Jordbruget.dk

Pottemuld pristjek

Er du på udkig efter pottemuld? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 900 liter for kun 1.031 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 liter pottemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.031 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.513 kr.Poser med 40 literKøb
1.649 kr.Sække med 900 literKøb
2.271 kr.Sække med 900 literKøb
2.299 kr.Poser med 18 literKøb
2.409 kr.Poser med 50 literKøb
2.426 kr.Poser med 35 literKøb
2.569 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krydderurter til indendørs til kaktus til stueplanter til køkkenhave

Varianter: med spagnum økologisk uden spagnum

Mængder: 200 liter 1 m3 50 liter 300 liter 1000 liter 2000 liter 500 liter 3000 liter 80 liter 400 liter

Levering: vognlæs løst leveret i poser i bigbag i løs vægt hent selv i sække trailer afhentning

Brands: Champost Park Kvickly Plantorama Rema 1000 Fakta Netto Føtex Løvbjerg Pindstrup Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Man bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare pottemuld.
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring pottemuld.
Du kan finde forskelle i priserne på billige pottemuld fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og derigennem har du valget om at handle online og transportere produkterne personligt. Som følge af det har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få varerne på kortere tid.
De store byggecentre samler varer fra forskellige producenter, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af pottemuld online.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der tit har danske ejere, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du handler pottemuld online hos dem.
De fleste nichebutikker på internettet har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve ekstra gavnlig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis pottemuld.
De største byggecentre i Danmark
pottemuld silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

pottemuld bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

pottemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

pottemuld jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være smart at du har værktøjet klar til brug idet du indleder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge disse udgifter i budgettet for byggeriet.
2Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som sikring overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, især ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
3Du finder vældig mange instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er formidler af temmelig meget anvendelig information, særligt ifald du leder på engelsk.
4Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Støtten er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
5I mange tilfælde vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det er fordelagtigt at tage noter til samtlige udgifter, og efterfølgende gennemgå ens købspris for dem enkeltvis.
6Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag må du tit tage notits af meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med det vigtige byggeprojekt.
7Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
8Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af store byggerier. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere personer. Ydermere er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Der viser sig stort set altid overraskende problemer ved omfangsrige byggeprojekter, og derfor er det af stor betydning at der afsættes passende tid i agendaen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
10Det kan blive afgørende at du har de påkrævede materialer tilgængelige på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du kan notere en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og så gennemgå oversigten, således at du sikrer dig at alt er som det skal være.
11I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det blive vildt fornuftigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Du kunne overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Ifald du benytter hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige virksomheder.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Flere byggecentre tilbyder på nuværende tidspunkt diverse billige former for fragt til pottemuld. Den mest benyttede er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo særdeles bekvem, samt i mange tilfælde endda den prisbilligste leveringsudgave.

Du burde ydermere forsøge at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Den er en gang i mellem lidt dyrere, men tillige ekstremt enkel for pottemuld online. Den mest letkøbte type af levering er uden tvivl selv at hente varerne, som dog kræver at du opholder dig nær e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på pottemuld kan være ekstremt afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge din ordre om et øjeblik, og af den grund er det jo essentielt at du undersøger den estimerede leveringstid ved pottemuld. En lang række forretninger på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en masse varer online, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet klargjort inden pakkemedarbejderne har fri.

Nogle få e-forretninger i Danmark byder på fri fragt på pottemuld online, men typisk er det påkrævet at der erhverves for et bestemt beløb. Desuden skulle man udvælge den mest billige leveringsform, hvilket mange gange vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig pottemuld derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af pottemuld i disse områder:

Rødovre, Roskilde, Lystrup, Struer, Holbæk, Viborg, Hedehusene, Brønshøj, Ølstykke, København, Holstebro, Aalborg, Brøndby, Greve, Odder, Frederiksværk, Gentofte, Skive, Nørresundby, Højbjerg, Odense, Brabrand, Rudersdal, Randers, Haderslev, Nakskov, Sønderborg, Brønderslev, Helsingør, Hedensted, Albertslund, Solrød Strand, Tilst, Thisted, Frederiksberg, Dragør, Horsens, Fredericia, Haslev, Slagelse, Silkeborg, Vanløse, Herning, Gladsaxe, Aarhus, Herlev, Ringsted, Værløse, Ishøj, Lyngby, Rønne, Svendborg, Frederikshavn, Kolding, Hobro, Hjørring, Jyllinge, Lillerød, Kokkedal, Ballerup, Valby, Hørsholm, Tårnby, Stenløse, Frederikssund, Vordingborg, Køge, Esbjerg, Vallensbæk, Nyborg, Nykøbing Falster, Hillerød, Nærum, Åbyhøj, Vejle, Korsør, Kalundborg, Virum, Varde, Taastrup, Grenaa, Charlottenlund, Søborg, Birkerød, Allerød, Ikast, Aabenraa, Hvidovre, Skanderborg, Risskov, Næstved, Middelfart, Farum, og Glostrup, .

Afhentning ift. pottemuld er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data bliver det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel pottemuld tilbud og billig pottemuld. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter bl.a. pottemuld online, køb pottemuld og pottemuld priser, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Gode tilbud på pottemuld

Det er i dag temmelig problemfrit for os alle at kigge efter tilbud på billige pottemuld online på flere e-shops, og til gengæld har langt de fleste firmaer på nettet set sig tvunget til at reducere salgspriserne på pottemuld eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden beregning.

Trods dette kan det trods alt være nyttigt at sammenholde visse e-firmaer efter billige priser på pottemuld online forud for at du bestiller, så du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du skal blot være opmærksom på, at såfremt en webbutik markedsfører billige pottemuld online til salg for en pris som kan ses som helt fantastisk lav, så er det for det meste være et bevis på en svindel online virksomhed. Handler med kort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, som begunstiger dig imod uægte online virksomheder.

Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale betalingen af pottemuld af flere omgange. Det fås ofte i online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Når man kigger i data bliver det markant, at online shoppere som regel efterspørger bl.a. pottemuld priser og pottemuld online. Derudover ser vi som regel internet shoppere lede efter blandt andet køb pottemuld, billig pottemuld og pottemuld tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 liter kg pottemuld er 1031 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til krydderurter til stueplanter til indendørs til køkkenhave til kaktus

Varianter: uden spagnum med spagnum økologisk

Mængder: 300 liter 3000 liter 500 liter 1000 liter 2000 liter 1 m3 400 liter 200 liter 80 liter 50 liter

Levering: hent selv vognlæs i bigbag i sække i løs vægt afhentning i poser trailer løst leveret

Brands: Pindstrup Kvickly Løvbjerg Danmuld Fakta Føtex Park Champost Netto GreenBio Rema 1000 Plantorama

Se nærmere på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot leverer i højeste grad anstændige chancer for at eksaminere en hel del tidligere kunders vurderinger og af den grund støtter vi, at du eksaminerer internet virksomhedens omtaler før du placerer din ordre på billige pottemuld online.

Facebook giver dig lige så vel nogle værdifulde metoder til at få indsigt i internet firmaets troværdighed. Her er der nogle e-butikker som tilbyder kunderne at registrere en bedømmelse af deres køb, som tillige burde tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige pottemuld online i en internet shop bør de altid se på deres forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super spændende, specielt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Et alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en indikation om at online forhandleren forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at internet virksomheden hyppigt revideres af fagfolk som forstår vilkårene.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, for så vidt du oplever problemstillinger med din ordre på pottemuld. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser der kan influere på købet af pottemuld online, som for eksempel hvilken returret internet firmaet kører med.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bibeholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af pottemuld, uanset om man handler fra Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Henrik gav 5 stjerner

Fremragende service.

Camilla Johansen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Lone gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lone S gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot genererer fuldstændig hæderlige løsninger til at eksaminere en stor gruppe forhenværende konsumenters opfattelser og derfor er det godt, at du gennemgår online virksomhedens bedømmelser før du køber billige pottemuld online. Facebook medfører tillige evigt tiltalende genveje til at få kendskab til webshoppens pålidelighed.
2Vi foreslår generelt at efterse om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være et fingerpeg om at e-forretningen anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at internet firmaet lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige som har indsigt i de gældende love. Inden nogen handler billige pottemuld hos en online virksomhed kan de principielt få overblik over dens regler.
3En masse e-forretninger frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsudgaver til pottemuld. En af de mest almindelige er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragttypen er altså særdeles problemfri, og oftest også den mest betalelige leveringsmulighed.
4Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du er i nærheden af internet firmaets hjemsted. Den type af levering er temmelig væsentlig ifald vi mangler pottemuld med det samme. Alternativt så præsterer visse e-shops i Danmark gratis levering, men tit stiller det krav om at du køber for et bestemt beløb.
5Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en anordning, der garanterer kunden overfor svindlende internet outlets. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere pengene ude i fremtiden.
6Indtil flere online firmaer tilbyder fri fragt på pottemuld, men ofte kun hvis du aftager for en konkret sum. Som alternativ kan man overveje den mest betalelige leveringsform, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Den er gerne til gengæld særligt overkommelig. Den mest letkøbte leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv.
7Inden nogen shopper billige pottemuld i en online butik kan man ideelt set tyde netshoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Yderligere er det at foretrække at man er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer der har indvirkning på shopping af billige pottemuld online, til eksempel den bytteret online butikken lover.
8Det er i dag temmelig enkelt for folk at undersøge tilbud online på billige pottemuld i blandt forskellige internet forretninger, og for det lover massevis af webshops portofri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig gunstigt at undersøge nogle enkelte e-butikker efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så du er garanteret at opnå den bedste pris.
9Antal dages levering er naturligvis yderst essentiel såfremt vi har brug for produkterne omgående, så af den grund er det bestemt essentielt at du kigger nærmere på leveringstiden ved pottemuld. En række online butikker garanterer billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer, hvilket dog antager at du bestiller forud for et fastsat tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk