Jordbruget.dk

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til gravsted til kirkegård til terrasse til haven til dræn til gårdsplads

Varianter: vaskede røde lyse hvide

Størrelser: 2-8 mm 8-16 mm 4-8 mm

Mængder: 15 kg 800 kg 25 kg 500 kg 25 kg 10 kg 15 kg 1000 kg 1 m3 500 liter 20 kg 1 kubikmeter 1 ton

Levering: i sække hent selv i bigbag afhentning vognlæs trailer løst leveret i løs vægt i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der kan være forskel på priserne på billige perlegrus hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste tilbud, imens øvrige vil have faglig sparring. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af perlegrus.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden blot perlegrus.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder varer fra alverdens leverandører, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af perlegrus online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og pga. det har flertallet mulighed for at købe online og transportere materialerne selv. Dermed kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og samtidig få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde en høj grad af begavet service fra personale med specialistviden i netop perlegrus.
Majoriteten af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at handle perlegrus online på deres side.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at sammensætte en klar køreplan, der viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp når du laver arbejdsplanen.
2Måske kan det blive meningsfuldt at have de presserende materialer tilgængelige på forhånd inden du begynder byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig liste indeholdende det du har brug for, og som det næste efterse listen, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
3Du bør gennemtænke om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage tilbud fra diverse firmaer.
4Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor må du løbende tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uventet begynder at vælte ned når du lige står midt i dit svære projekt.
5Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Det kan overvejes at spørge om assistance til projektet, ikke mindst i tilfælde af krævende byggeprocesser. Krævende projekter stiller krav om flere personer. Dertil bliver det mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
7Du bør aldrig nogensinde undvære grej. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have udstyret klar til brug akkurat som du iværksætter arbejdet. Husk også at indregne de her udgifter i dit udgiftsbudget.
8Der kommer ofte uforudsigelige problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat rimelig tid i køreplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål.
9Du kan finde en verden af hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med enorme mængder anvendelig oplysning, særligt forudsat at du bruger engelske søgeord.
10Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
11Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte betinger at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
12Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være en fordel at beskrive alle poster, og efterfølgende finde frem til mulige tilbud på dem én efter én.
De højest bedømte byggecentre
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål rundt om perlegrus

 • Hvad er perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvilken fragtform skal du vælge?

  En hel del internet firmaer tildeler i dag mange forskellige billige leveringsmåder til perlegrus. En af favoritterne er efterhånden udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså særligt smertefri, samt i mange tilfælde derudover den prisbilligste fragttype.

  Du burde ydermere planlægge at få leveret til din bopæl eller til din arbejdsplads. Den bliver jævnligt et hak mere bekostelig, men på den anden side yderst let gængelig ved køb af perlegrus online. Den billigste form for levering vil dog altid være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du lever i nærheden af netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragttiden på perlegrus kan vise sig at være rigtig relevant såfremt vi behøver pakken fluks, så med det formål er det rimelig vigtigt at man checker den forventede leveringstid på perlegrus. Flere forretninger på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, som forudsætter at transaktionen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen betjent forud for at logistikpersonalet tager hjem.

  Nogle få internet foretagender tilbyder fragt uden betaling på perlegrus online, men for det meste kun hvis du shopper for en fastsat pris. Desuden kan du tage den billigste metode til levering, der i mange tilfælde er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

  En masse netshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig perlegrus online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på perlegrus i følgende områder:

  Højbjerg, Rødovre, Thisted, Skive, Dragør, Allerød, Taastrup, Rønne, Søborg, Køge, Roskilde, Hørsholm, Herning, Frederiksværk, Åbyhøj, Grenaa, Kolding, Ishøj, Odense, Middelfart, Silkeborg, Hobro, Brøndby, Vordingborg, Frederikshavn, Gladsaxe, Hedehusene, Lillerød, Randers, Gentofte, Valby, Hillerød, Vejle, Varde, Næstved, Nærum, Albertslund, Aarhus, Brønshøj, Haslev, Holstebro, Jyllinge, Værløse, Hjørring, Ringsted, Herlev, Stenløse, København, Odder, Helsingør, Aabenraa, Nykøbing Falster, Brønderslev, Vanløse, Ballerup, Risskov, Hvidovre, Ølstykke, Korsør, Svendborg, Viborg, Lyngby, Esbjerg, Holbæk, Birkerød, Frederiksberg, Sønderborg, Solrød Strand, Virum, Frederikssund, Charlottenlund, Slagelse, Greve, Nyborg, Kalundborg, Fredericia, Hedensted, Vallensbæk, Glostrup, Brabrand, Aalborg, Nørresundby, Horsens, Tårnby, Rudersdal, Struer, Nakskov, Ikast, Tilst, Skanderborg, Farum, Lystrup, Haderslev, og Kokkedal, .

  Click-and-collect ift. perlegrus er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Ved kig i tallene fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis perlegrus online og perlegrus priser. Derudover oplever man typisk folk efterspørge for eksempel køb perlegrus, billig perlegrus og perlegrus tilbud, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

  Find den bedste pris på perlegrus

  Det er ret så gnidningsløst for os alle at sammenligne tilbud på billige perlegrus online fra diverse internet foretagender, og ergo har flertallet af online forretninger fundet det uundgåeligt at nedsætte udsalgspriserne på perlegrus markant, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

  Men det kan immervæk være gavnligt at kontrollere flere netbutikker efter tilbud og rabatter på perlegrus online forinden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Man må imidlertid være årvågen med, at ifald en netshop annoncerer billige perlegrus online på tilbud til en udsalgspris der kan virke uendeligt billig, så kan det mange gange være et faresignal om en fup e-forhandler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en foranstaltning, der forsvarer en overfor fup online virksomheder.

  Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere pengene til perlegrus over en periode. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

  Når der ses på tallene står det markant, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel perlegrus online og perlegrus tilbud. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter fx perlegrus priser, køb perlegrus samt billig perlegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til gravsted til gårdsplads til dræn til kirkegård til haven til indkørsel

  Varianter: hvide røde lyse vaskede

  Størrelser: 4-8 mm 2-8 mm 8-16 mm

  Mængder: 20 kg 15 kg 1 ton 15 kg 500 kg 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 25 kg 500 liter

  Levering: i bigbag i sække i poser vognlæs i løs vægt løst leveret trailer afhentning hent selv

  Analyser nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot resulterer i fuldstændig fine genveje til at studere ret mange andre brugeres erfaringer og af den grund er det godt, at du sonderer e-forhandlerens omtaler forud for at du bestiller billige perlegrus online.

  Facebook indebærer på samme måde ret fremragende metoder til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus. Her ser vi en række netbutikker som tilbyder kunderne at levere en omtale af deres køb, hvilket ydermere bør udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige perlegrus online på en webbutik kan man egentlig betragte dens handelsaftale, men det er naturligvis et omfattende projekt, især ved de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, og at internet shoppen tit besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

  Det giver dig mulighed for at få assistance, når du skulle få dilemmaer med din bestilling af perlegrus. Yderligere anbefaler vi at man er obs på de mest relevante vilkår der kan influere på bestillingen af perlegrus online, fx hvilken bytteret internet webshoppen bruger.

  I den relation er det tillige essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af perlegrus, uanset om man handler hos Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Stark.

  Morten gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Thomas Rasmussen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Bente Andersen gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Jens gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  9 gode råd til når du køber online
  1Den mest letkøbte type af levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre stiller krav om at du bor lige ved webshoppens arbejdslager. Den metode til levering er naturligvis temmelig aktuel når du har brug for perlegrus inden for få dage. Alternativt så sikrer indtil flere e-forhandlere portofri levering, men for det meste er det så præmissen at der indkøbes for en konkret pris.
  2Vi anbefaler at undersøge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det er en tilkendegivelse af at online butikken lever op til de officielle danske regler, og at netshoppen fra tid til anden besigtiges af sagkyndige der har megen viden om reglementet på området. Forinden folk shopper billige perlegrus i en e-handler kan de i princippet tage stilling til netbutikkens handelsbetingelser.
  3Inden nogen handler billige perlegrus på en internet shop burde man til hver en tid gennemlæse deres forretningsvilkår, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt. Ligeledes foreslåes det at køber er vaks omkring de vigtigste vedtægter der influerer på shopping af billige perlegrus online, eksempelvis hvilken returret webshoppen bruger.
  4Trustpilot frembringer nogle sikre muligheder for at verificere adskillige eksisterende konsumenters meninger og herved foreslår vi, at du iagttager e-butikkens omtaler inden du køber billige perlegrus online. Facebook fremskaffer tilsvarende en del pæne muligheder for at få indblik i webbutikkens pålidelighed.
  5Nogle enkelte webbutikker præsterer levering uden betaling på perlegrus, men ofte er det påkrævet at der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ skulle man tage den mest billige fragtløsning, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Den bliver for det meste desuden særdeles smart. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv.
  6Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af et regelsæt, der støtter dig som kunde overfor snydagtige online varehuse. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at betale regningen over en periode.
  7Det er jo efterhånden rigtig gnidningsløst for os alle at sammenligne tilbud online på billige perlegrus på flere outlets på nettet, og til gengæld garanterer en hel del internet foretagender fragt uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig udbytterigt at efterse forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat inden du køber, således at du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris.
  8Leveringstiden er naturligvis virkelig vital hvis man mangler din pakke om kort tid, så med det formål er det jo centralt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt på perlegrus. De fleste webshops udlover billig 1 dags fragt på flere varer, hvilket kræver at bestillingen anbringes forud for et fast tidspunkt.
  9En masse firmaer på nettet udlover i øjeblikket mange forskellige billige leveringsudgaver til perlegrus. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo super bekvem, samt endda ligeledes den billigste leveringsmanér.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk