Jordbruget.dk

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 50 liter 400 liter 500 liter 200 liter 2000 liter 300 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 3000 liter

Levering: vognlæs løst leveret hent selv i løs vægt i bigbag afhentning trailer i sække i poser

Brands: Gardol Champost Turfline Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik type af vare. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare plænedress.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige plænedress fra netbutik til netbutik. En del har de bedste tilbud, og andre fokuserer på service. Du bør vide hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse byggeshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, som kan give rådgivning og sparring omkring plænedress.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis super afgørende at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derved har man chancen for at handle online og fragte varerne selv. Derfor har du valget om at slippe for fragten, og tilmed have varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra diverse producenter, og så kan du handle fra et stort sortiment af plænedress online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe plænedress online hos dem.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
De fleste nicheforhandlere er specialister i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du få en høj grad af kyndig assistance fra mennesker der er eksperter i netop plænedress.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

plænedress silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

plænedress jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

plænedress bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og følgelig kan det være af stor betydning at der er afsat god nok plads i agendaen, som vil medvirke til at man er overbevist om at komme i mål.
2Det kan vise sig at være fornuftigt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være en god idé at nedskrive alle udgifter, og dernæst søge sig frem til den billigste pris på hver enkelt.
3Det vil vise sig væsentligt at du har samtlige materialer disponible forinden du indleder projektet. Du kunne med fordel sammenfatte en overskuelig liste som indeholder alt det der skal bruges, og som det næste efterse punkterne, så du sikrer dig at du har styr på det.
4Du må nødig glemme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
5Før du starter byggeriet kan det blive ufatteligt centralt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Planlægning vil altid være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at lave en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
7Man må ikke mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig uundværligt at have det klar når du starter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
8Der findes en verden af artikler og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af enormt meget nyttig info, i særlig grad når man kigger i hele verden.
9Det kan overvejes at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, især ved store arbejdsopgaver. Krævende ombygninger gør krav på flere personer. Desuden viser det sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
10For udendørs opgaver kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du ofte holde øje med udsigten ift. vejret i forbindelse med arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
11Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. Det betinges altså af at projektet har en positiv effekt på miljøet.
12Du bør overveje om du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal fremskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at få uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En del byggemarkeder tildeler nu til dags diverse forskellige billige leveringsløsninger til plænedress. En af de mest moderne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig yderst simpel, samt mange gange ydermere den billigste leveringsmulighed.

Du bør tillige foretrække at vælge levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringstypen er sædvanligvis en kende dyrere, men endvidere ret gnidningsløs for plænedress online. Den mest billige fragtform er unægtelig selv at hente ordren, som desværre kræver at du er tæt på online forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på plænedress er selvfølgelig temmelig bestemmende forudsat du står og skal bruge ordren nu og her, og herved er det ganske afgørende at vi kontrollerer leveringstiden på plænedress. Masser af outlets på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre online, som alligevel betinges af at transaktionen gennemføres forinden et fastsat tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet klargjort forinden pakkemedarbejderne har fri.

Visse online shops lover fri fragt på plænedress online, men undertiden er det under betingelse af at der handles for en konkret sum. Ellers kunne du overveje den mest betalelige leveringsmåde, som ofte vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man handler billig plænedress online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Stark. Byggecentrene yder fx afhentning af plænedress i følgende byer:

Åbyhøj, Højbjerg, Randers, Ølstykke, Rødovre, Rudersdal, Roskilde, Ringsted, Herlev, Næstved, Nakskov, Vordingborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, Værløse, Frederiksværk, Svendborg, Jyllinge, Nærum, Frederikssund, Brøndby, Køge, Helsingør, København, Tårnby, Esbjerg, Brønderslev, Frederikshavn, Solrød Strand, Struer, Haslev, Søborg, Lyngby, Fredericia, Aarhus, Holbæk, Gentofte, Valby, Rønne, Tilst, Birkerød, Farum, Hvidovre, Allerød, Risskov, Albertslund, Ikast, Viborg, Stenløse, Grenaa, Greve, Ishøj, Aalborg, Aabenraa, Vanløse, Sønderborg, Haderslev, Kokkedal, Vallensbæk, Kalundborg, Brabrand, Horsens, Varde, Frederiksberg, Odder, Hedensted, Holstebro, Herning, Lillerød, Charlottenlund, Hedehusene, Hobro, Thisted, Nyborg, Gladsaxe, Korsør, Hjørring, Dragør, Silkeborg, Odense, Slagelse, Kolding, Glostrup, Lystrup, Nørresundby, Middelfart, Virum, Hørsholm, Skive, Vejle, Hillerød, Ballerup, Skanderborg, og Taastrup, .

Klik-og-hent for plænedress er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at internetbrugere mange gange leder efter fx plænedress priser og billig plænedress. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis køb plænedress, plænedress online samt plænedress tilbud, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Bedste tilbud på plænedress

Det er efterhånden ekstremt ukompliceret for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige plænedress online på forskellige netshops, og til tak har en hel del butikker på nettet fundet det uundgåeligt at nedskære priserne på plænedress enormt, og ovenikøbet sikre gebyrfri levering.

Det kan trods alt være lønsomt at efterprøve nogle forskellige forretninger på nettet efter tilbud på plænedress online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man må blot være omhyggelig med, at når en internet forhandler afsætter billige plænedress online på tilbud til en pris der kan virke besynderligt overkommelig, så bør det i nogle tilfælde være en indikator for en svindel online butik. Kortbestillinger er på den anden side en del af et regulativ, som assisterer dig imod bedrageriske online butikker.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at betale beløbet til plænedress over tid. Det fås normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at folk ofte leder efter eksempelvis billig plænedress og plænedress online. Man ser desuden ofte online shoppere søge for eksempel plænedress tilbud, køb plænedress samt plænedress priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 3000 liter 400 liter 2000 liter 50 liter 80 liter 500 liter 200 liter 1000 liter 300 liter

Levering: i bigbag vognlæs hent selv i sække i poser afhentning trailer løst leveret i løs vægt

Brands: Turfline Gardol Champost Danmuld

Se nærmere på andre menneskers betragtninger

Trustpilot fører til en lang række fordelagtige løsninger til at kortlægge ret mange andre kunders erfaringer og herved slår vi et slag for, at du undersøger internet butikkens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige plænedress online.

Facebook genererer på samme måde fuldkommen habile chancer for at få et kig ind i internet shoppens troværdighed. Derudover ses endda internet selskaber som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af deres køb, som også burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige plænedress online på en internet webshop behøver de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsvilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde, især ved de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne være at kontrollere om online firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en sikkerhed for at e-handlen opfylder de opstillede regler, udover at online webshoppen undertiden føres tilsyn med af sagkyndige der kender de gældende regler.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive hjulpet, hvis du forvoldes udfordringer ved din ordre på plænedress. Udover dette foreslåes det at du er påpasselig med de fundamentale reglementer der kan have betydning for bestillingen af plænedress online, til eksempel den returneringsret butikken bruger.

Her er det tilmed vigtigt, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, således man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af plænedress, uanset om man shopper hos Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Per gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Morten Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Lone H gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Else N gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til online shopping
1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så af den grund er det komplet essentielt at man undersøger den estimerede leveringstid ved plænedress. En hel del online forhandlere garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det stiller krav om at ordren lægges inden et fastslået tidspunkt.
2Før nogen handler billige plænedress i en e-butik kunne man faktisk kigge på shoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Ligeledes anbefaler vi at man er sat ind i de mest vedkommende vilkår der kan have indflydelse på købet af billige plænedress online, som fx den bytteret online shoppen bruger.
3En lang række e-shops frembyder efterhånden mange forskellige billige leveringsformer til plænedress. En der er meget populær er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Løsningen er altså super problemfri, og mange gange derudover den mest letkøbte mulighed for levering.
4Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket skærmer køberen imod uoprigtige online selskaber. Alternativt bør du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil betale beløbet over tid.
5Det er i dag ret praktisk for alle at finde frem til de bedste priser online på billige plænedress i blandt diverse internet virksomheder, og af den grund tilbyder en hel del internet shops fragt uden omkostninger. Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at analysere et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
6Den prisbilligste leveringsversion er dog at hente ordren selv, men det afhænger af at du opholder dig med kort afstand til internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmodel er jo ret så betydningsfuld såfremt man står og skal bruge plænedress øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer visse online outlets fri fragt, men undertiden afkræver det at der handles for et bestemt beløb.
7Trustpilot frembringer super fremragende chancer for at udforske mange øvrige konsumenters erfaringer og derfor anbefales det, at du studerer online virksomhedens kritik før du handler billige plænedress online. Facebook tilbyder derudover ret så fremragende metoder til at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed.
8Vi anbefaler at bemærke hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være en forsikring om at internet selskabet forsvarer de gældende danske regler, og at internet selskabet fra tid til anden revurderes af fagmænd der forstår de gældende regler. Forinden nogen køber billige plænedress på en forhandler på nettet kan de i virkeligheden overveje forhandlerens handelsaftale.
9Visse internet forretninger sikrer levering uden beregning på plænedress, men oftest kun såfremt der erhverves for en fastsat sum. Alternativt bør du gribe den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Den viser sig i mange tilfælde til gengæld ultra fleksibel. Den mest betalelige metode til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk