Jordbruget.dk

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 20 kg 1000 kg 1 m3 15 kg 15 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 500 kg 1 ton

Levering: vognlæs løst leveret hent selv i sække trailer i poser i løs vægt afhentning i bigbag

Brands: Skalflex Raw Weber Lip Scan Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed kan du handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af muremørtel.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige muremørtel hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på gode tilbud, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot muremørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af muremørtel online.
De gængse byggecentre findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har mange adgang til at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt sågar have varerne straks.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig forventes det at du får mere anvendelig vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis muremørtel.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du køber muremørtel online fra deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede webshops producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag over 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

muremørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag over 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

muremørtel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig som regel uventede problemer ved større opgaver, og følgelig vurderes det essentielt at der er afsat rigeligt med tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
2Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en strømlinet plan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver arbejdsplanen.
3Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når det er store byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Endvidere må det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Du bør nødig gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig meningsfuldt at du har det til disposition når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de her omkostninger i din økonomiske plan.
5Du har adgang til alle mulige former for guides og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube faciliterer en masse udbytterig information, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
6Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis projektet er klimavenligt. Støtten kræver altså at renoveringen påvirker miljøet.
7Det er af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være økonomisk at gennemgå samtlige omkostninger, og så nedfælde beløbet for dem én efter én.
8Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej påklædning som arbejdshjelm som skåner dig med henblik på hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
9I god tid inden at du går i gang med arbejdet må det være vildt betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Derfor skal du jævnligt tjekke vejrberetningerne lige før arbejdets start, så det ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger netop som du er midt i det komplekse projekt.
11Det bliver værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible før du iværksætter arbejdet. Du kunne med fordel forfatte en simpel indkøbsliste med alt du skal bruge, og bagefter tjekke materialerne, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
12Måske burde det overvejes om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en professionel til dele af det. Ifald du benytter hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at søge forslag fra flere firmaer.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Mange internet forhandlere yder heldigvis alverdens billige fragtmuligheder til muremørtel. Den mest almindelige er nu om stunder udleveringssteder, som gør det muligt at hente dine nye produkter når du har lyst. Den er nemlig rigtig let gængelig, og desuden endda den mest prisbevidste form for levering.

Du burde også planlægge at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver oftest en sjat mere omkostningsfuld, men samtidig ret så ligetil for muremørtel online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig nær online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på muremørtel kan vise sig at være ualmindeligt vital forudsat vi mangler varen lige om lidt, og i det øjemed er det uden tvivl fornuftigt at man undersøger den forventede leveringsdato ved muremørtel. Flere e-shops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag fragt på mange varer online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at handlen gemmenføres forud for et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken skippet afsted forud for at medarbejderne har fri.

Nogle enkelte webshops præsterer portofri levering på muremørtel online, men undertiden kun ifald der shoppes for en bestemt sum. Som alternativ burde man foretrække den billigste leveringsmetode, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig muremørtel online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover eksempelvis klik-og-hent på muremørtel i disse områder:

Skive, Esbjerg, Brønshøj, Slagelse, Vallensbæk, Aalborg, Brønderslev, Vordingborg, Sønderborg, Virum, Odder, Ringsted, Ikast, Nyborg, Randers, Køge, Varde, Helsingør, Korsør, Stenløse, Jyllinge, Frederiksberg, Charlottenlund, Struer, København, Frederikshavn, Silkeborg, Grenaa, Roskilde, Holbæk, Frederiksværk, Farum, Hvidovre, Hjørring, Hillerød, Kolding, Nakskov, Nærum, Middelfart, Frederikssund, Horsens, Søborg, Kalundborg, Lystrup, Risskov, Dragør, Ballerup, Rudersdal, Højbjerg, Rødovre, Hedensted, Lyngby, Thisted, Glostrup, Åbyhøj, Brabrand, Aabenraa, Odense, Albertslund, Kokkedal, Valby, Herning, Skanderborg, Brøndby, Taastrup, Hobro, Hørsholm, Vejle, Aarhus, Nykøbing Falster, Herlev, Svendborg, Næstved, Rønne, Solrød Strand, Birkerød, Nørresundby, Vanløse, Tilst, Gladsaxe, Ishøj, Greve, Hedehusene, Lillerød, Allerød, Haslev, Værløse, Viborg, Ølstykke, Tårnby, Haderslev, Holstebro, Gentofte, og Fredericia, .

Afhentning for muremørtel er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter eksempelvis muremørtel tilbud og muremørtel online. Man ser desuden typisk online shoppere lede efter eksempelvis muremørtel priser, køb muremørtel samt billig muremørtel, plus de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Gode priser på muremørtel

Det er jo efterhånden rigtig ligetil for os alle at finde de laveste priser på billige muremørtel online fra forskellige webbutikker, og så har mange internet butikker ikke kunne slippe for at nedskære prisniveauet på muremørtel drastisk, og ovenikøbet byde på levering uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at efterse nogle internet butikker efter rabatter og tilbud på muremørtel online inden du shopper, sådan at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Man må trods alt være klar over, at ifald en shop reklamerer billige muremørtel online til salg for en pris der anses for hamrende billig, er det tit være en indikator for en uoprigtig online butik. Kortkøb er dog omfavnet af en forordning, der værner kunden imod svindlende internet outlets.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare regningen på muremørtel over en længere periode. Det foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Ved kig i data fremstår det klart, at online shoppere typisk søger blandt andet muremørtel priser og muremørtel tilbud. Vi ser desuden mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis køb muremørtel, billig muremørtel samt muremørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 20 kg 25 kg 1 ton 1 kubikmeter 800 kg 15 kg 15 kg 25 kg 500 liter 10 kg 1000 kg 500 kg

Levering: vognlæs i løs vægt løst leveret trailer i sække afhentning i bigbag i poser hent selv

Brands: Igelsø Lip Weber Scan Skalflex Raw

Analyser folks anbefalinger

Trustpilot byder på temmelig habile løsninger til at inspicere mange andre forbrugeres reflektioner og herved er det anbefalelsesværdigt, at du beser internet selskabets kritik før du lægger din bestilling på billige muremørtel online.

Facebook tilbyder tilsvarende rigtig gunstige metoder til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Derudover er der en række internet virksomheder hvor folk kan nedfælde en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes må benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige muremørtel online i en internet butik burde man til hver en tid have øje for e-butikkens betingelser, det er dog i reglen et omfattende arbejde, særligt med de velkendte byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

En nemmere løsning er at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være et tegn på at e-shoppen opfylder de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen lejlighedsvis tilses af jurister der er indført i vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til support, ifald du får besvær som følge af dit indkøb af muremørtel. Desuden stiller vi forslag om at du er vidende om de mest basale forhold der spiller ind i forbindelse med købet af muremørtel online, som for eksempel den returret e-firmaet kører med.

Derfor er det tillige vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af muremørtel, hvad end man har handlet ved 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Mads Knudsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Mette gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Inge Knudsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Inge O gav 4 stjerner

God til prisen

9 gode råd til din online shopping
1Leveringshastigheden kan være særligt udslagsgivende om vi behøver din pakke med det samme, og herved er det selvfølgelig afgørende at man kontrollerer leveringstiden ved muremørtel. Masser af forhandlere på nettet præsterer billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, som trods alt nødvendiggør at ordren indsendes tidligere end et fastslået klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden rigtig nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige muremørtel hos flere internet selskaber, og af den grund lover massevis af internet virksomheder fragtfri levering. Dog kan det imidlertid være lønsomt at tjekke forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
3Indtil flere e-forhandlere garanterer levering uden omkostninger på muremørtel, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover skal du tage den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig godt nok derudover ultra nem. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter ordren.
4Forud for at nogen køber billige muremørtel hos en online webshop kunne de når alt kommer til alt gennemgå webshoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig spændende. I øvrigt er det fornuftigt at du er sat ind i de mest vitale regler der gælder for handlen med billige muremørtel online, eksempelvis hvilken returret e-forretningen anvender.
5Trustpilot genererer aldeles habile chancer for at studere mange andre forbrugeres tanker og på grund af dette foreslåes det, at du sonderer e-forhandlerens anmeldelser forud for at du handler billige muremørtel online. Facebook genererer for øvrigt absolut gode chancer for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed.
6Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en ordning, hvilket garanterer folk overfor uægte e-forhandlere. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at afbetale regningen over en længere periode.
7Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt netshoppen er e-mærket, da det ofte er en antydning af at e-forretningen opfylder de danske love, og at internet firmaet af og til undersøges af eksperter som er meget bekendte med lovene på området. Forinden folk bestiller billige muremørtel på en internet butik behøver de ideelt set løbe igennem virksomhedens regler.
8Flere e-shops yder til alt held flere billige leveringsløsninger til muremørtel. En af de mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er jo vældig smart, samt mange gange tillige den mest letkøbte leveringsmulighed.
9Den prisbilligste fragttype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det betinges af at du lever nær internet selskabets adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være super relevant hvis vi står og skal bruge muremørtel om et øjeblik. Alternativt så præsterer visse internet firmaer fragt uden omkostninger, men ofte er det forbeholdt når der indkøbes for et bestemt beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk