Jordbruget.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarier til haven til gravsten til højbede til gulv til belægning til indkørsel til væg til støttemur til mur til springvand til badeværelse til bede

Mængder: 15 kg 500 kg 1 ton 10 kg 500 liter 25 kg 800 kg 1000 kg 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 15 kg

Levering: i poser i løs vægt løst leveret i sække trailer hent selv vognlæs afhentning i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare natursten.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Du vil finde variationer i priserne på billige natursten fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på billige priser, imens nogle giver en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ ved de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af natursten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger varer fra adskillige specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af natursten online.
De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og herigennem har du chancen for at købe online og køre materialerne selv. Derfor kan du blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed få produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse små butikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller natursten online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund kan du opleve super informativ sparring fra folk som er specialister i netop natursten.
Alverdens nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark
natursten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
2Du burde måske overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du må investere i professionel assistance til færdiggørelsen af det. Når du indhenter eksperthjælp kan det være optimalt at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
3Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggeopgaver. Krævende opgaver kræver flere mennesker. Samtidig må det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
4Det viser sig fundamentalt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible før du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør forfatte en punktforms note hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
5Der findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver dig adgang til store mængder brugbar information, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
6For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du jævnligt holde øje med meldingerne om vejret i dagene op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med dit krævende byggeprojekt.
7Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en klar agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret i sammensætningen af handlingsplanen.
8Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeriet forbedrer naturen.
9Man vil på ingen måde fattes grej. Tit kan det vise sig vigtigt at du har det til rådighed før du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
10Der kommer typisk utidige hovedpiner ved store opgaver, og som følge heraf kan det vise sig af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
11Inden du påbegynder byggeprojektet er det ultra vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det er meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive rationelt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man bør undersøge mulige tilbud på dem én og én.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er virkelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for natursten

 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvad er natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En del online virksomheder foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til natursten. En af de populære er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtformen er altså super bekvem, og tit derudover den mindst kostelige fragtmetode.

  Du kan endvidere udse dig at få varerne sendt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden er i mange tilfælde en anelse dyrere, men omvendt vældig bekvem ift. natursten online. Den mest prisbevidste leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nærved internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på natursten kan vise sig at være rigtig essentiel ifald du behøver varen inden for kort tid, så i det øjemed er det sandelig vigtigt at du besigtiger den forventede leveringsdato på natursten. En hel del internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, men som imidlertid er afhængig af at ordren lægges forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ekspederet inden de pakkeansatte holder fyraften.

  Enkelte e-shops i Danmark lover levering uden omkostninger på natursten online, men ofte kræver det at man handler for en fastsat pris. Som alternativ kan man gribe den mest betalelige løsning til levering, som gerne er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

  En masse netshops tildeler afhentning hvor man køber billig natursten derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. De giver bl.a. afhentning af natursten i disse områder:

  Næstved, Kokkedal, København, Roskilde, Brøndby, Aalborg, Vanløse, Frederiksværk, Charlottenlund, Fredericia, Lystrup, Korsør, Helsingør, Vordingborg, Gladsaxe, Greve, Rødovre, Dragør, Skanderborg, Thisted, Varde, Nørresundby, Frederiksberg, Virum, Sønderborg, Viborg, Højbjerg, Herning, Hedensted, Solrød Strand, Hobro, Svendborg, Lillerød, Aabenraa, Taastrup, Risskov, Middelfart, Haderslev, Hørsholm, Odense, Nyborg, Odder, Hvidovre, Horsens, Ringsted, Silkeborg, Søborg, Haslev, Nakskov, Albertslund, Ballerup, Valby, Stenløse, Tårnby, Åbyhøj, Nærum, Randers, Skive, Nykøbing Falster, Hjørring, Herlev, Køge, Tilst, Struer, Værløse, Frederikssund, Esbjerg, Kalundborg, Holstebro, Ishøj, Grenaa, Frederikshavn, Vejle, Vallensbæk, Hillerød, Glostrup, Rudersdal, Brabrand, Brønshøj, Gentofte, Farum, Ølstykke, Kolding, Jyllinge, Brønderslev, Aarhus, Birkerød, Lyngby, Allerød, Ikast, Rønne, Slagelse, Hedehusene, og Holbæk, .

  Klik-og-hent af natursten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden).

  Ved indkig i data fremstår det klart, at mennesker mange gange leder efter blandt andet natursten priser og billig natursten. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere søge bl.a. natursten tilbud, køb natursten samt natursten online, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

  Spar penge på natursten

  Det er jo efterhånden særligt fremkommeligt for internetbrugere at finde information om priser på billige natursten online hos flere internet varehuse, og så har massevis af internet outlets ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på natursten eftertrykkeligt, og derudover tilbyde levering uden betaling.

  Til gengæld kan det imidlertid være tiden værd at studere nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på natursten online forinden du færdiggør din shopping, så man er sikret at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Du skal bare være omhyggelig med, at såfremt en e-butik reklamerer billige natursten online på tilbud til en udsalgspris som anses for besynderligt billig, så er det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte e-handler. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af et reglement, der bistår køberen imod svindlende online forretninger.

  Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du efterspørger at finansiere betalingen af natursten ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel i nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bygma.

  Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at folk tit søger for eksempel natursten tilbud og billig natursten. Man ser desuden typisk mennesker efterspørge for eksempel natursten online, køb natursten og natursten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulv til akvarier til springvand til højbede til bede til haven til væg til indkørsel til badeværelse til gravsten til belægning til støttemur til mur

  Mængder: 800 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 m3 25 kg 500 liter 500 kg 1 ton 10 kg 1 kubikmeter 15 kg

  Levering: hent selv i bigbag løst leveret i løs vægt afhentning i sække vognlæs trailer i poser

  Læs eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot resulterer i en række fortræffelige muligheder for at gennemrode diverse eksisterende køberes evalueringer og herved rekommanderer vi, at du kigger på online forretningens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige natursten online.

  Facebook frembyder ligeledes rigtig fremragende muligheder for at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Desuden møder vi mange internet forretninger hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden burde bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

  Forinden folk shopper billige natursten online i en webshop bør man for at være på den sikre side læse virksomhedens vilkår, men det er normalt en omfattende opgave, specielt på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og Stark.

  En anden løsning kan være at undersøge hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, som typisk er en angivelse af at internet webshoppen opfylder de opstillede regler, udover at forretningen tit revurderes af specialister som har indsigt i reglerne på området.

  Det giver dig anledning til at blive hjulpet, for så vidt du skulle få udfordringer i processen med dit køb af natursten. I øvrigt støtter vi at du er hensynstagende til de væsentligste reglementer der indvirker på købet af natursten online, som for eksempel hvilken returrettighed e-handlen tilsikrer.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man når som helst bevarer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet kan påvise bestillingen af natursten, uanset om man shopper ved 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

  Jørgen Rasmussen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Helle Kristensen gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Christian gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Jette Olsen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Visse online forhandlere lover levering uden gebyr på natursten, men for det meste under forudsætning af at du bestiller for en bestemt pris. Alternativt kunne du udse dig den mest letkøbte leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver til tider omvendt yderst fleksibel. Den mest billige fragttype er dog at hente ordren selv.
  2Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du befinder dig i nærheden af e-shoppens adresse. Den leveringsmanér er ualmindeligt vigtig når vi har brug for natursten inden for få dage. Alternativt så tilbyder enkelte internet handler fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man handler for en præcis sum.
  3Flere netbutikker i Danmark tilbyder til alt held et bredt udvalg af billige former for fragt til natursten. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente din bestilling den dag der passer dig. Metoden er jo usædvanlig enkel, og mange gange tilmed den mindst kostelige metode til levering.
  4Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en lov, hvilket værner køberen overfor falske outlets på nettet. Som alternativ kunne du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
  5Fragtperioden er jo usædvanlig afgørende ifald man har behov for pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det komplet på sin plads at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved natursten. En lang række e-forhandlere stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre, som imidlertid betinges af at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
  6Vi tilråder at kontrollere om internet butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en garanti for at netshoppen forsvarer de danske love, og at butikken af og til kigges til af jurister der er indført i bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige natursten hos en webshop kan man utvivlsomt gennemløbe forhandlerens forretningsaftale.
  7Trustpilot resulterer i relativt ærlige muligheder for at granske en række aktuelle forbrugeres betragtninger og herved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på webshoppens ratings inden du shopper billige natursten online. Facebook bringer dig tilsvarende egentlig gode genveje til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed.
  8Det er jo ultra problemfrit for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige natursten fra forskellige shops på nettet, og for det garanterer utallige e-butikker fragt uden gebyr. Dog kan det immervæk vise sig profitabelt at kigge forbi nogle forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
  9Forinden nogen handler billige natursten hos en internet handler kan man uden tvivl få overblik over netbutikkens betingelser, det er dog tit et tidskrævende projekt. For øvrigt støtter vi at kunden er vidende om de mest basale vilkår der har indflydelse på handlen med billige natursten online, eksempelvis hvilken returpolitik e-forretningen garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk