Jordbruget.dk

Plantemuld pristjek

Er du på udkig efter plantemuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 3000 liter 500 liter 1000 liter 300 liter 200 liter 50 liter 1 m3 80 liter 2000 liter 400 liter

Levering: afhentning løst leveret trailer i sække vognlæs hent selv i poser i bigbag i løs vægt

Brands: Danmuld Pindstrup Park Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du kigge hos de andre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige plantemuld fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens øvrige tilbyder service. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du får rådgivning til valg af plantemuld.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare plantemuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af plantemuld online.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og som følge af det har mange chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derved har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne straks.
De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres varer, da de ikke sælger andet. Således bør du få super god rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis plantemuld.
Størsteparten af små butikker er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en billig pris.
Flertallet af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller plantemuld online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
plantemuld bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

plantemuld jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

plantemuld silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

plantemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det viser sig essentielt at have samtlige materialer klar forud for at du indleder eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel liste hvorpå der noteres alt du har brug for, og så gennemgå hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
2Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver store mængder anvendelig viden, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
3Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når ombygningen er klimavenligt. Det beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
4Længe før du indleder byggeprojektet kan det blive rimeligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Krævende projekter behøver flere mennesker. Ydermere bør det være bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en klar tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær konkret når du laver arbejdsplanen.
7Der viser sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og ergo er det vigtigt at der er afsat rimelig plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
8Du bør regne på om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Ifald du tager imod assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
9Man skal under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig en fordel at have værktøjet til disposition når du igangsætter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge disse udgiftsposter i din økonomi.
10Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det kan være sundt at beskrive alle poster, hvorefter man kan tjekke online tilbud på dem en ad gangen.
11Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning som arbejdssko der beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
12For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt holde øje med vejrudsigten i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Størstedelen af forretninger på nettet yder nu om stunder flere billige leveringsmodeller til plantemuld. Den mest moderne er i dag pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig særligt praktisk, samt oftest ydermere den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du kan omvendt forsøge at bestille produkterne til levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig som oftest en lille smule mere bekostelig, men endda rigtig simpel med plantemuld online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed beroer på at du opholder dig lige ved internet selskabets butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på plantemuld er selvfølgelig ualmindeligt relevant hvis du har brug for varen lige om lidt, så med det formål er det ret så relevant at du studerer det forventede leveringstidspunkt på plantemuld. En del online outlets – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på utallige produkter online, hvilket stiller krav om at bestillingen anbringes tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren betjent før medarbejderne tager hjem.

Nogle byggemarkeder præsterer fragt uden omkostninger på plantemuld online, men typisk er det så præmissen at du shopper for en fastsat sum. Som alternativ skal du foretrække den billigste leveringsmodel, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

En masse byggemarkedskæder udlover afhentning hvor du handler billig plantemuld online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på plantemuld i disse områder:

Haderslev, Vanløse, Valby, Brønshøj, Haslev, Sønderborg, Kolding, Gladsaxe, Lyngby, Hvidovre, Brøndby, Slagelse, Hedensted, Viborg, Fredericia, Albertslund, Vejle, Nørresundby, Jyllinge, Lystrup, Kalundborg, Varde, Nærum, Aabenraa, Aarhus, Herlev, Charlottenlund, Køge, Silkeborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Dragør, Hørsholm, Roskilde, Stenløse, Holbæk, Greve, Esbjerg, Frederiksberg, Rødovre, Skive, Ballerup, Virum, Højbjerg, Aalborg, Brabrand, Herning, Ringsted, Korsør, Rønne, Hedehusene, Næstved, Odder, Frederikshavn, Tårnby, København, Vordingborg, Kokkedal, Frederikssund, Glostrup, Taastrup, Frederiksværk, Hobro, Allerød, Skanderborg, Grenaa, Thisted, Farum, Randers, Vallensbæk, Søborg, Åbyhøj, Hillerød, Ishøj, Struer, Værløse, Brønderslev, Gentofte, Svendborg, Lillerød, Odense, Horsens, Birkerød, Nyborg, Risskov, Holstebro, Middelfart, Ølstykke, Rudersdal, Helsingør, Tilst, Hjørring, Ikast, og Solrød Strand, .

Afhentning for plantemuld er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker tit søger efter for eksempel plantemuld online og køb plantemuld. Man ser derudover som regel netshoppere lede efter eksempelvis billig plantemuld, plantemuld tilbud og plantemuld priser, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Gode tilbud på plantemuld

Det er jo meget problemfrit for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige plantemuld online på diverse netshops, og derfor har langt de fleste online shops ikke kunne lade være med at nedbringe prisen på plantemuld kolossalt, og ydermere præstere levering uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at eftergå enkelte internet selskaber efter rabatter og tilbud på plantemuld online forinden du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

Man bør blot ikke overse, at hvis en internet handler tilbyder billige plantemuld online på tilbud til en salgspris som anses for urealistisk billig, er det ofte være en varsel om en falsk internet shop. Kortkøb er imidlertid en del af Indsigelsesordningen, som skærmer køber overfor snydagtige webshops.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at finansiere prisen på plantemuld af flere omgange. Dette fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Ses der på tallene er det markant, at internet shoppere ofte søger efter fx plantemuld priser og billig plantemuld. Man ser desuden som regel folk kigge efter bl.a. køb plantemuld, plantemuld tilbud og plantemuld online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantemuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 400 liter 500 liter 2000 liter 1 m3 300 liter 1000 liter 80 liter 3000 liter 200 liter

Levering: i bigbag trailer afhentning i løs vægt vognlæs i poser hent selv i sække løst leveret

Brands: GreenBio Park Champost Danmuld Pindstrup

Udforsk tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot genererer altid pålidelige chancer for at kontrollere forskellige nuværende konsumenters anmeldelser og derved tilråder vi, at du studerer online forhandlerens vurderinger før du lægger din bestilling på billige plantemuld online.

Facebook yder lige så vel temmelig fine metoder til at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Her er der faktisk internet forhandlere som tilbyder kunderne at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, som tillige bør anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige plantemuld online hos en shop bør man ideelt set kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke specielt ophidsende, især med de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere om online shoppen er e-mærket medlem, siden det kan være en tilkendegivelse af at e-butikken forsvarer de officielle danske regler, udover at butikken en gang i mellem overværes af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til assistance, ifald du skulle få problemer ved din handel med plantemuld. I øvrigt er det en hjælp at køber er opmærksom på de elementære vilkår gældende for bestillingen af plantemuld online, eksempelvis den byttepolitik e-forretningen bruger.

Her er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer ens faktura, således man altid kan eftervise sin bestilling af plantemuld, uafhængig af om man shopper ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller 10-4.

Susanne Poulsen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Søren gav 4 stjerner

Udmærket

Kim Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Inger Knudsen gav 4 stjerner

god service

9 gode råd til online indkøb
1Inden folk køber billige plantemuld på en online virksomhed kunne man egentlig gennemse virksomhedens betingelser, det er dog ofte ikke særlig morsomt. For øvrigt er det klogt at du er på vagt for de elementære vedtægter der indvirker på handlen med billige plantemuld online, for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken tilbyder.
2Leveringstiden kan være rigtig essentiel forudsat vi står og skal bruge dine nye varer om kort tid, og med det formål er det forholdsvis centralt at man efterser den anslåede leveringstid ved plantemuld. De fleste internet firmaer reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter, men vær påpasselig da det stiller krav om at ordren placeres forud for et fastslået klokkeslæt.
3Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du bor lige ved internet selskabets bopæl. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende i tilfælde af at vi absolut skal bruge plantemuld øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række e-firmaer portofri levering, men tit er det under betingelse af at der aftages for et konkret beløb.
4Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være en erklæring om at netbutikken overholder de danske regler, tillige med at online forhandleren løbende monitoreres af sagkyndige som er inde i de gældende vilkår. Før nogen shopper billige plantemuld i en online webshop behøver de helt sikkert sætte sig ind i webshoppens forretningsbetingelser.
5Nogle enkelte butikker på nettet tilbyder portofri fragt på plantemuld, men oftest kun når der erhverves for en bestemt sum. Ellers bør man tage den mest billige leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen bliver godt nok lige så vel vældig praktisk. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid være at hente ordren selv.
6Mange internet butikker tildeler i dag alverdens billige leveringsformer til plantemuld. Et hit er nu til dags afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente produkterne når det passer dig bedst. Den er jo meget let gængelig, og endda også den mest prisbevidste fragtform.
7Trustpilot leverer fuldt ud tiltalende chancer for at gøre dig bekendt med flere aktuelle brugeres opfattelser og af den grund er det klogt, at du gennemsøger online forretningens ratings inden du bestiller billige plantemuld online. Facebook frembyder derudover egentlig stabile chancer for at få indblik i internet firmaets popularitet.
8Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en forordning, som støtter køberen overfor fup netbutikker. Alternativt kan du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale prisen i flere bidder.
9Det har vist sig at være virkelig fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige plantemuld fra diverse online varehuse, og derved frembyder masser af internet varehuse billig fragt. Dog kan det til hver en tid blive rentabelt at efterse diverse netbutikker efter tilbud forud for at du shopper, så man er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk