Jordbruget.dk

Harpet muldjord pristjek

Er du på udkig efter harpet muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter harpet muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 2000 liter 3000 liter 1000 liter 400 liter 300 liter 500 liter 50 liter 80 liter 200 liter

Levering: i sække afhentning i poser i løs vægt trailer vognlæs hent selv løst leveret i bigbag

Brands: GreenBio Champost Park Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af harpet muldjord.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
Du vil finde variationer i prisen på billige harpet muldjord hos de forskellige online byggecentre. Nogle har gode priser, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare harpet muldjord.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne selv. Det er især en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes mange steder i landet, og dermed har de fleste valget om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Af den grund har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og endda have produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra alverdens specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af harpet muldjord online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig bør du forvente endnu mere nyttig sparring fra folk der er specialister i netop harpet muldjord.
Størstedelen af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller harpet muldjord online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
harpet muldjord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

harpet muldjord jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

harpet muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

harpet muldjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du vil nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være essentielt at have det parat inden du tager fat på byggeriet. Det er desuden afgørende at tage højde for udgifterne hertil i byggeriets budget.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet et budget for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det er en fordel at tage noter til alle poster, og herefter søge sig frem til eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
3Før du igangsætter byggeprojektet er det meget vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv info, især når man kigger i hele verden.
5Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når det kommer til vigtige byggerier. Flere opgaver stiller krav om flere personer. Derudover bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
6Der viser sig ofte utidige udfordringer i tilfælde med store projekter, og altså vil det vise sig afgørende at man afsætter en del tid i planen, som bidrager til at man er overbevist om at komme i mål.
7Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
8Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk arbejdstøj som sikkerhedssko som beskytter dig overfor mulige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
9Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din køreplan.
10Det kan vurderes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde hente assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Forudsat at du indhenter eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at hente priser fra en håndfuld foretagender.
11Det kan blive af stor betydning at du har de relevante byggematerialer handlet ind inden du påbegynder din byggeproces. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt du har brug for, og efterfølgende gennemløbe materialerne, med det formål at du er sikker på at alt er klar.
12Ved byggeprojekter udendørs har vejret en essentiel rolle. På grund af dette må du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget flot. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En hel del online varehuse tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsudgaver til harpet muldjord. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Fragtformen er jo ultra praktisk, samt oftest endda den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du bør ydermere beslutte dig for at få ordren bragt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig i regelen en tand dyrere, men ydermere meget smart ift. harpet muldjord online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du lever nær internet virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på harpet muldjord kan være ekstremt afgørende såfremt du står og skal bruge din ordre inden for kort tid, og derfor er det tydeligvis meningsfuldt at du undersøger den anslåede leveringstid på harpet muldjord. Masser af netshops i Danmark – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, som alligevel er forudsat at ordren gennemføres inden et konkret klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken distribueret forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Flere internet forretninger lover portofri fragt på harpet muldjord online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man bestiller for et fastsat beløb. Derudover kan du snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man handler billig harpet muldjord online men afhenter i butikken. Fx Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på harpet muldjord i disse byer:

Kolding, Svendborg, Aalborg, Hedensted, Taastrup, Grenaa, Skive, Slagelse, Rønne, Frederikssund, Brønshøj, Højbjerg, Herning, Glostrup, Randers, Virum, Ølstykke, Fredericia, Roskilde, Lystrup, Gentofte, Nykøbing Falster, Farum, Viborg, Esbjerg, Allerød, Ikast, Varde, Thisted, Køge, Frederiksberg, Søborg, Rudersdal, Åbyhøj, Nørresundby, Lyngby, Hobro, Brøndby, Vordingborg, Odder, Frederiksværk, Tilst, Vallensbæk, Ishøj, Haslev, Stenløse, Hvidovre, Nærum, København, Frederikshavn, Silkeborg, Hjørring, Struer, Nakskov, Skanderborg, Middelfart, Rødovre, Solrød Strand, Haderslev, Valby, Værløse, Vejle, Jyllinge, Odense, Holstebro, Hedehusene, Lillerød, Greve, Hillerød, Kokkedal, Dragør, Tårnby, Nyborg, Hørsholm, Brønderslev, Brabrand, Herlev, Horsens, Ballerup, Holbæk, Charlottenlund, Aabenraa, Næstved, Korsør, Sønderborg, Vanløse, Helsingør, Risskov, Ringsted, Albertslund, Gladsaxe, Kalundborg, Aarhus, og Birkerød, .

Klik-og-hent ift. harpet muldjord er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland).

Ses der på tendenserne er det klart, at online shoppere tit søger efter eksempelvis harpet muldjord priser og harpet muldjord online. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter fx billig harpet muldjord, harpet muldjord tilbud samt køb harpet muldjord, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og Bygma.

Tilbud på harpet muldjord

Det er jo efterhånden vældig bekvemt for os alle at finde de bedste priser på billige harpet muldjord online hos flere e-forretninger, og derved har langt de fleste internet forhandlere fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på harpet muldjord markant, og i øvrigt sikre levering uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt være smart at checke nogle forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på harpet muldjord online forud for at du shopper, så du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at når en webbutik afhænder billige harpet muldjord online til en udsalgspris der kan virke ubegribelig favorabel, burde det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk shop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i en forordning, som sikrer dig som køber imod uoprigtige online butikker.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare pengene til harpet muldjord af flere omgange. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger bl.a. harpet muldjord online og køb harpet muldjord. Foruden dette oplever vi typisk folk lede efter eksempelvis billig harpet muldjord, harpet muldjord tilbud samt harpet muldjord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg harpet muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 2000 liter 500 liter 300 liter 400 liter 1000 liter 200 liter 3000 liter 1 m3 80 liter

Levering: vognlæs trailer hent selv i poser i sække i bigbag i løs vægt løst leveret afhentning

Brands: Pindstrup Danmuld Park Champost GreenBio

Udforsk tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot resulterer i i højeste grad fine chancer for at læse forskellige forhenværende kunders anmeldelser og af den grund er det fornuftigt, at du evaluerer internet virksomhedens anmeldelser inden du handler billige harpet muldjord online.

Facebook medfører endvidere i højeste grad fine chancer for at få indsigt i internet butikkens popularitet. Foruden det ser vi nogle online firmaer hvor du kan publicere en bedømmelse af deres køb, som ligeledes bør tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige harpet muldjord online hos en internet virksomhed bør man utvivlsomt kigge på deres betingelser, men det er typisk ikke specielt ophidsende, især hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at bemærke om internet webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det typisk er et tegn på at online butikken efterfølger de gældende danske regler, og at virksomheden nu og da monitoreres af sagkyndige som har megen viden om vilkårene.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, ifald du møder vanskeligheder som følge af dit indkøb af harpet muldjord. Tilmed rekommanderer vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af harpet muldjord online, som eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden tilbyder.

Derfor er det også vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af harpet muldjord, hvad end man har handlet hos 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Anders gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jette R gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Thomas E gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Camilla gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot byder på temmelig uafhængige muligheder for at blive klogere på en længere række forhenværende brugeres betragtninger og på grund af dette er det godt, at du undersøger internet forhandlerens vurderinger forinden du køber billige harpet muldjord online. Facebook frembringer ligeledes fuldstændig fremragende løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed.
2Leveringstiden er ualmindeligt væsentlig hvis man har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så derfor er det aldeles essentielt at du tjekker leveringstiden ved harpet muldjord. De fleste internet foretagender tilsiger billig levering på næste hverdag på masser af varer, som dog forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et angivent klokkeslæt.
3Før folk handler billige harpet muldjord i en webshop burde de til hver en tid tyde netshoppens forretningsvilkår, dog er det typisk et tidskrævende projekt. For øvrigt foreslåes det at du er vidende om de vigtigste retningslinjer der har betydning for købet af billige harpet muldjord online, som fx den returneringsret virksomheden bruger.
4Vi tilråder at kontrollere om online virksomheden er verificeret af e-mærket, som bør være en påvisning af at internet firmaet accepterer de danske love, tillige med at netshoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af specialister som er indført i vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige harpet muldjord hos en netbutik behøver de på en vis måde betragte dens vilkår.
5Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige harpet muldjord hos flere internet varehuse, og ergo frembyder en lang række e-forhandlere fragt uden gebyr. Det kan ikke desto mindre være lønsomt at checke nogle enkelte online virksomheder efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris.
6Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du bor nær online shoppens arbejdslager. Den fragtform kan vise sig at være temmelig central når du absolut skal bruge harpet muldjord fluks. Alternativt så tilbyder nogle få internet forretninger fragtfri levering, men i mange tilfælde er det så præmissen at du bestiller for en præcis sum.
7Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en ordning, hvilket beskytter en imod bedrageriske online forretninger. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre prisen over en periode.
8En hel del online forhandlere udlover i dag en hel del forskellige billige fragtformer til harpet muldjord. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt praktisk, samt typisk endda den billigste slags levering.
9Enkelte e-firmaer lover fri fragt på harpet muldjord, men for det meste er det forbeholdt når man handler for en konkret sum. Ellers bør man udse dig den mest letkøbte leveringsmåde, der mange gange vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Muligheden viser sig oftest til gengæld vældig ukompliceret. Den mest billige leveringsmodel er dog selv at hente varerne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk