Jordbruget.dk

Jordforbedring pristjek

Er du på udkig efter jordforbedring? Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter jordforbedring inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.278 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.294 kr.Poser med 80 literKøb
2.399 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.415 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.440 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.490 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.495 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.629 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.660 kr.Poser med 40 literKøb
2.686 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.965 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.225 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.663 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til landbrug til græsplæne til frø til hæk til drivhus til frugttræer til bøgehæk til køkkenhave til højbede

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 500 liter 2000 liter 200 liter 50 liter 80 liter 400 liter 1 m3 3000 liter 1000 liter 300 liter

Levering: i sække i bigbag hent selv løst leveret afhentning vognlæs trailer i løs vægt i poser

Brands: Danmuld Park GreenBio Champost Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige jordforbedring fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en webshop, som kan give sparring omkring jordforbedring.
Nogle byggecentre fremviser et stort vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare jordforbedring.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man læse webshoppens betingelser.
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de store byggekæder.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i de større byer, og hermed har du mulighed for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt endda få produkterne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af jordforbedring online.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du få endnu mere nyttig sparring fra personale som er eksperter i lige præcis jordforbedring.
Diverse specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller jordforbedring online på deres side.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark startede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

jordforbedring bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

jordforbedring silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

jordforbedring jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

jordforbedring harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Husk at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
2Man skal aldrig nogensinde fattes værktøj. Typisk vil det vise sig strategisk at du har grejet tilgængeligt når du indleder byggeriet. Du bør i øvrigt huske at inkludere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
3Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det handler om omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det være betydningsfuldt at der er afsat rimelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at have tid nok til det.
4Du kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet har en positiv effekt på miljøet.
5Det er oplagt at få assistance til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Større ting bør udføres af flere folk. Ydermere bliver det mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
6Det viser sig afgørende at du har de presserende materialer klar forinden du påbegynder din byggeproces. Du kunne notere en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt det du får brug for, og som det næste eftergå listen, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Måske burde du overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde få professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du ønsker hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra forskellige firmaer.
8Forinden du starter dit byggeprojekt er det usandsynligt fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et budget for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter gennemgå den billigste pris på dem slavisk.
10For projekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Derfor kan du jævnligt tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det store byggeprojekt.
11Der ligger endeløse artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til vældig meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
12Du bør for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som beskyttelse overfor mulige skader. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En række online webshops udlover til alt held diverse billige fragtformer til jordforbedring. En af de populære er nu om dage afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når du har lyst. Fragtløsningen er altså meget gnidningsløs, og tit endvidere den mest billige fragtform.

Du burde alternativt foretrække at bestille levering til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig gerne et hak mindre billig, men tillige ekstremt smart for jordforbedring online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du er i kort afstand af online webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på jordforbedring er super betydningsfuld såfremt vi behøver produktet med det samme, og i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved jordforbedring. Temmelig mange e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på mange af deres varer online, men vær vagtsom da det påkræver at du bestiller før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsendt inden personalet har fri.

Nogle e-forhandlere lover levering uden betaling på jordforbedring online, men tit under forudsætning af at der købes for en præcis sum. Som alternativ burde du foretrække den billigste løsning til levering, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

Adskillige webshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig jordforbedring derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix. De foreslår fx click-and-collect på jordforbedring i disse byer:

Jyllinge, Nykøbing Falster, Dragør, Haderslev, Lyngby, Hjørring, Virum, Brønderslev, Silkeborg, Vallensbæk, Svendborg, Struer, Værløse, Ringsted, Næstved, Højbjerg, Rønne, Albertslund, Birkerød, Køge, Rødovre, Helsingør, Nørresundby, Korsør, Nærum, Hedensted, Gentofte, Thisted, Grenaa, Herning, Aalborg, Stenløse, Tilst, Sønderborg, Nyborg, Farum, Glostrup, Solrød Strand, Hvidovre, Kokkedal, Allerød, Charlottenlund, Frederikssund, Lillerød, Odder, Skive, Vordingborg, Rudersdal, Viborg, Varde, Holbæk, Brøndby, Brabrand, Horsens, Åbyhøj, Lystrup, Vejle, Kolding, Søborg, Ishøj, Hedehusene, Hillerød, Frederikshavn, Haslev, Greve, Ølstykke, Nakskov, Holstebro, Roskilde, Frederiksberg, Gladsaxe, Brønshøj, Vanløse, Fredericia, Herlev, Frederiksværk, Skanderborg, Esbjerg, Taastrup, Kalundborg, Valby, Aarhus, Odense, Hobro, Middelfart, Risskov, Slagelse, København, Aabenraa, Ikast, Tårnby, Randers, Hørsholm, og Ballerup, .

Afhentning for jordforbedring er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man kigger i data står det klart, at mennesker tit leder efter blandt andet jordforbedring online og jordforbedring priser. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter blandt andet jordforbedring tilbud, køb jordforbedring samt billig jordforbedring, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på jordforbedring

Det er jo ret så praktisk for alle at lave prissammenligning på billige jordforbedring online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har masser af butikker på nettet været nødt til at sænke prisniveauet på jordforbedring betragteligt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Det kan dog immervæk vise sig gunstigt at eftergå nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på jordforbedring online før du handler, således at du er sikker på at indhente den bedste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Du må blot ikke glemme, at hvis en webshop frembyder billige jordforbedring online til en udsalgspris der kan ses som hamrende billig, kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte internet shop. Køb med betalingskort er trods alt omfavnet af en regel, som sikrer dig overfor uægte internet shops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere regningen på jordforbedring af flere omgange. Dette foreslåes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på søgedata er det klart, at folk tit leder efter blandt andet billig jordforbedring og jordforbedring tilbud. Man ser derudover som regel netshoppere kigge efter for eksempel jordforbedring online, køb jordforbedring og jordforbedring priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg jordforbedring er 1945 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til køkkenhave til landbrug til drivhus til græsplæne til frugttræer til frø til hæk til højbede til bøgehæk

Varianter: lerjord sandjord

Mængder: 2000 liter 3000 liter 200 liter 50 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 400 liter 500 liter 300 liter

Levering: trailer afhentning vognlæs hent selv i løs vægt i poser i sække løst leveret i bigbag

Brands: Park GreenBio Danmuld Champost Pindstrup

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot byder på fuldt ud udmærkede chancer for at gøre dig bekendt med flere aktuelle køberes erfaringer og på grund af dette går vi ind for, at du udforsker online butikkens kritik forinden du lægger din bestilling på billige jordforbedring online.

Facebook indebærer tilsvarende de facto gode genveje til at få indsigt i online forretningens popularitet. Foruden det ses nogle internet forhandlere som tilbyder folk at tilkendegive en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel må udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige jordforbedring online på en e-forhandler kunne man egentlig have øje for forhandlerens betingelser, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Et alternativ kan være at efterse hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det kan være et billede på at webshoppen efterlever de officielle danske regler, og at netbutikken hyppigt føres tilsyn med af specialister som behersker vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du forvoldes problemstillinger i processen med din handel med jordforbedring. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de primære retningslinjer der har indvirkning på købet af jordforbedring online, eksempelvis hvilken returpolitik e-forhandleren benytter.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bevise købet af jordforbedring, uafhængig af om man bestiller ved Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

Poul Nielsen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Henrik gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Inge gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Søren Hansen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Forinden folk bestiller billige jordforbedring hos en webshop behøver de uden tvivl granske e-butikkens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig interessant. Ligeså tilråder vi at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste forhold der har betydning for købet af billige jordforbedring online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen bruger.
2Trustpilot giver dig nogle gavnlige løsninger til at læse ret mange forhenværende konsumenters iagttagelser og derfor støtter vi, at du gennemsøger webbutikkens kritik forinden du bestiller billige jordforbedring online. Facebook genererer derudover immervæk ærlige genveje til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed.
3En del webshops i Danmark udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige former for fragt til jordforbedring. En af dem der er mest populær er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er altså usædvanlig fremkommelig, samt mange gange endda den billigste metode til levering.
4Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af et regelsæt, som begunstiger køber imod bedrageriske internet webshops. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du vil godtgøre betalingen over en periode.
5Det har vist sig at være meget nemt for købere at finde de bedste priser online på billige jordforbedring fra forskellige e-shops, og af den grund frembyder masser af internet forhandlere gratis levering. Det kan dog ikke desto mindre vise sig profitabelt at studere diverse online forhandlere efter rabat og tilbud forinden du handler, så man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.
6Fragttiden er ultra vital forudsat du absolut skal bruge ordren fluks, og derfor er det virkelig relevant at man tjekker den estimerede leveringstid for jordforbedring. En del e-firmaer i Danmark annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, som er påkrævet at ordren lægges forud for et konkret tidspunkt.
7En hel del internet foretagender byder på levering uden beregning på jordforbedring, men tit påkræves det at der indkøbes for en konkret sum. Derudover skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver mange gange samtidig super simpel. Den mest billige fragttype er unægtelig at hente pakken selv.
8Vi tilråder at kigge hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, eftersom det bør være et fingerpeg om at online forhandleren retter sig efter de opstillede regler, samt at e-forhandleren hyppigt undersøges af fagfolk som mestrer reglementet på området. Forud for at nogen handler billige jordforbedring hos en internet butik bør man uden tvivl studere e-butikkens forretningsvilkår.
9Den mindst kostelige fragtmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du er tæt på online forhandlerens lager. Den type af levering er naturligvis ultra betydningsfuld når vi har brug for jordforbedring om få sekunder. Alternativt så yder nogle online firmaer gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun såfremt der bestilles for et fastsat beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk