Jordbruget.dk

Kakaoskaller pristjek

Er du på udkig efter kakaoskaller? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoskaller inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ridebane på skråning som faldunderlag til haven som brændsel til varmeværker til hønsegård til fyring til surbundsbed til rhododendron imod dræbersnegle som gødning til fjernvarme til gasgrill til roser til legeplads som brændsel til dyr til indkørsel som bunddække til stauder til udendørs til ligusterhæk til hækken til planter på frugttræer til fyr til hestefold under hæk mod ukrudt til indendørs til stokerfyr til bede til bede til grill omkring træer til rygning til fugle til bøgehæk til dyr til ridehus

Varianter: mørk lys frisk revet natur knust fint groft

Mængder: 80 liter 3000 liter 1000 liter 60 liter 2000 liter 70 liter 2500 liter 50 liter

Levering: afhentning trailer vognlæs i bigbag hent selv i løs vægt i sække i poser

Brands: Junckers GreenBio Champost Billigblomst Plantorama Lidl Pindstrup Plantetorvet Park Manstrup Douglas Holmebo Verdo Jysk Bilka Prima

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige kakaoskaller hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver gode priser, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder tilbyder et stort sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover bare kakaoskaller.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
For en del er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af kakaoskaller.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra mange nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af kakaoskaller online.
De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og dermed har man adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Derved er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig få produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du få endnu mere begavet assistance fra nogle med ekspertviden i netop kakaoskaller.
Alverdens små butikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille kakaoskaller online på deres hjemmeside.
Forskellige specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kakaoskaller harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kakaoskaller silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

kakaoskaller jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kakaoskaller bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige projekter. Omfattende byggerier kræver mere end en person. Derudover vil det være hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Du bør regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør få assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Hvis du ønsker hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge tilbud fra forskellige selskaber.
3Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj herunder hjelm og sko der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4Man bør aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte kan det være essentielt at have udstyret disponibelt inden du går løs med dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i byggeriets budget.
5Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive en god idé at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan tjekke udgiften ved dem en ad gangen.
6Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund bør du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i tiden op til projektets start, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du netop er startet på det krævende byggeprojekt.
7Der præsenterer sig næsten altid pludselige problemstillinger når det handler om svære opgaver, og altså er det væsentligt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8I visse tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Bidraget betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
9Der ligger en hel række guides og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube yder assistance med utrolig meget almennyttig viden, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
10Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms note som indeholder de materialer som er nødvendige, og derefter gennemgå listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
11Længe før du starter byggeprocessen kan det være vildt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Forberedelse er vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må have en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver agendaen.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En stor portion byggeforretninger yder nu om dage mange forskellige billige metoder til levering til kakaoskaller. En af de populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo super nem, samt desuden også den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør derudover vælge at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver sædvanligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig super ukompliceret ved køb af kakaoskaller online. Den mest billige leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du har bopæl nær netshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på kakaoskaller kan i nogle tilfælde være ret så afgørende ifald man står og skal bruge pakken inden for kort tid, så herved er det altså essentielt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på kakaoskaller. En lang række online forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre online, men som imidlertid står og falder med at bestillingen fuldbyrdes før et fastsat tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren klar forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En række internet forretninger præsterer fragtfri levering på kakaoskaller online, men undertiden kun såfremt du indkøber for en præcis sum. Desuden må du snuppe den mest billige fragttype, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops yder afhentning hvor man bestiller billig kakaoskaller online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover for eksempel click-and-collect på kakaoskaller i følgende områder:

Søborg, Ishøj, Lyngby, Slagelse, Randers, Nykøbing Falster, Hillerød, Brøndby, Hjørring, Ringsted, Taastrup, Odder, Greve, Nyborg, Kalundborg, Skive, Aabenraa, Horsens, København, Åbyhøj, Vordingborg, Frederikshavn, Thisted, Hedensted, Nørresundby, Hørsholm, Ikast, Hedehusene, Roskilde, Esbjerg, Korsør, Værløse, Silkeborg, Albertslund, Grenaa, Holbæk, Skanderborg, Rønne, Frederiksværk, Lillerød, Gladsaxe, Haderslev, Tilst, Ballerup, Tårnby, Brønderslev, Hobro, Risskov, Holstebro, Køge, Jyllinge, Ølstykke, Struer, Helsingør, Dragør, Haslev, Middelfart, Brabrand, Vallensbæk, Aalborg, Birkerød, Farum, Kolding, Aarhus, Herlev, Brønshøj, Rødovre, Charlottenlund, Varde, Odense, Virum, Sønderborg, Nakskov, Glostrup, Viborg, Fredericia, Lystrup, Vejle, Rudersdal, Herning, Allerød, Solrød Strand, Hvidovre, Næstved, Kokkedal, Valby, Svendborg, Nærum, Gentofte, Frederiksberg, Frederikssund, Højbjerg, Vanløse, og Stenløse, .

Click-and-collect for kakaoskaller er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i data står det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter eksempelvis køb kakaoskaller og kakaoskaller priser. Derudover ser vi som regel folk kigge efter eksempelvis kakaoskaller tilbud, billig kakaoskaller samt kakaoskaller online, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Gode priser på kakaoskaller

Det er jo ultra enkelt for alle og enhver at sammenholde priser på billige kakaoskaller online på flere internet virksomheder, og derfor har massevis af webbutikker været presset til at at nedskære prisen på kakaoskaller drastisk, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Men det kan stadigvæk vise sig gavnligt at efterprøve diverse firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på kakaoskaller online før du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Man bør trods alt huske på, at når en e-handler udlover billige kakaoskaller online for en salgspris der kan virke helt ekstremt gunstig, så kunne det undertiden være en indikator for en uoprigtig butik. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en forordning, som begunstiger dig som køber imod fup internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at klare regningen på kakaoskaller over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx kakaoskaller online og kakaoskaller priser. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge bl.a. køb kakaoskaller, kakaoskaller tilbud og billig kakaoskaller.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoskaller er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til rygning til surbundsbed til hønsegård som faldunderlag til fjernvarme mod ukrudt til hestefold til fugle til indendørs til fyring til grill til dyr til indkørsel som brændsel til udendørs som brændsel som gødning til ridehus til hækken til gasgrill imod dræbersnegle til stokerfyr til haven under hæk til ridebane omkring træer på frugttræer til bede til bøgehæk til planter til bede til stauder til dyr til roser til varmeværker på skråning til legeplads som bunddække til rhododendron til ligusterhæk til fyr

Varianter: revet knust lys frisk groft natur mørk fint

Mængder: 2500 liter 70 liter 3000 liter 50 liter 2000 liter 60 liter 80 liter 1000 liter

Levering: hent selv vognlæs afhentning i løs vægt i poser trailer i sække i bigbag

Brands: Douglas Plantorama Manstrup Billigblomst Bilka Holmebo Verdo Plantetorvet Champost Jysk Lidl Prima Junckers GreenBio Park Pindstrup

Læs tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot giver dig immervæk ærlige løsninger til at finde ud af en længere række andre konsumenters omtaler og herved tilrådes det, at du ser nærmere på online forretningens kritik forud for at du handler billige kakaoskaller online.

Facebook fremskaffer lignende egentlig hensigtsmæssige metoder til at få indblik i online forretningens popularitet. Herinde møder vi en række online firmaer hvor folk kan aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også kan anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige kakaoskaller online hos en e-forretning burde de til hver en tid tyde webshoppens betingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, specielt med de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske om webbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at netbutikken føjer de opstillede regler, og at webbutikken nu og da undersøges af specialister som er indført i vedtægterne på området.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, ifald du oplever problemer i processen med din ordre på kakaoskaller. Herudover anbefaler vi at man er opmærksom på de mest aktuelle betingelser gældende for bestillingen af kakaoskaller online, for eksempel den byttepolitik netbutikken lover.

Derfor er det tilmed afgørende, at man altid bevarer sin faktura, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af kakaoskaller, uanset om man køber ved Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Anne Madsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Hans P gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Anna I gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Susanne Jensen gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper køberen overfor uægte e-forretninger. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at godtgøre regningen over en længere periode.
2Før nogen køber billige kakaoskaller på en internet webshop burde de helt sikkert læse webbutikkens handelsaftale, men det er normalt ikke særlig morsomt. Tilsvarende kan det anbefales at kunden er på vagt for de fundamentale vilkår der kan influere på shopping af billige kakaoskaller online, som for eksempel den ombytningsret internet forretningen bruger.
3Den mindst kostelige leveringsform vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du opholder dig lige ved webbutikkens bopæl. Den fragttype er jo temmelig udslagsgivende hvis man står og skal bruge kakaoskaller med det samme. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet forretninger levering uden betaling, men undertiden gælder det kun hvis man indkøber for et præcist beløb.
4Vi tilråder at efterse hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være et fingerpeg om at online firmaet efterkommer de danske retningslinjer, tillige med at e-forretningen løbende overværes af fagmænd der har indsigt i de gældende regulativer. Før folk handler billige kakaoskaller på en netbutik kan man faktisk se på webshoppens forretningsvilkår.
5En række internet virksomheder tilbyder fragt uden omkostninger på kakaoskaller, men i mange tilfælde kræves det at der indkøbes for et fastslået beløb. I øvrigt kan du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt ordren til et afhentningssted. Fragttypen er i regelen derudover ualmindeligt simpel. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
6Trustpilot fører til en lang række tiltalende chancer for at efterse ret mange andre konsumenters ratings og på grund af dette anbefales det, at du iagttager e-firmaets vurderinger forud for at du handler billige kakaoskaller online. Facebook fører til endvidere en del fremragende løsninger til at få en idé om e-firmaets pålidelighed.
7En masse webbutikker i Danmark giver heldigvis et stort udvalg af billige fragtmetoder til kakaoskaller. En af de mest moderne er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Den er altså i høj grad nem, samt tit ydermere den billigste leveringsversion.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld når vi mangler produkterne øjeblikkeligt, så derfor er det i sandhed centralt at du checker den forventede leveringstid på kakaoskaller. En række e-firmaer i Danmark tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men som ikke desto mindre stiller krav om at bestillingen realiseres inden et aftalt tidspunkt.
9Det er efterhånden ret uproblematisk for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige kakaoskaller på flere online forhandlere, og derfor yder en hel del e-forhandlere levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk blive nyttigt at prøve forskellige internet firmaer efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk