Jordbruget.dk

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 400 liter 500 liter 300 liter 80 liter 3000 liter 1 m3 2000 liter 200 liter 50 liter

Levering: i løs vægt i bigbag trailer i poser i sække løst leveret vognlæs hent selv afhentning

Brands: Champost Park GreenBio Pindstrup Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring højbedsmuld.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare højbedsmuld.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggecentre.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige højbedsmuld hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste tilbud, imens andre giver service. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra en lang række forskellige producenter, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af højbedsmuld online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne selv. På grund af det kan du blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få billigere priser.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig bør du forvente endnu mere kyndig hjælp fra folk som er specialister i netop højbedsmuld.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber højbedsmuld online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
højbedsmuld silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

højbedsmuld bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en stor rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt begynder at regne bedst som du er startet på dit store projekt.
2Du bør overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Hvis du skal have assistance fra en fagmand er det normalt at lede efter tilbud fra forskellige firmaer.
3Det viser sig at have noget at sige at du har de påkrævede materialer til rådighed forinden du indleder dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammensætte en enkel indkøbsseddel som samler alt der er nødvendige, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
4Forud for at du optager arbejdet kan det blive usandsynligt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Du vil under ingen omstændigheder fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har grejet parat inden du tager fat på byggeriet. Det er derudover afgørende at tillægge de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt udgift, og herefter gennemgå ens købspris for dem slavisk.
7Der viser sig næsten altid overraskende problemer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
8Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især ift. væsentlige projekter. Større ting kræver flere end en enkelt person. Derudover vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om det.
9Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet har betydning for klimaet.
10Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver store mængder konstruktiv info, i særlig grad når du benytter engelske ord i din søgning.
11Planlægning vil være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din dagsorden.
12Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som eksempelvis sko og hjelm som hjælper dig imod hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som jo er usædvanligt flot. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er enormt flot. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål til højbedsmuld

 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Masser af online forhandlere udlover nu til dags diverse forskellige billige leveringsmodeller til højbedsmuld. Et hit er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv henter din bestilling når du har lyst. Fragtformen er nemlig særdeles gnidningsløs, og oftest også den mest billige type af levering.

  Du kunne tillige planlægge at få det leveret hjem til dig privat eller til når du er på job. Fragttypen er gennemsnitligt et hak mindre billig, men på den anden side ualmindeligt ukompliceret ved køb af højbedsmuld online. Den mest letkøbte fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du bor nærved webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragtperioden på højbedsmuld er særdeles vital om vi har behov for produkterne med det samme, så derfor er det altså passende at du finder den estimerede leveringsdato for højbedsmuld. Størstedelen af online shops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at orden realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet klar inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

  En række online forretninger frembyder levering uden beregning på højbedsmuld online, men undertiden kun når du køber for en konkret sum. Derudover må du beslutte sig for den mindst kostelige slags levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggecentre tilbyder click-and-collect hvor man køber billig højbedsmuld online men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på højbedsmuld i disse områder:

  Slagelse, Lillerød, Sønderborg, Næstved, Virum, Aarhus, Vallensbæk, Taastrup, Vordingborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Stenløse, Gentofte, Haderslev, Brøndby, Hjørring, Brabrand, Allerød, Haslev, Albertslund, Viborg, Brønshøj, Hobro, Odense, Farum, Vanløse, Valby, Hedehusene, Søborg, Odder, Herlev, Rønne, Lystrup, Ishøj, Aalborg, Tilst, Ikast, Frederikssund, Solrød Strand, Charlottenlund, Holbæk, Højbjerg, Holstebro, Herning, Rudersdal, Kolding, Fredericia, Frederikshavn, Dragør, Horsens, Lyngby, Hillerød, Kokkedal, Kalundborg, Korsør, Birkerød, Thisted, Ballerup, Svendborg, Ølstykke, Køge, Greve, Esbjerg, Varde, Skive, Hvidovre, Skanderborg, Grenaa, Roskilde, Gladsaxe, Frederiksværk, Nørresundby, Ringsted, Hedensted, Helsingør, København, Randers, Silkeborg, Hørsholm, Værløse, Middelfart, Nyborg, Vejle, Brønderslev, Glostrup, Nakskov, Aabenraa, Jyllinge, Nærum, Tårnby, Frederiksberg, Risskov, Åbyhøj, og Struer, .

  Klik-og-hent for højbedsmuld er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland).

  Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter for eksempel køb højbedsmuld og billig højbedsmuld. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge efter blandt andet højbedsmuld online, højbedsmuld tilbud og højbedsmuld priser, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og 10-4.

  Gode priser på højbedsmuld

  Det er i dag temmelig praktisk for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige højbedsmuld online fra forskellige internet forretninger, og for det har en lang række online forhandlere set sig tvunget til at presse prisen på højbedsmuld markant, og derudover love gratis levering.

  Det kan imidlertid være rentabelt at kigge forbi nogle få netshops efter billige priser på højbedsmuld online forud for at du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Man bør trods alt ikke glemme, at når en netbutik reklamerer billige højbedsmuld online til salg for en pris der kan virke helt fantastisk gunstig, så kan det mange gange være et fingerpeg om en fup netbutik. Køb med kort er dog en del af en lov, der skærmer os overfor uægte netbutikker.

  Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil betale regningen på højbedsmuld i flere bidder. Dette fås typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Ved kig i tallene er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel højbedsmuld priser og højbedsmuld online. Man ser desuden typisk netshoppere søge for eksempel højbedsmuld tilbud, køb højbedsmuld og billig højbedsmuld.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1000 liter 500 liter 80 liter 300 liter 3000 liter 200 liter 2000 liter 400 liter 1 m3 50 liter

  Levering: i sække trailer i bigbag afhentning i poser løst leveret vognlæs i løs vægt hent selv

  Brands: Danmuld Park Pindstrup Champost GreenBio

  Tjek tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot fremskaffer en del pålidelige genveje til at bese mange forhenværende køberes reflektioner og herved er det fornuftigt, at du verificerer online forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller billige højbedsmuld online.

  Facebook tilbyder endvidere en lang række ønskværdige løsninger til at få kendskab til internet butikkens troværdighed. I øvrigt er der mange online virksomheder som tilbyder folk at skrive en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel bør udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen bestiller billige højbedsmuld online i en e-forhandler kunne de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af dens regler, det er dog i reglen en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

  Et andet alternativ kunne derfor være at se hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en antydning af at e-butikken forstår de officielle regler, foruden at online virksomheden jævnligt monitoreres af specialister som har indsigt i de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden din chance for en hjælpende hånd, for så vidt du møder udfordringer ved din shopping med højbedsmuld. Foruden dette er det at foretrække at køberen er hensynstagende til de fundamentale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af højbedsmuld online, til eksempel hvilken returrettighed forretningen bruger.

  I den relation er det også vigtigt, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne købet af højbedsmuld, uagtet om man har købt hos Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Henrik gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Michael H gav 4 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Rasmus Christensen gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Søren Jørgensen gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den prisbilligste fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du er tæt på webbutikkens hjemsted. Den leveringsversion kan vise sig at være særdeles central hvis vi behøver højbedsmuld inden for få dage. Alternativt så lover en hel del netshops fragt uden omkostninger, men ofte er det forbeholdt når du indkøber for en bestemt pris.
  2Leveringstidspunktet er ret så central ifald man skal bruge pakken om få sekunder, så af den grund er det komplet væsentligt at du ser det forventede leveringstidspunkt for højbedsmuld. De fleste online outlets præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær på vagt da det beroer på at ordren lægges tidligere end et givent tidspunkt.
  3Trustpilot indebærer regulære uafhængige genveje til at udforske diverse tidligere brugeres observationer og af den grund tilrådes det, at du analyserer e-firmaets omtaler før du køber billige højbedsmuld online. Facebook forærer dig ydermere fuldt ud værdifulde metoder til at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
  4En stor portion e-firmaer giver i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmidler til højbedsmuld. En yndling er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Den er altså ualmindeligt enkel, samt tit tillige den billigste fragttype.
  5Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af en retningslinje, som sikrer kunden imod falske online forretninger. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at betale beløbet senere.
  6Det er temmelig ukompliceret for folk at analysere priser online på billige højbedsmuld i blandt flere internet foretagender, og til gengæld lover flere online shops portofri levering. Dog kan det imidlertid være indbringende at inspicere nogle forskellige online shops efter rabat og tilbud forud for at du handler, så du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  7Nogle få butikker på nettet sikrer fragtfri levering på højbedsmuld, men tit kræves det at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt bør du snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, som ofte er at få kørt din ordre til et afhentningssted. Denne viser sig desværre samtidig vældig smertefri. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
  8Vi tilråder generelt at kontrollere om internet firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være et kendetegn for at online virksomheden efterfølger de danske love, udover at netbutikken nu og da efterses af fagmænd som er indført i reglerne på området. Før nogen shopper billige højbedsmuld i en shop på nettet kan man i og for sig betragte virksomhedens handelsaftale.
  9Inden folk shopper billige højbedsmuld i en e-butik bør man til hver en tid kigge på dens forretningsaftale, men det er mange gange ikke videre spændende. Ydermere er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de elementære retningslinjer der har betydning for shopping af billige højbedsmuld online, som for eksempel den returneringsret e-butikken tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk