Jordbruget.dk

Gødning pristjek

Er du på udkig efter gødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: blommetræer akvarieplanter grøntsager potteplanter alger køkkenhaven kartofler bananpalme æbletræer akvarie hæk vinplanter bøgehæk frugttræer chiliplanter blomsterbede buksbom agurker hortensia blomsterkrukker græsplænen blåbær afskårne blomster rabarber tomater artiskokker roserstueplanter drivhuse krydderurter haveplanter altankasser blomster citrontræ ligusterhæk citrustræer jordbær haven buske autoflower bambus

Mængder: 1000 liter 3000 liter 400 liter 2000 liter 200 liter 300 liter 1 m3 50 liter 80 liter 500 liter

Levering: i poser i bigbag i sække løst leveret afhentning vognlæs i løs vægt hent selv trailer

Brands: GreenBio Danmuld Pindstrup Park Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse firmaets betingelser.
Nogle byggecentre fremviser et stort sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare gødning.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige gødning fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder lave priser, og øvrige vil have service. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af gødning.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber varer fra forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af gødning online.
De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og derigennem har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt endda få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du opleve ekstremt kompetent rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis gødning.
Majoriteten af niche webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller gødning online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

gødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gødning harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

gødning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

gødning jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet har positiv betydning for planeten.
2Du kan tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde tilkøbe eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Når du ønsker assistance fra en professionel kunne det være en god idé at tage imod priser fra flere foretagender.
3Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette kan du hyppigt holde øje med femdøgnsprognosen i dagene før byggeriets start, så det ikke uanmeldt starter med at regne når du netop arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
4Du vil under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være fordelagtigt at have værktøjet til disposition forinden du indleder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
5Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og dernæst notere omkostningen ved dem én og én.
6Muligvis kan det blive afgørende at du har de påkrævede materialer parat i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du kan sammenfatte en overskuelig liste som indeholder alle de ting som er nødvendige, og bagefter tjekke hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
7Før du iværksætter arbejdet må det være meget vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt når det er store byggerier. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. Dertil må det være bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Du må for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så husk påklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke har hjælp fra en ekspert.
10Der kommer ofte uforudsigelige hovedpiner når det kommer til større opgaver, og på grund af det vurderes det værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at have tid nok til det.
11Der findes utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig overvældende meget brugbar information, specielt hvis du søger på engelsk.
12Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en klar handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din plan.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om gødning

 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvad er npk gødning?
 • Gødning af græsmark hvornår?
 • Npk gødning hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Gødning ligusterhæk hvornår?
 • Hvad indeholder gødning?
 • Hvad består gødning af?
 • Hvad er gødning?
 • Hvor meget gødning til græsplænen?
 • Hvordan laver man gødning?
 • Gødning af bøgehæk hvornår?
 • Hvilken gødning?
 • Hvad er der i gødning?
 • Hvordan optager planter gødning?
 • Chili gødning hvornår?
 • Hvilke typer gødning findes der?
 • Hvad er organisk gødning?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvad består npk gødning af?
 • Gødning af roser hvornår?
 • Hvordan laver man npk gødning?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  En hel del online butikker giver til alt held mange forskellige billige leveringsformer til gødning. Den mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo virkelig praktisk, samt mange gange tillige den billigste mulighed for levering.

  Du kunne ydermere overveje at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtløsningen er godt nok lidt mere bekostelig, men endda særligt praktisk ift. gødning online. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du opholder dig lige ved online firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på gødning er jo særligt vital om du absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, så herved er det fuldt ud essentielt at vi tjekker den forventede leveringstid på gødning. En hel del online forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på utallige produkter online, men vær påpasselig da det står og falder med at orden realiseres forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produktet klargjort forud for at de logistikansatte tager hjem.

  Indtil flere internet varehuse lover levering uden omkostninger på gødning online, men i reglen er det betinget af at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ kunne du overveje den mest betalelige mulighed for levering, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

  Store kæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig gødning derhjemme og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af gødning i disse områder:

  Rødovre, Grenaa, Ringsted, Frederikshavn, Dragør, Roskilde, Hvidovre, Frederiksværk, Hjørring, Greve, Birkerød, Randers, Aarhus, Skanderborg, Stenløse, Næstved, Helsingør, Hedensted, Struer, Farum, Kokkedal, Tilst, Herning, Odder, Ballerup, Varde, Virum, Middelfart, Odense, Gladsaxe, Lyngby, Esbjerg, Vallensbæk, Solrød Strand, Silkeborg, Rudersdal, Køge, Åbyhøj, Rønne, Risskov, Herlev, Fredericia, Hillerød, Lystrup, Vanløse, Brønderslev, Holstebro, Viborg, Kalundborg, Holbæk, Brønshøj, Aabenraa, Vordingborg, Hedehusene, Nyborg, Aalborg, Ikast, Valby, Nakskov, Brøndby, Frederikssund, Slagelse, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Kolding, Korsør, Vejle, Hørsholm, Skive, Svendborg, Haderslev, Tårnby, Nørresundby, Ølstykke, Højbjerg, Allerød, Jyllinge, København, Glostrup, Sønderborg, Lillerød, Søborg, Hobro, Albertslund, Horsens, Brabrand, Thisted, Haslev, Gentofte, Frederiksberg, Taastrup, Ishøj, Værløse, og Nærum, .

  Afhentning ift. gødning er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere tit efterspørger fx gødning tilbud og køb gødning. Derudover oplever man som regel online shoppere efterspørge bl.a. gødning priser, gødning online og billig gødning, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

  Bedste tilbud på gødning

  Det er særdeles let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser på billige gødning online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund har massevis af online selskaber været presset til at at formindske prisen på gødning kolossalt, og endda yde levering uden beregning.

  Det kan dog ikke desto mindre vise sig lukrativt at efterse nogle enkelte netshops efter tilbud på gødning online forud for at du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bygma.

  Man må dog være opmærksom på, at såfremt en online shop forhandler billige gødning online til en salgspris som kan virke himmelråbende fremragende, så er det for det meste være et fingerpeg om en falsk shop. Køb med kort er på den anden side inkluderet i en lovbestemmelse, som støtter dig som køber overfor svindlende firmaer på nettet.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at klare betalingen af gødning over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Stark.

  Ved indkig i tallene fremstår det klart, at mennesker typisk leder efter eksempelvis køb gødning og gødning tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge bl.a. gødning priser, gødning online og billig gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg gødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: krydderurter drivhuse artiskokker græsplænen æbletræer ligusterhæk afskårne blomster haven blomsterkrukker bøgehæk køkkenhaven blomster bambus potteplanter tomater roserstueplanter kartofler haveplanter blåbær blommetræer grøntsager chiliplanter akvarieplanter hæk bananpalme frugttræer autoflower rabarber jordbær hortensia blomsterbede citrustræer akvarie buksbom vinplanter alger citrontræ buske agurker altankasser

  Mængder: 3000 liter 1 m3 200 liter 500 liter 1000 liter 2000 liter 300 liter 50 liter 80 liter 400 liter

  Levering: trailer løst leveret hent selv i sække i bigbag i poser vognlæs afhentning i løs vægt

  Brands: Champost Park GreenBio Pindstrup Danmuld

  Analyser tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot resulterer i fuldt ud fine muligheder for at udforske ret mange eksisterende køberes omtaler og derved er det en hjælp, at du ser nærmere på e-firmaets bedømmelser før du handler billige gødning online.

  Facebook indebærer lignende nogle gode genveje til at få indblik i webbutikkens pålidelighed. Derudover møder vi en del firmaer på nettet hvor kunder kan meddele en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

  Inden folk køber billige gødning online i en webshop bør man i reglen studere netbutikkens vilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især ved de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det generelt er et signal om at netbutikken understøtter de officielle danske regler, tillige med at hjemmesiden ofte besigtiges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

  Desuden giver det dig chance for støtte, såfremt du skulle få dilemmaer i processen med din bestilling af gødning. I øvrigt er det klogt at du er obs på de primære retningslinjer der kan have indflydelse på købet af gødning online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet shoppen bruger.

  Derfor er det tillige essesentielt, at man når som helst opbevarer ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bevise bestillingen af gødning, hvad end man har handlet ved Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

  Henrik Knudsen gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Kirsten gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Inge Jørgensen gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Inge gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  9 tips til online indkøb
  1Det er temmelig enkelt for enhver at sammenholde priser online på billige gødning i blandt diverse internet forretninger, og derved yder utallige online butikker fragt uden betaling. Men det kan immervæk blive gavnligt at sammenholde flere e-butikker efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris.
  2Den mest betalelige mulighed for fragt vil altid være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig nær e-handlens bopæl. Den fragtmetode er selvfølgelig særligt bestemmende når vi har brug for gødning omgående. Alternativt så præsterer nogle få online forretninger portofri levering, men oftest er det kun gældende hvis du aftager for en fastsat sum.
  3Inden folk bestiller billige gødning i en butik på nettet behøver de de facto læse netshoppens regler, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige gødning online, som for eksempel den returrettighed e-forretningen tilbyder.
  4Leveringstiden kan vise sig at være usædvanlig relevant hvis du har behov for dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det faktisk klogt at man gransker den forventede leveringstid ved gødning. De fleste forhandlere på nettet udlover billig 1 dags fragt på mange af deres varer, men som trods alt er afhængig af at bestillingen laves inden et fastslået tidspunkt.
  5En hel del internet foretagender giver efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for fragt til gødning. En der er meget anvendt er nu om dage levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er jo særligt uproblematisk, samt ofte også den mindst kostelige leveringsmodel.
  6Trustpilot resulterer i en række pålidelige chancer for at tolke en lang række aktuelle køberes tanker og på grund af dette rekommanderer vi, at du bliver klogere på internet virksomhedens anmeldelser forud for at du shopper billige gødning online. Facebook fører til ligeledes super ærlige genveje til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed.
  7Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en orden, hvilket hjælper dig som køber overfor fup outlets på nettet. Som alternativ kunne du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere prisen over et længere tidsrum.
  8Indtil flere online butikker lover levering uden betaling på gødning, men for det meste under forudsætning af at man indkøber for en bestemt sum. Derudover bør du udse dig den mest billige leveringsform, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen er beklageligvis til gengæld super problemfri. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  9Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, eftersom det længe har været et billede på at e-forhandleren lever op til de gældende danske regler, foruden at online shoppen nu og da føres tilsyn med af specialister der har ekspertise inden for reglerne på området. Inden nogen bestiller billige gødning på en webbutik bør de sådan set læse virksomhedens forretningsaftale.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk