Jordbruget.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til belægning til gårdsplads til bålsted til bede til sti til haven

Mængder: 15 kg 1 m3 10 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 1 ton 500 kg 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 800 kg

Levering: i sække hent selv trailer i løs vægt i bigbag vognlæs løst leveret i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige pigsten fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have gode priser, og andre satser på service. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af pigsten.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare pigsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggekæder samler produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af pigsten online.
De udbredte byggekæder har butikker i de større byer, og af den grund har folk adgang til at købe online og køre byggematerialerne selv. Herigennem kan du blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du få ekstra erfaren rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis pigsten.
De fleste nichebutikker er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du handler pigsten online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer næsten altid ubelejlige problemer i tilfælde med store byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
2Forinden du påbegynder dit byggeprojekt kan det være vanvittigt afgørende at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Man skal aldrig nogensinde gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har det parat inden du går løs med dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medregne de her udgifter i dit budget.
4Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Ifald du skal have professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge prisoverslag fra flere leverandører.
5Det vil vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i gang med din byggeproces. Du vil med fordel kunne udarbejde en punktforms indkøbsliste som samler alt du skal bruge, og dernæst gennemgå oversigten, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
6Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Således må du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at vælte ned nøjagtig som du står midt i det ellers velplanlagte projekt.
7Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt renoveringen bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
8Du bør på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
9Godt forarbejde viser sig som kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en effektiv strategi, der fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder arbejdsplanen.
10Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til rigelig anvendelig information, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt ift. omfattende byggeprojekter. Omfattende projekter kræver flere end en enkelt person. Desuden bør det være bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
12Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et budget for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være sundt at nedfærdige hver enkelt udgift, og bagefter dokumentere udgiften ved dem én og én.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål inden for pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  Størstedelen af internet foretagender yder nu til dags diverse forskellige billige leveringsløsninger til pigsten. En yndling er p.t. afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig super bekvem, samt desuden tilmed den mest prisbevidste leveringstype.

  Du kan alternativt forsøge at bestille pakken til levering til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er for det meste en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig ualmindeligt problemfri med pigsten online. Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på pigsten er selvfølgelig ret så vigtig såfremt du mangler din pakke fluks, så af den grund er det fuldkommen passende at du studerer det estimerede leveringstidspunkt ved pigsten. En stor portion online butikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet klar inden lagermedarbejderne tager hjem.

  Nogle netshops tilbyder gebyrfri levering på pigsten online, men i reglen forudsætter det at der aftages for en fastsat pris. I øvrigt burde du tage den prisbilligste form for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  De store netshops udlover afhentning hvor man køber billig pigsten hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark. Byggecentrene udlover eksempelvis klik-og-hent på pigsten i disse byer:

  Haderslev, Albertslund, Nærum, Sønderborg, Hedensted, Vallensbæk, Allerød, Nakskov, Kalundborg, Næstved, Ringsted, Struer, Horsens, Hørsholm, Frederiksberg, Rudersdal, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Valby, Skive, Birkerød, Lillerød, Silkeborg, Risskov, Hobro, Ikast, Slagelse, Rønne, Frederikssund, Søborg, Roskilde, Svendborg, Gentofte, Viborg, Brønderslev, Fredericia, Køge, Aarhus, Værløse, Herning, Tilst, Gladsaxe, Brabrand, Jyllinge, Holstebro, Brøndby, Ishøj, Esbjerg, Randers, Odense, Dragør, Brønshøj, Virum, Haslev, Herlev, Aabenraa, Ballerup, Grenaa, Charlottenlund, Aalborg, Nørresundby, Hedehusene, Rødovre, København, Korsør, Glostrup, Middelfart, Stenløse, Ølstykke, Greve, Vejle, Lyngby, Taastrup, Frederikshavn, Frederiksværk, Vordingborg, Kolding, Helsingør, Hvidovre, Holbæk, Højbjerg, Hjørring, Kokkedal, Tårnby, Farum, Nyborg, Odder, Thisted, Lystrup, Solrød Strand, Hillerød, Varde, Skanderborg, og Vanløse, .

  Afhentning for pigsten er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at mennesker typisk søger bl.a. pigsten online og pigsten tilbud. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter fx pigsten priser, køb pigsten og billig pigsten, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

  Priser på pigsten

  Det er i dag særligt let gængeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige pigsten online hos flere internet foretagender, og herved har flere internet forhandlere fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på pigsten drastisk, og derudover tilbyde fragtfri levering.

  Derfor kan det ikke desto mindre være indbringende at inspicere indtil flere internet firmaer efter billige priser på pigsten online før du placerer ordren, så man er sikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Man må lige meget hvad være opmærksom på, at hvis en webbutik udbyder billige pigsten online til en tilbudspris som virker ufattelig billig, så bør det tit være en indikator for en uægte internet butik. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af et lovbud, som skærmer dig som kunde imod fup e-handler.

  Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen på pigsten senere. Dette fås typisk ved specialiserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

  Ved kig i tendenserne er det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. billig pigsten og køb pigsten. Vi ser desuden mange gange netshoppere lede efter blandt andet pigsten priser, pigsten online og pigsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til belægning til sti til bålsted til gårdsplads til bede

  Mængder: 800 kg 20 kg 1 m3 500 liter 15 kg 25 kg 1 ton 1000 kg 15 kg 25 kg 10 kg 500 kg 1 kubikmeter

  Levering: hent selv i bigbag afhentning løst leveret vognlæs i løs vægt trailer i poser i sække

  Tjek folks erfaringer

  Trustpilot genererer fuldstændig tiltalende chancer for at beskue ret mange andre brugeres anmeldelser og på grund af dette anbefaler vi, at du tager et kig på internet forhandlerens kritik forinden du handler billige pigsten online.

  Facebook tilbyder dig endvidere absolut gunstige chancer for at få kendskab til internet forretningens pålidelighed. I øvrigt ses endda butikker på nettet som gør det muligt at frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige pigsten online i en webshop bør de til hver en tid betragte netshoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  En nemmere løsning kunne derfor være at kontrollere om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er et kendetegn for at internet webshoppen opfylder de opstillede regler, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden kigges til af specialister der forstår de gældende love.

  Det er en rigtig god lejlighed til en håndsrækning, såfremt du møder vanskeligheder som følge af din ordre på pigsten. Desuden er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de mest aktuelle vedtægter der har indvirkning på bestillingen af pigsten online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet lover.

  I den relation er det tilmed relevant, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevidne bestillingen af pigsten, ligegyldig om man har købt fra Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

  Tina Madsen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Hans Christensen gav 4 stjerner

  Hurtigt og let

  Niels gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Karen Hansen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  9 gode råd til internetshopping
  1Nogle butikker på nettet præsterer levering uden omkostninger på pigsten, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for en konkret pris. Ellers kan du udvælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket typisk vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig beklageligvis på den anden side vældig smart. Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at du selv henter ordren.
  2Forud for at folk køber billige pigsten på en butik på nettet burde man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig interessant. Tilsvarende slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der indvirker på købet af billige pigsten online, for eksempel hvilken returrettighed hjemmesiden benytter.
  3Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt e-handlen er e-mærket, hvilket typisk er et kendetegn for at e-firmaet efterkommer dansk lovgivning, og at hjemmesiden regelmæssigt besøges af jurister der mestrer reglerne på området. Inden folk shopper billige pigsten i en internet virksomhed burde man i virkeligheden se på netshoppens forretningsbetingelser.
  4Temmelig mange e-forhandlere frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til pigsten. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente de bestilte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ultra fleksibel, og i mange tilfælde endda den billigste løsning til levering.
  5Det har vist sig at være temmelig let for internetbrugere at sammenligne priser online på billige pigsten i blandt diverse forretninger på nettet, og på grund af dette lover flere online forhandlere levering uden omkostninger. Men det kan trods alt være smart at prøve visse e-forhandlere efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
  6Den billigste leveringsform vil altid være at hente ordren selv, men det er betinget af at du bor lige ved netbutikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er jo rigtig væsentlig ifald man har behov for pigsten fluks. Alternativt så præsterer nogle netshops levering uden beregning, men ofte gælder det kun hvis der købes for en fastsat pris.
  7Trustpilot giver dig altid fremragende genveje til at beskue mange nuværende forbrugeres reflektioner og derfor stiller vi forslag om, at du studerer online forretningens kritik inden du køber billige pigsten online. Facebook yder tilsvarende en lang række gode muligheder for at få indtryk af online shoppens kundefokus.
  8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en bestemmelse, der sikrer dig overfor fup online selskaber. Som en anden løsning kan du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre pengene over en længere periode.
  9Leveringstiden er ret så betydningsfuld forudsat man mangler dine nye varer inden for få dage, og af den grund er det forholdsvis centralt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved pigsten. De fleste online outlets stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men vær på vagt da det nødvendiggør at bestillingen laves forinden et fastslået klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk