisk en tand dyrere, men ydermere temmelig uproblematisk med fugesand online. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på fugesand kan vise sig at være særdeles central når du behøver dine nye produkter inden for få dage, og i det øjemed er det bestemt centralt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for fugesand. En masse online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, som dog kræver at orden realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren klar før medarbejderne har fri.

  Flere online firmaer lover levering uden gebyr på fugesand online, men tit kræver det at man indkøber for en bestemt pris. Ellers bør man foretrække den mest billige mulighed for fragt, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

  De fleste byggemarkeder giver click-and-collect hvor man bestiller billig fugesand online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på fugesand i følgende områder:

  Jyllinge, Kalundborg, Fredericia, Risskov, Værløse, Rønne, Herlev, Silkeborg, Vanløse, Sønderborg, Frederikshavn, Lillerød, Odense, Valby, Haderslev, Allerød, Birkerød, Taastrup, Åbyhøj, Svendborg, Frederikssund, København, Thisted, Lystrup, Rudersdal, Korsør, Vejle, Albertslund, Middelfart, Køge, Esbjerg, Grenaa, Nakskov, Helsingør, Hobro, Nærum, Tårnby, Brøndby, Charlottenlund, Holstebro, Gladsaxe, Viborg, Haslev, Struer, Hvidovre, Skanderborg, Ikast, Søborg, Hjørring, Varde, Kokkedal, Virum, Vordingborg, Gentofte, Hedehusene, Frederiksberg, Holbæk, Nyborg, Aarhus, Rødovre, Stenløse, Aalborg, Greve, Vallensbæk, Kolding, Farum, Roskilde, Frederiksværk, Hedensted, Nykøbing Falster, Randers, Nørresundby, Tilst, Lyngby, Hørsholm, Aabenraa, Ølstykke, Ringsted, Ishøj, Herning, Højbjerg, Solrød Strand, Dragør, Horsens, Brønderslev, Brabrand, Skive, Glostrup, Hillerød, Næstved, Slagelse, Brønshøj, Odder, og Ballerup, .

  Click-and-collect for fugesand er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland).

  Når der ses på tendenserne står det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet fugesand online og fugesand priser. Man ser derudover jævnligt mennesker søge eksempelvis fugesand tilbud, billig fugesand samt køb fugesand, plus de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Få den bedste pris på fugesand

  Det er super hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige fugesand online på tværs af internet shops, og derved har utallige online selskaber ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på fugesand betydeligt, og i øvrigt love levering uden gebyr.

  Men det kan trods alt være gunstigt at studere en række firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på fugesand online inden du køber, således at du er skråsikker på at antage den laveste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Du må dog huske på, at ifald en netbutik reklamerer billige fugesand online på tilbud til en pris der er grænseløst lav, så bør det mange gange være et kendetegn på en uærlig e-forhandler. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af en ordning, hvilket garanterer køber imod uægte netshops.

  Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at klare beløbet til fugesand over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter fx køb fugesand og fugesand priser. Derudover ser vi jævnligt online shoppere lede efter blandt andet fugesand online, billig fugesand og fugesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til klinker til herregårdssten til skifer til fliser til indkørsel til brosten til belægningssten til tegl mod sokkel mod ukrudt til chaussesten til brede fuger til teglsten til havefliser til natursten mod myrer til pigsten til terrasse mod mos til teglklinker

  Varianter: antracit ukrudtshæmmende hvid fejefast elastisk basisk ovntørret lufttørret epoxy organisk

  Mængder: 1 ton 25 kg 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 15 kg 1 m3 10 kg

  Levering: i bigbag hent selv i poser løst leveret trailer vognlæs i sække afhentning i løs vægt

  Brands: No grow FB Beton RNR Skalflex Danfast Dansand IBF Weber RC Beton

  Udforsk nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot giver dig ganske anstændige muligheder for at kontrollere ret mange aktuelle brugeres meninger og af den grund tilrådes det, at du tolker online forhandlerens vurderinger før du lægger din bestilling på billige fugesand online.

  Facebook medfører for øvrigt rigtig fantastiske chancer for at få indblik i online forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der en række online shops i Danmark som giver folk mulighed for at formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk shopper billige fugesand online på en internet webshop behøver man på en vis måde tyde virksomhedens betingelser, dog er det ofte ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  En anden valgmulighed kunne være at bemærke om online forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en forsikring om at netshoppen forstår de officielle regler, og at e-handlen ofte kontrolleres af eksperter der kender til de gældende love.

  Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for udfordringer som følge af din shopping med fugesand. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de vigtigste vilkår der har indvirkning på bestillingen af fugesand online, til eksempel den byttepolitik online shoppen har.

  I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, så man altid kan bevise bestillingen af fugesand, ligegyldig om man køber hos Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

  Pia gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Anders R gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Erik gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Lone Rasmussen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 gode råd til online indkøb
  1Vi anbefaler at kigge om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være en erklæring om at internet firmaet understøtter de officielle danske regler, og at butikken lejlighedsvis gennemses af specialister som er meget bekendte med vedtægterne på området. Før folk shopper billige fugesand på en e-butik burde de i princippet granske forhandlerens handelsaftale.
  2Før folk shopper billige fugesand på en internet webshop burde de faktisk betragte netbutikkens betingelser, men det er naturligvis et tidskrævende projekt. Udover dette slår vi et slag for at køberen er vidende om de mest basale regler i forbindelse med handlen med billige fugesand online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet webshoppen benytter.
  3Det er i dag særligt problemfrit for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige fugesand på flere online varehuse, og for det frembyder mange netbutikker fri fragt. Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at se nærmere på forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at modtage den billigste pris.
  4Trustpilot frembringer relativt ønskværdige chancer for at dechifrere en hel del andre brugeres omtaler og på grund af dette er det smart, at du bliver klogere på internet forhandlerens omtaler forud for at du køber billige fugesand online. Facebook frembringer tilsvarende fuldstændig tiltalende chancer for at få indblik i online forretningens pålidelighed.
  5Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket skærmer køberen overfor fup online forretninger. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre prisen over en længere periode.
  6Den billigste løsning vil altid være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du opholder dig tæt på netshoppens bopæl. Den leveringsversion kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende om man absolut skal bruge fugesand inden for få dage. Alternativt så tilbyder enkelte online butikker gratis levering, men typisk under forudsætning af at der erhverves for et fastslået beløb.
  7Temmelig mange internet forretninger yder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsløsninger til fugesand. En der er meget almindelig er lige nu levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo rigtig ukompliceret, og mange gange desuden den mest prisbevidste fragtmulighed.
  8Flere internet butikker garanterer levering uden omkostninger på fugesand, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man shopper for et bestemt beløb. Ellers kunne du beslutte sig for den mest betalelige mulighed for levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Metoden viser sig jævnligt desuden ualmindeligt gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
  9Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig relevant om man står og skal bruge dine nye varer om få sekunder, og derfor er det relativt fornuftigt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved fugesand. En hel del e-firmaer i Danmark annoncerer billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, som imidlertid betinges af at bestillingen laves forud for et fast tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk