Jordbruget.dk

Granitskærver pristjek

Er du på udkig efter granitskærver? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 985 kr. Det er 80 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg granitskærver inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
985 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 500 literKøb
1.199 kr.Sække med 500 literKøb
1.284 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.509 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.509 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.578 kr.Sække med 500 literKøb
1.587 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.654 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.817 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.878 kr.Sække med 750 kgKøb
1.942 kr.Sække med 500 literKøb
2.672 kr.Poser med 20 kgKøb
2.699 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hækken til planter til gårdsplads til trappe til havebed rundt om sokkel til gangsti på ukrudtsdug til forhave ved hæk som belægning til indkørsel til bed til langs sokkel til sti til bagning på jord på skråning

Varianter: lyse lysegrå små grå blå brun antracitgrå mørkegrå knuste røde hvide gråmix farvede sorte rødmix store mørke

Størrelser: 32-64 mm 16-22 mm 5-8 mm 8-11 mm 11-16 mm 16-32 mm

Mængder: 25 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 800 kg 1 m3 1 ton

Levering: løst leveret hent selv afhentning i sække i bigbag vognlæs i poser trailer i løs vægt løs tip

Brands: Jelsa NCC Plantorama IBF LHM Weber Champost Sandmanden Bilka Safestone FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare granitskærver.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af granitskærver.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Det er særligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Du vil finde variationer i priserne på billige granitskærver hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode priser, imens øvrige satser på faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og pga. det har de fleste adgang til at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. I kraft af det kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.
De store byggekæder sælger varer fra talrige nicheshops, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af granitskærver online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Således bør du forvente ekstremt kyndig hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis granitskærver.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at bestille granitskærver online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

granitskærver bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

granitskærver silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

granitskærver harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

granitskærver jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man skal nødig fattes udstyr. Tit kan det være vigtigt at du har det ved hånden idet du begynder på arbejdet. I øvrigt må du huske at tillægge de tilhørende udgifter i økonomien.
2Der er en overflod af artikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder en masse brugbar info, især når man søger på engelsk.
3Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed hvis det er væsentlige ombygninger. Store ting stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Det er fornuftigt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det kan være økonomisk at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå den billigste pris på hver eneste af dem.
5Forinden du starter byggeprojektet kan det blive ganske essentielt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
6Det kan vise sig væsentligt at du har samtlige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går i krig med byggeprocessen. Du kunne notere en enkel note med hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende gennemgå punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Det beroer altså på at byggeriet forbedrer miljøet.
8Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at lave en klar strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver handlingsplanen.
9Der kommer som regel pludselige bump på vejen når det gælder større opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at der afsættes en del plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
10Du må nødig negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på mulige skader. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke får eksperthjælp.
11Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en fagperson til områder af det. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagmand kan det være en god idé at lede efter priser fra flere entreprenører.
12Ved projekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således skal du regelmæssigt lægge mærke til vejrudsigten i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at regne netop som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål inden for granitskærver

 • Hvor meget dækker 1000 kg granitskærver?
 • Granitskærver hvilken størrelse?
 • Hvad vejer en kubikmeter granitskærver?
 • Hvor tykt et lag granitskærver?
 • Hvordan lægger man granitskærver i haven?
 • Hvor meget fylder 1 ton granitskærver?
 • Hvor meget dækker 20 kg granitskærver?
 • Hvor mange granitskærver skal jeg bruge?
 • Granitskærver hvad er det?
 • Hvad koster granitskærver?
 • Hvor meget granitskærver skal jeg bruge?
 • Hvordan lægges granitskærver?
 • Hvor mange kg granitskærver pr. m2?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  Masser af netbutikker i Danmark giver nu en række forskellige billige former for levering til granitskærver. Den mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, så du selv kan hente varerne lige når det passer dig. Fragtformen er altså super simpel, samt desuden også den mest billige leveringstype.

  Du kan også vælge at få pakken sendt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Den er almindeligvis en lille smule mere pebret, men også meget ligetil med granitskærver online. Den mest betalelige form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du befinder dig i nærheden af webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på granitskærver er meget relevant ifald man har behov for varen inden for få dage, og herved er det naturligvis væsentligt at vi gransker leveringstiden ved granitskærver. De fleste e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig dag-til-dag levering på mange produkter online, men husk at det er regnet ud fra at ordren laves forud for et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren pakket før de pakkeansatte har fri.

  Nogle enkelte webbutikker præsterer gratis levering på granitskærver online, men for det meste er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ kan du udse dig den mest betalelige fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret din pakke til et udleveringssted.

  Adskillige netbutikker frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig granitskærver på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen. De udlover for eksempel click-and-collect på granitskærver i følgende byer:

  Nyborg, Vallensbæk, Søborg, Kokkedal, Værløse, Haslev, Korsør, Vordingborg, Varde, Farum, Gentofte, Jyllinge, Hobro, Middelfart, Rønne, Allerød, Aarhus, Nørresundby, Grenaa, Lyngby, Randers, Glostrup, Ikast, Nykøbing Falster, Aabenraa, Næstved, Virum, Holstebro, Odense, Ringsted, Sønderborg, Hørsholm, Solrød Strand, Vejle, Køge, Birkerød, Kolding, Hedensted, Hedehusene, Silkeborg, Haderslev, Hillerød, Frederiksværk, Risskov, Tilst, Odder, Skanderborg, Taastrup, Rødovre, Aalborg, Lillerød, Frederiksberg, Nærum, Skive, Horsens, Ølstykke, Frederikssund, København, Kalundborg, Fredericia, Brabrand, Rudersdal, Thisted, Hvidovre, Dragør, Albertslund, Roskilde, Helsingør, Ishøj, Brønderslev, Ballerup, Brønshøj, Slagelse, Struer, Brøndby, Nakskov, Åbyhøj, Holbæk, Greve, Højbjerg, Esbjerg, Valby, Charlottenlund, Herlev, Vanløse, Frederikshavn, Lystrup, Stenløse, Viborg, Hjørring, Tårnby, Herning, Gladsaxe, og Svendborg, .

  Click-and-collect af granitskærver er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Ved indkig i statistikkerne er det markant, at folk ofte leder efter eksempelvis køb granitskærver og granitskærver tilbud. Vi ser desuden som regel folk søge efter blandt andet granitskærver priser, billig granitskærver og granitskærver online, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  Rabat på granitskærver

  Det er jo ret simpelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige granitskærver online hos forskellige internet butikker i Danmark, og til tak har mange e-forretninger set sig nødsaget til at presse prisniveauet på granitskærver betragteligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

  Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at checke et par internet webshops efter tilbud på granitskærver online før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Man skal trods alt være omhyggelig med, at såfremt en online butik markedsfører billige granitskærver online til en tilbudspris som er besynderligt beskeden, så burde det tit være et signal om en uærlig online butik. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, der begunstiger køber overfor bedrageriske internet butikker.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale regningen på granitskærver af flere omgange. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Når der ses på tendenserne står det klart, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel granitskærver online og billig granitskærver. Derudover oplever man som regel folk søge efter eksempelvis granitskærver tilbud, køb granitskærver samt granitskærver priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg granitskærver er 551 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bed til havebed til indkørsel til gårdsplads ved hæk på ukrudtsdug til sti til trappe til hækken til forhave på jord på skråning til langs sokkel rundt om sokkel som belægning til gangsti til planter til bagning

  Varianter: antracitgrå rødmix brun lysegrå hvide røde knuste sorte store mørkegrå blå lyse farvede grå gråmix små mørke

  Størrelser: 16-22 mm 8-11 mm 5-8 mm 32-64 mm 16-32 mm 11-16 mm

  Mængder: 25 kg 800 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 500 kg

  Levering: i poser løs tip løst leveret vognlæs afhentning hent selv i bigbag i løs vægt trailer i sække

  Brands: NCC Weber IBF LHM Champost Safestone Sandmanden Plantorama FC Beton Bilka Jelsa

  Udforsk folks bedømmelser

  Trustpilot medfører helt ønskværdige løsninger til at evaluere flere andre kunders tanker og derfor rekommanderer vi, at du evaluerer internet webshoppens vurderinger inden du køber billige granitskærver online.

  Facebook giver dig tillige absolut sikre metoder til at få indsigt i online forretningens kundefokus. Desuden ser vi faktisk online varehuse i Danmark hvor du kan skrive en omtale af virksomhedens service, hvilket også bør tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk køber billige granitskærver online hos en e-forretning behøver man altid overveje virksomhedens vilkår, men det er ofte ikke super spændende, specielt på de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  En nemmere løsning kan være at undersøge om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det ofte er et fingerpeg om at internet selskabet adlyder de opstillede regler, tillige med at forretningen løbende føres tilsyn med af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene på området.

  Derudover tilbydes du anledning til hjælpende service, hvis du bliver udsat for besvær i processen med dit indkøb af granitskærver. Endvidere er det en hjælp at køber er klar over de mest relevante retningslinjer i forbindelse med bestillingen af granitskærver online, for eksempel den returrettighed online forhandleren lover.

  På grund af dette er det tilmed afgørende, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden kan eftervise bestillingen af granitskærver, uafhængig af om man bestiller ved Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

  Lene Jørgensen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Charlotte Larsen gav 4 stjerner

  Hurtig

  Bente gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Jørgen E gav 5 stjerner

  Som altid

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot frembringer ret så passende løsninger til at gennemsøge adskillige eksisterende forbrugeres opfattelser og herved kan det anbefales, at du eksaminerer internet forretningens anmeldelser forinden du køber billige granitskærver online. Facebook fremskaffer desuden faktisk gode løsninger til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
  2Mange internet foretagender yder nu en hel del forskellige billige fragtformer til granitskærver. Den mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo vældig fremkommelig, og tit tillige den billigste leveringsmanér.
  3Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du opholder dig nær online forretningens adresse. Den form for fragt er naturligvis ret så bestemmende hvis du mangler granitskærver inden for kort tid. Alternativt så garanterer flere internet handler fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun hvis du køber for en fastsat pris.
  4Generelt anbefaler vi at bemærke om e-handlen er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er et sympol på at internet webshoppen efterfølger de danske love, og at internet shoppen jævnligt kontrolleres af fagfolk som kender bestemmelserne på området. Før nogen handler billige granitskærver i en internet shop burde de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsvilkår.
  5Leveringshastigheden er naturligvis vældig vigtig når du behøver pakken fluks, så med det formål er det fuldt ud fornuftigt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på granitskærver. Temmelig mange online butikker præsterer billig 1 hverdags levering på masser af produkter, hvilket står og falder med at ordren køres igennem forud for et fastsat tidspunkt.
  6Før nogen handler billige granitskærver i en online shop behøver man ideelt set tage stilling til webbutikkens vilkår, dog er det normalt ikke specielt ophidsende. Herudover tilråder vi at du er på vagt for de mest relevante retningslinjer der er gældende for bestillingen af billige granitskærver online, f.eks. hvilken returneringsret webshoppen garanterer.
  7Det er efterhånden meget fremkommeligt for os alle at vurdere tilbud online på billige granitskærver fra forskellige shops på nettet, og derved yder flertallet af forhandlere på nettet portofri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre være nyttigt at tjekke forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at indhente den billigste pris.
  8Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, der forsvarer køber imod svindlende butikker på nettet. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere regningen i flere bidder.
  9Visse internet varehuse garanterer gratis fragt på granitskærver, men for det meste er det forbeholdt når der købes for et fastsat beløb. Derudover kunne du beslutte sig for den mindst kostelige fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen er mange gange ydermere yderst enkel. Den mest letkøbte fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk