Jordbruget.dk

Pinjebark pristjek

Er du på udkig efter pinjebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pinjebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: under hæk mod ukrudt til hækken på frugttræer til fjernvarme til stokerfyr til ridehus til hestefold til planter til fyr som brændsel til rhododendron til roser til bede til fyring til ligusterhæk til hønsegård til udendørs som brændsel til surbundsbed på skråning til bede til haven til grill omkring træer til ridebane til gasgrill til fugle som faldunderlag til stauder til legeplads imod dræbersnegle til rygning til bøgehæk som bunddække som gødning til dyr til indendørs til indkørsel til dyr til varmeværker

Varianter: fint mørk natur revet frisk knust groft lys

Mængder: 2500 liter 60 liter 70 liter 50 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 2000 liter

Levering: vognlæs afhentning i løs vægt i poser i bigbag hent selv trailer i sække

Brands: Plantorama Holmebo Bilka Lidl Douglas Manstrup Plantetorvet Park Verdo GreenBio Billigblomst Prima Junckers Champost Pindstrup Jysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et stort produktsortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare pinjebark.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige pinjebark fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Når du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de store byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som kan give rådgivning til valg af pinjebark.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af pinjebark online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggemarkeder findes nær dig, og hermed har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Dermed har man mulighed for at spare fragtomkostningen, og sågar få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du skarpere priser.
Mange online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du bestiller pinjebark online fra deres webshop.
Forskellige online nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund kan du få ekstremt indsigtsfuld sparring fra ansatte som er specialister i netop pinjebark.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

pinjebark silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

pinjebark jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

pinjebark bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pinjebark harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor har vejret en stor rolle. Derfor kan du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at regne når du netop står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have en budgetoversigt for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være en god idé at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør finde frem til ens udgift ved hver eneste af dem.
3Du finder stribevis af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med rigelig anvendelig information, specielt hvis man bruger den engelske version.
4Længe før du påbegynder byggeriet kan det være vanvittigt værdifuldt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det kan blive meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du kan lave en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter tjekke materialerne, hvormed du bliver sikker på at alt er på sin plads.
6Det kan være til god gavn at spørge om assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Omfattende projekter gør krav på flere folk. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
7Du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås forudsat at byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte beroer altså på at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
8Der kommer altid uventede problemer når det handler om større projekter, og på grund af det kan det vise sig essentielt at man har afsat en del plads i tidsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9Husk at tage til overvejelse om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe eksperthjælp til områder af arbejdet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at hente tilbud fra forskellige foretagender.
10Du må på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedshjelm som sikring med henblik på hændelige risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især når du ikke har hjælp fra en professionel.
11Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at forfatte en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af agendaen.
12Man skal aldrig mangle værktøj. Typisk vil det vise sig uundværligt at du har udstyret klar før du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at tillægge de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål hvad angår pinjebark

 • Hvad er pinjebark?
 • Hvor købes pinjebark billigt?
 • Hvor meget vejer pinjebark?
 • Hvor købes pinjebark online?
 • Hvad koster pinjebark?
 • Hvor er pinjebark på tilbud?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  En lang række online outlets yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmåder til pinjebark. En der er meget populær er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig super simpel, og mange gange tillige den prisbilligste leveringsmåde.

  Du kan også overveje at få det leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig for det meste en anelse mere omkostningsfuld, men tillige super nem for pinjebark online. Den prisbilligste leveringsudgave er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning forudsætter at du er nær internet webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på pinjebark er naturligvis ekstremt udslagsgivende når du absolut skal bruge varerne inden for kort tid, og herved er det ret væsentligt at man checker leveringstidspunktet på pinjebark. Temmelig mange internet foretagender – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, hvilket dog nødvendiggør at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket forinden lagermedarbejderne har fyraften.

  En række online forhandlere frembyder fri fragt på pinjebark online, men oftest gælder det kun hvis man indkøber for en fastsat pris. Desuden må man gribe den mest letkøbte fragttype, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

  De fleste webbutikker yder click-and-collect hvor man handler billig pinjebark online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på pinjebark i følgende byer:

  Risskov, Varde, Ringsted, Hillerød, Nørresundby, Kokkedal, Gentofte, Frederikshavn, Dragør, Nykøbing Falster, Nærum, Lillerød, Hedensted, Ballerup, Holstebro, Greve, Fredericia, Kalundborg, Roskilde, Haslev, Hvidovre, Slagelse, Lyngby, Skanderborg, Thisted, Glostrup, Ølstykke, Hedehusene, Lystrup, Kolding, Virum, Taastrup, Hjørring, Randers, Brabrand, Birkerød, Herning, Albertslund, Rudersdal, Vallensbæk, Værløse, Rønne, Odense, Frederiksberg, Tilst, Svendborg, Køge, Holbæk, Solrød Strand, Herlev, Allerød, Viborg, Charlottenlund, Søborg, Brønderslev, Frederikssund, Tårnby, Højbjerg, Farum, Silkeborg, Grenaa, Aabenraa, Hørsholm, Stenløse, Vanløse, Middelfart, Valby, Gladsaxe, Vordingborg, Nakskov, Jyllinge, Horsens, Aalborg, Sønderborg, Aarhus, Åbyhøj, Esbjerg, Korsør, Struer, Skive, Hobro, Haderslev, Brøndby, Ikast, Helsingør, Frederiksværk, Odder, Nyborg, Rødovre, København, Vejle, Ishøj, Brønshøj, og Næstved, .

  Click-and-collect af pinjebark er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet pinjebark tilbud og billig pinjebark. Vi ser derudover typisk netshoppere søge efter bl.a. pinjebark online, pinjebark priser samt køb pinjebark, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

  Spar penge på pinjebark

  Det har vist sig at være super nemt for købere at analysere tilbud på billige pinjebark online fra diverse netshops, og derfor har utallige e-shops set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på pinjebark betragteligt, og endda tilbyde billig fragt.

  Men det kan immervæk blive rentabelt at tjekke enkelte firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på pinjebark online forud for at du bestiller, så du er tryg ved at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

  Du må imidlertid ikke glemme, at hvis en forhandler på nettet frembyder billige pinjebark online til salg for en pris der anses for utrolig billig, er det undertiden være en indikation på en svindel internet butik. Handler med kort er i hvert fald en del af en forordning, som forsvarer dig imod falske netshops.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere regningen på pinjebark over flere uger. Dette tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark.

  Når man ser på tallene er det klart, at internet shoppere ofte søger fx pinjebark tilbud og billig pinjebark. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge fx køb pinjebark, pinjebark priser og pinjebark online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pinjebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  God til prisen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fyring til stauder til rygning til bøgehæk omkring træer som faldunderlag til fyr som gødning til legeplads til ridebane mod ukrudt til indkørsel til hækken som bunddække som brændsel til udendørs til roser til ridehus til haven som brændsel til grill til hestefold til gasgrill til hønsegård under hæk til bede til stokerfyr til surbundsbed på skråning imod dræbersnegle til dyr til fjernvarme på frugttræer til ligusterhæk til varmeværker til indendørs til fugle til bede til rhododendron til planter til dyr

  Varianter: fint lys mørk knust natur revet frisk groft

  Mængder: 50 liter 70 liter 2000 liter 2500 liter 80 liter 60 liter 1000 liter 3000 liter

  Levering: i poser hent selv afhentning trailer i sække i løs vægt vognlæs i bigbag

  Brands: Jysk Holmebo Verdo Plantorama Park Douglas Bilka Champost GreenBio Pindstrup Billigblomst Junckers Prima Plantetorvet Lidl Manstrup

  Undersøg tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot fører til absolut solide muligheder for at kortlægge en stor gruppe nuværende kunders ratings og på grund af dette går vi ind for, at du vurderer online forretningens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige pinjebark online.

  Facebook fører til også aldeles ønskværdige metoder til at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Desuden er der en del online virksomheder hvor det er muligt at udforme en vurdering af deres køb, hvilket ligeledes må benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige pinjebark online hos en internet shop kan de når alt kommer til alt overveje webshoppens vilkår, det er dog normalt ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Alternativet er at kontrollere hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, da det længe har været en sikring om at internet virksomheden efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at internet shoppen af og til gennemses af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende love.

  Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, såfremt du får vanskeligheder ved din handel med pinjebark. Udover dette anbefales det at køberen er opmærksom på de grundlæggende vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af pinjebark online, som fx hvilken returrettighed webshoppen kører med.

  I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent bevarer ens faktura, således man når som helst kan påvise købet af pinjebark, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan eller Stark.

  Henrik gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Tina V gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Henrik gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Anna Petersen gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er usædvanlig let gængeligt for enhver at sammenligne priser online på billige pinjebark i blandt diverse online forhandlere, og herved lover utallige shops på nettet portofri levering. Til gengæld kan det imidlertid vise sig indbringende at granske nogle forskellige internet forretninger efter tilbud inden du handler, så du er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
  2Fragttiden er naturligvis ret central ifald du har behov for ordren straks, så med det formål er det fuldkommen væsentligt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved pinjebark. En stor portion internet forretninger yder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, som dog er regnet ud fra at ordren gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
  3Vi tilråder generelt at se nærmere på om e-shoppen er e-mærket medlem, eftersom det kan være en sikkerhed for at e-forhandleren overholder de danske love, samt at internet webshoppen hyppigt vurderes af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene på området. Før nogen køber billige pinjebark hos en online butik bør de de facto se på webshoppens forretningsaftale.
  4Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig nær online butikkens arbejdslager. Den leveringstype er super udslagsgivende når du har behov for pinjebark om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få internet shops fri fragt, men i reglen stiller det krav om at der indkøbes for et præcist beløb.
  5En masse butikker på nettet udlover heldigvis en hel del forskellige billige leveringsudgaver til pinjebark. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye varer når du har tid. Leveringsmetoden er jo usædvanlig fremkommelig, samt desuden endvidere den mest betalelige metode til levering.
  6Trustpilot frembyder fuldt ud fine chancer for at iagttage en længere række eksisterende brugeres ratings og på grund af dette støtter vi, at du betragter online virksomhedens ratings forud for at du shopper billige pinjebark online. Facebook fremskaffer for øvrigt forholdsvis troværdige muligheder for at få indtryk af online shoppens kundefokus.
  7Før folk shopper billige pinjebark på en online webshop behøver man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende. For øvrigt er det klogt at køberen er vaks omkring de elementære reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige pinjebark online, som fx den bytteret e-forhandleren tilsikrer.
  8Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en forordning, der forsvarer dig som køber imod uoprigtige internet handler. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du efterspørger at betale prisen i flere bidder.
  9Nogle online firmaer sikrer billig levering på pinjebark, men i de fleste tilfælde kræves det at du bestiller for en konkret pris. Desuden skulle man overveje den mest billige fragtmulighed, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Den bliver i mange tilfælde derudover yderst hensigtsmæssig. Den billigste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk