Jordbruget.dk

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kaktus til citrontræ til højbed til buksbom

Mængder: 2000 liter 3000 liter 1 m3 1000 liter 400 liter 200 liter 300 liter 50 liter 500 liter 80 liter

Levering: i sække løst leveret i bigbag trailer afhentning i poser hent selv vognlæs i løs vægt

Brands: GreenBio Pindstrup Champost Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er især en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare plantejord.
Der er forskel på priserne på billige plantejord fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
Du bør kende de retningslinjer der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør man læse virksomhedens handelsbetingelser.
For en del er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, som giver råd og vejledning til valg af plantejord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og herigennem har folk adgang til at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt endda få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder samler produkter fra alle mulige nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af plantejord online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber plantejord online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få en billigere pris.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du modtage ekstremt indsigtsfuld assistance fra folk som er specialister i netop plantejord.
De største byggemarkeder i Danmark
plantejord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

plantejord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kan findes en verden af instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder dig meget brugbar information, navnligt hvis man søger på engelsk.
2Du må ikke fattes værktøj. Ofte kan det vise sig en fordel at du har det disponibelt før du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
3Du bør tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal købe professionel hjælp til dele af det. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at få uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
4Der præsenterer sig jævnligt uventede problematikker ved krævende opgaver, og herved vil det være værdifuldt at der afsættes en del plads i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
5For opgaver udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt tage notits af femdøgnsprognosen lige før projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
6Du har mulighed for at spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggeprojekter. Større ombygninger stiller krav om flere folk. Ydermere er det hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
8Forinden du opstarter byggeprocessen kan det være ubeskriveligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du har fordel af at notere en punktforms note med alt det som er nødvendige, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
10Typisk vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det er en god idé at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst søge sig frem til ens købspris for dem én efter én.
11Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med projektet. Du anbefales at have en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
12Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj herunder sikkerhedssko som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt flot. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Adskillige online forhandlere tilbyder heldigvis en række forskellige billige former for levering til plantejord. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare varerne når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ekstremt let gængelig, og ofte desuden den prisbilligste slags levering.

Du bør alternativt beslutte dig for at få produkterne leveret til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver mange gange en anelse dyrere, men ligeledes særligt nem med plantejord online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du er lige ved e-forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på plantejord kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel såfremt du mangler pakken om kort tid, så i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at man gransker den forventede leveringstid for plantejord. En del firmaer på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter online, men vær påpasselig da det er afhængig af at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte online firmaer præsterer levering uden betaling på plantejord online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man køber for en bestemt pris. Som alternativ bør man udvælge den mindst kostelige fragtmulighed, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

Flere netshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig plantejord hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne tildeler eksempelvis klik-og-hent på plantejord i følgende byer:

Højbjerg, Ishøj, Aalborg, Køge, Glostrup, Hillerød, Hobro, Stenløse, Herning, Holstebro, København, Albertslund, Hjørring, Brøndby, Frederikssund, Svendborg, Korsør, Struer, Helsingør, Viborg, Sønderborg, Vordingborg, Søborg, Åbyhøj, Silkeborg, Nørresundby, Skive, Nærum, Hedehusene, Varde, Hvidovre, Odder, Brabrand, Kalundborg, Værløse, Tilst, Brønderslev, Brønshøj, Holbæk, Haslev, Frederikshavn, Roskilde, Ringsted, Rønne, Frederiksværk, Aarhus, Vanløse, Gentofte, Kolding, Hørsholm, Rudersdal, Randers, Taastrup, Greve, Frederiksberg, Thisted, Farum, Fredericia, Ballerup, Nyborg, Esbjerg, Birkerød, Lillerød, Kokkedal, Solrød Strand, Vallensbæk, Middelfart, Ikast, Vejle, Valby, Jyllinge, Horsens, Nakskov, Rødovre, Grenaa, Herlev, Charlottenlund, Næstved, Dragør, Nykøbing Falster, Odense, Lyngby, Skanderborg, Aabenraa, Hedensted, Haderslev, Lystrup, Risskov, Virum, Gladsaxe, Tårnby, Ølstykke, Slagelse, og Allerød, .

Afhentning af plantejord er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden).

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis køb plantejord og plantejord priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere efterspørge blandt andet plantejord online, plantejord tilbud samt billig plantejord, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan og Davidsen.

Få den bedste pris på plantejord

Det har vist sig at være ret ukompliceret for købere at finde information om priser på billige plantejord online hos forskellige e-shops, og af den grund har adskillige internet webshops ikke kunne slippe for at nedsætte prisen på plantejord markant, og i øvrigt frembyde portofri levering.

Det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at kigge forbi forskellige internet foretagender efter tilbud på plantejord online forud for at du handler, så man er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Man skal dog være klar over, at ifald en shop afsætter billige plantejord online på tilbud til en pris som anses for ekstraordinært billig, burde det undertiden være et fingerpeg om en svindel online shop. Handler med kort er dog omsluttet af en lovbestemmelse, der hjælper folk imod uærlige internet webshops.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre pengene til plantejord over tid. Det fås normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi kigger i tallene er det klart, at online shoppere tit kigger efter fx billig plantejord og køb plantejord. Man ser derudover tit internet shoppere søge blandt andet plantejord tilbud, plantejord online samt plantejord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til buksbom til højbed til kaktus til citrontræ

Mængder: 200 liter 500 liter 1000 liter 80 liter 2000 liter 400 liter 3000 liter 300 liter 1 m3 50 liter

Levering: hent selv i sække i bigbag løst leveret trailer vognlæs afhentning i poser i løs vægt

Brands: Pindstrup Park Champost Danmuld GreenBio

Analyser folks vurderinger

Trustpilot byder på aldeles solide løsninger til at analysere en stor gruppe eksisterende forbrugeres anmeldelser og derfor er det godt, at du ser nærmere på internet forhandlerens vurderinger inden du shopper billige plantejord online.

Facebook medfører tillige sådan set fortræffelige metoder til at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ses nogle internet selskaber som tilbyder folk at meddele en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige plantejord online hos en e-forretning behøver man egentlig gennemse shoppens regler, dog er det for det meste ikke videre spændende, specielt med de store byggekæder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kan derfor være at efterse om webbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-forretningen opretholder den officielle danske lovgivning, foruden at netbutikken hyppigt tilses af fagfolk der kender lovene på området.

Det giver dig mulighed for at få hjælp, hvis du forvoldes besvær ved din shopping med plantejord. Tilmed er det klogt at du er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der kan influere på købet af plantejord online, til eksempel den bytteret internet virksomheden anvender.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadig bibeholder sin faktura, så man en anden gang kan bevidne sin bestilling af plantejord, uafhængig af om man har handlet fra Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Else gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Helle Jørgensen gav 4 stjerner

Fremragende!

Per Rasmussen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Rasmus Knudsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en retningslinje, hvilket beskytter køberen imod snydagtige online varehuse. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere regningen ude i fremtiden.
2Det er jo vældig nemt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige plantejord i blandt diverse butikker på nettet, og derfor yder massevis af internet virksomheder portofri levering. Trods dette kan det stadigvæk være rentabelt at kontrollere nogle internet firmaer efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Nogle få e-firmaer byder på billig levering på plantejord, men oftest kun såfremt der aftages for en fastsat pris. Som alternativ skal man udvælge den billigste leveringsudgave, hvilket typisk vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragtformen er i regelen på den anden side rigtig ligetil. Den prisbilligste fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
4Leveringshastigheden er ekstremt væsentlig såfremt du absolut skal bruge din pakke inden for få dage, og derfor er det skam essentielt at vi gransker den forventede leveringsdato ved plantejord. Mange firmaer på nettet lover billig 1 hverdags levering på masser af varenumre, som dog forudsætter at bestillingen placeres forud for et aftalt klokkeslæt.
5Generelt foreslår vi at bemærke om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være en tryghed om at online forretningen føjer de officielle regler, samt at online shoppen hyppigt revurderes af specialister som kender lovgivningen. Inden folk bestiller billige plantejord i en forretning på nettet kunne man reelt tage stilling til e-shoppens forretningsvilkår.
6Den billigste leveringsmetode er uden tvivl selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du er i kort afstand af internet firmaets arbejdslager. Den mulighed for fragt er jo super essentiel ifald vi skal bruge plantejord inden for kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-firmaer levering uden gebyr, men typisk under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris.
7Før nogen shopper billige plantejord i en internet webshop behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsbetingelser, men det er typisk ikke særlig spændende. Tillige er det prisværdigt at køber er vaks omkring de mest vedkommende regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige plantejord online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed shoppen lover.
8En stor portion online webshops frembyder i vore dage flere billige leveringsløsninger til plantejord. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo ultra ligetil, samt tit endda den mest letkøbte leveringstype.
9Trustpilot tilbyder egentlig hensigtsmæssige løsninger til at læse en lang række forhenværende brugeres ratings og derved er det klogt, at du eksaminerer internet firmaets ratings forinden du køber billige plantejord online. Facebook frembringer for øvrigt en del gode løsninger til at få kendskab til internet firmaets popularitet.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk