Jordbruget.dk

Kompost pristjek

Er du på udkig efter kompost? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.045 kr. Det er 33 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter kompost inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.045 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.221 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.353 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.481 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ligusterhæk til græsplænen til højbede til bede til haven til landbrug til roser til hæk til æbletræ til rhododendron til køkkenhave

Mængder: 3000 liter 80 liter 500 liter 2000 liter 200 liter 300 liter 1 m3 400 liter 50 liter 1000 liter

Levering: trailer afhentning i sække i løs vægt hent selv vognlæs i bigbag løst leveret i poser

Brands: Champost Danmuld Pindstrup GreenBio Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Der findes forskelle i prisen på billige kompost fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode priser, imens andre giver kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare kompost.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring kompost.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og derfor har man valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derfor er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af kompost online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du få en høj grad af erfaren assistance fra mennesker som er eksperter i netop kompost.
Forskellige nicheforhandlere er mindre virksomheder, som oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe kompost online på deres webshop.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online får du skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således bør du løbende tage notits af prognosen for vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
2Du må aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedssko som skåner dig mod eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
3Du finder endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er formidler af store mængder anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
4Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det være vildt vigtigt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til projektet, ikke mindst hvis det er omfattende byggerier. Flere byggeprojekter stiller krav om flere folk. Desuden må det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
6Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig en fordel at have værktøjet klar til brug når du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at påregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
7Planlægning vil være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en strømlinet strategi, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
8Det bliver væsentligt at have alle bygningsmaterialer til rådighed før du iværksætter dit arbejde. Du har god gavn af at forfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har det hele.
9Du bør tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Forudsat at du får professionel assistance kan det være optimalt at få tilbud fra flere entreprenører.
10Det er essentielt at lave et regnskab for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det vil være en fordel at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man bør nedfælde omkostningen ved dem enkeltvis.
11Der viser sig jævnligt ubelejlige problemer når det kommer til krævende projekter, og af den grund vil det være væsentligt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
12Det er muligt at søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål vedr. kompost

 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvad er kompost?
 • Hvor meget kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvilken mulighed for levering er bedst?

  Adskillige shops på nettet tilbyder nu om stunder mange forskellige billige former for levering til kompost. En der er meget almindelig er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig virkelig ukompliceret, samt typisk derudover den mest billige leveringsmodel.

  Du burde derudover tænke over at bestille pakken til levering til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes yderst let gængelig for kompost online. Den mest billige mulighed for levering er dog at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på kompost kan være ultra vital hvis vi står og skal bruge varerne med det samme, og af den grund er det utvivlsomt på sin plads at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato på kompost. En lang række online shops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på mange produkter online, som tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forud for et konkret klokkeslæt, så de kan nå at få pakken ordnet inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  Enkelte online firmaer yder fragt uden omkostninger på kompost online, men i mange tilfælde kun ifald du shopper for en fastsat sum. Alternativt kunne man vælge den mest billige leveringsmåde, der typisk er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

  En masse netbutikker udlover afhentning hvor man køber billig kompost online men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix. De giver fx klik-og-hent på kompost i disse byer:

  Hjørring, Holbæk, Randers, Tårnby, Frederikshavn, Skive, Holstebro, Næstved, Allerød, Solrød Strand, Roskilde, Brønderslev, Farum, Dragør, Haderslev, Brøndby, Herning, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Skanderborg, Jyllinge, Søborg, Lyngby, Struer, Nyborg, Værløse, Hørsholm, Rødovre, Ballerup, Glostrup, Risskov, Kalundborg, Taastrup, Rønne, Valby, Gladsaxe, Frederikssund, Frederiksberg, Albertslund, Middelfart, Haslev, Hedehusene, Gentofte, Korsør, Aabenraa, Odense, Thisted, Ikast, Kolding, Odder, Svendborg, Silkeborg, Grenaa, Birkerød, Ringsted, Fredericia, Helsingør, Nakskov, Hedensted, Vejle, København, Stenløse, Vordingborg, Esbjerg, Vallensbæk, Lystrup, Nørresundby, Charlottenlund, Højbjerg, Slagelse, Tilst, Køge, Varde, Herlev, Virum, Aarhus, Ølstykke, Ishøj, Hillerød, Greve, Hvidovre, Brabrand, Vanløse, Lillerød, Rudersdal, Brønshøj, Aalborg, Sønderborg, Kokkedal, Nærum, Åbyhøj, Viborg, Hobro, og Horsens, .

  Afhentning af kompost er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Ved kig i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis køb kompost og kompost online. Man ser desuden som regel folk søge bl.a. billig kompost, kompost tilbud og kompost priser, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan.

  Få rabat på kompost

  Det er jo ekstremt overkommeligt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige kompost online i blandt flere internet shops, og derved har utallige e-firmaer ikke kunne lade være med at mindske salgspriserne på kompost betydeligt, og endda sikre gratis levering.

  Til gengæld kan det imidlertid vise sig nyttigt at studere et par forskellige outlets på nettet efter rabatter og tilbud på kompost online forinden du handler, således at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Man skal blot være omhyggelig med, at såfremt en forretning på nettet forhandler billige kompost online på tilbud til en pris der virker hamrende gunstig, kan det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk online shop. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under en lov, hvilket begunstiger folk imod svindlende forretninger på nettet.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale beløbet til kompost over en længere periode. Dette tilbydes typisk i specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker som regel søger efter for eksempel kompost online og køb kompost. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge blandt andet billig kompost, kompost tilbud og kompost priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rhododendron til haven til landbrug til ligusterhæk til bede til æbletræ til roser til højbede til hæk til græsplænen til køkkenhave

  Mængder: 400 liter 80 liter 500 liter 1 m3 2000 liter 1000 liter 50 liter 300 liter 3000 liter 200 liter

  Levering: hent selv løst leveret vognlæs i løs vægt i bigbag afhentning i sække trailer i poser

  Brands: Pindstrup GreenBio Park Champost Danmuld

  Gennemsøg eksisterende kunders ratings

  Trustpilot tilbyder dig ret udmærkede løsninger til at se nøjere på en lang række øvrige forbrugeres domme og af den grund anbefales det, at du vurderer online virksomhedens kritik før du køber billige kompost online.

  Facebook bringer dig ligeledes egentlig belejlige metoder til at få indblik i internet shoppens kundefokus. Tilmed ses nogle webshops som tilbyder folk at formulere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Inden nogen køber billige kompost online i en e-shop burde man faktisk få overblik over butikkens forretningsaftale, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, især med de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

  En anden løsning kunne være at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærket, som generelt er en antydning af at e-shoppen efterkommer de danske retningslinjer, og at online webshoppen tit monitoreres af sagkyndige der har nøje kendskab til vedtægterne på området.

  Desuden giver det dig anledning til støtte, for så vidt du får besvær i forbindelse med dit indkøb af kompost. Derudover kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de elementære betingelser gældende for bestillingen af kompost online, som for eksempel den ombytningspolitik virksomheden benytter.

  I relation til det er det samtidig relevant, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af kompost, hvad end man handler ved Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Davidsen.

  Else gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Charlotte gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Inger G gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Kim O gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 tips til køb på nettet
  1Trustpilot byder på stort set gode muligheder for at udforske ganske mange tidligere køberes erfaringer og af den grund anbefaler vi, at du analyserer internet webshoppens ratings inden du shopper billige kompost online. Facebook yder på samme måde i højeste grad habile genveje til at få kendskab til netbutikkens popularitet.
  2Fragtperioden er jo meget afgørende hvis man mangler produkterne inden for få dage, og af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid på kompost. Adskillige internet outlets giver billig 1 dags levering på mange af deres varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at ordren aflægges forinden et fast klokkeslæt.
  3Generelt slår vi et slag for at kontrollere om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, da det længe har været en garanti for at online shoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken tit vurderes af eksperter der mestrer de gældende love. Før nogen shopper billige kompost i en internet webshop burde man når alt kommer til alt tage stilling til netbutikkens handelsvilkår.
  4Inden folk køber billige kompost i en internet virksomhed behøver de uden tvivl tage stilling til virksomhedens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant. Ligeså er det smart at du er vaks omkring de mest relevante reglementer der har betydning for handlen med billige kompost online, for eksempel den returneringsret online shoppen har.
  5Det er ekstremt praktisk for os alle at finde information om priser online på billige kompost hos diverse e-forhandlere, og på grund af dette frembyder flertallet af outlets på nettet fragt uden omkostninger. Det kan ikke desto mindre være lønnende at besigtige enkelte outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  6En hel del internet varehuse frembyder nu en række forskellige billige fragtløsninger til kompost. Det mest populære er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig ultra overkommelig, og mange gange endvidere den billigste metode til levering.
  7Flere netbutikker yder billig fragt på kompost, men undertiden er det påkrævet at der shoppes for en præcis sum. I øvrigt burde man beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis endda særligt praktisk. Den prisbilligste leveringsmåde er dog at hente produkterne selv.
  8Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en bestemmelse, hvilket passer på dig som kunde imod snydagtige internet butikker. Alternativt bør du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække prisen over flere uger.
  9Den mest prisbevidste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det står og falder med at du fysisk befinder dig nærved online virksomhedens hjemsted. Den form for fragt er selvfølgelig temmelig central forudsat vi har behov for kompost med det samme. Alternativt så sikrer nogle netshops portofri fragt, men typisk forudsætter det at du handler for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk