Jordbruget.dk

Pudsemørtel pristjek

Er du på udkig efter pudsemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg pudsemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kældervæg til kælder til udendørs til indendørs

Varianter: farvet bland selv færdigblandet tør hjemmelavet vandtæt hydraulisk

Mængder: 500 kg 10 kg 1 ton 1 kubikmeter 20 kg 800 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 1 m3 25 kg 500 liter 15 kg

Levering: løst leveret i poser i løs vægt i sække vognlæs trailer i bigbag afhentning hent selv

Brands: Skalflex Lip Scan Igelsø Raw Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover blot pudsemørtel.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man tjekke netbutikkens betingelser.
Der kan være forskel på prisen på billige pudsemørtel alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Det er særligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
For en del er byggeri lig med en masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af pudsemørtel.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i hele landet, og derfor har kunderne adgang til at købe online og fragte materialerne selv. Derigennem kan du overveje at undgå fragten, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder samler varer fra mange nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af pudsemørtel online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således bør du forvente ekstremt erfaren vejledning fra personale med ekspertviden i netop pudsemørtel.
De fleste niche webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller pudsemørtel online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

pudsemørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

pudsemørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

pudsemørtel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

pudsemørtel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være ultra værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive økonomisk at kortlægge alle udgifter, og dernæst undersøge omkostningen ved dem én og én.
3Der ligger stribevis af guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver enorme mængder udbytterig oplysning, navnligt såfremt du benytter den engelske version.
4Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du ofte undersøge udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
5Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
6Der præsenterer sig utvivlsomt utidige bump på vejen ved omfangsrige projekter, og følgelig viser det sig afgørende at der afsættes god tid i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
7Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er store arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter gør krav på flere personer. Ydermere bliver det mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
8Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man når projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
9Du må for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at du har det disponibelt før du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de her udgifter i dit udgiftsbudget.
10Det kan vise sig aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til disposition inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at nedskrive en hurtig indkøbsliste med hver eneste ting du får brug for, og så efterse materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
11Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af det. Når du skal have assistance fra en fagperson anbefales det at søge en pris fra flere håndværkere.
12Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din tidsplan.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Mange forhandlere på nettet udlover nu til dags et stort udvalg af billige former for levering til pudsemørtel. Den mest almindelige er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig meget uproblematisk, og desuden også den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde alternativt planlægge at få ordren bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig somme tider en kende dyrere, men lige så vel særdeles enkel ift. pudsemørtel online. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du lever lige ved internet forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på pudsemørtel er jo meget central hvis man absolut skal bruge dine nye produkter fluks, og af den grund er det nemlig relevant at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved pudsemørtel. Flere internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, men husk at det afhænger af at ordren køres igennem inden et fastslået klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne distribueret forud for at lagerpersonalet får fri.

Flere shops på nettet tilbyder fri fragt på pudsemørtel online, men oftest er det så præmissen at der aftages for en fastsat sum. Som alternativ skulle man tage den mest letkøbte leveringsform, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder udlover afhentning hvor du bestiller billig pudsemørtel derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af pudsemørtel i følgende byer:

Ballerup, Randers, Sønderborg, Søborg, Tårnby, Lillerød, Aalborg, Virum, Brabrand, Haderslev, Ishøj, Skive, Fredericia, Vordingborg, Åbyhøj, Roskilde, Hobro, Nørresundby, Charlottenlund, Brøndby, Holbæk, Svendborg, Rudersdal, Helsingør, Glostrup, Holstebro, Nyborg, Aarhus, Frederikssund, Albertslund, Frederikshavn, Brønshøj, Vanløse, Kalundborg, Aabenraa, Hedensted, Køge, Skanderborg, Korsør, Valby, Jyllinge, Allerød, Gladsaxe, Rødovre, Thisted, Ølstykke, Esbjerg, Værløse, Hvidovre, Frederiksberg, Viborg, Kokkedal, Herning, Gentofte, Lystrup, Hedehusene, Middelfart, Rønne, Hjørring, Varde, Næstved, Dragør, Brønderslev, Nykøbing Falster, Ringsted, Odense, Struer, Birkerød, Taastrup, Vallensbæk, Greve, Herlev, Silkeborg, København, Stenløse, Hillerød, Nakskov, Farum, Lyngby, Odder, Kolding, Tilst, Frederiksværk, Slagelse, Solrød Strand, Ikast, Nærum, Risskov, Hørsholm, Højbjerg, Horsens, Grenaa, Haslev, og Vejle, .

Afhentning af pudsemørtel er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet pudsemørtel priser og køb pudsemørtel. Man ser derudover som regel mennesker efterspørge fx pudsemørtel tilbud, billig pudsemørtel samt pudsemørtel online, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Stark.

Rabat på pudsemørtel

Det er særligt overkommeligt for forbrugerne at søge information om priser på billige pudsemørtel online i blandt diverse internet webshops, og følgelig har en lang række online webshops været presset til at at nedbringe salgspriserne på pudsemørtel eftertrykkeligt, og derudover love portofri fragt.

Men det kan til hver en tid være tiden værd at kontrollere nogle enkelte internet webshops efter rabatter og tilbud på pudsemørtel online forinden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en e-shop sælger billige pudsemørtel online til salg for en tilbudspris som anses for helt ekstremt billig, burde det tit være en indikator for en fup internet virksomhed. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en vedtægt, hvilket assisterer dig som kunde imod fup internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at afdrage pengene til pudsemørtel over en periode. Dette fås ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger eksempelvis pudsemørtel online og billig pudsemørtel. Vi ser derudover ofte netshoppere kigge efter for eksempel pudsemørtel priser, pudsemørtel tilbud samt køb pudsemørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg pudsemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til indendørs til udendørs til kældervæg til kælder

Varianter: farvet bland selv vandtæt hjemmelavet færdigblandet hydraulisk tør

Mængder: 1 m3 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 1 ton 15 kg 500 liter 10 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 25 kg

Levering: i poser afhentning i sække løst leveret trailer hent selv vognlæs i løs vægt i bigbag

Brands: Weber Lip Scan Raw Skalflex Igelsø

Se nærmere på folks evalueringer

Trustpilot bringer dig helt passende chancer for at besigtige diverse eksisterende brugeres synspunkter og herved anbefales det, at du eftergår netbutikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige pudsemørtel online.

Facebook genererer derudover flere passelige genveje til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Derudover møder vi endda webshops som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige pudsemørtel online på en internet forhandler kan man utvivlsomt tage stilling til webshoppens vilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Alternativet kunne måske være at undersøge om online forretningen er e-mærket, fordi det er en angivelse af at online forretningen forstår de officielle danske regler, tillige med at netbutikken tit tilses af eksperter som er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er desuden din lejlighed til at få hjælp, ifald du møder besvær i forbindelse med dit køb af pudsemørtel. Herudover stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale regler der har indvirkning på købet af pudsemørtel online, som for eksempel den byttepolitik internet shoppen kører med.

Her er det ydermere relevant, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan dokumentere købet af pudsemørtel, uanset om man har handlet hos Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller Stark.

Rasmus Johansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Helle J gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lars A gav 5 stjerner

Hurtig

Søren Sørensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot præsterer ret værdifulde løsninger til at besigtige en hel del eksisterende forbrugeres oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du udforsker e-shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige pudsemørtel online. Facebook yder på samme måde regulære nyttige genveje til at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed.
2Vi slår generelt et slag for at finde ud af om internet firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en forsikring om at internet selskabet forstår de opstillede regler, udover at e-forretningen ofte tilses af jurister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forinden nogen køber billige pudsemørtel hos en online webshop behøver de de facto studere webbutikkens handelsaftale.
3Inden folk bestiller billige pudsemørtel hos en internet webshop bør man til hver en tid gennemlæse webbutikkens forretningsbetingelser, men det er naturligvis et tidskrævende projekt. Desuden anbefales det at køber er obs på de grundlæggende reglementer der kan influere på bestillingen af billige pudsemørtel online, som eksempelvis hvilken bytteret e-forretningen har.
4Det er i dag ret fleksibelt for folk at analysere priser online på billige pudsemørtel i blandt flere online selskaber, og derved garanterer en hel del internet selskaber i Danmark levering uden beregning. Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at undersøge flere firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du shopper, så du er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
5Nogle enkelte forhandlere på nettet lover gratis fragt på pudsemørtel, men for det meste stiller det krav om at du shopper for et fastslået beløb. Derudover bør du foretrække den mest betalelige leveringsmåde, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden er gerne endda meget smart. Den mest billige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
6Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en vedtægt, hvilket værner kunden overfor uægte butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne ude i fremtiden.
7Den billigste fragtløsning vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online forretningens arbejdslager. Den leveringsform er naturligvis ret så afgørende i tilfælde af at vi skal bruge pudsemørtel om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle få online forretninger fragtfri levering, men typisk er det under betingelse af at man aftager for et bestemt beløb.
8En masse firmaer på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsmodeller til pudsemørtel. Den mest moderne er i øjeblikket pakkeshops, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte løsning til levering.
9Fragttiden er selvfølgelig vældig betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge varen om kort tid, så herved er det temmelig aktuelt at vi checker den estimerede leveringstid ved pudsemørtel. En del online virksomheder stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer, hvilket regnes ud fra at ordren lægges før et fast klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk