Jordbruget.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til terrasse til gårdsplads til kirkegård til gravsted til dræn til haven

Varianter: hvide røde vaskede lyse

Størrelser: 2-8 mm 8-16 mm 4-8 mm

Mængder: 1000 kg 800 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 m3 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg 1 ton 500 kg

Levering: vognlæs i løs vægt i poser hent selv løst leveret afhentning i sække trailer i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Der vil være forskel på prisen på billige perlesten fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste priser, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring perlesten.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende forretningens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan afveje om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot perlesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har flertallet chancen for at handle online og transportere materialerne selv. Takket være dette er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De velkendte byggekæder køber varer fra alle mulige leverandører, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af perlesten online.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du bestiller perlesten online hos dem.
De fleste nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få billigere priser.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. På grund af det bør du få mere brugbar assistance fra personale som er specialister i lige præcis perlesten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

perlesten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

perlesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

perlesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du opstarter byggeriet kan det vise sig ganske fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Måske du burde tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du søger assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at tage imod priser fra flere entreprenører.
3Der kommer næsten altid utidige vanskeligheder i tilfælde med krævende byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig vigtigt at man afsætter rimelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
4Du bør ikke se bort fra dit eget helbred, så husk beklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig imod potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
5Måske kan det blive af stor betydning at have alle materialer tilgængelige inden du indleder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig liste med hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende tjekke listen, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
6Planlægning vedbliver at være metoden til succes med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret når du laver handlingsplanen.
7Ved projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag skal du ofte tage notits af meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
8Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være yderst relevant at du har værktøjet parat før du indleder dit byggeprojekt. Husk også at inkludere de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
9Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive fordelagtigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og bagefter gennemgå prisen på dem enkeltvis.
10Der kan findes en hel del guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube yder assistance med utrolig meget nyttig information, særligt når du kigger på engelsk.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af store arbejdsopgaver. Store opgaver stiller krav om flere personer. Samtidig er det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
12Glem ikke at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Bidraget forudsætter dermed at renoveringen påvirker klimaet.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for perlesten

 • Hvad koster perlesten?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Perlesten hvor meget?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvad er perlesten?
 • Hvilken fragtløsning er smartest?

  Adskillige byggeforretninger tildeler nu diverse billige fragtløsninger til perlesten. Det mest populære er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når det passer dig. Metoden er jo ret så hensigtsmæssig, og ofte ligeledes den mest betalelige leveringsform.

  Du burde på samme måde forsøge at vælge afsending hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er oftest lidt mindre billig, men på den anden side i høj grad problemfri med perlesten online. Den mest billige mulighed for fragt er dog selv at hente varerne, som dog er betinget af at du er nær online forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragttiden på perlesten kan i nogle tilfælde være virkelig væsentlig i tilfælde af at man mangler pakken fluks, så med det formål er det naturligvis klogt at du undersøger den forventede leveringsdato ved perlesten. Størstedelen af online firmaer – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, men som ikke desto mindre kræver at orden realiseres før et angivent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt distribueret inden personalet tager hjem.

  Enkelte webshops sikrer gratis levering på perlesten online, men oftest er det forbeholdt når man køber for en konkret pris. I øvrigt burde du foretrække den billigste metode til levering, som i mange tilfælde vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

  De største kæder udlover afhentning hvor du bestiller billig perlesten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen. De giver eksempelvis click-and-collect på perlesten i disse byer:

  Ishøj, Albertslund, Slagelse, Søborg, Rødovre, Herlev, Aalborg, Fredericia, Kolding, Ølstykke, København, Sønderborg, Værløse, Kalundborg, Vejle, Hedensted, Varde, Frederikshavn, Glostrup, Solrød Strand, Horsens, Nykøbing Falster, Tårnby, Roskilde, Ringsted, Hobro, Aarhus, Frederikssund, Hørsholm, Korsør, Odder, Lyngby, Esbjerg, Haderslev, Hedehusene, Birkerød, Frederiksværk, Grenaa, Svendborg, Rudersdal, Haslev, Brabrand, Helsingør, Silkeborg, Hjørring, Farum, Køge, Stenløse, Brøndby, Tilst, Odense, Nørresundby, Thisted, Rønne, Nyborg, Højbjerg, Taastrup, Gladsaxe, Allerød, Aabenraa, Vordingborg, Skanderborg, Middelfart, Holbæk, Vanløse, Brønderslev, Virum, Skive, Næstved, Holstebro, Jyllinge, Frederiksberg, Charlottenlund, Hvidovre, Viborg, Ikast, Lillerød, Nærum, Nakskov, Kokkedal, Valby, Lystrup, Ballerup, Randers, Dragør, Herning, Gentofte, Åbyhøj, Greve, Risskov, Vallensbæk, Hillerød, Brønshøj, og Struer, .

  Klik-og-hent for perlesten er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter fx billig perlesten og perlesten tilbud. Man ser derudover ofte netshoppere efterspørge blandt andet perlesten priser, perlesten online samt køb perlesten, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

  Tilbud på perlesten

  Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for enhver at sammenholde priser på billige perlesten online hos forskellige shops på nettet, og altså har masser af netshops set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på perlesten kolossalt, og i øvrigt love gebyrfri levering.

  Det kan trods alt blive gunstigt at besigtige forskellige webbutikker efter rabatter og tilbud på perlesten online forinden du køber, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

  Man skal trods alt være klar over, at ifald en online virksomhed annoncerer billige perlesten online til en pris som anses for besynderligt attraktiv, så kan det for det meste være et kendetegn på en svindel netshop. Køb med gængse betalingskort er dog dækket ind under Indsigelsesordningen, som forsvarer køberen overfor fup internet webshops.

  Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere pengene til perlesten over en periode. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Ved kig i tendenserne er det klart, at internet shoppere som regel søger blandt andet perlesten online og billig perlesten. Derudover oplever vi ofte folk kigge efter bl.a. perlesten tilbud, køb perlesten og perlesten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til gårdsplads til kirkegård til dræn til haven til gravsted til indkørsel

  Varianter: røde hvide lyse vaskede

  Størrelser: 4-8 mm 2-8 mm 8-16 mm

  Mængder: 1 ton 500 liter 500 kg 800 kg 10 kg 1 m3 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 15 kg

  Levering: i bigbag løst leveret i poser trailer hent selv vognlæs i løs vægt afhentning i sække

  Kig på tidligere kunders betragtninger

  Trustpilot medfører stort set anstændige genveje til at undersøge ganske mange tidligere kunders evalueringer og derfor stiller vi forslag om, at du verificerer online forretningens anmeldelser forinden du shopper billige perlesten online.

  Facebook tilbyder dig ydermere en række habile genveje til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi faktisk online firmaer som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af deres køb, hvilket også må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

  Før folk bestiller billige perlesten online på en netbutik burde man uden tvivl læse deres vilkår, det er dog bare et tidskrævende arbejde, særligt hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kunne være at finde ud af om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et tegn på at e-firmaet forstår de danske retningslinjer, samt at virksomheden løbende gennemses af jurister der har indsigt i de gældende vilkår.

  Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, såfremt du skulle få problemstillinger ved din handel med perlesten. Ligeså støtter vi at køberen er obs på de mest betydningsfulde forhold der indvirker på købet af perlesten online, for eksempel den bytteret internet shoppen tilbyder.

  I relation til det er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin ordremail, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af perlesten, uafhængig af om man har købt hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan eller Bygma.

  Lars gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Hanne gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Bente Hansen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Birthe Christiansen gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  9 gode råd til online shopping
  1Det har vist sig at være yderst praktisk for os alle at søge information om priser online på billige perlesten på tværs af online shops, og til gengæld præsterer langt de fleste internet forhandlere fragt uden betaling. Trods dette kan det ikke desto mindre være nyttigt at sammenligne nogle få online varehuse efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris.
  2Størstedelen af internet butikker tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige fragtmuligheder til perlesten. En af dem der er mest populær er for nærværende pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt smertefri, samt ofte ligeledes den billigste leveringsmanér.
  3Forinden folk køber billige perlesten på en e-forretning burde man i princippet studere forhandlerens handelsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde. Derudover slår vi et slag for at man er hensynstagende til de mest basale vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige perlesten online, f.eks. den bytteret netshoppen tilbyder.
  4Trustpilot forærer dig en lang række strålende chancer for at finde ud af ganske mange aktuelle kunders vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du udforsker internet selskabets omtaler forud for at du handler billige perlesten online. Facebook præsterer desuden en række strålende muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
  5En række e-forhandlere præsterer levering uden beregning på perlesten, men oftest stiller det krav om at du handler for en fastsat pris. I øvrigt burde du snuppe den prisbilligste type af levering, der oftest vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Løsningen bliver til tider også vældig smertefri. Den mindst kostelige type af levering er uden tvivl at hente produkterne selv.
  6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende om du mangler din ordre omgående, så med det formål er det uden tvivl væsentligt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på perlesten. En lang række online varehuse tilbyder billig 1 dags fragt på en masse varenumre, som trods alt er påkrævet at du bestiller inden et besluttet klokkeslæt.
  7Den prisbilligste leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du opholder dig nær internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsversion er selvfølgelig rigtig vigtig forudsat vi har behov for perlesten om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del online butikker fragt uden omkostninger, men undertiden er det forudsat at der indkøbes for et bestemt beløb.
  8Generelt foreslår vi at kigge om online firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket kan være et kendetegn for at internet selskabet anerkender gældende dansk lovgivning, samt at den ofte revideres af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende regler. Forud for at folk køber billige perlesten på en e-handler kan man i reglen have øje for virksomhedens regler.
  9Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en vedtægt, som dækker en imod falske online selskaber. Som alternativ bør du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække prisen over en længere periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk