Jordbruget.dk

Havegødning pristjek

Er du på udkig efter havegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter havegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 50 liter 1 m3 3000 liter 2000 liter 300 liter 200 liter 500 liter 400 liter 80 liter

Levering: i poser i løs vægt vognlæs i sække hent selv løst leveret trailer i bigbag afhentning

Brands: Universal Animix Trim Ecostyle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af havegødning.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige havegødning fra byggekæde til byggekæde. En del satser på lave priser, og andre giver service. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot havegødning.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du har brug for varerne med det samme eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler varer fra alle mulige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af havegødning online.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og derfor har du tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at spare fragten, samt ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange små butikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo bør du modtage ekstra kompetent assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop havegødning.
Majoriteten af online nichebutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber havegødning online hos dem.
En masse webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

havegødning harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

havegødning silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

havegødning bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

havegødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
2Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko som sikring imod potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke har eksperthjælp.
3Inden du indleder dit byggeprojekt kan det blive ganske betydningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
4I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et budget for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at notere samtlige omkostninger, og herefter søge sig frem til udgiften ved dem enkeltvis.
5Du skal for alt i verden ikke gå ned på grej. Typisk kan det være betydningsfuldt at have udstyret parat før du begynder på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
6Det vil vise sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du har fordel af at sammensætte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og derefter eftergå punkterne, således at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i dagene før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned netop som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
8Der præsenterer sig typisk uforudsete bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det essentielt at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, så man er tryg ved at nå i mål med projektet.
9Du har adgang til rigelige mængder af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig information, særligt såfremt man benytter den engelske version.
10Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til arbejdet, især ift. vigtige byggeprocesser. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere er det hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Planlægning er metoden til et godt forløb med byggeriet. Du skal forfatte en klar plan, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder tidsplanen.
12Det bør overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere priser fra forskellige selskaber.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er kolossalt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Temmelig mange internet selskaber giver i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsmodeller til havegødning. En favorit iblandt mange er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre når du har lyst. Denne er altså virkelig fremkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige leveringsmanér.

Du kan endvidere planlægge at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig godt nok en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes usædvanlig ligetil ift. havegødning online. Den prisbilligste leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du er med kort afstand til internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på havegødning er selvfølgelig særligt udslagsgivende om man behøver ordren fluks, og herved er det fuldt ud væsentligt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved havegødning. En række internet shops – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen afsted forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle få firmaer på nettet præsterer fragt uden omkostninger på havegødning online, men for det meste afkræver det at der erhverves for en fastsat sum. Derudover kunne du beslutte sig for den billigste leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig havegødning derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på havegødning i disse byer:

Valby, København, Ishøj, Odense, Holstebro, Værløse, Glostrup, Hillerød, Rødovre, Åbyhøj, Nyborg, Herlev, Lystrup, Kokkedal, Birkerød, Solrød Strand, Hørsholm, Hvidovre, Gentofte, Risskov, Charlottenlund, Farum, Helsingør, Haderslev, Middelfart, Nakskov, Tårnby, Holbæk, Brønderslev, Nærum, Brøndby, Næstved, Vordingborg, Roskilde, Aabenraa, Svendborg, Kolding, Taastrup, Brabrand, Jyllinge, Hobro, Virum, Randers, Hedehusene, Grenaa, Tilst, Stenløse, Skanderborg, Dragør, Aalborg, Lyngby, Ballerup, Vanløse, Frederiksberg, Albertslund, Rudersdal, Ølstykke, Odder, Lillerød, Haslev, Frederiksværk, Kalundborg, Rønne, Thisted, Slagelse, Gladsaxe, Frederikshavn, Horsens, Greve, Ringsted, Herning, Struer, Vallensbæk, Sønderborg, Ikast, Skive, Nørresundby, Viborg, Korsør, Varde, Søborg, Højbjerg, Hedensted, Frederikssund, Fredericia, Allerød, Aarhus, Silkeborg, Vejle, Brønshøj, Hjørring, Nykøbing Falster, Esbjerg, og Køge, .

Klik-og-hent for havegødning er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene fremstår det klart, at netshoppere som regel søger efter bl.a. havegødning priser og havegødning tilbud. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge bl.a. havegødning online, billig havegødning og køb havegødning, foruden de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Spar penge på havegødning

Det er særdeles praktisk for enhver at finde de bedste priser på billige havegødning online på diverse shops på nettet, og derfor har massevis af online webshops været tvunget til at formindske salgspriserne på havegødning markant, og endda præstere billig levering.

Men det kan stadigvæk vise sig profitabelt at eftergå flere netbutikker efter udsalg og tilbud på havegødning online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-shop sælger billige havegødning online til en udsalgspris som kan ses som helt fantastisk billig, kan det mange gange være et fingerpeg om en falsk webbutik. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en orden, som hjælper dig som kunde imod fup outlets på nettet.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale beløbet til havegødning over en periode. Dette tilbydes typisk i niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Ved indkig i tallene står det klart, at internetbrugere ofte efterspørger bl.a. køb havegødning og billig havegødning. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter eksempelvis havegødning priser, havegødning tilbud og havegødning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg havegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 300 liter 400 liter 200 liter 3000 liter 500 liter 2000 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 1 m3

Levering: afhentning hent selv i løs vægt i bigbag vognlæs i poser trailer løst leveret i sække

Brands: Trim Animix Ecostyle Universal

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot yder flere værdifulde chancer for at kontrollere mange aktuelle konsumenters iagttagelser og herved stiller vi forslag om, at du sonderer online webshoppens kritik før du handler billige havegødning online.

Facebook bringer dig tillige evigt udmærkede løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi mange webbutikker hvor man kan afgive en evaluering af ordreforløbet, som desuden burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige havegødning online i en internet forhandler kunne man i princippet skimme forhandlerens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke specielt ophidsende, især på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

En anden løsning kunne måske være at tjekke om online webshoppen er e-mærket, grundet at det længe har været en erklæring om at online virksomheden forstår de danske love, samt at online virksomheden rutinemæssigt overværes af specialister som er inde i lovene på området.

Det er en rigtig god chance for en håndsrækning, hvis du oplever udfordringer med din ordre på havegødning. Ligeså foreslåes det at køber er vaks omkring de mest basale bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af havegødning online, som fx den byttepolitik internet shoppen garanterer.

Derfor er det også afgørende, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, således man altid kan vidne om sit køb af havegødning, uanset om man har bestilt fra Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Kim Petersen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Lene gav 4 stjerner

Rigtig god service

Henrik gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Karen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til online shopping
1Vi foreslår generelt at se nærmere på om online forhandleren er e-mærket, da det skulle være en sikring om at e-firmaet accepterer de gældende danske regler, samt at online webshoppen løbende føres tilsyn med af eksperter som forstår de gældende regulativer. Før folk shopper billige havegødning på en internet webshop kunne man i reglen betragte webbutikkens regler.
2Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du opholder dig i kort afstand af internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ret relevant hvis man står og skal bruge havegødning nu og her. Alternativt så præsterer nogle enkelte online butikker levering uden beregning, men i mange tilfælde kræver det at man køber for et fastsat beløb.
3Trustpilot medfører absolut værdifulde chancer for at gennemrode en hel del øvrige kunders betragtninger og af den grund tilrådes det, at du betragter online virksomhedens anmeldelser før du shopper billige havegødning online. Facebook bringer dig på samme måde fuldt ud hæderlige løsninger til at få et kig ind i internet forretningens popularitet.
4Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af Indsigelsesordningen, som skærmer køberen imod svindlende firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre beløbet over et længere tidsrum.
5Det er i høj grad overkommeligt for os alle at tjekke tilbud online på billige havegødning på forskellige e-forhandlere, og med det motiv frembyder en lang række internet handler i Danmark fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det stadigvæk være smart at udforske nogle forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at antage den mest betalelige pris.
6Forinden nogen køber billige havegødning i en online webshop burde man reelt gennemse webbutikkens forretningsaftale, det er dog typisk et omfattende arbejde. I øvrigt går vi ind for at du er klar over de elementære bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige havegødning online, fx den returrettighed e-shoppen garanterer.
7En del internet outlets tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringstyper til havegødning. En af de mest populære er nu til dags pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså ret simpel, samt oftest tillige den mindst kostelige mulighed for levering.
8Flere online firmaer tilbyder gratis levering på havegødning, men for det meste er det så nødvendigt at man handler for et konkret beløb. Desuden kan man snuppe den prisbilligste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver gerne ydermere vældig praktisk. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være at hente varerne selv.
9Leveringstiden er ualmindeligt aktuel om man absolut skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det relativt afgørende at du gransker den forventede leveringsdato på havegødning. Mange online shops giver billig dag-til-dag levering på en række varenumre, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes forud for et givent tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk