Jordbruget.dk

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til støttemur til sokkel til haven

Mængder: 1000 kg 10 kg 15 kg 1 ton 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 500 liter 500 kg 15 kg 1 m3

Levering: afhentning løst leveret hent selv i poser i sække trailer vognlæs i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af kampesten.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige kampesten hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have lave priser, imens øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Du skal kende de regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
Hvis du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er især muligt hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt produktudvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot kampesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har folk chancen for at handle online og fragte materialerne personligt. Som følge af det kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggekæder sælger varer fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af kampesten online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du få ekstremt anvendelig rådgivning fra mennesker der er specialister i lige præcis kampesten.
Mange nichebutikker på internettet står selv for produktion af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler kampesten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig jævnligt pludselige hovedpiner når det handler om større projekter, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Bidraget beroer altså på at byggeprojektet påvirker planeten.
3Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan sikre dig professionel assistance til områder af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at modtage priser fra flere virksomheder.
4Du må for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så glem ej beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en ekspert.
5Planlægning vil være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du skal lave en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter din plan.
6Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver meget anvendelig info, i særlig grad såfremt man søger på engelsk.
7Man må aldrig gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig strategisk at have grejet klar inden du påbegynder byggeprojektet. Glem ikke at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
8Det kan blive essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forinden du tager fat på arbejdet. Du kan lave en simpel indkøbsseddel som samler alt der skal bruges, og som det næste granske oversigten, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
9Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er en god idé at gennemgå samtlige udgiftsposter, og herefter dokumentere omkostningen ved dem én efter én.
10Forud for at du starter byggeprojektet kan det blive vanvittigt centralt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det kan være en god idé at få assistance til byggearbejdet, navnlig såfremt det er omfangsrige projekter. Nogle byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
12Ved projekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Således bør du regelmæssigt tjekke udsigten ift. vejret i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det store projekt.
De mest vellidte byggeshops
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål vedr. kampesten

 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  En del internet outlets foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til kampesten. Den mest moderne er nu om stunder afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig rigtig ukompliceret, samt endda også den billigste leveringsform.

  Du kan alternativt påtænke at få det leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Metoden bliver mange gange en tak mere pebret, men endvidere virkelig problemfri ift. kampesten online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men dette står og falder med at du bor tæt på e-handlens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på kampesten kan vise sig at være yderst bestemmende forudsat du absolut skal bruge varen nu og her, og derfor er det komplet aktuelt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved kampesten. En stor portion internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på de fleste varer online, som står og falder med at bestillingen køres igennem inden et konkret tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få varen klargjort forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Nogle forhandlere på nettet præsterer levering uden betaling på kampesten online, men i reglen stiller det krav om at du aftager for en fastsat pris. Ellers bør man gribe den mest billige fragtmetode, der mange gange vil være at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

  De fleste byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig kampesten derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på kampesten i følgende områder:

  Aabenraa, Struer, Middelfart, Aarhus, Værløse, Herning, Vordingborg, Nyborg, Kokkedal, Kolding, Roskilde, Fredericia, Helsingør, Brabrand, Holstebro, Silkeborg, Hjørring, Vanløse, Hvidovre, Søborg, Hedensted, Skive, Næstved, København, Rødovre, Ballerup, Farum, Nørresundby, Frederikshavn, Horsens, Højbjerg, Grenaa, Ringsted, Virum, Svendborg, Nykøbing Falster, Risskov, Nakskov, Korsør, Åbyhøj, Ishøj, Rønne, Gladsaxe, Lyngby, Haslev, Brønderslev, Brøndby, Køge, Viborg, Randers, Odder, Frederikssund, Haderslev, Jyllinge, Varde, Valby, Ikast, Lystrup, Holbæk, Charlottenlund, Greve, Kalundborg, Nærum, Taastrup, Glostrup, Lillerød, Thisted, Hillerød, Tilst, Solrød Strand, Sønderborg, Hørsholm, Hedehusene, Skanderborg, Esbjerg, Rudersdal, Frederiksberg, Allerød, Tårnby, Hobro, Odense, Brønshøj, Gentofte, Birkerød, Slagelse, Ølstykke, Stenløse, Herlev, Albertslund, Dragør, Frederiksværk, Aalborg, Vejle, og Vallensbæk, .

  Afhentning ift. kampesten er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Falster).

  Ses der på tendenserne bliver det markant, at folk mange gange søger bl.a. køb kampesten og kampesten tilbud. Vi ser desuden ofte mennesker søge fx billig kampesten, kampesten priser og kampesten online, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og 10-4.

  Den bedste pris på kampesten

  Det har vist sig at være virkelig hensigtsmæssigt for enhver at tjekke tilbud på billige kampesten online på flere forretninger på nettet, og herved har flere netbutikker set sig nødsaget til at nedsætte prisniveauet på kampesten markant, og i øvrigt sikre fragtfri levering.

  Det kan dog immervæk vise sig tiden værd at besigtige indtil flere internet foretagender efter tilbud og rabatter på kampesten online forinden du placerer ordren, sådan at du er sikret at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark og Silvan.

  Du skal bare ikke undervurdere, at hvis en webshop afsætter billige kampesten online for en pris som kan ses som ekstraordinært billig, så kunne det ofte være et signal om en svindel online shop. Kortkøb er ikke desto mindre en del af en vedtægt, som begunstiger dig imod snydagtige forhandlere på nettet.

  Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale pengene til kampesten over en længere periode. Dette fås som regel ved nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Ved kig i data er det tydeligt, at online shoppere tit søger efter bl.a. kampesten online og kampesten tilbud. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge fx kampesten priser, billig kampesten samt køb kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til sokkel til haven til væg

  Mængder: 25 kg 15 kg 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 20 kg 1 ton 1 m3 800 kg 1000 kg 15 kg 10 kg

  Levering: i poser afhentning i løs vægt vognlæs i bigbag trailer løst leveret hent selv i sække

  Undersøg nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot forærer dig tilpas stabile chancer for at bese ganske mange nuværende kunders reflektioner og af den grund støtter vi, at du læser e-butikkens vurderinger forinden du handler billige kampesten online.

  Facebook tilbyder på samme måde en del habile chancer for at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Foruden det ser vi en del internet firmaer som tilbyder folk at afgive en omtale af deres køb, som på samme måde må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen shopper billige kampesten online på en shop kunne man utvivlsomt bese webbutikkens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, specielt på de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

  Et andet alternativ kunne være at tjekke om e-firmaet er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at online webshoppen opfylder de officielle regler, foruden at online shoppen en gang i mellem monitoreres af eksperter som kender de gældende vilkår.

  Dette er en god mulighed for hjælpende service, ifald du møder dilemmaer som følge af dit køb af kampesten. Tilmed tilrådes det at køber er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kampesten online, eksempelvis hvilken ombytningsret online forhandleren anvender.

  I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man permanent beholder sin kvittering, således man altid kan vidne om sit køb af kampesten, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

  Maria R gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Hanne gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Bente Poulsen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Martin Sørensen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot indebærer egentlig ærlige genveje til at beskue forskellige tidligere køberes anmeldelser og derved går vi ind for, at du gransker internet firmaets vurderinger inden du køber billige kampesten online. Facebook giver dig ligeledes temmelig stabile muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundefokus.
  2Forud for at nogen bestiller billige kampesten på en online shop kan de når alt kommer til alt få overblik over forhandlerens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig morsomt. Ligeså stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de vigtigste vedtægter i forbindelse med købet af billige kampesten online, til eksempel den byttepolitik online forretningen bruger.
  3Leveringsdygtigheden er temmelig relevant ifald man skal bruge produktet straks, så herved er det rimelig passende at du efterser leveringstidspunktet ved kampesten. En lang række webshops stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter, som betinges af at bestillingen laves tidligere end et aftalt tidspunkt.
  4Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel er jo ultra central om man skal bruge kampesten om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte webbutikker gratis levering, men tit er det så præmissen at der shoppes for en fastsat pris.
  5Generelt går vi ind for at kigge om webshoppen er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en tryghed om at internet forhandleren opretholder de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet nu og da føres tilsyn med af specialister som har ekspertise inden for retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige kampesten i en internet shop kan man i princippet tyde forhandlerens handelsaftale.
  6Det har vist sig at være super enkelt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige kampesten på forskellige webshops, og altså lover flertallet af online firmaer fri fragt. Men det kan imidlertid vise sig lukrativt at kontrollere nogle få firmaer på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at få fat i den mest betalelige pris.
  7Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af et lovbud, som hjælper os overfor falske online webshops. Alternativt burde du bruge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage regningen over en periode.
  8De fleste online butikker foreslår efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmodeller til kampesten. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig ret let, samt typisk derudover den mest letkøbte fragtmulighed.
  9Visse outlets på nettet garanterer portofri levering på kampesten, men i de fleste tilfælde kun når du aftager for en bestemt sum. Derudover skal man gribe den billigste fragtmulighed, der gerne vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Løsningen bliver undertiden endvidere særligt praktisk. Den mest billige løsning til levering vil dog altid være selv at hente pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk