Jordbruget.dk

Nøddesten pristjek

Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 975 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
989 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.149 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til haven

Mængder: 1 ton 500 liter 25 kg 15 kg 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 m3 10 kg 800 kg 1 kubikmeter

Levering: i sække afhentning vognlæs hent selv i løs vægt løst leveret trailer i poser i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg, imens nogle har fokus på en bestemt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare nøddesten.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Der er forskel på prisen på billige nøddesten hos de forskellige online byggecentre. En del satser på lave priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
For en del er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af nøddesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og dermed har mange tilbuddet om at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Takket være dette kan du vælge at undgå fragtgebyret, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre udbyder varer fra mange nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af nøddesten online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber nøddesten online på deres side.
Diverse specialiserede webshops står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
De fleste nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem formår de at yde ekstra begavet sparring fra ansatte der er eksperter i netop nøddesten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
nøddesten silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes utrolig mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med enormt meget nyttig info, navnligt såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
2Der præsenterer sig typisk pludselige udfordringer når det handler om krævende opgaver, og altså kan det vise sig essentielt at man har afsat god plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
3Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer handlet ind inden du går i gang med arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en enkel note som samler det du skal bruge, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, så du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er krævende byggerier. Krævende ting gør krav på flere personer. Samtidig vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Du bør på ingen måde fattes værktøj. Ofte kan det være afgørende at du har værktøjet parat inden du går løs med byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
6Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
7Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdshjelm som beskyttelse overfor potentielle skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Du bør vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør anskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Når du søger professionel assistance kunne det være fordelagtigt at få priser fra en håndfuld firmaer.
9For projekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Således skal du regelmæssigt tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig går i gang med at vælte ned i samme sekund som du står midt i det komplicerede projekt.
10Forberedelse er vejen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en struktureret agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af agendaen.
11Det er betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere samtlige omkostninger, og efterfølgende dokumentere mulige tilbud på dem én og én.
12I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det være ultra afgørende med en forsikring om, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål vedrørende nøddesten

 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  En lang række forretninger på nettet giver i dag et stort udvalg af billige former for levering til nøddesten. Førstevalget hos mange er i dag pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente pakken lige når det passer dig. Muligheden er altså ekstremt let gængelig, samt typisk desuden den mest letkøbte leveringsversion.

  Du burde omvendt prøve at få pakken sendt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en sjat mere pebret, men ydermere særligt praktisk ved køb af nøddesten online. Den mest betalelige fragtløsning er dog selv at hente produkterne, som desværre forudsætter at du bor nærved online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på nøddesten er selvfølgelig super vital ifald vi står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og af den grund er det fuldkommen fornuftigt at man checker den forventede leveringstid på nøddesten. En stor portion internet selskaber – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter online, hvilket dog er betinget af at bestillingen køres igennem før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne på posthuset før pakkemedarbejderne tager hjem.

  Indtil flere netshops sikrer levering uden omkostninger på nøddesten online, men i reglen stiller det krav om at der handles for en konkret pris. Desuden bør du tage den mest betalelige leveringsversion, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  Mange netshops yder click-and-collect hvor du bestiller billig nøddesten online og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma. De udlover for eksempel click-and-collect på nøddesten i disse byer:

  Rødovre, Vejle, Hørsholm, Hobro, Farum, Kolding, Hvidovre, Jyllinge, Kalundborg, Aalborg, Frederikshavn, Dragør, Slagelse, Silkeborg, Roskilde, Brabrand, Solrød Strand, Greve, Birkerød, Ikast, Sønderborg, Brønderslev, Horsens, Holstebro, Odder, Tilst, Værløse, Tårnby, Lystrup, Gladsaxe, Struer, Nyborg, Højbjerg, Helsingør, Haslev, Skive, Valby, Ballerup, Herning, Søborg, Korsør, Viborg, Brønshøj, Rudersdal, Næstved, Lyngby, Holbæk, Hillerød, Grenaa, Hedehusene, Glostrup, Hedensted, Stenløse, Brøndby, Fredericia, Lillerød, Aarhus, Nørresundby, Thisted, Albertslund, Esbjerg, Herlev, Frederiksværk, Charlottenlund, Haderslev, Kokkedal, Frederikssund, Ølstykke, Allerød, Rønne, Ringsted, Risskov, Åbyhøj, Nakskov, Vanløse, Vordingborg, Ishøj, Nykøbing Falster, Køge, Middelfart, Aabenraa, Taastrup, Frederiksberg, Svendborg, Vallensbæk, Skanderborg, Nærum, Varde, Randers, Virum, Odense, København, Hjørring, og Gentofte, .

  Klik-og-hent for nøddesten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland).

  Når der ses på data er det tydeligt, at online shoppere typisk søger eksempelvis nøddesten tilbud og billig nøddesten. Derudover oplever vi som regel online shoppere lede efter bl.a. køb nøddesten, nøddesten online samt nøddesten priser, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg og Silvan.

  Find den bedste pris på nøddesten

  Det er efterhånden særligt smertefrit for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige nøddesten online fra diverse e-handler, og derfor har flertallet af online outlets været tvunget til at nedskære salgspriserne på nøddesten kolossalt, og endda love fragt uden omkostninger.

  Dog kan det immervæk være nyttigt at sammenligne nogle forskellige e-shops efter billige priser på nøddesten online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at få den prisbilligste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Man skal imidlertid være så påvagt, at når en netbutik afhænder billige nøddesten online til en pris som kan ses som uhørt fremragende, så er det undertiden være et karakteristika der viser en fup webshop. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en vedtægt, hvilket sikrer kunden imod uoprigtige internet forretninger.

  Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at finansiere prisen på nøddesten over flere uger. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  Når vi ser på søgedata står det markant, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis nøddesten online og billig nøddesten. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter fx nøddesten tilbud, nøddesten priser og køb nøddesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven

  Mængder: 500 kg 10 kg 20 kg 800 kg 500 liter 25 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 1 m3

  Levering: i sække i bigbag i løs vægt vognlæs trailer afhentning hent selv i poser løst leveret

  Udforsk tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot giver dig absolut troværdige chancer for at dechifrere ganske mange øvrige kunders domme og derved er det fornuftigt, at du analyserer e-firmaets omtaler forud for at du shopper billige nøddesten online.

  Facebook forærer dig på samme måde stort set pålidelige løsninger til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Her møder vi faktisk netbutikker som giver kunderne mulighed for at sammensætte en vurdering af deres køb, hvilket ydermere burde drages fordel af til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk handler billige nøddesten online på en e-butik behøver man principielt gennemgå deres vilkår, men det er bare ikke super interessant, især på de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

  Et alternativt forslag kan derfor være at efterse om online butikken er godkendt af e-mærket, siden det er en erklæring om at e-forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, samt at internet shoppen en gang i mellem kontrolleres af fagfolk der er indført i de gældende love.

  Dette er en god genvej til at blive assisteret, når du oplever dilemmaer med dit indkøb af nøddesten. Derudover støtter vi at køber er vaks omkring de mest basale regler der kan spille ind i forbindelse med købet af nøddesten online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen tilsikrer.

  I den forbindelse er det også relevant, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevise købet af nøddesten, uafhængig af om man har handlet fra Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller 10-4.

  Else F gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Mette Jørgensen gav 4 stjerner

  Udmærket

  Helle I gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Mette Møller gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Størstedelen af e-firmaer foreslår i dag flere billige fragtmetoder til nøddesten. En der er meget almindelig er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig ret så problemfri, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmanér.
  2Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket passer på en imod svindlende online firmaer. Som et alternativ kunne du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage pengene senere.
  3Leveringstidspunktet er virkelig væsentlig når du har behov for varen om kort tid, så af den grund er det ret så fornuftigt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på nøddesten. Temmelig mange internet virksomheder giver billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
  4Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, som bør være et tegn på at internet forhandleren efterlever gældende dansk lovgivning, samt at webbutikken undertiden overvåges af fagfolk som er inde i vilkårene. Før folk shopper billige nøddesten på en shop behøver de principielt granske e-shoppens handelsbetingelser.
  5Forinden folk shopper billige nøddesten på en forhandler på nettet behøver de de facto studere deres forretningsaftale, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. Endvidere tilråder vi at køber er på vagt for de primære bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige nøddesten online, som fx hvilken bytteret internet firmaet garanterer.
  6Trustpilot resulterer i regulære solide muligheder for at fortolke en længere række nuværende køberes vurderinger og derved slår vi et slag for, at du kigger på internet forhandlerens kritik før du handler billige nøddesten online. Facebook forærer dig tilsvarende faktisk fordelagtige genveje til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed.
  7Den mindst kostelige fragtform vil altid være selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du er i kort afstand af e-handlens adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel forudsat man har brug for nøddesten straks. Alternativt så lover nogle enkelte online varehuse portofri fragt, men tit er det betinget af at der shoppes for en bestemt sum.
  8Flere online varehuse lover gebyrfri levering på nøddesten, men oftest gælder det kun hvis man aftager for en fastsat sum. I øvrigt skal man gribe den mest billige type af levering, som mange gange er at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted. Metoden er godt nok derudover i høj grad hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl at hente produkterne selv.
  9Det er jo temmelig overkommeligt for alle og enhver at prissammenligne online på billige nøddesten i blandt forskellige internet shops, og herved tilbyder en hel del forhandlere på nettet fragt uden beregning. Det kan dog alligevel være gavnligt at efterse forskellige e-shops efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at opnå den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk