Jordbruget.dk

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fuger til sokkel til opmuring til pudsning

Varianter: farvet færdigblandet hjemmelavet hydraulisk bland selv

Mængder: 15 kg 20 kg 500 liter 500 kg 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 10 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 25 kg

Levering: i poser i bigbag afhentning hent selv trailer vognlæs i løs vægt i sække løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge webshoppens regler.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de udbredte byggekæder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af kalkmørtel.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige kalkmørtel fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på de bedste priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare kalkmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes nær dig, og af den grund har mange adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Derved kan man blive fri for leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne straks.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af kalkmørtel online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld service fra personale med specialistviden i netop kalkmørtel.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at købe kalkmørtel online hos dem.
Diverse specialiserede netshops står selv for produktion af varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kalkmørtel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det kan være forstandigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende indsamle beløbet for dem slavisk.
2Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til store byggeprojekter. Store projekter bør udføres af flere mennesker. Samtidig er det hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette må du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med det store projekt.
4Forud for at du starter byggeprojektet kan det være ekstremt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Godt forarbejde viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må udarbejde en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær realistisk når du nedskriver din køreplan.
6Der viser sig jævnligt ubelejlige problematikker i tilfælde med store opgaver, og derfor kan det vise sig vigtigt at der er afsat en god portion plads i køreplanen, som gør at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
7Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at du har udstyret parat når du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
8Måske du burde regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Når du anskaffer professionel assistance kan det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
9Der ligger utrolig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til vældig meget nyttig oplysning, især når man kigger på engelsk.
10Potentielt kan det blive at have noget at sige at have alle materialer klar forinden du går i krig med eksekveringen. Du har god gavn af at notere en enkel indkøbsliste med det du skal bruge, og som det næste tjekke listen, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
12I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives ifald projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet influerer positivt på naturen.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Masser af online forhandlere giver i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsløsninger til kalkmørtel. En af de mest benyttede er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter dine produkter når det passer dig. Leveringsformen er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, og oftest også den billigste fragtmetode.

Du burde omvendt planlægge at få pakken bragt til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Muligheden er gennemsnitligt et hak mindre billig, men også super overkommelig ved køb af kalkmørtel online. Den mindst kostelige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på kalkmørtel er naturligvis vældig væsentlig ifald vi skal bruge din pakke omgående, så herved er det faktisk relevant at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved kalkmørtel. De fleste internet firmaer – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, hvilket dog forudsætter at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen pakket forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få e-butikker garanterer fragtfri levering på kalkmørtel online, men ofte er det forudsat at du bestiller for en fastsat sum. Ellers skulle man overveje den mest prisbevidste form for levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

En hel del kæder yder klik-og-hent hvor man handler billig kalkmørtel hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på kalkmørtel i disse byer:

Søborg, Stenløse, Rudersdal, Nørresundby, Brønshøj, Virum, Vallensbæk, Vanløse, Roskilde, Nærum, Fredericia, Ikast, Kolding, Glostrup, Lyngby, Struer, Dragør, Horsens, Ringsted, Brønderslev, Nyborg, Hjørring, Skanderborg, Frederikshavn, Lystrup, Hvidovre, Odder, Rødovre, Ishøj, Sønderborg, København, Hedensted, Albertslund, Ølstykke, Hillerød, Svendborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Værløse, Grenaa, Odense, Charlottenlund, Slagelse, Køge, Ballerup, Esbjerg, Vejle, Gentofte, Hedehusene, Farum, Lillerød, Aarhus, Holbæk, Tårnby, Haslev, Tilst, Nakskov, Herning, Brabrand, Middelfart, Birkerød, Hobro, Næstved, Åbyhøj, Brøndby, Jyllinge, Thisted, Aabenraa, Taastrup, Varde, Haderslev, Holstebro, Helsingør, Frederikssund, Herlev, Allerød, Korsør, Aalborg, Kalundborg, Kokkedal, Solrød Strand, Frederiksberg, Randers, Højbjerg, Greve, Silkeborg, Risskov, Vordingborg, Frederiksværk, Valby, Viborg, Skive, Rønne, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent for kalkmørtel er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. kalkmørtel tilbud og kalkmørtel priser. Derudover ser vi mange gange internet shoppere søge efter for eksempel køb kalkmørtel, billig kalkmørtel og kalkmørtel online, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode priser på kalkmørtel

Det er ualmindeligt smertefrit for os alle at finde tilbud på billige kalkmørtel online i blandt diverse internet handler, og på grund af dette har langt de fleste internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på kalkmørtel en hel del, og derudover sikre fragt uden beregning.

Det kan imidlertid vise sig gunstigt at eftergå flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på kalkmørtel online før du handler, sådan at man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at ifald en e-butik afsætter billige kalkmørtel online på tilbud til en pris som kan ses som overordentlig fremragende, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af en lov, der beskytter kunden imod svindlende online forhandlere.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at klare prisen på kalkmørtel over en længere periode. Det fås ofte ved nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at netshoppere tit søger efter eksempelvis køb kalkmørtel og billig kalkmørtel. Man ser derudover jævnligt folk søge efter for eksempel kalkmørtel priser, kalkmørtel tilbud og kalkmørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til pudsning til opmuring til fuger til sokkel

Varianter: hjemmelavet farvet færdigblandet bland selv hydraulisk

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 1 ton 25 kg 15 kg 500 kg 10 kg 500 liter 20 kg 1000 kg 25 kg 800 kg

Levering: vognlæs i løs vægt afhentning trailer løst leveret i sække hent selv i poser i bigbag

Tjek folks erfaringer

Trustpilot indebærer super tiltalende chancer for at efterse adskillige forhenværende forbrugeres betragtninger og på grund af dette foreslår vi, at du eftergår online butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige kalkmørtel online.

Facebook frembringer ligeledes sådan set belejlige chancer for at få kendskab til internet firmaets kundefokus. Derudover ses faktisk e-forretninger hvor det er muligt at formulere en bedømmelse af virksomhedens service, som også burde anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige kalkmørtel online på en e-forretning kunne de egentlig betragte e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig morsomt, især hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Et nemt alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, som ofte er et signal om at internet firmaet accepterer de danske retningslinjer, tillige med at shoppen løbende revurderes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, når du får dilemmaer som følge af din bestilling af kalkmørtel. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest basale regler der kan have indvirkning på bestillingen af kalkmørtel online, eksempelvis den byttepolitik online butikken har.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadig bibeholder sin ordrekvittering, således man en anden gang kan bevidne købet af kalkmørtel, uafhængig af om man har bestilt fra Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

Hanne F gav 5 stjerner

SUPER

Morten Hansen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Martin Olsen gav 5 stjerner

Alt ok

Rasmus Jørgensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til online shopping
1Trustpilot tilbyder en del fordelagtige chancer for at kontrollere flere forhenværende forbrugeres domme og derfor er det en hjælp, at du ser nærmere på e-firmaets bedømmelser før du shopper billige kalkmørtel online. Facebook frembyder desuden de facto pålidelige chancer for at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed.
2Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der bistår køberen overfor fup e-handler. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre pengene over flere uger.
3Det er i dag meget gnidningsløst for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige kalkmørtel på flere online shops, og følgelig lover langt de fleste firmaer på nettet gratis levering. Det kan ikke desto mindre vise sig smart at tjekke indtil flere internet butikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at opnå den laveste pris.
4Leveringstiden er jo vældig vital såfremt du skal bruge ordren lige om lidt, så derfor er det tydeligvis passende at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for kalkmørtel. Flere webshops annoncerer billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, som nødvendiggør at ordren placeres forud for et besluttet tidspunkt.
5Størstedelen af online webshops giver nu et hav af forskellige billige leveringsmåder til kalkmørtel. Den mest populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo usædvanlig hensigtsmæssig, samt desuden desuden den prisbilligste fragtmetode.
6Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online forhandleren efterfølger de danske regler, samt at e-butikken løbende overværes af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forinden folk køber billige kalkmørtel på en e-handler bør man for at være sikker kigge på forhandlerens handelsbetingelser.
7Den billigste leveringsform er unægtelig at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du befinder dig nær online virksomhedens hjemsted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ultra aktuel ifald du står og skal bruge kalkmørtel om få sekunder. Alternativt så lover enkelte internet firmaer fragt uden beregning, men for det meste er det betinget af at der købes for en konkret pris.
8Nogle få e-forretninger i Danmark sikrer levering uden beregning på kalkmørtel, men i reglen er det betinget af at man handler for en fastsat pris. Desuden skulle du gribe den prisbilligste leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig sædvanligvis lige så vel ekstremt problemfri. Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at hente pakken selv.
9Forud for at nogen køber billige kalkmørtel på en internet handler kan man ideelt set skimme dens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig interessant. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de vigtigste retningslinjer der kan influere på handlen med billige kalkmørtel online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-firmaet har.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk