Jordbruget.dk

Græsplænegødning pristjek

Er du på udkig efter græsplænegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter græsplænegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 80 liter 50 liter 3000 liter 2000 liter 400 liter 500 liter 1000 liter 1 m3 200 liter 300 liter

Levering: hent selv afhentning vognlæs trailer i bigbag i poser i sække i løs vægt løst leveret

Brands: Turfline Gardol Champost Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare græsplænegødning.
Hvis du skal bruge produkterne med det samme eller bare vil slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed hos de kendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring græsplænegødning.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige græsplænegødning hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver lave priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre forhandler varer fra talrige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af græsplænegødning online.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og derfor har man adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
De fleste nichespecifikke netbutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du modtage endnu mere kompetent rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis græsplænegødning.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at købe græsplænegødning online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

græsplænegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

græsplænegødning silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

græsplænegødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

græsplænegødning jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor mulige risici. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Du bør tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du søger hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at indhente en pris fra flere foretagender.
3Der kommer stort set altid ubelejlige problematikker i tilfælde med svære opgaver, og af den grund er det afgørende at der afsættes nok plads i agendaen, så man kan være overbevist om at man når det til siden.
4Der ligger en overflod af instruktioner og videoer via internettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver rigelig nyttig viden, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
5I visse tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få støtte betinger at byggeriet har positiv betydning for planeten.
6Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det kommer til omfangsrige byggeprocesser. Krævende byggeprojekter bør udføres af flere folk. Dertil bør det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Det viser sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i gang med dit arbejde. Du har god gavn af at notere en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og som det næste gennemgå materialerne, med det formål at du er sikker på at alt er klar.
8Forud for at du igangsætter byggeprocessen er det ganske essentielt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Man bør aldrig nogensinde undvære udstyr. Typisk kan det være erstatteligt at du har værktøjet disponibelt idet du igangsætter arbejdet. Det er desuden afgørende at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
10Planlægning viser sig som nøglen til at lykkes med arbejdet. Du skal have en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter strategien.
11Typisk vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive behjælpeligt at notere samtlige udgifter, og bagefter nedfælde ens købspris for hver enkelt.
12Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor kan du tit lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uventet starter med at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre det store projekt.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål med hensyn til græsplænegødning

 • Hvornår skal man gøde sin græsplæne?
 • Hvornår gøde græsplæne?
 • Gøde græsplæne hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvornår gøder man græsplæne?
 • Kalk græsplæne hvornår?
 • Gødning græsplæne hvornår?
 • Græsplæne gødning hvornår?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  En del byggecentre frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige muligheder for levering til græsplænegødning. Den mest populære er i øjeblikket pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret problemfri, samt ofte også den mest billige løsning til levering.

  Du burde også udse dig at få ordren sendt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver beklageligvis lidt mere bekostelig, men samtidig virkelig fremkommelig med græsplænegødning online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du har bopæl lige ved netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på græsplænegødning kan være super betydningsfuld når man absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, så herved er det sandelig vigtigt at du finder den estimerede leveringsdato på græsplænegødning. Masser af byggecentre – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at transaktionen realiseres inden et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken ordnet forinden lagermedarbejderne har fri.

  Enkelte byggeforretninger sikrer portofri levering på græsplænegødning online, men typisk kun hvis du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt burde man udse dig den mest billige fragtform, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted.

  En hel del netbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig græsplænegødning online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på græsplænegødning i disse områder:

  Haderslev, Herlev, Hillerød, Lyngby, Aarhus, Frederiksværk, Ølstykke, Svendborg, Tårnby, Horsens, Grenaa, Greve, Lystrup, Virum, Frederikshavn, Næstved, Rudersdal, Åbyhøj, Kalundborg, Ballerup, Korsør, Vejle, Hvidovre, Hedehusene, Nyborg, Jyllinge, Skanderborg, Nørresundby, Allerød, Nykøbing Falster, Haslev, Solrød Strand, Holbæk, Silkeborg, Ishøj, Middelfart, Stenløse, Varde, Roskilde, Hørsholm, Værløse, Køge, Birkerød, Esbjerg, Randers, Tilst, Brabrand, Søborg, Gentofte, Brønshøj, Kolding, Lillerød, Farum, Skive, Odder, Thisted, København, Brøndby, Herning, Ikast, Helsingør, Glostrup, Kokkedal, Risskov, Odense, Vallensbæk, Frederikssund, Fredericia, Hjørring, Rødovre, Holstebro, Gladsaxe, Rønne, Charlottenlund, Sønderborg, Vordingborg, Taastrup, Nakskov, Struer, Albertslund, Brønderslev, Hedensted, Højbjerg, Slagelse, Valby, Ringsted, Nærum, Vanløse, Hobro, Aabenraa, Dragør, Frederiksberg, Aalborg, og Viborg, .

  Klik-og-hent for græsplænegødning er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når der ses på data står det klart, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet græsplænegødning online og græsplænegødning priser. Foruden dette oplever man som regel online shoppere efterspørge fx køb græsplænegødning, billig græsplænegødning og græsplænegødning tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på græsplænegødning

  Det er efterhånden yderst uproblematisk for os alle at vurdere prisniveauet på billige græsplænegødning online hos forskellige shops på nettet, og derfor har adskillige online firmaer ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på græsplænegødning drastisk, og derudover præstere portofri levering.

  Trods dette kan det ikke desto mindre blive rentabelt at kigge forbi flere netbutikker efter tilbud og rabatter på græsplænegødning online inden du shopper, så du er skråsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Du må trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en shop sælger billige græsplænegødning online til salg for en pris der er umådelig lav, så er det undertiden være et signal om en uægte e-handler. Kortbetalinger er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket støtter en imod uægte e-forretninger.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du vil afdrage beløbet til græsplænegødning i flere bidder. Dette fås ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan og 10-4.

  Ved kig i tallene bliver det markant, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis græsplænegødning online og græsplænegødning tilbud. Foruden dette ser man som regel online shoppere kigge efter blandt andet billig græsplænegødning, køb græsplænegødning samt græsplænegødning priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg græsplænegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 2000 liter 1 m3 80 liter 400 liter 300 liter 1000 liter 50 liter 200 liter 3000 liter

  Levering: hent selv i poser vognlæs trailer løst leveret i bigbag i sække i løs vægt afhentning

  Brands: Danmuld Gardol Champost Turfline

  Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot resulterer i i højeste grad hæderlige muligheder for at vurdere ganske mange øvrige køberes iagttagelser og herved kan det anbefales, at du eftergår online firmaets anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige græsplænegødning online.

  Facebook fremskaffer ydermere tilpas pæne muligheder for at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Desuden møder vi endda internet forhandlere hvor du kan tilkendegive en vurdering af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen shopper billige græsplænegødning online i en internet webshop behøver de til hver en tid løbe igennem dens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre spændende, især ved de udbredte byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Bygma.

  En nemmere løsning er at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, da det almindeligvis er en indikation om at webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at netshoppen nu og da kigges til af sagkyndige der mestrer de gældende vilkår.

  Det giver dig anledning til at få bistand, for så vidt du oplever dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af græsplænegødning. Dertil er det godt at køber er påpasselig med de elementære retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af græsplænegødning online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen tilbyder.

  I den relation er det også essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne påvise bestillingen af græsplænegødning, uafhængig af om man har handlet fra Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

  Erik V gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Inger Christensen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Ole B gav 5 stjerner

  Udmærket

  Kirsten A gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 tips til køb på nettet
  1Masser af online webshops frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige former for fragt til græsplænegødning. En yndling er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke når du har lyst. Fragtmuligheden er altså særdeles smertefri, samt ofte endvidere den mest letkøbte mulighed for levering.
  2Det er jo særdeles nemt for alle at tjekke tilbud online på billige græsplænegødning på diverse butikker på nettet, og derfor lover en lang række e-forhandlere gratis levering. Dog kan det immervæk vise sig lukrativt at efterse diverse online forretninger efter rabat og tilbud forud for at du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
  3Trustpilot leverer stort set fantastiske muligheder for at tyde en lang række andre kunders tanker og derfor er det en hjælp, at du bliver klogere på e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige græsplænegødning online. Facebook medfører også absolut fremragende løsninger til at få kendskab til netshoppens troværdighed.
  4Før nogen køber billige græsplænegødning på en internet butik burde man ideelt set tage stilling til deres handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Ligeså er det klogt at du er klar over de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige græsplænegødning online, til eksempel hvilken returret online webshoppen anvender.
  5Generelt går vi ind for at bemærke om netbutikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være en forsikring om at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske love, og at online forretningen lejlighedsvis overværes af fagmænd der kender til de gældende regulativer. Før folk køber billige græsplænegødning i en e-forretning kunne de i og for sig gennemlæse e-butikkens vilkår.
  6Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et reglement, hvilket bistår kunden overfor fup webbutikker. Som et alternativ bør du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at finansiere prisen senere.
  7Leveringsdygtigheden kan være ret så essentiel ifald vi har behov for din ordre nu og her, og i det øjemed er det jo vigtigt at vi undersøger den anslåede leveringsdato for græsplænegødning. Adskillige internet virksomheder stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varenumre, men som ikke desto mindre nødvendiggør at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
  8Nogle netshops frembyder portofri levering på græsplænegødning, men typisk er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt sum. I øvrigt kunne man udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, der gerne vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragttypen viser sig somme tider tillige ret så smart. Den mest letkøbte fragtform er dog selv at hente varerne.
  9Den billigste fragtform vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du er tæt på internet webshoppens hjemsted. Den leveringstype kan være særdeles bestemmende hvis man har brug for græsplænegødning inden for få dage. Alternativt så garanterer indtil flere outlets på nettet levering uden gebyr, men typisk kun hvis der aftages for et fastslået beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk