Jordbruget.dk

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 200 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Silvan.dk, som sælger 200 kg for kun 949 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 200 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
949 kr.Poser med 20 kgKøb
1.019 kr.Poser med 20 kgKøb
1.069 kr.Poser med 20 kgKøb
1.125 kr.Poser med 20 kgKøb
1.251 kr.Poser med 20 kgKøb
1.278 kr.Poser med 20 kgKøb
1.489 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
2.800 kr.Poser med 4 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 200 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: rent lufttørret ovntørret

Mængder: 10 kg 1000 kg 500 kg 500 liter 1 ton 15 kg 25 kg 20 kg 1 m3 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg

Levering: i sække trailer i løs vægt hent selv løst leveret afhentning vognlæs i bigbag i poser

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du vælge et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige kvartssand hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode priser, og øvrige vil have kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt produktudvalg, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot kvartssand.
Ifald du vil have varerne nu og her eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde sparring omkring kvartssand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra talrige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af kvartssand online.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og som følge af det har du chancen for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og tilmed have varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Således får du formentlig endnu mere gavnlig sparring fra nogle som er eksperter i netop kvartssand.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille kvartssand online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

kvartssand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kvartssand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdssko som hjælp mod potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig når du ikke har assistance fra en fagperson.
2Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives når renoveringen hjælper miljøet. Støtten forudsætter altså at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
3Husk at kalkulere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at tilkøbe hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand er det en god idé at modtage tilbud fra forskellige selskaber.
4Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med svære opgaver, og af den grund vil det vise sig afgørende at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, som gør at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
5For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således må du tit undersøge femdøgnsprognosen lige før projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned bedst som du er midt i dit krævende projekt.
6Godt forarbejde viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at forfatte en effektiv køreplan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af køreplanen.
7Der kan findes utrolig mange instruktioner og videoer via internettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med ret så meget anvendelig info, ikke mindst ifald du bruger engelske søgeord.
8Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det være fundamentalt at have udstyret klar akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse udgifter i dit udgiftsbudget.
9Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. krævende projekter. Større opgaver behøver mere end en person. Samtidig vil det være mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Potentielt kan det vise sig afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer parat på forhånd inden du igangsætter byggeprocessen. Du får god gavn af at nedskrive en simpel note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og så granske hver eneste ting, således at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
11I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det vise sig vildt fornuftigt at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Ofte vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det må være fornuftigt at dokumentere samtlige poster, og dernæst kortlægge udgiften ved dem én og én.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er hamrende imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En lang række online outlets giver nu diverse billige løsninger til levering til kvartssand. En favorit er for nærværende afhentningssteder, hvor det er muligt at hente dine varer når du har mulighed for det. Muligheden er jo virkelig overkommelig, samt desuden tillige den prisbilligste leveringsløsning.

Du burde alternativt planlægge at vælge levering til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er som oftest en smule mere bekostelig, men desuden super simpel ift. kvartssand online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være selv at hente varerne, men det står og falder med at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på kvartssand kan være vældig afgørende forudsat man mangler varen om et øjeblik, og med det formål er det altså meningsfuldt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved kvartssand. Masser af e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer online, men vær vagtsom da det kræver at ordren indsendes forud for et besluttet tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen på posthuset inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere butikker på nettet præsterer levering uden gebyr på kvartssand online, men ofte er det kun gældende hvis man handler for en konkret pris. Alternativt skal du snuppe den billigste fragtform, der typisk er at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En masse kæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig kvartssand online men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på kvartssand i disse byer:

Brønderslev, Valby, Risskov, Ølstykke, Næstved, Tårnby, Struer, Køge, Hedehusene, Brøndby, Glostrup, Kolding, Middelfart, Rudersdal, Aabenraa, Åbyhøj, Ishøj, Korsør, Hedensted, Albertslund, Solrød Strand, Tilst, Søborg, Farum, Skanderborg, Herlev, Sønderborg, København, Greve, Virum, Gentofte, Hjørring, Haslev, Ringsted, Randers, Skive, Slagelse, Esbjerg, Nakskov, Vejle, Aalborg, Kalundborg, Frederikshavn, Højbjerg, Hørsholm, Lillerød, Odense, Stenløse, Jyllinge, Lyngby, Nærum, Hobro, Frederiksberg, Hvidovre, Helsingør, Gladsaxe, Roskilde, Ballerup, Rødovre, Fredericia, Horsens, Brabrand, Haderslev, Birkerød, Lystrup, Taastrup, Kokkedal, Herning, Brønshøj, Varde, Nyborg, Vanløse, Viborg, Grenaa, Thisted, Charlottenlund, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Dragør, Ikast, Svendborg, Nørresundby, Odder, Allerød, Holstebro, Frederiksværk, Hillerød, Holbæk, Frederikssund, Vordingborg, Aarhus, Værløse, Rønne, og Silkeborg, .

Afhentning ift. kvartssand er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når der ses på statistikkerne står det klart, at folk jævnligt søger eksempelvis køb kvartssand og billig kvartssand. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter fx kvartssand online, kvartssand tilbud samt kvartssand priser, plus de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Gode priser på kvartssand

Det er jo efterhånden ultra nemt for os alle at finde frem til tilbud på billige kvartssand online fra flere internet firmaer i Danmark, og ergo har langt de fleste netbutikker set sig tvunget til at reducere salgspriserne på kvartssand kolossalt, og ydermere garantere fragt uden beregning.

Trods dette kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at besigtige nogle få webshops efter tilbud og rabatter på kvartssand online inden du køber, så man er garanteret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Du bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online forretning afhænder billige kvartssand online på tilbud til en pris der kan virke hamrende god, kan det tit være et tegn på en bedragerisk shop. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under en bestemmelse, der redder køber imod fup internet foretagender.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere omkostningerne til kvartssand ude i fremtiden. Det fås ofte i online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter eksempelvis kvartssand online og kvartssand tilbud. Vi ser desuden ofte mennesker søge efter fx køb kvartssand, kvartssand priser og billig kvartssand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: ovntørret lufttørret rent

Mængder: 20 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 10 kg 500 liter 25 kg 15 kg 500 kg 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 ton

Levering: i sække vognlæs i poser afhentning trailer hent selv i bigbag løst leveret i løs vægt

Brands: Skalflex Weber

Gennemsøg folks meninger

Trustpilot medfører tilpas værdifulde chancer for at gennemsøge diverse forhenværende konsumenters ratings og derved er det en hjælp, at du besigtiger internet firmaets anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige kvartssand online.

Facebook frembyder på samme måde regulære solide løsninger til at få indsigt i online forhandlerens popularitet. Derudover ses en del online butikker som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige må benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige kvartssand online i en e-forhandler kan de i reglen granske forhandlerens regler, men det er i reglen et tidskrævende projekt, særligt hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

En anden valgmulighed kan være at se nærmere på om online firmaet er støttet af e-mærket, fordi det er en tryghed om at netshoppen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at internet selskabet hyppigt vurderes af fagmænd som er meget bekendte med retningslinjerne.

Dette er en god anledning til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for udfordringer ved din handel med kvartssand. Derudover er det klogt at kunden er sat ind i de grundlæggende retningslinjer der kan influere på købet af kvartssand online, eksempelvis den bytteret e-firmaet kører med.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man stadig opbevarer sin kvittering på e-mail, således man senere kan vidne om bestillingen af kvartssand, uafhængig af om man har købt hos Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Harald Nyborg.

Inger gav 5 stjerner

Alt ok

Anne R gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Per Petersen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Louise M gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til din online shopping
1Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en foranstaltning, som forsvarer dig som køber imod fup internet shops. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare pengene i flere bidder.
2Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er en garanti for at e-butikken anerkender de danske retningslinjer, tillige med at den regelmæssigt overvåges af sagkyndige der har megen viden om vilkårene på området. Inden nogen handler billige kvartssand på en e-forretning bør de ideelt set tyde butikkens handelsaftale.
3Visse internet webshops byder på levering uden betaling på kvartssand, men undertiden afkræver det at man aftager for et fastslået beløb. Ellers skal du udvælge den mest billige form for fragt, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop. Metoden viser sig sædvanligvis ydermere ultra problemfri. Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
4En hel del online firmaer tilbyder nu om stunder mange forskellige billige metoder til levering til kvartssand. Den mest populære er lige nu udleveringssteder, hvor det er muligt at hente dine produkter når du har tid. Leveringsformen er jo rigtig problemfri, og tit også den mest prisbevidste slags levering.
5Før folk køber billige kvartssand på en webbutik behøver de faktisk gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste et omfattende arbejde. Tilsvarende kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest relevante reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige kvartssand online, f.eks. hvilken bytteret e-shoppen bruger.
6Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig udslagsgivende hvis man har behov for varerne nu og her, så i det øjemed er det skam relevant at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved kvartssand. Temmelig mange outlets på nettet præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær på vagt da det er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et konkret klokkeslæt.
7Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men dette kræver at du er i nærheden af e-butikkens bopæl. Den løsning er jo meget afgørende når du har brug for kvartssand inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en række online forhandlere levering uden beregning, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for en fastsat sum.
8Det er vældig nemt for købere at finde de laveste priser online på billige kvartssand fra flere e-forhandlere, og derfor garanterer massevis af e-firmaer fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at analysere enkelte e-firmaer efter tilbud og rabat forinden du handler, sådan at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
9Trustpilot frembringer nogle pålidelige chancer for at eftergå forskellige tidligere konsumenters tanker og af den grund er det smart, at du iagttager online forretningens bedømmelser inden du shopper billige kvartssand online. Facebook bringer dig lignende visse gavnlige metoder til at få kendskab til netshoppens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk