Jordbruget.dk

Plantesække pristjek

Er du på udkig efter plantesække? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantesække inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til drivhus til tomater til kartofler til højbede til krukker til havedam

Mængder: 1000 liter 500 liter 300 liter 1 m3 3000 liter 200 liter 80 liter 2000 liter 400 liter 50 liter

Levering: i sække trailer i bigbag vognlæs løst leveret i poser hent selv i løs vægt afhentning

Brands: Føtex Netto Park GreenBio Rema 1000 Danmuld Champost Bilka Pindstrup Meny

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige plantesække fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på lave priser, og nogle giver kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggecentre fremviser et stort vareudvalg, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare plantesække.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de gængse byggecentre.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man læse firmaets betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af plantesække.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggecentre køber produkter fra alle mulige leverandører, og så kan du bestille fra et stort udvalg af plantesække online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har flertallet adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at spare fragtgebyret, samt sågar hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker producerer selv produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber plantesække online på deres webshop.
Mange nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem bør du modtage ekstra gavnlig rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis plantesække.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
plantesække silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantesække harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

plantesække bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

plantesække jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være forstandigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og bagefter kortlægge ens købspris for dem slavisk.
2Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til vigtige byggeprocesser. Større projekter behøver flere folk. I øvrigt bliver det mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
3Forinden du opstarter byggeprocessen kan det være aldeles fundamentalt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde sikre dig eksperthjælp til afslutningen af projektet. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse leverandører.
5Du bør på ingen måde undvære grej. Det er meningsfuldt at have grejet klar til brug når du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at inkludere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
6For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund skal du regelmæssigt tage et kig på vejrmeldingerne i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke uventet starter med at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
7Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og altså kan det være væsentligt at der er afsat betragtelig tid i agendaen, således at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8I nogle tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte kræver dermed at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
9Du skal ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko der skåner dig mod eventuelle skader. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en professionel.
10Måske det viser sig meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du har fordel af at sammenfatte en enkel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og bagefter granske punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11Der ligger et bredt udvalg af vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig vældig meget anvendelig oplysning, især ifald man benytter den engelske version.
12Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en klar dagsorden, som viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver køreplanen.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk flot. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende plantesække

 • Hvordan planter man i plantesække?
 • Hvad kan man dyrke i plantesække?
 • Hvordan bruger man plantesække?
 • Hvilke plantesække er bedst?
 • Plantesække hvordan?
 • Hvordan bruges plantesække?
 • Plantesække?
 • Hvordan virker plantesække?
 • Hvilken form for fragt er smartest?

  Mange internet webshops tilbyder nu om stunder en række forskellige billige muligheder for levering til plantesække. Den mest anvendte er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig yderst bekvem, samt i mange tilfælde endda den mindst kostelige fragtløsning.

  Du bør endvidere udse dig at få leveret til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Den bliver desværre en tak mindre billig, men på den anden side meget praktisk med plantesække online. Den prisbilligste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo er betinget af at du bor i nærheden af online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på plantesække kan i nogle tilfælde være ekstremt central i tilfælde af at man har behov for din pakke inden for få dage, så i det øjemed er det nemlig klogt at vi checker det forventede leveringstidspunkt på plantesække. Mange internet handler – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på en række varer online, men som trods alt antager at transaktionen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt betjent inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Nogle få internet handler præsterer portofri levering på plantesække online, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for et præcist beløb. Alternativt skal man tage den mest betalelige leveringsmodel, som mange gange vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

  En del byggemarkeder udlover afhentning hvor du bestiller billig plantesække online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på plantesække i følgende byer:

  Ølstykke, Glostrup, Lyngby, Nakskov, Taastrup, Valby, Skanderborg, Albertslund, Nykøbing Falster, Kolding, Værløse, Helsingør, Grenaa, Haslev, Thisted, Stenløse, Højbjerg, Varde, Søborg, Tårnby, Næstved, Randers, Brønderslev, Frederiksværk, Skive, Frederiksberg, Brønshøj, Vanløse, Aarhus, Hedensted, Birkerød, Gentofte, Middelfart, Hjørring, Vallensbæk, Allerød, Dragør, Hvidovre, Aabenraa, Rødovre, Hillerød, Hørsholm, Nyborg, Hobro, Nørresundby, Lystrup, Risskov, Horsens, Vordingborg, Holbæk, Jyllinge, Holstebro, Vejle, Virum, Ballerup, Solrød Strand, Fredericia, Åbyhøj, Ikast, Ringsted, Roskilde, Haderslev, Nærum, Esbjerg, Korsør, Gladsaxe, Herlev, Ishøj, Brabrand, Frederikshavn, Rønne, Rudersdal, Køge, Tilst, Greve, Silkeborg, Odense, Kokkedal, Viborg, Svendborg, Aalborg, Sønderborg, Kalundborg, København, Frederikssund, Slagelse, Herning, Lillerød, Odder, Hedehusene, Brøndby, Charlottenlund, Struer, og Farum, .

  Click-and-collect ift. plantesække er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når man ser på statistikkerne står det markant, at folk ofte søger efter for eksempel plantesække tilbud og køb plantesække. Foruden dette oplever man mange gange mennesker lede efter fx plantesække priser, billig plantesække samt plantesække online, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

  Tilbud på plantesække

  Det er i høj grad hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde tilbud på billige plantesække online i blandt diverse internet foretagender, og af den grund har utallige internet foretagender set sig tvunget til at nedskære priserne på plantesække markant, og ydermere garantere fragt uden betaling.

  Dog kan det imidlertid være lukrativt at undersøge forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på plantesække online forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

  Du må alligevel være klar over, at hvis en forretning på nettet sælger billige plantesække online til en udsalgspris der kan ses som himmelråbende billig, kunne det for det meste være et karakteristika der viser en snydagtig online butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af et reglement, der begunstiger kunden imod uoprigtige internet virksomheder.

  Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere beløbet til plantesække over flere uger. Dette foreslåes typisk i nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4 og Bygma.

  Når der ses på tendenserne står det klart, at netshoppere som regel kigger efter fx køb plantesække og billig plantesække. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis plantesække tilbud, plantesække priser og plantesække online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantesække er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til havedam til krukker til højbede til drivhus til kartofler til tomater

  Mængder: 500 liter 80 liter 200 liter 300 liter 2000 liter 3000 liter 1 m3 400 liter 1000 liter 50 liter

  Levering: hent selv trailer i bigbag afhentning i poser i sække i løs vægt løst leveret vognlæs

  Brands: Bilka GreenBio Meny Netto Champost Rema 1000 Park Føtex Pindstrup Danmuld

  Undersøg nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot forærer dig immervæk fine muligheder for at undersøge en stor portion nuværende brugeres anmeldelser og derfor er det en hjælp, at du beser internet shoppens kritik før du shopper billige plantesække online.

  Facebook bringer dig for øvrigt de facto fine løsninger til at få indblik i online webshoppens popularitet. Derudover ser vi endda firmaer på nettet hvor kunder kan nedfælde en evaluering af virksomhedens service, som tillige bør tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen køber billige plantesække online hos en internet butik burde man når alt kommer til alt få overblik over netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde, specielt på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

  En anden løsning kan være at se hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er et billede på at online butikken opretholder de danske retningslinjer, foruden at den af og til tilses af jurister der er meget fortrolige lovgivningen.

  Dette er desuden en god anledning til en håndsrækning, ifald du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din handel med plantesække. Udover dette er det prisværdigt at køberen er på vagt for de mest vedkommende bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af plantesække online, for eksempel den ombytningspolitik e-forhandleren tilsikrer.

  På grund af dette er det desuden relevant, at man stadig bevarer sin ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af plantesække, uanset om man har købt ved Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Silvan.

  Hans Madsen gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  Anders gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Mads Johansen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Marianne gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  9 tips til din online shopping
  1Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at hente pakken selv, som jo forudsætter at du opholder dig tæt på e-handlens adresse. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være super betydningsfuld såfremt vi behøver plantesække inden for få dage. Alternativt så lover flere butikker på nettet levering uden beregning, men i reglen er det forbeholdt når du indkøber for et fastslået beløb.
  2Mange netbutikker i Danmark frembyder nu om dage en lang række forskellige billige metoder til levering til plantesække. En favorit er i dag udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når der er tid til det. Muligheden er altså usædvanlig fremkommelig, og typisk tillige den mest prisbevidste leveringsform.
  3Trustpilot leverer stort set troværdige muligheder for at tyde flere eksisterende kunders oplevelser og herved er det prisværdigt, at du eftergår internet selskabets bedømmelser forud for at du køber billige plantesække online. Facebook resulterer i lige så vel rigtig gavnlige genveje til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
  4Indtil flere e-shops i Danmark byder på levering uden betaling på plantesække, men typisk er det så præmissen at du køber for en præcis sum. Alternativt skal du vælge den billigste fragtmetode, som ofte er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Leveringsformen er oftest ydermere yderst let gængelig. Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
  5Fragtperioden kan vise sig at være ultra afgørende hvis vi skal bruge pakken lige om lidt, og derfor er det tydeligvis væsentligt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for plantesække. En hel del internet firmaer byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, som alligevel antager at ordren placeres forinden et fast klokkeslæt.
  6Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, der støtter dig som kunde overfor uægte online selskaber. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du hellere vil afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
  7Forinden folk shopper billige plantesække på en internet forhandler burde man principielt gennemgå virksomhedens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Ydermere foreslåes det at køberen er påpasselig med de mest relevante regler der har indvirkning på bestillingen af billige plantesække online, som eksempelvis den returret internet webshoppen garanterer.
  8Vi anbefaler at granske hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er et billede på at online webshoppen imødekommer dansk lovgivning, foruden at e-forretningen af og til monitoreres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at folk shopper billige plantesække på en netbutik kunne man i og for sig skimme dens betingelser.
  9Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige plantesække på forskellige online forhandlere, og altså yder masser af internet handler i Danmark fragtfri levering. Derfor kan det alligevel være lønsomt at tjekke visse internet forhandlere efter billige priser før du shopper, sådan at du er skråsikker på at opnå den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk