Jordbruget.dk

Hortensia gødning pristjek

Er du på udkig efter hortensia gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter hortensia gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 1000 liter 50 liter 2000 liter 300 liter 80 liter 1 m3 200 liter 3000 liter 500 liter

Levering: trailer i løs vægt løst leveret i bigbag vognlæs i sække hent selv i poser afhentning

Brands: Park Pindstrup GreenBio Champost Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige hortensia gødning fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på lave priser, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot hortensia gødning.
Når du har brug for varerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Dette er især en mulighed i de store byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring hortensia gødning.
Det er absolut super relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af hortensia gødning online.
De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og herigennem har folk mulighed for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du undvære fragtgebyret, og sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er eksperter i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså får du formentlig ekstremt kompetent assistance fra personale der er eksperter i lige præcis hortensia gødning.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Diverse nichebutikker på internettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler hortensia gødning online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

hortensia gødning harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

hortensia gødning silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

hortensia gødning bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

hortensia gødning jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprojektet, især når der er tale om væsentlige byggerier. Nogle ting skal gerne udføres af flere personer. Ydermere bør det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Der ligger vældig mange guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder nyttig oplysning, ikke mindst såfremt man kigger i hele verden.
3For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund skal du jævnligt tage et kig på vejrberetningerne lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at vælte ned når du netop står midt i dit vigtige byggeprojekt.
4Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive aldeles afgørende med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5Typisk vil det være essentielt at lave et budget for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere prisen på dem én og én.
6Der viser sig som regel utidige problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og ergo viser det sig essentielt at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
7Godt forarbejde bliver nøglen til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter din strategi.
8Du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet påvirker naturen.
9Muligvis kan det blive afgørende at have alle materialer parat i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du kan med fordel sammensætte en simpel indkøbsseddel som indeholder alt hvad du skal bruge, og som det næste efterse hvert eneste punkt, således at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
10Du bør overveje om projektet kan klares alene, eller du hellere skal investere i eksperthjælp til områder af arbejdet. Når du søger assistance fra en professionel er det fordelagtigt at modtage en pris fra en håndfuld håndværkere.
11Du må for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig af stor betydning at du har det disponibelt når du begynder på byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
12Du må aldrig negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål angående hortensia gødning

 • Hortensia hvilken gødning?
 • Hvor meget gødning til hortensia?
 • Gødning hortensia hvornår?
 • Hortensia gødning?
 • Hvornår skal hortensia have gødning?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvilken fragtmulighed er smartest?

  En del e-forhandlere yder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmidler til hortensia gødning. En af dem der er mest anvendt er i dag pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså særdeles simpel, og endda også den billigste fragtmulighed.

  Du kunne ligeledes foretrække at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men omvendt vældig hensigtsmæssig ved køb af hortensia gødning online. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du befinder dig tæt på internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på hortensia gødning kan vise sig at være rigtig central i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer fluks, så herved er det utvivlsomt meningsfuldt at du gransker tidshorisonten for levering ved hortensia gødning. En masse internet varehuse – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, men vær på vagt da det afhænger af at du når at bestille tidligere end et fast tidspunkt, så de har en chance for at nå at få ordren afsted forud for at personalet holder fyraften.

  En hel del internet forhandlere tilbyder fri fragt på hortensia gødning online, men i mange tilfælde kun ifald der bestilles for en fastsat pris. Som alternativ skal du snuppe den mest billige mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

  Mange byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig hortensia gødning på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på hortensia gødning i følgende byer:

  Frederikssund, Brøndby, Dragør, Struer, Charlottenlund, Hillerød, Kolding, Hjørring, Nakskov, Rønne, Herlev, Slagelse, Tilst, Hørsholm, København, Rødovre, Albertslund, Gentofte, Gladsaxe, Vanløse, Frederiksværk, Jyllinge, Aalborg, Allerød, Hobro, Nørresundby, Hedensted, Silkeborg, Odense, Valby, Sønderborg, Ballerup, Herning, Esbjerg, Haslev, Søborg, Randers, Vallensbæk, Svendborg, Værløse, Holstebro, Brønshøj, Varde, Horsens, Odder, Glostrup, Middelfart, Nykøbing Falster, Taastrup, Hvidovre, Næstved, Frederikshavn, Lyngby, Stenløse, Køge, Grenaa, Birkerød, Haderslev, Nærum, Helsingør, Kokkedal, Nyborg, Lystrup, Aabenraa, Virum, Greve, Frederiksberg, Holbæk, Farum, Brønderslev, Vordingborg, Risskov, Kalundborg, Vejle, Fredericia, Lillerød, Skanderborg, Tårnby, Brabrand, Viborg, Skive, Korsør, Ringsted, Roskilde, Thisted, Åbyhøj, Ishøj, Ikast, Aarhus, Solrød Strand, Højbjerg, Hedehusene, Ølstykke, og Rudersdal, .

  Afhentning for hortensia gødning er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis billig hortensia gødning og køb hortensia gødning. Foruden dette ser man typisk online shoppere søge efter for eksempel hortensia gødning tilbud, hortensia gødning online og hortensia gødning priser, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på hortensia gødning

  Det er jo ret så ukompliceret for forbrugerne at sammenholde priser på billige hortensia gødning online hos flere e-handler, og på grund af dette har utallige online shops set sig tvunget til at nedbringe prisen på hortensia gødning helt i bund, og ydermere yde portofri levering.

  Dog kan det til hver en tid være udbytterigt at besigtige nogle få netbutikker efter tilbud og udsalg på hortensia gødning online forinden du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  Du må trods alt være opmærksom på, at hvis en internet webshop sælger billige hortensia gødning online til salg for en pris som anses for hamrende billig, så burde det i nogle tilfælde være en varsel om en fup butik. Køb med betalingskort er imidlertid en del af et lovbud, som skærmer køber overfor bedrageriske netbutikker.

  Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil dække omkostningerne til hortensia gødning ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange søger blandt andet køb hortensia gødning og hortensia gødning online. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter fx hortensia gødning tilbud, hortensia gødning priser og billig hortensia gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg hortensia gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 3000 liter 500 liter 2000 liter 200 liter 1 m3 80 liter 50 liter 1000 liter 300 liter 400 liter

  Levering: løst leveret hent selv i sække i løs vægt trailer i poser afhentning vognlæs i bigbag

  Brands: Champost GreenBio Park Pindstrup Danmuld

  Udforsk nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot genererer fuldt ud pæne løsninger til at gøre dig bekendt med mange eksisterende brugeres synspunkter og af den grund stiller vi forslag om, at du undersøger internet virksomhedens ratings forinden du lægger din bestilling på billige hortensia gødning online.

  Facebook fremskaffer ligeledes regulære anstændige løsninger til at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed. Herinde er der mange internet foretagender som tilbyder kunderne at publicere en vurdering af deres køb, som desuden må udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige hortensia gødning online hos en webshop behøver de til hver en tid kigge på dens betingelser, men det er tit et omfattende projekt, særligt på de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  En anden valgmulighed kan være at se nærmere på om online forretningen er e-mærket medlem, siden det generelt er en forsikring om at online forhandleren respekterer dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden nu og da evalueres af jurister som forstår de gældende love.

  Det giver dig anledning til support, såfremt du udsættes for udfordringer med dit indkøb af hortensia gødning. Yderligere anbefaler vi at man er på vagt for de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af hortensia gødning online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet forhandleren garanterer.

  I den relation er det ligeledes relevant, at man stadig beholder ens kvittering, så man når som helst kan dokumentere bestillingen af hortensia gødning, hvad end man har bestilt fra XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

  Birthe B gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Karen O gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Morten V gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Morten Mortensen gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Trustpilot indebærer ganske anstændige chancer for at gennemgå en hel del forhenværende forbrugeres kritik og på grund af dette støtter vi, at du tjekker internet webshoppens omtaler inden du handler billige hortensia gødning online. Facebook bringer dig tilsvarende en lang række belejlige løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed.
  2Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret vital i tilfælde af at du har brug for din ordre omgående, så herved er det sandelig klogt at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved hortensia gødning. En stor portion online butikker giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter, som påkræver at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  3Det er ualmindeligt gnidningsløst for forbrugerne at analysere priser online på billige hortensia gødning i blandt forskellige webbutikker, og derfor tilbyder en lang række e-shops levering uden betaling. Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at inspicere nogle enkelte online virksomheder efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris.
  4Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af et regulativ, som beskytter dig som kunde imod uoprigtige internet handler. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
  5Den billigste leveringsversion vil altid være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du har bopæl i kort afstand af online firmaets bopæl. Den type af levering kan være ualmindeligt central forudsat du står og skal bruge hortensia gødning lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle få forhandlere på nettet gratis fragt, men typisk påkræves det at man køber for en bestemt sum.
  6Inden nogen køber billige hortensia gødning på en butik bør man når alt kommer til alt gennemløbe virksomhedens handelsbetingelser, men det er for det meste en tidskrævende opgave. Foruden dette stiller vi forslag om at man er vaks omkring de mest vedkommende vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige hortensia gødning online, som fx den returrettighed netbutikken bruger.
  7Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er et tegn på at online firmaet følger de danske regler, og at online forhandleren fra tid til anden ses til af sagkyndige som har megen viden om reglerne på området. Inden nogen shopper billige hortensia gødning i en online butik burde de principielt se på virksomhedens forretningsbetingelser.
  8Temmelig mange internet selskaber tilbyder i dag et stort udvalg af billige fragtløsninger til hortensia gødning. En af favoritterne er nu om dage pakkeshoppen, og så afhenter du blot bestillingen når det passer dig. Fragtløsningen er altså rigtig overkommelig, og oftest også den mest prisbevidste fragtløsning.
  9Enkelte online selskaber præsterer levering uden omkostninger på hortensia gødning, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der bestilles for en bestemt sum. Derudover skal du beslutte sig for den prisbilligste type af levering, der mange gange vil blive at få leveret varerne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver af og til endda virkelig nem. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk