Jordbruget.dk

Ølandssten pristjek

Er du på udkig efter ølandssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ølandssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 500 liter 10 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 ton 15 kg 500 kg 800 kg 25 kg 1000 kg

Levering: i løs vægt i bigbag i poser trailer i sække afhentning løst leveret hent selv vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan du købe fra en webshop, som kan tilbyde hjælp til valg af ølandssten.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige ølandssten alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder lave priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare ølandssten.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regler.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler varer fra alverdens nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af ølandssten online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derfor har man valget om at handle online og fragte materialerne selv. Derigennem har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt sågar have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. På grund af det forventes det at du får en høj grad af konstruktiv vejledning fra folk der er eksperter i netop ølandssten.
Størsteparten af nichebutikker på internettet producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få lavere priser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, måske endda lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at købe ølandssten online hos dem.
Danmarks største byggekæder
ølandssten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal nødig glemme din sikkerhed, så husk beskyttelse herunder sko og hjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
2Muligvis kan det blive meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind forinden du går i gang med håndværket. Du bør lave en simpel oversigt som samler hver eneste ting der skal bruges, og dernæst granske oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
3Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til afslutningen af projektet. Forudsat at du tager imod professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra forskellige leverandører.
4Forud for at du igangsætter arbejdet kan det blive ekstremt vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Man skal ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Typisk kan det vise sig smart at have det til disposition når du påbegynder byggeriet. Derudover er det godt at medtage de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
6Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund må du ofte tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
7Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et overblik over økonomien. Det bør være en god idé at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst notere ens udgift ved dem enkeltvis.
8Der findes utallige guides og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer en masse almennyttig info, særligt hvis du leder på engelsk.
9Der viser sig altid utidige problemstillinger når det gælder krævende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig afgørende at der afsættes en del plads i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
10Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at lave en klar plan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
11Det kan være nyttigt at indhente assistance til dele af projektet, navnlig når det kommer til væsentlige ombygninger. Enkelte byggerier skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
12Nogle gange kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man hvis projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at byggeriet forbedrer klimaet.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om ølandssten

 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  En række internet foretagender tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige fragtmuligheder til ølandssten. En der er meget almindelig er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når du har lyst. Fragttypen er nemlig meget ligetil, samt desuden ligeledes den billigste form for levering.

  Du burde på samme måde udse dig at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver beklageligvis en smule dyrere, men endvidere rigtig ligetil for ølandssten online. Den billigste form for levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til e-forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på ølandssten er ualmindeligt bestemmende når man har behov for produkterne straks, og af den grund er det forholdsvis vigtigt at du ser den forventede leveringstid for ølandssten. Mange e-forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, som trods alt nødvendiggør at bestillingen køres igennem tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få varen ud af døren inden de lageransatte holder fyraften.

  Flere internet forhandlere frembyder gebyrfri levering på ølandssten online, men typisk er det betinget af at der aftages for et fastsat beløb. Desuden skulle man snuppe den billigste leveringsmetode, der ofte vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

  Flere kæder giver klik-og-hent hvor man handler billig ølandssten hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af ølandssten i disse byer:

  Horsens, Frederikshavn, Rønne, Gladsaxe, Farum, Thisted, Kolding, Næstved, Stenløse, Allerød, Middelfart, Brabrand, Søborg, Vanløse, Charlottenlund, Taastrup, Holbæk, Svendborg, Lyngby, Kokkedal, Hedensted, Hvidovre, Brønshøj, Holstebro, København, Værløse, Varde, Hedehusene, Fredericia, Herlev, Hobro, Vejle, Ølstykke, Randers, Haderslev, Gentofte, Frederikssund, Nyborg, Lystrup, Nakskov, Herning, Solrød Strand, Aabenraa, Køge, Viborg, Ballerup, Åbyhøj, Nørresundby, Brønderslev, Valby, Brøndby, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Greve, Rudersdal, Korsør, Ringsted, Dragør, Vallensbæk, Roskilde, Jyllinge, Kalundborg, Glostrup, Aalborg, Risskov, Tårnby, Virum, Lillerød, Tilst, Frederiksværk, Nærum, Odder, Skanderborg, Ishøj, Haslev, Ikast, Højbjerg, Slagelse, Aarhus, Odense, Silkeborg, Birkerød, Rødovre, Hørsholm, Skive, Hillerød, Hjørring, Sønderborg, Helsingør, Vordingborg, Albertslund, Struer, Grenaa, og Esbjerg, .

  Afhentning af ølandssten er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

  Når man ser på tendenserne står det klart, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. køb ølandssten og billig ølandssten. Vi ser derudover tit folk søge fx ølandssten tilbud, ølandssten priser og ølandssten online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan og Davidsen.

  Gode priser på ølandssten

  Det er jo efterhånden virkelig ukompliceret for købere at finde de laveste priser på billige ølandssten online hos flere internet handler, og derved har mange e-forhandlere set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på ølandssten eftertrykkeligt, og ydermere garantere levering uden betaling.

  Til gengæld kan det trods alt blive gunstigt at besigtige visse e-handler efter tilbud og rabatter på ølandssten online før du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man skal blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik forhandler billige ølandssten online til salg for en salgspris der virker uhørt letkøbt, så er det tit være en indikation på en uærlig netshop. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af Indsigelsesordningen, der begunstiger os imod svindlende internet handler.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at betale pengene til ølandssten over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Når der ses på data står det markant, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis billig ølandssten og køb ølandssten. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge eksempelvis ølandssten priser, ølandssten online og ølandssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 15 kg 1 m3 500 kg 25 kg 20 kg 10 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 25 kg 500 liter

  Levering: vognlæs i bigbag i løs vægt i poser løst leveret trailer hent selv i sække afhentning

  Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot byder på ret så fortræffelige muligheder for at eftersøge mange forhenværende køberes anmeldelser og af den grund slår vi et slag for, at du sonderer internet shoppens bedømmelser forud for at du handler billige ølandssten online.

  Facebook frembyder derudover visse relevante metoder til at få et kig ind i online virksomhedens popularitet. Desuden ses mange internet firmaer hvor man kan afgive en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes må benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk køber billige ølandssten online hos en internet forhandler bør de på en vis måde gennemgå shoppens handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Et alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærket, grundet at det er en sikkerhed for at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at internet webshoppen af og til tilses af specialister der forstår bestemmelserne på området.

  Desuden får du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få dilemmaer med din ordre på ølandssten. Udover dette støtter vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære retningslinjer der har betydning for bestillingen af ølandssten online, f.eks. hvilken ombytningsret netbutikken tilbyder.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af ølandssten, uagtet om man handler ved XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

  Charlotte Rasmussen gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Rasmus gav 4 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Tina L gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Inger gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  9 tips til køb på nettet
  1Det er efterhånden ualmindeligt bekvemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige ølandssten i blandt flere forretninger på nettet, og følgelig lover en hel del e-forhandlere portofri fragt. Derfor kan det trods alt vise sig udbytterigt at analysere et par online shops efter tilbud og rabat forud for at du køber, så du er garanteret at opnå den skarpeste pris.
  2Leveringsdygtigheden kan være ret så aktuel i tilfælde af at vi mangler produktet med det samme, så af den grund er det aldeles centralt at man efterser det forventede leveringstidspunkt på ølandssten. Flere internet outlets tilsiger billig 1 dags fragt på flere varenumre, som imidlertid betinges af at ordren laves forud for et angivent tidspunkt.
  3Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det skulle være et bevis på at internet virksomheden opretholder de danske retningslinjer, tillige med at online firmaet tit besøges af jurister der behersker vedtægterne på området. Før folk køber billige ølandssten på en e-shop behøver man reelt gennemse butikkens betingelser.
  4Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af et lovbud, der sikrer os imod snydagtige firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at finansiere pengene i flere bidder.
  5Trustpilot leverer temmelig ønskværdige løsninger til at iagttage diverse øvrige brugeres erfaringer og derved er det godt, at du gransker internet butikkens bedømmelser inden du bestiller billige ølandssten online. Facebook bringer dig for øvrigt egentlig uafhængige chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
  6Størstedelen af online outlets giver efterhånden alverdens billige fragtløsninger til ølandssten. En favorit iblandt mange er lige nu at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter ordren præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså virkelig ukompliceret, og ofte også den prisbilligste løsning til levering.
  7Den billigste leveringsversion er unægtelig selv at hente produkterne, som desværre nødvendiggør at du opholder dig nærved webshoppens adresse. Den fragtløsning er meget aktuel ifald man har behov for ølandssten om et øjeblik. Alternativt så sikrer enkelte forhandlere på nettet gebyrfri levering, men tit er det under betingelse af at man køber for et bestemt beløb.
  8Visse forhandlere på nettet sikrer fragt uden betaling på ølandssten, men undertiden er det påkrævet at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt bør du snuppe den billigste mulighed for fragt, der oftest er at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver mange gange omvendt ekstremt enkel. Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente ordren.
  9Inden nogen shopper billige ølandssten på en internet virksomhed behøver man utvivlsomt se på virksomhedens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig spændende. Ydermere foreslåes det at man er opmærksom på de væsentligste vilkår gældende for shopping af billige ølandssten online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed netshoppen tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk