Jordbruget.dk

Plantegødning pristjek

Er du på udkig efter plantegødning? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie planter til stueplanter

Varianter: økologisk flydende organisk indendørs

Mængder: 500 liter 200 liter 1000 liter 3000 liter 50 liter 80 liter 400 liter 2000 liter 300 liter 1 m3

Levering: i løs vægt i bigbag hent selv trailer vognlæs løst leveret i sække i poser afhentning

Brands: Tropica Subtral

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare plantegødning.
Du kan finde forskelle i priserne på billige plantegødning hos de forskellige online byggecentre. En del giver lave priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring plantegødning.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Det er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af plantegødning online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og herigennem har mange mulighed for at handle online og hente produkterne selv. Derfor har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du modtage endnu mere indsigtsfuld service fra personale som er specialister i lige præcis plantegødning.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du bestiller plantegødning online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre
plantegødning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

plantegødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantegødning bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantegødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes ekstremt mange guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget nyttig oplysning, især hvis du leder på engelsk.
2Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod mulige ulykker. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
3Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du tit se vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uventet starter med at vælte ned når du netop vil i gang med dit vigtige projekt.
4Man vil nødig undvære grej. Ofte vil det være strategisk at du har grejet til rådighed idet du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
5Det kan vise sig essentielt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug forud for at du igangsætter arbejdet. Du bør lave en enkel indkøbsseddel som indeholder alt hvad der er nødvendige, og så granske oversigten, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et regnskab for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er behjælpeligt at tage noter til alle udgiftsposter, og bagefter gennemgå omkostningen ved hver enkelt.
7Længe før du iværksætter byggeprojektet må det være højst fundamentalt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
8Det er oplagt at få assistance til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af store projekter. Krævende projekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere bør det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
9Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør få assistance fra en fagperson til delelementer af det. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at få tilbud fra diverse selskaber.
10Planlægning bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en effektiv strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær skarp idet du laver tidsplanen.
11I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget beroer altså på at ombygningen påvirker planeten.
12Der viser sig uden tvivl uventede problemer når det gælder svære opgaver, og altså vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som gør at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ualmindeligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En lang række byggecentre tildeler i øjeblikket mange forskellige billige leveringstyper til plantegødning. En af de populære er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter din pakke lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig ret ligetil, og typisk tilmed den billigste leveringsmåde.

Du kunne på samme måde overveje at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig som regel en tand dyrere, men tillige temmelig hensigtsmæssig med plantegødning online. Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den løsning forudsætter at du lever med kort afstand til online shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på plantegødning er jo temmelig udslagsgivende om du absolut skal bruge produktet straks, og herved er det skam centralt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid ved plantegødning. Flere shops på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, men vær obs på at det er underforstået at bestillingen laves inden et givent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsendt inden personalet har fyraften.

Nogle få online firmaer lover levering uden betaling på plantegødning online, men undertiden er det kun gældende hvis der indkøbes for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man vælge den mindst kostelige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

De største byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig plantegødning hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan. De yder eksempelvis click-and-collect på plantegødning i følgende områder:

Skive, Greve, Frederikshavn, Haslev, Solrød Strand, Birkerød, Ishøj, Haderslev, Ikast, Skanderborg, Frederikssund, Struer, Hedehusene, Rønne, Viborg, Virum, Hillerød, Glostrup, Albertslund, Fredericia, Vordingborg, Frederiksberg, Rødovre, Hobro, Frederiksværk, Hjørring, Esbjerg, Dragør, Hvidovre, Hørsholm, Lystrup, Svendborg, Ringsted, Rudersdal, Hedensted, Jyllinge, Tårnby, Holstebro, Værløse, Herning, Helsingør, Kalundborg, Brøndby, Odense, Vallensbæk, Charlottenlund, Horsens, Ballerup, Kokkedal, Gentofte, Vanløse, Holbæk, Vejle, Aabenraa, Næstved, Nykøbing Falster, Tilst, Åbyhøj, Herlev, Farum, Grenaa, Thisted, Brønshøj, Valby, Højbjerg, Odder, Nørresundby, Nyborg, Brabrand, Risskov, Ølstykke, Gladsaxe, Randers, Sønderborg, Kolding, Taastrup, Korsør, Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Brønderslev, Nærum, Roskilde, Lillerød, Nakskov, Allerød, Køge, Middelfart, Stenløse, Varde, København, Søborg, Slagelse, og Lyngby, .

Klik-og-hent ift. plantegødning er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne er det markant, at mennesker tit søger blandt andet køb plantegødning og plantegødning priser. Derudover ser vi typisk mennesker lede efter eksempelvis billig plantegødning, plantegødning online samt plantegødning tilbud, plus de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Priser på plantegødning

Det er jo rigtig smart for købere at lave prissammenligning på billige plantegødning online på diverse butikker på nettet, og ergo har utallige online webshops fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på plantegødning voldsomt, og i øvrigt frembyde fragt uden gebyr.

Det kan dog alligevel være tiden værd at checke nogle få e-forhandlere efter tilbud og udsalg på plantegødning online inden du placerer ordren, så du er sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Man skal trods alt være årvågen med, at ifald en e-forhandler reklamerer billige plantegødning online på tilbud til en pris som kan ses som helt ekstremt billig, burde det undertiden være et faresignal om en bedragerisk shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omsluttet af en lov, som bistår dig imod uærlige online shops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage omkostningerne til plantegødning over flere uger. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

Ved indkig i tallene er det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet plantegødning online og plantegødning tilbud. Foruden dette oplever man tit mennesker efterspørge bl.a. billig plantegødning, køb plantegødning samt plantegødning priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantegødning er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Har handlet der før” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til akvarie planter

Varianter: økologisk organisk indendørs flydende

Mængder: 200 liter 3000 liter 1 m3 300 liter 500 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 400 liter 50 liter

Levering: i sække afhentning hent selv vognlæs i bigbag trailer i løs vægt i poser løst leveret

Brands: Subtral Tropica

Gennemsøg folks evalueringer

Trustpilot indebærer helt troværdige chancer for at sondere en stor gruppe tidligere forbrugeres domme og på grund af dette er det en hjælp, at du kigger nærmere på online butikkens vurderinger inden du køber billige plantegødning online.

Facebook indebærer ydermere regulære gode løsninger til at få et kig ind i webshoppens popularitet. Foruden det er der nogle internet shops som gør det muligt at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige plantegødning online hos en internet butik kan man for at være sikker studere shoppens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er et bevis på at online shoppen overholder dansk lovgivning, samt at e-firmaet en gang i mellem revideres af eksperter der har nøje kendskab til lovene på området.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, ifald du forvoldes dilemmaer med din handel med plantegødning. I øvrigt foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter gældende for købet af plantegødning online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online webshoppen benytter.

I den relation er det desuden vigtigt, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan dokumentere købet af plantegødning, hvad end man køber ved XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

Jørgen Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende service

Pia gav 4 stjerner

Alt var i orden

Lars R gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Else Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til når du køber online
1Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men dette afhænger af at du bor tæt på internet webshoppens adresse. Den leveringsmulighed er naturligvis særligt aktuel i tilfælde af at man har behov for plantegødning nu og her. Alternativt så lover enkelte e-handler i Danmark gratis levering, men i reglen under forudsætning af at man bestiller for et fastslået beløb.
2En hel del internet handler frembyder nu til dags en række forskellige billige løsninger til levering til plantegødning. En af de mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine varer når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig særdeles smertefri, og ofte ydermere den mest betalelige leveringstype.
3Antal dages levering kan være rigtig udslagsgivende hvis vi har brug for varerne om få sekunder, så i det øjemed er det virkelig essentielt at du kigger nærmere på leveringstiden for plantegødning. Masser af internet forhandlere udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer, men som trods alt afhænger af at transaktionen gennemføres forud for et givent tidspunkt.
4Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en retningslinje, der bistår en imod uoprigtige online butikker. Alternativt kunne du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afbetale omkostningerne i flere bidder.
5Forinden nogen handler billige plantegødning på en shop bør man reelt løbe igennem webshoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det godt at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige plantegødning online, fx den byttepolitik internet webshoppen anvender.
6Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være en erklæring om at online virksomheden retter sig efter de danske regler, udover at hjemmesiden en gang i mellem kigges til af fagfolk der er inde i de gældende love. Forinden folk bestiller billige plantegødning på en butik på nettet behøver man i og for sig få overblik over webshoppens vilkår.
7Det er jo ekstremt smertefrit for internetbrugere at analysere priser online på billige plantegødning fra diverse netshops, og herved tilbyder de fleste webbutikker billig fragt. Det kan dog immervæk vise sig lønnende at efterse visse online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
8En hel del internet butikker yder levering uden gebyr på plantegødning, men oftest stiller det krav om at der købes for en fastsat sum. Desuden skal man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig beklageligvis også ret overkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
9Trustpilot forærer dig de facto anstændige muligheder for at eksaminere diverse aktuelle forbrugeres oplevelser og af den grund foreslår vi, at du eftersøger internet firmaets ratings før du shopper billige plantegødning online. Facebook fører til lignende altid pålidelige genveje til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk