Jordbruget.dk

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 10 kg 25 kg 15 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 1 m3 500 liter 800 kg 1 ton 1 kubikmeter 25 kg 20 kg

Levering: løst leveret trailer i sække vognlæs i løs vægt i bigbag afhentning hent selv i poser

Brands: Skalflex Raw Weber Igelsø Scan Lip

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige opmuringsmørtel alt efter hvor du handler online. Nogle vil have de bedste priser, og øvrige tilbyder service. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder har et stort produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot opmuringsmørtel.
Det er helt klart meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af opmuringsmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og på grund af det har kunderne chancen for at købe online og hente produkterne selv. Som følge af det har du valget om at spare leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne lige nu.
De gængse byggecentre forhandler varer fra forskellige nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af opmuringsmørtel online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Alverdens små butikker er eksperter i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du opleve mere konstruktiv hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis opmuringsmørtel.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber opmuringsmørtel online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag omkring 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der ligger alverdens guides og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ret så meget konstruktiv viden, især ifald man kigger i hele verden.
2Godt forarbejde er nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at liste en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din handlingsplan.
3Der kommer som regel ubelejlige problemer ved omfattende byggeprojekter, og derfor kan det være betydningsfuldt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
4Det viser sig meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer disponible forinden du påbegynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel liste hvor der bør fremgå det du skal bruge, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ift. store ombygninger. Omfangsrige ombygninger kræver flere end en enkelt person. Desuden er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
6Du må ikke forsømme dit eget helbred, så husk beklædning herunder arbejdshjelm som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
7For projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag må du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde dit vigtige projekt.
8Forinden du indleder arbejdet kan det blive vanvittigt afgørende at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
9Du vil ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være uundværligt at du har udstyret til rådighed akkurat som du begynder på arbejdet. Glem ikke at medregne de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
10Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et budget for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive forstandigt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kunne søge sig frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
11Du burde måske tænke over om projektet kan klares alene, eller du hellere skal få hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Ifald du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Man kan søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet hjælper miljøet. Det forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En del e-forhandlere foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsformer til opmuringsmørtel. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig særdeles ligetil, samt ofte desuden den prisbilligste form for levering.

Du kunne ligeledes overveje at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver af og til en kende mere omkostningsfuld, men derudover super enkel for opmuringsmørtel online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter varerne, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på opmuringsmørtel er jo ultra afgørende såfremt vi står og skal bruge varerne omgående, og af den grund er det særdeles klogt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid for opmuringsmørtel. En del online forretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren aflægges inden et fast klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer fikset før de pakkeansatte har fyraften.

Nogle internet webshops frembyder portofri fragt på opmuringsmørtel online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du bestiller for en konkret pris. Som alternativ skulle man overveje den mindst kostelige leveringsversion, som ofte vil være at få kørt pakken til et udleveringssted.

En lang række webbutikker yder afhentning hvor du bestiller billig opmuringsmørtel online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix. De foreslår for eksempel klik-og-hent på opmuringsmørtel i følgende områder:

Højbjerg, Kolding, Viborg, Silkeborg, Glostrup, Roskilde, Brønshøj, Middelfart, Struer, Odder, Rødovre, Frederikssund, Birkerød, Åbyhøj, Ringsted, Korsør, Odense, Fredericia, Frederikshavn, Nakskov, Hørsholm, Brøndby, Allerød, Hedensted, Søborg, Sønderborg, Kalundborg, Nærum, Helsingør, Greve, Aarhus, Hobro, Esbjerg, Lystrup, Ballerup, Frederiksværk, Brønderslev, Dragør, Vejle, Holbæk, Næstved, Kokkedal, Valby, Frederiksberg, Rønne, Hillerød, Brabrand, Hjørring, København, Aalborg, Skanderborg, Vallensbæk, Virum, Køge, Thisted, Vordingborg, Værløse, Nørresundby, Aabenraa, Lillerød, Ikast, Albertslund, Risskov, Herlev, Ølstykke, Holstebro, Tårnby, Ishøj, Vanløse, Hvidovre, Lyngby, Farum, Rudersdal, Haderslev, Gladsaxe, Stenløse, Taastrup, Nyborg, Hedehusene, Haslev, Nykøbing Falster, Herning, Tilst, Solrød Strand, Charlottenlund, Slagelse, Svendborg, Varde, Grenaa, Horsens, Skive, Gentofte, Randers, og Jyllinge, .

Klik-og-hent for opmuringsmørtel er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Når man ser på statistikkerne er det klart, at online shoppere mange gange leder efter fx køb opmuringsmørtel og opmuringsmørtel tilbud. Man ser derudover tit netshoppere lede efter eksempelvis opmuringsmørtel priser, billig opmuringsmørtel og opmuringsmørtel online, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på opmuringsmørtel

Det er i dag vældig ukompliceret for almindelige dødelige at finde tilbud på billige opmuringsmørtel online hos flere e-handler, og ergo har en lang række internet forhandlere ikke kunne slippe for at tvinge prisen på opmuringsmørtel enormt, og ydermere sikre levering uden omkostninger.

Men det kan alligevel vise sig rentabelt at inspicere nogle forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på opmuringsmørtel online før du gennemfører din handel, således at du er sikret at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en online butik udlover billige opmuringsmørtel online til salg for en tilbudspris som kan virke ubegribelig letkøbt, er det for det meste være et signal om en svindel e-shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af et lovbud, som værner en overfor snydagtige online webshops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække regningen på opmuringsmørtel ude i fremtiden. Det tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ses der på data er det klart, at mennesker tit efterspørger fx billig opmuringsmørtel og opmuringsmørtel online. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge eksempelvis opmuringsmørtel tilbud, opmuringsmørtel priser samt køb opmuringsmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 ton 20 kg 500 kg 15 kg 25 kg 15 kg 1 m3 25 kg 800 kg 500 liter 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter

Levering: afhentning trailer vognlæs hent selv i sække i bigbag i løs vægt løst leveret i poser

Brands: Skalflex Weber Lip Igelsø Raw Scan

Tjek tidligere køberes vurderinger

Trustpilot byder på ganske pålidelige muligheder for at se nøjere på ganske mange tidligere konsumenters anmeldelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer internet shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige opmuringsmørtel online.

Facebook præsterer også immervæk pæne løsninger til at få indblik i online butikkens popularitet. Tilmed er der mange webshops hvor folk kan frembringe en omtale af deres køb, hvilket ydermere må benyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige opmuringsmørtel online i en e-forretning kan de på en vis måde få overblik over e-shoppens handelsaftale, dog er det for det meste ikke særlig spændende, specielt ved de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne derfor være at granske om internet butikken er e-mærket medlem, da det typisk er en garanti for at netshoppen understøtter de officielle regler, foruden at online butikken fra tid til anden overværes af eksperter der mestrer reglerne.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, for så vidt du møder udfordringer i forbindelse med din ordre på opmuringsmørtel. Ligeledes går vi ind for at køberen er klar over de væsentligste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af opmuringsmørtel online, f.eks. hvilken bytteret internet webshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af opmuringsmørtel, hvad end man shopper hos Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jesper gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jette gav 4 stjerner

Fremragende!

Kim Kristensen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Else V gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til online indkøb
1Forud for at folk shopper billige opmuringsmørtel i en netbutik burde man for at være på den sikre side bese e-shoppens forretningsaftale, det er dog ofte et omfattende projekt. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at du er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der gælder for bestillingen af billige opmuringsmørtel online, som for eksempel den returneringsret webbutikken lover.
2Adskillige internet firmaer tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige fragtformer til opmuringsmørtel. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente ordren når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig yderst enkel, samt mange gange endda den mindst kostelige leveringsversion.
3Fragtperioden er naturligvis ultra vigtig når vi har brug for pakken straks, så herved er det bestemt passende at vi efterser den forventede leveringsdato på opmuringsmørtel. Størstedelen af online webshops tilsiger billig dag-til-dag levering på masser af varer, som dog beroer på at bestillingen indsendes forinden et bestemt tidspunkt.
4Generelt foreslår vi at se hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være et billede på at internet selskabet respekterer de officielle danske regler, tillige med at e-handlen hyppigt gennemses af sagkyndige som mestrer vilkårene. Inden folk handler billige opmuringsmørtel i en internet butik bør de for at være på den sikre side gennemløbe webshoppens forretningsvilkår.
5Den billigste leveringstype vil altid være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du lever nær online forretningens bopæl. Den løsning er selvfølgelig ualmindeligt relevant ifald man mangler opmuringsmørtel om få sekunder. Alternativt så garanterer flere internet foretagender fragt uden gebyr, men for det meste er det forudsat at der bestilles for et konkret beløb.
6Det er i dag ret så fleksibelt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige opmuringsmørtel hos diverse online shops, og derved frembyder de fleste e-forhandlere fragt uden betaling. Det kan dog imidlertid vise sig rentabelt at besigtige flere e-handler efter billige priser forud for at du shopper, så man er skråsikker på at opnå den laveste pris.
7Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af et reglement, der garanterer os overfor uægte internet selskaber. Som alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
8Nogle internet firmaer byder på fragtfri levering på opmuringsmørtel, men tit kræver det at der aftages for et præcist beløb. Som alternativ må man foretrække den billigste leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted. Den bliver undertiden tillige super smertefri. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
9Trustpilot byder på ret så belejlige løsninger til at gennemsøge mange eksisterende kunders synspunkter og herved er det smart, at du beser internet forretningens vurderinger forud for at du køber billige opmuringsmørtel online. Facebook fører til på samme måde regulære tiltalende genveje til at få indblik i e-firmaets kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk