Jordbruget.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 25 kg 20 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 1 m3 800 kg

Levering: i sække i bigbag vognlæs løst leveret hent selv afhentning i poser i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt varesortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot muregrus.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan give hjælp og vejledning omkring muregrus.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens regler.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de udbredte byggekæder.
Der er ikke lighed i prisen på billige muregrus fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af muregrus online.
De store byggecentre finder du mange steder i landet, og derved har flertallet adgang til at bestille online og hente varerne personligt. Derfor har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og endda få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du forvente en høj grad af konstruktiv service fra personale der er specialister i netop muregrus.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at købe muregrus online på deres webshop.
En masse specialiserede webshops står selv for produktion af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
muregrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have alle byggematerialer klar forinden du tager fat på din byggeproces. Du kan med fordel lave en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
2Man skal nødig stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være vigtigt at du har udstyret tilgængeligt før du tager fat på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om vigtige byggerier. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt må det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være økonomisk at dokumentere samtlige poster, og efterfølgende notere udgiften ved dem en ad gangen.
5Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal tilkøbe eksperthjælp til dele af projektet. Forudsat at du benytter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at hente tilbud fra diverse entreprenører.
6Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes hvis projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at projektet forbedrer miljøet.
7Der kommer jævnligt utidige problematikker når det handler om svære projekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
8Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med enormt meget anvendelig oplysning, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
9For opgaver udendørs har vejret en stor rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum se prognosen for vejret i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at regne når du netop er godt i gang med det vigtige projekt.
10I god tid inden at du går i gang med byggeriet er det ekstremt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må forfatte en effektiv strategi, der viser hvilke gøremål der løses på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
12Du bør ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke køber professionel hjælp.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål om muregrus

 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  De fleste byggemarkeder foreslår til alt held mange forskellige billige leveringsløsninger til muregrus. En af de populære er p.t. udleveringssteder, som gør det muligt at hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså usædvanlig let gængelig, og oftest derudover den billigste metode til levering.

  Du kunne på samme måde tænke over at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Løsningen bliver somme tider en kende mere pebret, men ligeledes vældig gnidningsløs med muregrus online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig selv at hente produkterne, men det står og falder med at du befinder dig nærved e-forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på muregrus kan vise sig at være virkelig essentiel hvis du har behov for produktet med det samme, så af den grund er det faktisk afgørende at man finder den forventede leveringstid ved muregrus. Adskillige forretninger på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær vagtsom da det afhænger af at transaktionen gennemføres tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren på posthuset før lagerpersonalet har fyraften.

  Flere internet webshops frembyder gratis levering på muregrus online, men undertiden kun ifald man handler for et fastsat beløb. Ellers burde man foretrække den mest billige leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

  De fleste kæder yder click-and-collect hvor du handler billig muregrus hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på muregrus i disse områder:

  Esbjerg, Odense, Lystrup, Varde, Højbjerg, Rudersdal, Køge, Hjørring, Thisted, Middelfart, Søborg, Jyllinge, Skanderborg, Hobro, Helsingør, Slagelse, Gentofte, Struer, Glostrup, Allerød, Nærum, Frederiksværk, Virum, Kalundborg, Ishøj, Viborg, Silkeborg, Svendborg, Lyngby, Horsens, Nørresundby, Aalborg, Rødovre, Herlev, Brønshøj, København, Vordingborg, Dragør, Ikast, Haslev, Stenløse, Brabrand, Birkerød, Skive, Åbyhøj, Hedensted, Hillerød, Rønne, Ballerup, Lillerød, Næstved, Brøndby, Brønderslev, Vallensbæk, Odder, Ølstykke, Roskilde, Solrød Strand, Fredericia, Frederiksberg, Hedehusene, Frederikssund, Holstebro, Ringsted, Nakskov, Holbæk, Kolding, Grenaa, Gladsaxe, Tilst, Hvidovre, Herning, Risskov, Charlottenlund, Kokkedal, Greve, Tårnby, Værløse, Nyborg, Hørsholm, Frederikshavn, Valby, Aabenraa, Vejle, Haderslev, Vanløse, Taastrup, Sønderborg, Farum, Aarhus, Randers, Albertslund, Nykøbing Falster, og Korsør, .

  Klik-og-hent ift. muregrus er muligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i tallene bliver det markant, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. køb muregrus og billig muregrus. Vi ser derudover som regel folk efterspørge blandt andet muregrus tilbud, muregrus online samt muregrus priser, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Gode tilbud på muregrus

  Det er efterhånden rigtig bekvemt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige muregrus online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og til tak har massevis af online outlets fundet det uundgåeligt at presse priserne på muregrus eftertrykkeligt, og derudover tilbyde portofri fragt.

  Men det kan imidlertid være rentabelt at checke nogle forskellige webbutikker efter rabatter og tilbud på muregrus online inden du køber, således at du er skudsikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en e-butik reklamerer billige muregrus online på tilbud til en udsalgspris som virker uhørt attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig online shop. Køb med kort er på den anden side omfavnet af en anordning, der begunstiger dig som køber overfor uærlige internet selskaber.

  Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage pengene til muregrus over tid. Dette foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere mange gange søger blandt andet billig muregrus og muregrus tilbud. Man ser desuden ofte internet shoppere søge for eksempel køb muregrus, muregrus priser og muregrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 500 kg 800 kg 15 kg 20 kg 1 ton 25 kg 1 m3 25 kg 1000 kg

  Levering: trailer i bigbag løst leveret afhentning hent selv i sække vognlæs i poser i løs vægt

  Læs nuværende kunders ratings

  Trustpilot fremskaffer de facto passelige genveje til at tyde flere eksisterende køberes vurderinger og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger på online forhandlerens omtaler inden du placerer din ordre på billige muregrus online.

  Facebook indebærer ydermere super gode muligheder for at få indblik i online virksomhedens popularitet. Tilmed er der en række online selskaber i Danmark hvor det er muligt at give en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk handler billige muregrus online hos en internet virksomhed bør de uden tvivl tage stilling til webshoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, særligt ved de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning kunne måske være at se hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det burde være en antydning af at online virksomheden forsvarer de danske love, og at e-butikken jævnligt efterses af fagfolk som er meget fortrolige reglementet på området.

  Desuden giver det dig anledning til hjælpende service, for så vidt du får vanskeligheder ved din ordre på muregrus. Ligeså er det prisværdigt at du er opmærksom på de grundlæggende betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af muregrus online, fx hvilken ombytningsrettighed online virksomheden lover.

  I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man når som helst bibeholder ens ordremail, så man i fremtiden kan bekræfte sit køb af muregrus, ligegyldig om man har handlet fra Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

  Anna gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Thomas gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Maria G gav 5 stjerner

  SUPER

  Per N gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  9 tips til din online shopping
  1Antal dages levering er naturligvis yderst relevant ifald man absolut skal bruge varen omgående, så herved er det nemlig på sin plads at du ser nærmere på den forventede leveringstid på muregrus. Adskillige forhandlere på nettet reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, som stiller krav om at bestillingen realiseres inden et fastslået tidspunkt.
  2Generelt tilråder vi at undersøge om webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det er et kendetegn for at internet butikken forsvarer de opstillede regler, udover at virksomheden jævnligt monitoreres af fagmænd der kender reglementet på området. Inden nogen handler billige muregrus i en forhandler på nettet burde de de facto tyde butikkens handelsbetingelser.
  3Trustpilot præsterer tilpas fornemme genveje til at udforske en hel del tidligere brugeres betragtninger og derfor er det at foretrække, at du kigger på internet webshoppens kritik inden du shopper billige muregrus online. Facebook byder på også regulære gunstige løsninger til at få indblik i internet firmaets pålidelighed.
  4En del e-butikker udlover nu til dags en række forskellige billige muligheder for fragt til muregrus. Den mest moderne er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer den dag der passer dig. Den er altså ultra enkel, og endda ydermere den prisbilligste fragtform.
  5Flere forhandlere på nettet sikrer levering uden omkostninger på muregrus, men i reglen forudsætter det at man shopper for et fastslået beløb. Desuden skal man vælge den mest betalelige fragtløsning, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig oftest derudover ret så smart. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
  6Den billigste leveringstype vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du bor nær internet virksomhedens hjemsted. Den form for levering kan vise sig at være yderst væsentlig når du mangler muregrus lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle få online firmaer billig fragt, men oftest kun ifald man shopper for et fastsat beløb.
  7Forinden folk handler billige muregrus hos en e-handler kan man i virkeligheden skimme deres handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest centrale regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige muregrus online, som fx den ombytningsrettighed e-forretningen benytter.
  8Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en foranstaltning, der dækker kunden imod falske online selskaber. Alternativt kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at godtgøre prisen over tid.
  9Det er jo efterhånden yderst bekvemt for internetbrugere at analysere priser online på billige muregrus i blandt flere internet handler, og for det garanterer flertallet af internet forretninger i Danmark billig levering. Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at efterprøve et par forskellige internet firmaer efter rabat og tilbud inden du handler, således at man er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk