Jordbruget.dk

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 500 liter 3000 liter 80 liter 50 liter 300 liter 200 liter 2000 liter 1000 liter 400 liter

Levering: trailer afhentning i løs vægt i sække hent selv i poser i bigbag vognlæs løst leveret

Brands: Danmuld Park Champost GreenBio Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare planteskolejord.
For en del er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Derved bør du vælge en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af planteskolejord.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige planteskolejord alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Det er særligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i de større byer, og takket være dette har mange mulighed for at handle online og køre materialerne selv. Derfor har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af planteskolejord online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller planteskolejord online på deres side.
Majoriteten af nichebutikker på nettet producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
De fleste nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du modtage mere gavnlig service fra personale som er specialister i netop planteskolejord.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
planteskolejord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

planteskolejord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

planteskolejord silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag ca. 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problematikker i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det være af stor betydning at der afsættes rimelig tid i planen, med formålet om at man er sikker på at komme i mål.
2I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes forudsat at projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
3Inden du indleder byggeriet er det ultra vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er forstandigt at beskrive alle udgifter, og efterfølgende finde frem til ens omkostning ved dem en ad gangen.
5Muligvis vil det vise sig essentielt at du har de relevante materialer parat forud for at du går i gang med arbejdet. Du bør udarbejde en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og derefter granske hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6For udendørs projekter har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum tjekke vejrudsigten lige før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at piske ned netop som du står midt i dit store byggeprojekt.
7Du har adgang til en hel del vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig overvældende meget gavnlig info, især hvis du benytter engelske ord i din søgning.
8Måske du burde vurdere om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til opstarten af det. Såfremt du benytter professionel assistance er det lukrativt at søge tilbud fra flere leverandører.
9Det bør overvejes at søge hjælp til arbejdet, i særdeleshed ved omfangsrige arbejdsopgaver. Flere opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil må det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
10Man må under ingen omstændigheder gå ned på grej. Ofte kan det vise sig vigtigt at have udstyret klar til brug forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i budgettet.
11Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke påklædning såsom fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig når du ikke har professionel hjælp.
12Planlægning vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør nedskrive en struktureret køreplan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En lang række shops på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige muligheder for levering til planteskolejord. Et hit er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når du har tid. Leveringsmetoden er altså usædvanlig uproblematisk, og tit endvidere den mindst kostelige metode til levering.

Du kan ligeledes påtænke at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig mange gange en anelse mindre billig, men ydermere super gnidningsløs med planteskolejord online. Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du lever lige ved online forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på planteskolejord kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel når vi mangler produktet nu og her, så i det øjemed er det utvivlsomt centralt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved planteskolejord. Mange internet webshops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at der bestilles tidligere end et givent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produkterne fikset før logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få internet foretagender præsterer gebyrfri levering på planteskolejord online, men ofte stiller det krav om at man køber for et fastslået beløb. Alternativt skal du foretrække den mest billige leveringstype, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Størstedelen af webshops yder klik-og-hent hvor man handler billig planteskolejord online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på planteskolejord i disse byer:

Værløse, Dragør, Esbjerg, Albertslund, Frederiksberg, Farum, Korsør, Hedehusene, Brabrand, Haslev, Risskov, Charlottenlund, Thisted, Aabenraa, Glostrup, Vordingborg, Lystrup, Holbæk, Søborg, Ikast, Kolding, Frederikshavn, Odder, Nykøbing Falster, Allerød, Hobro, Hjørring, Kalundborg, Tårnby, Vanløse, Nærum, Tilst, Aalborg, Horsens, Frederiksværk, Kokkedal, Birkerød, Vejle, Gladsaxe, Slagelse, Valby, Silkeborg, Næstved, Odense, Ishøj, Skanderborg, Ringsted, Greve, Helsingør, Frederikssund, Solrød Strand, Rønne, Herlev, Fredericia, Grenaa, Struer, Brøndby, Stenløse, Holstebro, Brønshøj, Svendborg, Hørsholm, Nakskov, Sønderborg, Taastrup, Rudersdal, Brønderslev, Åbyhøj, Randers, Hvidovre, Gentofte, Viborg, Skive, Haderslev, Varde, Middelfart, Jyllinge, Vallensbæk, København, Herning, Ballerup, Virum, Roskilde, Nyborg, Ølstykke, Køge, Lillerød, Lyngby, Rødovre, Hillerød, Højbjerg, Hedensted, Aarhus, og Nørresundby, .

Afhentning for planteskolejord er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet planteskolejord tilbud og planteskolejord priser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere lede efter eksempelvis planteskolejord online, køb planteskolejord samt billig planteskolejord, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på planteskolejord

Det er ekstremt let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige planteskolejord online hos forskellige outlets på nettet, og på grund af dette har massevis af internet varehuse fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på planteskolejord markant, og i øvrigt sikre fri fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig lukrativt at sammenholde en række internet forretninger efter rabatter og tilbud på planteskolejord online forud for at du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du bør trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en shop afhænder billige planteskolejord online til salg for en pris som anses for usædvanlig attraktiv, så kunne det ofte være en indikation på en uærlig butik. Betalinger med kort er dog en del af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer køber imod uægte internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afbetale betalingen af planteskolejord i flere bidder. Det tilbydes ofte i specialiserede netshops, men sjældent de store byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Når man kigger i data bliver det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel planteskolejord online og planteskolejord priser. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet planteskolejord tilbud, køb planteskolejord og billig planteskolejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 500 liter 300 liter 1 m3 200 liter 400 liter 80 liter 1000 liter 2000 liter 3000 liter

Levering: hent selv i bigbag løst leveret i sække afhentning trailer vognlæs i løs vægt i poser

Brands: GreenBio Danmuld Champost Park Pindstrup

Undersøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot byder på fuldkommen ønskværdige muligheder for at tyde en række tidligere konsumenters vurderinger og herved er det smart, at du analyserer online forhandlerens ratings forinden du placerer din ordre på billige planteskolejord online.

Facebook giver dig på samme måde ultra belejlige løsninger til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Her ser vi faktisk e-shops hvor man kan forfatte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige planteskolejord online på en netshop bør man principielt se på virksomhedens handelsaftale, det er dog tit en omfattende opgave, særligt hos de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne derfor være at undersøge om netbutikken er e-mærket, siden det kan være en tryghed om at online butikken accepterer dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen undertiden kontrolleres af specialister der har ekspertise inden for reglerne.

Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for vanskeligheder med din handel med planteskolejord. Endvidere er det fornuftigt at man er sat ind i de grundlæggende forhold der kan have indvirkning på bestillingen af planteskolejord online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren har.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af planteskolejord, ligegyldig om man handler hos Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Else Andersen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Michael Christensen gav 4 stjerner

Det var godt !

Lars Mortensen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til køb på nettet
1Den mest betalelige leveringsmåde vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du bor i kort afstand af netbutikkens adresse. Den fragttype er yderst aktuel om vi skal bruge planteskolejord straks. Alternativt så yder indtil flere internet webshops fragt uden omkostninger, men i reglen er det så nødvendigt at der handles for et konkret beløb.
2Forinden folk handler billige planteskolejord i en internet handler kunne de altid tage stilling til butikkens vilkår, det er dog normalt ikke super interessant. Tilsvarende støtter vi at du er opmærksom på de mest basale regler der kan have indvirkning på shopping af billige planteskolejord online, som for eksempel hvilken bytteret webbutikken har.
3Det er ualmindeligt smertefrit for os alle at finde de bedste priser online på billige planteskolejord hos diverse firmaer på nettet, og til gengæld yder en lang række internet outlets fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig smart at inspicere visse webshops efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at indhente den billigste pris.
4Generelt slår vi et slag for at kontrollere om internet firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det er en garanti for at e-butikken efterfølger de danske retningslinjer, samt at e-firmaet tit tilses af eksperter der har ekspertise inden for de gældende love. Inden nogen shopper billige planteskolejord på en e-forretning burde de i og for sig granske shoppens forretningsaftale.
5Trustpilot forærer dig ultra fremragende genveje til at gennemrode diverse aktuelle forbrugeres anmeldelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du besigtiger online forhandlerens kritik før du køber billige planteskolejord online. Facebook bringer dig ydermere sådan set gode genveje til at få kendskab til e-firmaets kundefokus.
6Adskillige e-forhandlere yder heldigvis mange forskellige billige leveringsformer til planteskolejord. En af de mest anvendte er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen præcis når det passer dig. Løsningen er jo vældig nem, samt endda desuden den mest betalelige leveringsmåde.
7Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af et regulativ, som beskytter køber overfor uægte netshops. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du gerne vil afbetale betalingen over en periode.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget central forudsat man skal bruge varerne straks, og i det øjemed er det ganske essentielt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på planteskolejord. En masse online shops byder på billig 1 dags levering på massevis af produkter, som dog står og falder med at du bestiller tidligere end et konkret klokkeslæt.
9En række internet forretninger sikrer billig fragt på planteskolejord, men tit er det forbeholdt når du shopper for et konkret beløb. Ellers må du udse dig den mest billige leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Den viser sig jævnligt derudover særdeles smart. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk