Jordbruget.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til stensætning til haven til carport

Mængder: 500 liter 800 kg 1 m3 15 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton 10 kg 15 kg

Levering: i poser løst leveret afhentning i løs vægt trailer i bigbag hent selv vognlæs i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover blot marksten.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
For mange er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Dermed bør du købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring marksten.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige marksten fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode priser, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og derved har flertallet adgang til at handle online og køre varerne selv. På grund af det kan du blive fri for fragten, og ovenikøbet få produkterne straks.
De gængse byggekæder sælger varer fra mange producenter, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af marksten online.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Størsteparten af små butikker er små firmaer, der tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle marksten online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netshops er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således kan du forvente super indsigtsfuld assistance fra ansatte med ekspertviden i netop marksten.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Før du iværksætter arbejdet må det være meget vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
3Der kommer næsten altid uforudsigelige problematikker ved større projekter, og derfor vil det vise sig essentielt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
4Det kan være nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, især såfremt det er omfattende projekter. Flere ting behøver flere personer. Samtidig bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
5Muligvis vil det vise sig afgørende at du har alle materialer klar til brug forud for at du starter projektet. Du kan med fordel notere en hurtig indkøbsliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste granske punkterne, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Af den årsag må du løbende undersøge femdøgnsprognosen i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
7Det er vigtigt at have en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være sundt at beskrive alle omkostninger, og bagefter nedskrive den billigste pris på hver eneste af dem.
8Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Bidraget betinger at projektet har positiv betydning for naturen.
9Du bør tage til overvejelse om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal fremskaffe professionel assistance til områder af projektet. Når du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
10Der findes mange guides og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube bringer dig meget anvendelig info, navnligt når du søger på engelsk.
11Godt forarbejde bliver kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at lave en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din strategi.
12Man vil aldrig fattes grej. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have det til rådighed inden du begynder på arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indregne udgifterne hertil i byggeriets budget.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål inden for marksten

 • Hvad er en marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  Adskillige online forretninger frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsformer til marksten. En favorit iblandt mange er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo rigtig smertefri, samt desuden tillige den mest betalelige fragtform.

  Du kan ligeledes overveje at bestille levering til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig i regelen et hak mindre billig, men endvidere temmelig uproblematisk for marksten online. Den mest prisbevidste fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men den mulighed står og falder med at du befinder dig tæt på e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på marksten er selvfølgelig ekstremt afgørende om du absolut skal bruge pakken inden for få dage, så af den grund er det selvfølgelig klogt at vi besigtiger den forventede leveringsdato for marksten. En masse online forretninger – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på flere produkter online, men som imidlertid er underforstået at handlen gemmenføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varen på posthuset inden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Enkelte online firmaer frembyder levering uden gebyr på marksten online, men oftest er det kun gældende hvis man køber for en fastsat pris. Desuden bør du vælge den prisbilligste leveringsmanér, der typisk er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

  Mange webbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig marksten hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Stark. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af marksten i følgende områder:

  Kokkedal, Odense, Svendborg, Holbæk, Nørresundby, Lyngby, Nyborg, Åbyhøj, Ishøj, Grenaa, Fredericia, Randers, Rudersdal, Glostrup, Frederiksberg, Kalundborg, Næstved, Valby, Nykøbing Falster, Skanderborg, Slagelse, Taastrup, Hedensted, Lystrup, Hobro, Gentofte, Brabrand, Stenløse, Ringsted, Farum, Haderslev, Roskilde, Rønne, Højbjerg, Herlev, Risskov, Vordingborg, Charlottenlund, Varde, Brøndby, Frederikshavn, Holstebro, Solrød Strand, Frederikssund, Hørsholm, Hjørring, Tårnby, Brønshøj, Tilst, Helsingør, Søborg, København, Greve, Sønderborg, Brønderslev, Gladsaxe, Aabenraa, Thisted, Aarhus, Horsens, Haslev, Vanløse, Aalborg, Ølstykke, Ikast, Rødovre, Køge, Silkeborg, Birkerød, Odder, Virum, Ballerup, Viborg, Herning, Allerød, Lillerød, Værløse, Vejle, Frederiksværk, Hedehusene, Skive, Nakskov, Hillerød, Jyllinge, Esbjerg, Middelfart, Hvidovre, Albertslund, Struer, Nærum, Kolding, Vallensbæk, Korsør, og Dragør, .

  Afhentning for marksten er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Ved kig i søgedata er det klart, at mennesker tit efterspørger for eksempel køb marksten og marksten online. Foruden dette oplever vi tit mennesker kigge efter eksempelvis marksten tilbud, marksten priser og billig marksten, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og 10-4.

  Bedste tilbud på marksten

  Det er efterhånden super let for almindelige mennesker at søge information om priser på billige marksten online fra diverse e-firmaer, og af den grund har mange internet foretagender været nødt til at nedbringe priserne på marksten helt i bund, og ovenikøbet sikre billig fragt.

  Det kan dog alligevel være fordelagtigt at kigge forbi nogle få forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på marksten online inden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  Man bør blot være så påpasselig, at hvis en webbutik afhænder billige marksten online til salg for en udsalgspris som virker umådelig beskeden, så kunne det undertiden være et symbol på en bedragerisk netshop. Shopping med kort er imidlertid dækket ind under en forordning, som redder folk imod uoprigtige internet handler.

  Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, når du ønsker at betale betalingen af marksten ude i fremtiden. Det fås normalt ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

  Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis marksten online og marksten tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere lede efter fx billig marksten, køb marksten samt marksten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til haven til stensætning til bålplads

  Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 500 kg 1 m3 20 kg 1 ton 25 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 10 kg 15 kg

  Levering: løst leveret trailer i sække hent selv vognlæs i poser i løs vægt afhentning i bigbag

  Undersøg folks ratings

  Trustpilot giver dig faktisk gunstige muligheder for at besigtige en række nuværende konsumenters betragtninger og på grund af dette støtter vi, at du analyserer webbutikkens kritik forud for at du handler billige marksten online.

  Facebook tilbyder derudover adskillige fine genveje til at få indtryk af e-firmaets kundetilfredshed. Tilmed møder vi en række butikker på nettet hvor kunder kan udforme en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed må udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen handler billige marksten online i en e-handler burde de for at være sikker have øje for netbutikkens forretningsaftale, men det er bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  Alternativet kan være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, da det er et sympol på at e-forretningen føjer gældende dansk lovgivning, samt at online webshoppen tit føres tilsyn med af eksperter der har meget erfaring med retningslinjerne.

  Derudover tilbydes du chance for opbakning, for så vidt du oplever problemer ved dit køb af marksten. Udover dette er det prisværdigt at man er obs på de elementære reglementer der er gældende for købet af marksten online, f.eks. hvilken ombytningsret internet forhandleren anvender.

  På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig bevarer sin kvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet af marksten, uanset om man har handlet ved Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Niels N gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Michael Christiansen gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Kirsten gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Anne Jørgensen gav 4 stjerner

  Som altid

  9 gode råd til køb på nettet
  1Flere e-forretninger i Danmark frembyder fri fragt på marksten, men for det meste er det så nødvendigt at du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmanér, hvilket mange gange er at få kørt varerne til en pakkeshop. Denne bliver mange gange omvendt ekstremt bekvem. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  2En masse internet virksomheder tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til marksten. En der er meget almindelig er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer dig. Fragttypen er nemlig ultra fremkommelig, og mange gange derudover den prisbilligste leveringsmanér.
  3Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en anordning, der assisterer folk imod bedrageriske outlets på nettet. Som et alternativ bør du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage regningen over et længere tidsrum.
  4Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en tryghed om at online shoppen anerkender de officielle regler, udover at online shoppen en gang i mellem revideres af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regler. Før folk bestiller billige marksten på en forretning på nettet bør man helt sikkert gennemlæse webshoppens handelsbetingelser.
  5Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som jo kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens adresse. Den løsning til levering er jo ualmindeligt udslagsgivende når vi absolut skal bruge marksten inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle webbutikker fragt uden betaling, men tit gælder det kun hvis der handles for en bestemt sum.
  6Trustpilot fremskaffer fuldstændig pæne løsninger til at betragte en række eksisterende brugeres betragtninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du studerer internet shoppens kritik inden du bestiller billige marksten online. Facebook byder på lige så vel temmelig værdifulde løsninger til at få en idé om internet selskabets popularitet.
  7Leveringstiden kan være virkelig bestemmende hvis vi behøver din pakke omgående, og herved er det i sandhed væsentligt at man studerer den forventede leveringstid for marksten. Størstedelen af online outlets yder billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre, men det regnes ud fra at bestillingen indsendes før et angivent klokkeslæt.
  8Forinden folk bestiller billige marksten i en internet forhandler bør de faktisk sætte sig ind i e-shoppens vilkår, det er dog gerne en omfattende opgave. Udover dette anbefaler vi at køberen er klar over de mest vedkommende betingelser i forbindelse med bestillingen af billige marksten online, til eksempel den byttepolitik online forretningen lover.
  9Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for folk at analysere priser online på billige marksten hos flere e-firmaer, og følgelig yder flere outlets på nettet fragt uden beregning. Det kan ikke desto mindre blive gavnligt at undersøge nogle forskellige e-firmaer efter billige priser forinden du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk