Jordbruget.dk

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til haven til forspiring

Mængder: 1000 liter 200 liter 2000 liter 500 liter 300 liter 50 liter 400 liter 3000 liter 1 m3 80 liter

Levering: trailer i løs vægt afhentning vognlæs i sække løst leveret i poser hent selv i bigbag

Brands: Pindstrup Park GreenBio Champost Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du finde et andet.
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du købe fra en webshop, hvor du får gode råd til valg af muldjord.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke virksomhedens betingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare muldjord.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige muldjord hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode priser, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler varer fra adskillige nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af muldjord online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har de fleste chancen for at købe online og fragte produkterne selv. I kraft af det har man valget om at undvære fragten, samt samtidig hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du handler muldjord online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således formår de at yde ekstra indsigtsfuld sparring fra personale med ekspertviden i netop muldjord.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
muldjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

muldjord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Længe før du optager byggeprojektet må det være ganske værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Det kan vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i gang med byggeprocessen. Du kunne udarbejde en overskuelig liste med alle de ting du skal bruge, og bagefter tjekke oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
3Der viser sig som regel utidige udfordringer når det gælder omfangsrige projekter, og pga. dette kan det være værdifuldt at der er afsat nok tid i handlingsplanen, så man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
4Du kan overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Forudsat at du anskaffer eksperthjælp er det en god idé at få tilbud fra forskellige leverandører.
5For udendørs projekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den årsag kan du ofte tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
6Der kan findes en hel række artikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube faciliterer temmelig meget konstruktiv oplysning, specielt når du leder på engelsk.
7Det er muligt at spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være en fordel at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter undersøge ens købspris for dem én efter én.
9Du skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Ofte kan det være en fordel at du har værktøjet parat før du begynder på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at påregne omkostningerne hertil i dit budget.
10Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når det er større byggeprojekter. Omfattende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Dertil må det blive hurtigere og mere socialt at være flere om det.
11Planlægning er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du må lave en gennemarbejdet dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af din arbejdsplan.
12Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket klart er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål hvad angår muldjord

 • Hvad koster muldjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvad består muldjord af?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvilken leveringsform er smartest?

  Størstedelen af e-firmaer foreslår til alt held flere billige leveringsmetoder til muldjord. En af de mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig særdeles uproblematisk, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige leveringsversion.

  Du bør ligeledes overveje at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Løsningen viser sig af og til en tand mere omkostningsfuld, men ydermere usædvanlig let gængelig ved køb af muldjord online. Den mest letkøbte leveringsversion er dog selv at hente pakken, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af internet firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på muldjord er selvfølgelig ualmindeligt afgørende i tilfælde af at du behøver produktet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det selvfølgelig klogt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt ved muldjord. En hel del e-forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen køres igennem tidligere end et fastsat klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne betjent forinden pakkepersonalet får fri.

  Visse firmaer på nettet yder gebyrfri levering på muldjord online, men oftest er det under forudsætning af at du køber for et konkret beløb. Derudover må du tage den mest betalelige leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted.

  Masser af netshops tilbyder afhentning hvor du handler billig muldjord derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på muldjord i disse byer:

  Næstved, Tilst, Charlottenlund, København, Kalundborg, Skive, Nykøbing Falster, Brabrand, Birkerød, Thisted, Dragør, Solrød Strand, Nakskov, Allerød, Hobro, Gentofte, Brøndby, Esbjerg, Kolding, Svendborg, Aabenraa, Hørsholm, Grenaa, Herning, Holbæk, Ishøj, Vallensbæk, Herlev, Fredericia, Søborg, Aarhus, Albertslund, Ikast, Køge, Middelfart, Nyborg, Lyngby, Ballerup, Valby, Hillerød, Silkeborg, Risskov, Ølstykke, Vejle, Lillerød, Tårnby, Ringsted, Rudersdal, Lystrup, Viborg, Struer, Korsør, Frederikshavn, Jyllinge, Stenløse, Brønshøj, Odense, Slagelse, Helsingør, Frederiksberg, Virum, Greve, Vordingborg, Værløse, Varde, Nørresundby, Hjørring, Rødovre, Roskilde, Sønderborg, Skanderborg, Horsens, Hvidovre, Kokkedal, Vanløse, Højbjerg, Haslev, Frederiksværk, Åbyhøj, Gladsaxe, Aalborg, Odder, Holstebro, Haderslev, Rønne, Hedehusene, Taastrup, Hedensted, Farum, Brønderslev, Frederikssund, Nærum, Glostrup, og Randers, .

  Klik-og-hent af muldjord er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

  Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet billig muldjord og muldjord tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge fx muldjord priser, muldjord online og køb muldjord, plus de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus og Davidsen.

  Den bedste pris på muldjord

  Det er meget fleksibelt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige muldjord online på flere butikker på nettet, og ergo har flertallet af netshops været nødt til at trykke prisniveauet på muldjord markant, og i øvrigt tilbyde levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det stadigvæk være gavnligt at granske et par forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på muldjord online før du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Man skal dog ikke undervurdere, at hvis en forretning på nettet tilbyder billige muldjord online for en tilbudspris der virker urealistisk billig, bør det tit være et karakteristika der viser en uægte netbutik. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under et regulativ, hvilket støtter køberen overfor falske e-shops.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at honorere pengene til muldjord over et længere tidsrum. Det fås ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk tit søger efter eksempelvis billig muldjord og muldjord priser. Man ser derudover som regel mennesker søge blandt andet køb muldjord, muldjord online og muldjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til græsplæne til forspiring

  Mængder: 3000 liter 1 m3 1000 liter 50 liter 300 liter 400 liter 200 liter 2000 liter 80 liter 500 liter

  Levering: i poser i sække løst leveret i løs vægt trailer vognlæs i bigbag hent selv afhentning

  Brands: Champost Danmuld GreenBio Park Pindstrup

  Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot fremskaffer en del fantastiske muligheder for at gennemstøve en lang række nuværende forbrugeres omtaler og derfor anbefales det, at du tager et kig på internet forhandlerens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige muldjord online.

  Facebook fremskaffer ydermere en del relevante metoder til at få indblik i internet butikkens popularitet. Derudover møder vi endda online outlets hvor folk kan levere en kritik af deres købsoplevelse, som tilmed bør udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk handler billige muldjord online hos en internet webshop behøver man de facto tage stilling til shoppens betingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, siden det typisk er et billede på at internet webshoppen forstår de officielle regler, foruden at forretningen af og til evalueres af jurister der forstår lovgivningen.

  Derudover giver det dig genvej til at få bistand, såfremt du udsættes for vanskeligheder ved din bestilling af muldjord. Tilmed er det en hjælp at du er vaks omkring de mest vedkommende forhold gældende for bestillingen af muldjord online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik shoppen bruger.

  Her er det virkelig vigtigt, at man når som helst bibeholder ens faktura, således man i fremtiden vil kunne bevise bestillingen af muldjord, hvad end man har bestilt hos Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

  Lene H gav 5 stjerner

  SUPER

  Jan Hansen gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Marianne Petersen gav 5 stjerner

  Som altid

  Susanne gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  9 tips til online shopping
  1Flere forretninger på nettet frembyder levering uden beregning på muldjord, men ofte kræver det at man indkøber for en fastsat pris. Ellers skulle du foretrække den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Denne bliver undertiden også vældig hensigtsmæssig. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl selv at hente pakken.
  2Fragtperioden kan vise sig at være særligt vital om du absolut skal bruge pakken lige om lidt, og derfor er det jo klogt at vi efterser tidshorisonten for levering på muldjord. Adskillige internet handler garanterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, men som trods alt stiller krav om at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt.
  3Det har vist sig at være meget ukompliceret for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige muldjord på flere online forretninger, og med det motiv garanterer massevis af internet foretagender gratis fragt. Men det kan imidlertid vise sig fordelagtigt at kontrollere nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud før du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
  4Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en foranstaltning, der bistår folk imod falske online selskaber. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du gerne vil dække regningen senere.
  5Generelt foreslår vi at se om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er en påvisning af at e-forretningen følger de gældende danske regler, foruden at online butikken nu og da besøges af fagfolk der er meget fortrolige reglementet på området. Inden folk køber billige muldjord hos en internet butik behøver de helt sikkert skimme netshoppens handelsvilkår.
  6Forud for at nogen handler billige muldjord på en online virksomhed behøver de egentlig gennemløbe forhandlerens handelsaftale, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. Ligeså rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der er gældende for bestillingen af billige muldjord online, eksempelvis den byttepolitik internet butikken bruger.
  7Trustpilot medfører egentlig fantastiske chancer for at læse ret mange aktuelle køberes synspunkter og derfor er det en hjælp, at du gennemsøger online webshoppens bedømmelser forinden du køber billige muldjord online. Facebook resulterer i derudover relativt uafhængige chancer for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed.
  8En del online outlets frembyder nu til dags en række forskellige billige leveringsformer til muldjord. En af de mest almindelige er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er jo usædvanlig ukompliceret, og ofte tilmed den mindst kostelige leveringsudgave.
  9Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du lever i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den fragtløsning er jo ret så bestemmende ifald du står og skal bruge muldjord lige om lidt. Alternativt så frembyder enkelte internet webshops levering uden omkostninger, men for det meste er det forbeholdt når man shopper for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk